Gott Nytt År

Om 2.40 h har vi 2010. Kommer bli magiskt.
Ett magiskt år också för den delen.

Nu har man betat av en 2-rätters middag. Den 3:e, sista och godaste står i ugnen.
 Taxi väntar sedan till Mickis för att fira in det nya året.




GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!









2009-12-31

2009 är snart över. Måste summera året som ett bra år. Återstår att se vad som gömmer sig bakom 2010.

Nu väntar ett 4-timmars jobbpass, sen blir det pulkaåkning med dom underbaraste.



Träningsvärk?

Ja det är nog så illa. Jag och M körde ett gympass igår och nog har jag träningsvärk allt. Det värsta är nog att jag inte alls körde tungt utan meningen var mest att jag skulle köra igenom hela kroppen och jag tog det lungt. Haha. Jaha, nu skulle man väl kunna säga att man är igång allt...
Blev ett fotbollspass på kvällen också. I den nya hallen!!! Spelet skulle finslipas inför helgen så det blev 4 mot 3. Riktigt roligt att få känna på en "riktig" boll och ett annat underlag än beachen! =)

Nu väntar jobb, 11-20. Känns sådär när man vet att vissa andra får vara lediga. Imorgon är det nyårsafton. Jobb då med, 10-14. Skulle också behöva hinna med ett träningspass, återstår att se vad det blir.





Love my computer

Sitter här med min nya Vaio och jag bara älskar den. Bra köp. Grymt bra köp. Lite mer fix och trix sedan är man med i matchen.

Imorgon väntar ledig dag. Med M. Ska bli underbart skönt. Trots att jag bara jobbat i 3 dagar känner jag mig redan lite överkörd. Det är illa jag vet. Imorgon kan nog försa gympasset på några veckor bli av. Dags att ta igen det där nu. Kvällen ryktas det om fotbollsträning i nya hallen. Fotbollslir för Therese Cup gänget alltså.


Nu väntar OneTreeHill. Just love it!



Grattis Pappa!! Grattis Sandy!!

Måndag och tredje arbetsdagen står på schemat. Känns som jag sakta men säkert kommer in i rytmen. Bara träningen kvar nu. Har kännt mig lite halvseg de senast dagarna och jag bara väntar på att förkylningen ska komma, som alltid när man vart utomlands. Känns lite sådär. Träningen drar igång på riktigt den 7:e med fys-och styrketester och allt vad det nu innebär. Tänkte att jag kanske kunde göra det lättare för mig själv att träna lite innan så jag inte får en alltför stor chock!

Nästa helg väntar inomhuscup. Jag och Sandy är coach! Underbart. Kan inte bli bättre! =)

Idag fyller pappa och Sandy år. GRATTIS!! Så efter jobbet blir det tårta hos pappa. Känns som det behövs såhär efter all julmat och julgodis. Eller inte.


Nej nu är det dags att få liv i isbiten till bil man har. Motorvärmaren verkar inte fungera. Typiskt!!


Back to reality

Hemma igen efter årets Thai-resa, väskan är uppackad och jag har hunnit med en arbetsdag. Back to reality lixom. Känns lite jobbigt såhär i början med det blir förhoppningsvis lättare snart.

Julen är också över och nu väntar vi alla bara på nyårsafton innan vi riktigt kan börja om och få lite rutin i det hela. Så känns det lite för mig. Jag bara väntar och väntar på att januari ska stå på almanackan så att man kan, på riktigt, dra igång med träning, fotboll och allt vad det innebär.

Riktigt fina julklappar har jag fått. Måste har vart riktigt snäll i år.

♥BÄRBAR DATOR AV M
♥ONE TREE HILL SÄSONG 6
♥GRYTA
♥LYCKTA
♥P-KORT
♥HANDDUKAR
♥UNDERKLÄDER mm

Gårdagen var första jobbdagen och jag måste erkänna att det är lite jobbigt att komma igång efter 3,5 veckas semester. Innan jobbet var vi på OnOff rean. Där bytte vi datorn jag fick till en liten mindre, liiite dyrare och självklart snyggare dator. Sony Vaio. Kommer bli grym tror jag. Tack M!!!



Här ska borstas tänder och bytas om, sedan väntar Kupolen och jobb!!!

 

 

 

 


Check

  • jag ar buuuuuuurned!!!!!
  • AloeVera Massage, utav en manlig thaiare. Konstigt varre.
  • ViewPoint. Grymt bra traning efter 20min uppfor. Grym utsikt.
  • Grillbuffe
Nu vantar shopping sedan tidig laggdax. Imorgon kl 09 gar baten.



 

 


Tjoooooooo

Sista dagen pa Phi Phi och nu ar vi inne pa dom absolut sista soldagarna. Detta marker man sjalvklart av da man borjar ga at det roda hallet istallet for det bruna. Usch och fy. Oljan gor nog sitt. Har fatt varldens soleksem haha..

Haft 2 galna kvallar har nu pa Phi Phi, och imorgon bar det av mot Phatong och grabbarna grus. 2 dagar kvar i detta underbara land sen ar det hem till kalla och snoiga Sverige. Pulkarace i plattis har jag hort talas om!!!! Det gillar vi!!! Sandy, ska jag ta med en Chang?

Nej nu ska jag aterigen ta mig ut i solen. Mot poolen och hamta Tone som pressar for fullt. Idag blir det en vanda till ViewPoint. Kommer bli grymma bilder. Darefter en Aloevera massage. Behovs idag vill jag lova.




LATER!

1 vecka till julafton?!

Befinner oss fortfarande pa Phi Phi. Mindre an en vecka tills vi kommer hem. Vi har, som jag tidigare inte namnt, bytt hotell. Bor numer pa P.P Princess. Sk. Cinderella. Efter baten alltsa... Mycket ungdomar och sprit, darav namnet skulle jag kunna tro.

Mandag beger vi oss vidare. Aker till Phuket, och Phatong for en natt sedan pa tisdag eftermiddag gar flyget till Bangkok. Dar vantar shopping hela kvallen. Onsdag vantar sedan flyget hem. Kommer hem lagomt till uppesittarkvallen med bingolotto.Sa nu hoppas jag Markus att du har kopt bingolotter?! =)

En vecka kvar till julafton, heeelt unbelievable! Kan inte fatta det riktigt. Inte med denna sol.


Vi har vart ute pa lite turer, akt runt till varje o runt phi phi skulle jag kunna tro. En tur fran 11-19. Vi fick se solnedgagen och snorkla. Mysigt med lite val utdraget.

Idag har vi varit och fatt aloe vera massage och ansiktsmassage, underbart skont. De sista dagarna har vi inget planerat, forutom att pressa pressa pressa i solen.. =)


Maste dock tillagga att nar vi igar var ner till stranden sa hoppade Tone igenom en brinnande eldring flera ganger om, alltfor att vi ska fa ett bra kort. Idag moter vi ett gang killar dar en av dom gjorde precis likadant, men han hann dock bara hoppa en gang innan han ramlade och bada benen stod i brand! 2:a gradens brannskada och benen i bandage. Tone har lite efterangest!!! Hahaha...


See u later!


Burn Baby Burn...

Lalalala.... Burn baby burn..

Sa skulle man kunna sammanfatta mig just nu! Inget jag ar stolt over..
Igar nar det var som monligast brande jag mig och att ligga ute i dagens stekandes sol gjorde det hela inte mycket battre! Skugglage imorgon. Far helt enkelt skylla mig sjalv ellert tror att det mojligtvis kan vara Tones fel, lite iallafall. Hon har slutat att smora sig och hon ar sjuuuukt brun!!!! Och jag vill inte vara utanfor liksom. 2 ar i rad som man ar vitast pa stranden, det ar tamigfan inte sant. Nasta ar aker jag med nagon som ar VITARE an mig!!! Forslag???

Idag har vi tagit det lugnt. Borjade med en skaplig tidig hemgang fran stranden, runt 4-tiden, sen bestamde vi oss for att ta en massage. Blev Aroma Oil Massage och en Footscrub. Underbart! Och det hela projsade jag 550 Bath for, dela det pa ca 4 sa har ni svenska priset. Inte manga kronor alltsa.

Igar blev det luciafirande pa Carlitos. Harligt med lite julkansla. Glogg och pepparkakor.

Nu vantar sangen och laddning for morgondagens skugglage..

GONATT!!!




...burn baby burn...lallalala



Shoohooo

Phi phi is the shit... Nja jo nastan. Lite galet mycket party dock men ar man starka som vi sa gar det att leva pa denna o utan alkohol. Ibland sa.

Vi har haft underbart vader hela tiden. Men nu maste jag erkanna att jag inte pallar med denna varme och sol. Har inte talamod att ligga och pressa, blir sa sjuuukt varmt. Sa idag har vi gjort det bastaste inkopet hittills, en luftmadrass. Sa nu flyter vi runt och kan samtidigt svalka oss.

Fick rekomendationer om att inte anvanda solkram. Man blev brunast sa. Men klok som jag ar sa har jag inte slutat helt med den. Karin har lart mig nagot iallafall! Men jag ar nere pa 15 =)
 
Vi har dock vart lite sjuka. Borjade med att Tone madde forjavligt en morgon nar vi vaknade och vi trodde ju stenhart pa att hon var bakfull. Men sen forstod vi genast att det maste vara nagot annat. En matforgiftning helt enkelt. Jag blev dalig igar, och idag fick vi hora att det var nagra fler som hade blivit matforgiftade efter att de hade kakat pa samma stalle som oss.


Ikvall blir det reggae bar, med lite boxning. Sen stranden saklart!


See u later!


 

Phi Phi

Lever livet har pa phi phi. Vadret ar helt underbart, som det ska alltsa!!

Fatt lite smadryga kommentarer om min spf 50+. Sa nu har jag antligen avancerat! 20 och 30 anvands nu!! Fargen smyger sig fram, sakta men sakert!


Mer uppdate kommer..



Krabi

Befinner oss just nu i Krabi. Vi drog mot solen helt enkelt. De senaste dagarna pa samui var det regn och molnigt, typiskt. Sa man skulle kunna saga att vi ar tillbaka pa ruta ett nar det galler brunheten. Ar inte ett skit bruna. Det ar till att pressa helt enkelt.

Igar var vi och kollade en typ Dragqueen show. Var shemales som hade en show. Grymt coolt att se.

Vi sloar oss inte hela dagarna. Har hunnit med ett springpass pa beachen, efter en natt med 3h somn, och fy tusan vilken traningsvark man hade i benen. Sen har vi oxa hunnit med ett lattare gympass. Sen har vi sjalvklart slagit rekord i nickning pa stranden. 126. Sa ni behover inte vara oroliga darhemma, vi har tranat! =)

Blir kvar i Krabi 2 natter sen vantar Phi Phi for hela slanten. Sista dagarna spenderar vi i Bangkok for lite shopping och julklappshandling.

Nu vantar snart sangen och kanske annu ettt springpass imorn bitti!!!



Bilder




Inga bilder ser det ut att bli... Seg uppladdning pa bade facebook och resedagboken! Men hall utkik!!




Update From Koh Samui

Hej alla nyfikna!
Dalig update har, men som ni sakert forstar sa har vi annat for oss an att sitta inne framfor datorn.
Nu kanske ni istallet tror att vi ligger ute och pressar om dagarna, men det ar inte alldeles ratt det heller for de senaste dagarna har det varit molnigt. Kanske bra for min del da jag brande mig redan efter forsta dagen. Men nu ar solskyddsfaktor 50 med igen!
Sa forvanta er inte att vi ska vara bruna, for det ar vi absolut inte!!!


Na vad gor vi om dagarna da?
Vi lirar boll saklart.
Manga fragor bla Lirar ni proffessionellt? och svaret pa den fragan blir ju enkel....
Dom tycker helt klart att vi ar grymma. Alla som gar forbi hoppar in och vill vara med. Thaiforsaljare sasom gamla gubbar... Kul ar det!! Det som ar mindre roligt ar att fotterna och tarna ser ut som skit. Varje gang vi kickar bollen ar det som att sparka in foten i en betongvagg... helvete vad ont det gor!

Vi har traffat nagra grabbar fran Sverige som vi hanger med en del. Dom ar aldre och haller helt enkelt koll pa oss. Det sjukaste ar att en av grabbarna traffade jag forra aret nar vi var pa Phi Phi. Det var grabben som Mickis drog ratt tan pa. Ett harligt gang helt klart!!


Gardagen var vi pa det omtalade Full Moon Partyt i Koh Phangan. Det var bland det sjukaste jag sett nagonsin!!
For att komma till Phangan vantar en 20 min resa med bat, speedboat. Fullproppad bat, och varldens vagor. jag var lyckligt tacksam att jag inte drack alltfor mycket innan avfard. Hemresan gick bra trots nagra buckets. Vi dansade natten lang och kvallen slutade bra tillslut efter att jag rakat dra ner en stor javla hogtalare i golvet... Ingen storre skada skedd. Allting gott slutet gott!

Vi har bytt hotell efter att vi sag den fetaste kackerlackan nagonsin. Fy Fan sager jag bara. Imorgon aker vi vidare till Krabi. Blir dar i 2 eller 3 dagar sedan aker vi till Phi Phi. Underbara phi phi. Det sags att vadret ska vara battre pa den sidan sa vi far val hoppas pa det.


Nu har det slutat regna sa nu ska vi ta oss ner till stranden for att lira lite boll!!!




Bilder finns pa facebook eller resedagboke. Sok sanbengmik. Tar pa tok for lang tid att lagga upp bilder har, och tjejer, hoppas det ar ok att jag lagger in lite pics! :)


RSS 2.0