U M E Å

Då var det dax igen. Jag pratar förståss om den evighetslånga resan till UMEÅ! Match imorgon lördag, mot Umeå Södra. Övernattning i Ö-Vik. En sissådär 3h kvar. Underbart.

Har vilat några dagar från fotbollsträningen.Känns konstigt. Tränade lätt först i torsdags. Stäckningen känns fortfarande i höger ben. Jag vet att den inte kommer att försvinna på några dagar och jag kan heller inte räkna med att jag inte kommer att känna av den under matcherna. Men detta är inget som stoppar mig från att spela. 4 matcher återstår till uppehåll. Då får jag förhoppningsvis vila mig i form.

Nu väntar lite film. Uppdatering kommer senare.

7.11

Mickis ringde mig imorse medan jag var ute på min morgonpromenad. Hon ville upplysa mig om att Shell och 7-Eleven hade slagit ihop ute vid Coop och att mellan klockan 10.53-11.53 skulle dom sälja bensin till priset av 7.11kr/liter (7min i elva). Hon själv jobbade men som den gode vän hon är så ringde hon runt och påminnde alla sina vänner. Tarv som jag är och dessutom helt utan bensin bestämde jag mig för att åka dit och göra ett försök. Blev en liten kortare promenad än vanligt, men med tanke på att jag skulle få "nästan gratis bensin" så tyckte jag att det var en godkänd anledning att korta ner den.

10.35 var jag framme vid Shell och det stod bara 4 ynka bilar i kön. Så det var bara att ställa sig snällt och vänta. Efter några minuter rullade flera bilar in. 10-15 bilar hade jag bakom mig innan klockan hade slagit 53. Allt gick lätt och smidigt. 400 kr för ca 65 liter bensin är ju inte helt fel! Det tackar vi Mickis för!


Dagen annars har spenderats så mycket som möjligt inomhus. Mina axlar och mitt bröst mår inte alls bra. Brände mig så sjukt mycket igår och direkt jag har vistas i solen idag har det brännt, till och med igenom tröjan. Helt sjukt. Man undrar ju om det är Thailands solen som har kommit till Sverige eller om det bara är så att jag har sjukt dåliga pigment, och av "misstaget" att glömma smoran fått tredje gradens brännskada. Ja det är nog tamigfan så illa.Fortfarande bara rehab som gäller, först på torsdag kan jag gå på och köra riktigt. Tuff match på lördag. Den vill jag inte missa!! Resa på fredag mot Umeå. Match lördag. Underbart!
Bara gympass och morgonpromenader som gäller några dagar nu. Tänkte dock att jag skulle försöka jogga lite lätt imorgonbitti, så får vi se hur det känns.

Nu väntar TV och sedan sängen. Jobb imorgon och sedan Champions Leauge Final!! Yeah!!

GODNATT!

Veckan i bilderChoklad muffins


Blev dock lite brända
Fick göra om, resultatet blev mycket bättre.
Nougatrutor


Dumle och nobless kakor


  Mycket goda

Grillning med M:s släkt
Senare på kvällen kom brudarna


Det spelades kubb...

...och rock band
Vi var grymma!
Efter helgens bravader är jag nu ledig 2 underbara dagar.

Matcher har spelats. Torsdag och lördag. Förlust i cupmatchen på torsdagen och vinst i seriematchen mot Danmark.
Har tyvärr dragit på mig en sträckning i båda(!!) låren. Framsida. Jobbigt. Nu väntar vila och match i Umeå till helgen.

Dagen har spenderats ute i soolen. Morgonpromenad och frukost på altanen.
Gröt med hallon och blåbärLite solning.
Mina snygga lår, med den magiska tejpen. =)
Nu väntar mat, lasagne. Sedan en vända på gymmet. Bröst, biceps och mage står på schemat. Allt annat än ben.Peace out!
Lördags rapport

Dålig uppdatering på den här skiten, jag vet!

Sitter och väntar på att kycklingen ska bli färdig grillad, att potatisen ska bli klar och att salladen ska bli färdig hackad. Inget görs av sig själv längre har jag hört, fan.

Tydligen 1 vecka och 2 dagar sedan det senaste inlägget blev publicerat. Mycket bra. Vad har hänt sen senast?
Mycket handlar om, som ni vet, fotboll, träning och jobb. Thats it.

Fotboll:
Spelat 4 matcher i Norrettan. 4 vinster och nykomlingar på det, nej det blir inte mycket bättre. Helt ofattbart jag vet. Träning imorse, kl 08, helt underbart att köra ur sig lite på morgonkvisten och sedan åka till jobbet. 3 matcher väntas spela på mindre än 1 vecka.  BP imorgon, borta. Återstår att se hur det går. Onsdag väntar ett möte mot Norrstrand i Svenska cupen, även där borta. Sedan Danmark hemma lördag. Tuff vecka men sjukt kul!

Träning:

Gymmar på för fullt. 4ggr/veckan. Morgonpromenader innan frukost ca 3ggr/veckan. Mitt mål är att bygga muskler och få en, så gott det går, deffad kropp, utan att gå på några strängare dieter. Självklart gymmar jag för att gynna mitt fotbollsspelande också.

Jobb:
Jobbet flyter på. Fösöker så gott som det går att byta och fixa så att det ska stämma överens med fotbollen, lite pyssligt är det allt men det funkar. Har snälla arbetskamrater som förstår mig och mitt stora intresse till fotbollen. Tack. Kunderna är dessvärre. Ibland blir man matt. Hade en kund idag som skulle ha hjälp med skor. "-Kan du hjälpa mig att ta fram en sko?" Ja visst kan jag det, vilken sko vill du ha? frågar jag. "- Den vita skon där, och hon pekar, den som står rakt fram" Oh My God, ibland har jag bara lust att säga precis vad som flyger upp i mitt huvud. Vi har ju inte riktigt bara EN vit sko på väggen utan 7865st!! Ibland undrar man ju vad folk tänker med.Ikväll blir det favvo efterrätten också! Mums! Möjligen lite schalger annars stenhård laddning inför imorn är vad som står på schemat denna kväll.


PEACE OUT!

POINT OF LIGHT

           


På resande fot..

.. till Umeå!

Matchdags och denna gång mot Mariehem i Umeå. Man kan inte annat än att bara älska dessa resor. Vem vill inte åka buss i 16 timmar, sova på hotell, umgås med underbara människor, äta hotellfrukost? Nej precis, detta är underbart!

Sov över i Sundsvall natten till idag, för att sedan fortsätta resan. Gårdagen var tokig. Mat i Sundsvall city och sedan lite "fri tid". Jag och Tone gick lös på kameran rejält. Tone skulle bevisa att hon kunde gå på händer, mitt i Sundsvall city. Självklart skulle detta fotas, jag är i position för att ta ett kort då Tone gör sig redo för att ställa sig på händerna. Det enda jag hör är ett skrik och Tone faller. Jag tror på renaste allvar att hon har brutit armen. Jag kan redan se mig framför coach och Olle för att försöka förklara denna vansinniga historia om att Tone inte kan vara med och spela, att hon måste åka i till sjukhuset och att hon har brutit handen. Men i istället utbrister en skrattfest för både mig och Tone. Tones kommentar blir "Fan va svag jag är.. jag trodde jag var starkare"

Detta var lite av kvällens Top NochKvällen var inte slut här.. Det kan jag lova. Här kommer smakprover från kvällen i Sundsvall:RSS 2.0