Nu drar vi...

Ladies Night väntar!




TJO!

HJÄLP!!


Färgade min utväxt igår och shit vad orange jag blev!!!! Detta är inte roligt. Nu gäller det att genast köpa en ny färg och slänga i den. Det tråkiga är att vi ska iväg på Ladies Night ikväll och innan det hinner jag inte. Typiskt! Imorgon väntar min 23-års fest och jag måste bara fixa till det innan det!

 


Nu ska jag iväg till gymmet sedan blir det jobb till 18. Sen hem och fixa innan vi drar till Leksand och Ejendals Arena.

 



Just det idag är det exakt 4 veckor kvar innan vi drar till Thailand! Det är helt sjukt vad tiden går fort! Har inte hunnit tänka på resan alls men nu måste vi börja planera och snart skriva packlista =)









Gårdagen..

Gårdagen blev en bra dag. Först en härlig löptur i ca 35 min sen jobb till kl 18. Därefter var det bara att åka hem och byta om sedan åkte jag och M till stan för att mötte upp Tone. Hämtade ut biobiljetterna sen slog vi oss ner på Bakfickan. Blev en grymt god pizza, vilket jag tyckte jag förtjänade när det var min födelsedag och allt! ♥




Mätta och belåtna gick vi vidare mot bion där vi mötte upp Karin och henes sis Emma. Bion var helt ok faktiskt. Ingen direkt handling utan det var ca 80 min inspelningsmaterial kring repetitioner, och intervjuer till föreställningarna han skulle göra. Kul att se och väldigt inspirerande.
Så nu spelas det Michael ur högtalarna vill jag lova!



Nu ska jag ta mig iväg till gymmet. Sen blir det jobb till 17.30. Skulle behöva färga håret, åka till systemet för att fixa det sista till mitt 23-års kalajs/maskerad på lördag! =) Mycket att stå i!







1986-10-28 - 2009-10-28

Thats me. 23 år. Men än har jag inte fyllt. Föddes runt 09.15 snåret om jag minns rätt. Så 2 timmar kvar.


M kom in och väckte mig strax efter kl 6 imorse. Ingen skönsång tyvärr, men paket hade han med sig.

 

 

 

Den 5:e One Tree Hill säsongen. Helt underbart och så efterlängtad.

Nu kommer jag sitta klistrad framför Tv:en ett tag framöver. Och...



...den grymma ipoden. LILA såklart!! Wiihoooo..


 



Så lycklig!! Tack för allt!! Men ett paket återstår sägs det. Hmm.. spännande, vet inte riktigt vad det kan vara.


Nu ska jag snöra på mig skorna och ta en promenad. Sen blir det jobb till kl 18 och därefter mat med M och brudarna. M har lovat att bjuda på maten, och därefeter väntar bio. Michael Jackson.
Födelsedagen kan helt enkelt inte bli bättre!!



I morgon vaknar jag 23

Godnatt allesammans. Nu tackar jag för mig. Sista dagen som 22-åring. Dagen har bestått till stora delar av städning och bakning. Resulatet blev nog ganska bra. Bilder kommer imorgon. Det ville sig inte nu. Men det har blivit kakor, muffins och nougatrutor. Mums...



Imorgon vaknar jag ett år äldre och förhoppningsvis ett år visare! (och starkare) =)



 

 

 

 


Nu..




.. är jag på G. Bakning pågår!





Städa, städa, städa..

Phu, jag som skulle baka. Eller jag ska. Men har bara inte hunnit ännu. Myckt städning som gjorts istället. Jag o städning är inte riktigt kompisar, eller det är kanske det vi är. Men varje gång jag ska städa så slutar det aldrig med dammsugning, torknng av golv och diskning. Utan då kör jag på med allt. Rengöring av ugnen, städat ur alla garderober, plockar bort minsta lilla sak så det blir klinisk rent. Phu. Det är jobbigt. Jag är för pedant. Men med musik på högsa volym så brukar det mesta lösa sig! =)


 

 

 

Nu har jag ytterst lite kvar. Sen ska det handlas och förhoppningsvis bakas. Blir nog en springtur mot kvällen. Vädret är ju som gjort för det!

 

 

 


2009-10-27---> Tisdag!

Ledig dag, och det är så förbannat skönt! Vaknade för ett tag sedan och har precis fått i mig frukosten. Har även hunnit kännt av att jag har lite sådär ont på sittbensknölanra sen spinningpasset igår, men det är sånt som kommer gratis. Det får man ta helt enkelt.


Dagen kommer att vara fullspäckad. Nu först blir det ett gympass, därefter åker jag direkt till D och vinkar henne hejdå för denna gång. Sen är det Ica och inhandling av diverse saker. Här ska bakas! =) Sen om tiden räcker till blir det förmodligen ett pass till ikväll, we will see!


D och jag!







Emma hade nog lite bråttom igår men idag är det tisdag! Vet inte riktigt vad som hände där.. Kan ha varit något med att klockan var alldeles för tidigt på morgonen för Bengtsson. =)


Tack o Gonatt

Måndagen närmar sig sitt slut och jag ligger redan i sängen helt utslagen.
Var på spinningen och det var så otroligt skönt att få svettas lite.

Gympasset imorse med Josse gick bra. Riktigt bra.
Med dom vikterna hon körde på så lär väl detta inte sluta med annat än träningsvärk! =)




Imorgon är jag ledig och det behöver jag verkligen. Ta hand om mig själv och baka kakor i massor..
Snart 1 dag kvar! =)


Regninga måndag

Godmorgon. Uppe med tuppen för en gångs skull. Har skjutsat M till tåget och nu väntar en promenad i det ruskiga vädret. Det regnar inte riktigt utan det är mest regn i luften men ack så jobbigt.

Ca:1h promenad sen är det gym med Josse som gäller. Härligt med lite sällskap. Ikväll tänkte jag köra ett spinningpass. Man måste passa på och prova på olika träningsformer nu när det är vila med fotbollen. Roligt med lite variation.








2009-10-25

3 dagar återstår. Okej, snart 2 tills jag fyller 23!
Detta är några grejer som jag önskar mig:





Ipod nano, och min favvo färg

Ilse Jacobsen stövel, grymt snygg

 

 

 

P-Kort på Åhlens och Bokia så jag kan köpa några böcker till Thailand och även lite träningsböcker

 

 

 


...

50min promenad/jogg. Himla skönt att få komma ut i det friska vädret trots lite regn i luften. Man blir pigg och det gillar vi.

Nu har jag käkat gröt och fått i min proteindrinken, ska blåsa håret och fixa iordning mig inför jobbet!! Kvällen bjuder på tacos skulle ja kunna tro! =)


Godmorgon

Alla har väl kommit ihåg att ställa tillbaka klockan? Jag blev så otroligt glad när jag insåg att det var inatt man skulle göra det. En timmes mer sömn gör mycket!

Nu ska jag ta mig en promenad i det underbara vädret. Vet inte riktigt vart motivationen kom ifrån men med lite musik så löser sig allt!! 

 

 

 


Jobb

Jaha, då väntar jobb 10-17. Hoppas verkligen att det kommer mycket folk så att tiden går snabbt. Vädret är ju inte det bästa och det är löningshelg så mycket talar ju till det. Men man ska aldrig vara säker.



Fredagsmyyyyys

Alltid detta fredagsmys. Men ja, är det inte fredagsmys som is the shit då?
Såklart det är.


Idol
God mat
Mys



Mot gymmet

Den morgonjogg som skulle bli blev mer en fartfylld löptur. Ingen jogg alltså. Men så otroligt skönt att få löpa ur sig. Ett snabbare tempo och en liten kortare vända. Alldeles lagomt.

Nu har jag ätit frukost, lagat mat och ska packa väskan för att sedan dra till gymmet. Därefter blir det jobb 12-20.






Nu har jag reserverat biljetter till Michael Jacksons This is it. Ni som vill med, hör av er. Onsdag kl 21.01.



 

 

 


2009-10-23

5 dagar till och jag blir 23. En onödig ålder? Vad vet jag. Kul är det iallafall att fylla år. Kul med mys och massa presenter.

Jag kan inte riktig fatta att det snart är november. Tiden bara rinner iväg, helt sjukt. Snart står vi där på Arlanda och ska lyfta mot Thailand. Inte alls länge kvar.

Nu har vi fått lite ledigt från fotbollen någon vecka innan vi kör igång igen för att sedan ta ännu lite mer vila. Så skönt så skönt. Nu kan jag koncentrera mig på gymmet en stund. =)






Nu ska jag ta mig ut på en liten morgonjogg, sen ska jag hem och få i mig frukost innan det är dags för gymmet.





Home sweet home

Hemma efter en galen kryssning. Vilken natt, vilken resa. tack tjejer!

Liten redogörelse vad som hände:

  • Ca:16.00, framme i Sthlm
  • Eftersom vi är några timmar tidiga drar vi in till Lidingö Centrum för en fika.
  • Åker tillbaka till terminalen och parkerar bilen. Fortfarande lite tidiga så öppnar bakluckan och knäpper första ölen.
  • 19.00 checkar in.
  • 19.30 kliver på båten, letar reda på hytten, lämnar packningen och drar oss till buffén.
  • Äter, äter, dricker, äter, dricker, äter, äter och dricker.
  • Första besöket på taxfreen
  • Vi tar oss till hytterna och höjer volymen på max och tar på oss partyklänningarna.
  • Lite förparty i hytten sen var det dags att ta oss till det gungande dansgolvet på däck 6.

5 galna tjejer på en båt tillsammans kan inte annat än att sluta illa. Haha. Bilder kommer, jag förstår er nyfikenhet. Så snart, håll ut!!

Nu väntar sängen och ett gympass imorn innan jobbet.



Stockholm here we come...

Då är det dags!! Återkommer igen onsdag eller torsdag!! Nu väntar kryssning och 2 grymma dagar med brudarna!!




2009-10-20

Tisdag och dags för kryssning!!!!!! Wiiihoooooo...

Vi lämnar Borlänge runt 12-tiden och vi laddar upp redan i bilen med den grymmaste musiken!
Det kommer bli en magisk kryssning.

Jag, Tone, Mickis, Sarah och Yaya.


 

 

 

Nu väntar ett gympass sen ska väskan packas.

 

 

112kryssning




Gym Time

Dags att dra sig mot gymmet och börja på riktigt med de nya programmet. Dock blir det ett litet av brott tis/onsd då vi åker på kryssning. Men vilodag onsdag passar väl inte bättre då.


Gym, jobb och fotbollsträning, here we go!


Lördag

Lördag. Matchdag. Sista matchen för säsongen. Känns lite overkligt men också lite skönt. Idag är det vinst som gäller. Och har jag räknat ut detta rätt så med vinst kommer vi att komma 3:a då jag hoppas att Umeå spöar Danmark. Vi och Umeå går upp på samma poäng men vi kommer före på målskillnad! Så så är det! =)


Vaknade med lite panik imorse. Kollade klockan och vad får man se, jag har inte ställt klockan på ringning!!!!! Men det var ju lugna puckar då klockan bara var 07.37, precis då jag annars tänkte gå upp. Man har ju rutin.
Samling kl 09.00. Väntar på att Tone ska hämta mig.
Match kl 14 i Sthlm, sen blir årets första (?) och sista lagfest av! Märkligt!!! Men kul ska vi ha!!!







Freeedaag

Frukosten på Cafét avklarat! Sov en stund innan Tone ringde och sa att det var dags att åka. Satt kvar där och mumsade en timme sen nu är jag hemma igen. Man vill ju inge annat än att dra täcket över sig. i wish i could. Men nu ska jag slänga i en tvättmaskin sen väntar kupolen. Jobb och åter jobb. Sen shoppingmys med M ikväll!!


Trevlig helg allesammans!!








sova?

Blev uppdragen ur sängen imorse. Det regnade så sjukt mycket så då fick jag lov att skjutsa M till tåget och nu sitter jag här. Känner mig inte på något träningshumör, så frågan är om jag ska lägga mig en stund till eller kanske åka till Blombergs café med Tone och käka frukost.... hmmm.





Soffan nästa...

Nu är det soffmys för hela slanten. Smoothien är gjord, och det är dags att läsa När & Fjärran för att kolla upp de hetaste stränderna i Thailand.

M är påväg hem från jobbet men lite egen tid är inte helt fel!


 

 

Imorgon ska jag inviga mina nya joggingskor. Nike för en gångs skull. Ska bli intressant. Annars är jag lite av ett Asics-fan!

 

 

 

 


Happy

Nå, hemkommen från träning och omeletten har landat i magen. Underbart. Sitter här alldeles svettig, fy, duschade aldrig efter träningen, blev istället race till tågstation för att lämna av Jenka. Alltid detta race och vi klarar det tamigfan jämt också. Fantastiskt.

Träningen idag får mer än godkänt, hade nästan glömt bort hur kul det var. Vilket underbart gäng vi är alltså!! Laddning till 1000 till lördag. Bara vinst och 3 pinnar räknas nu i sista omgången!


Gymmet gick absolut inte som jag tänkt mig. Kände mig yr och illamående så något riktigt ös i gymmet blev det defenitivt inte. Det blir att ta nya tag imorgon.


Nej nu ska jag nog ta mig en lång och välbehövlig dusch! =)


 

 



Good Morning

Jag fattar inte vaför man aldrig kan vakna utvilad och pigg. Jag lägger mig i skaplig tid och går inte upp alltför tidigt, men ändå är jag så sjukt trött. Vad är felet?

Har precis fått i mig min kära frukost och en kopp kaffe. Ska åka iväg till gymmet för att köra mitt andra pass från det nya träningsupplägget jag fått. Alltid lika roligt och spännande med dessa nya upplägg. Man vet inte riktigt vad som väntar, förutom träningsvärken förstås.

Idag väntar kanske sista fotbollsträningen på väldigt länge. Träning som sagt idag sen sista seriematchen i helgen, borta mot Bollstanäs. Måste nog erkänna att det är lite skönt.

Nästa vecka tis-ons väntar kryssningen. Yeeaaahhh!!! Kommer bli grymt.




Nu är det dags att ta på sig vinterjackan å vantar för här ska det skrapas bilruotor... Brrrr!!






En värmande bild från Thai...

Jag o Mickis hjular =)





Onsdag

  • morgonpromenad 1 h
  • jobb 10-19
  • storhandling med M på underbara maxi
  • fotboll och äppelpajmys med Hanna o SandyBay!

Nu väntar sängen och imorgon hoppas jag på att jag vaknar pigg och alert och redo för ett grymt gympass.


Godnatt mina vänner!!



Godnatt!

Snart sovdags, men först lite bilder från dagens bus med Evelina!


















Aqua Nova - here we come

Gymmet är avklarat. Fick nytt träningsprogram igår. Superset i nästan alla övningarna. Körde axlar, bröst och mage, och fy tusan va jobbigt det var. Alltså grymt skönt med andra ord! =)

Nu har jag fått i mig mellis, smoothie m banan, hallon, lättyougurt, proteinpulver och lite sötningsmedel och ett hårdbröd med ost till det.

 

 

Nu väntar dock några timmar på Aqua Nova med kusinen. Lill tjejen Evelina. Kommer bli grymt!! =)

 

 

 


Äntligen!!

Jihoooooo...

Då var man 13 540Kr fattigare, men en Thailandsresa rikare! Det är väl för underbart!!! Den 27:e november bär det av och hem kommer vi inte förens den 23:e december. Lagomt till julfirandet..


Jag å Sandy -08 gänget! ;)

 

 

Jag å Tone, -09 gänget!




I väntans tider..

Sitter och väntar på att Tone ska komma så vi kan boka den där resan någongång!!
I väntans tider lägger jag upp några bilder från förra året, så jag kan drömma mig bort!!






Måååndag

Ledig måndag coh det tackar vi gudarna för. Detta behöver jag. Helgen var inget att minnas tyvärr och matchen är något som jag glömde redan när slutsignalen blåstes. Så är det med det. Sista veckan med fotboll. Man känner att det är slutet och det ska faktiskt bli skönt med lite vila. VILA, VILA → THAILAND!

Nu ska jag försöka dra mig iväg till gymmet för ett riktigt jävla bra benpass. När säsongen snart är över är det bara att köra på ännu hårdare på gymmet. Muskler, muskler, muskler.

Dags att fylla på förrådet med lite proteinpulver också, det börjar ta slut och det är ju inte bra.


Idag ska jag och Tone boka resan!! Det har vi sagt länge nu med nu är det dags på riktigt!!!









Lördag=matchdag!

Godmorgon. Ingen speciell sovmorgon idag inte, fastän det är helg och allt. Tror jag mer eller mindre har vant mig, eller så är det så att jag inte har tid att sova för att det är så sjukt mycket grejer som jag vill göra.

Idag ska M iväg på fotbollstunering med jobbet. Jag ber till Gud att inga ben ska brytas. Vi pratar otränad, vild galning (på fotbollsplan), kan det sluta på något annat vis?? Haha..

Matchdag även för mig!! Samling 11.30. Undra vad man ska hitta på och göra innan dess? Hade iofs vart kul att kika när M spelade med orka åka till Ludvika. Blir nog hemma och laddar med mat och med lite läsning ur mina nya böcker. Det gillar vi!!




So long...



Idol och soffläge

Ingen kan väl ha undgå att det är idoltider? Nej jag tänkte väl det... Har dock inte varit så instatt som jag alltjämt brukar va. Har krockar med fotbollsträningen men nu när det är fredagsfinaler så ska jag nog kunna kolla en hel del! =) Jag, idol och Häagen-Dazs en fredagskväll, kan det bli sämre?


Imorgon är det matchdags!!! Kl 13.00 på IP. Kom och kolla vettja. Sista hemma matchen för denna säsong. Blir en tuff uppgift. Hoppas på mycket publik som värmer upp IP imorgon. Känns som det annars kan bli minusgrader! Det gillar vi ju inte! Minusgrader alltså.


Lite idol var det nu ja...


 

 

 


Mot gymmet

Godmorgon. Tungt att gå upp idag, men väl uppe så är det inga som helst problem. Nu ska jag skjutsa M till tåget, sedan är det gym som gäller. Dom öppnar sju så ska vara där då. Efter det blir det en härlig frukost med Tone och Hanna på Blombergs Café.


Tack o Gonatt

Kvällen har gått i ett. Jobb till 17.30 sen träning mellan 18-19.30 där kommentarer är överflöiga, tyvärr. Till ica maxi, hem, laga mat, diska och nu äntligen lite lung och ro.
Blir tidig läggdags ikväll, typ snart.. Imorgon väntar återigen frukost på Blombergs café, och innan det ska jag nog hinna med en promenad/joggingtur och sedan ett arm och mage pass på gymmet.





Imorgon är det kortdag på jobbet. 10-17.30. Otroligt skönt en fredag ska ni veta!! Har inga speciella planer inför kvällen så kom med förslag!!



2009-10-08

Godmorgon!
Tidig morgon idag. Sitter med kaffet i handen och ska ut på en springtur. Men det var inte många grader på termometern heller. Brrr... Tur man jobbar i en sportbutik så man är lite utrustad med kläder! =)


Igår efter jobbet hade jag och Tone bestämt oss för att vi skulle boka resan, vi gjorde allt allt allt sen när vi väl skulle slutföra beställningen så blev de nå fel. Antagligen finns inga platser kvar, men vi ska göra ett nytt försök idag. Det lutar åt den 27nov-23dec. Hela 26 dagar. Lite pirrigt allt! Men så otroligt skönt!


 

 





Igår gjorde jag en smarrig smothie med lätt vanilj yogurth, 0,5% fett, hallon, blåbär och banan. Kände efter att jag nog kunde ha hoppat över blåbären, men annars blev det supergod.










Soffläge

Då har man tränat lite fotboll, handlat och fått i sig lite omelett. Nu väntar TV:en och sedan sängen, laddning inför morgondagen. Möjligen lite morgonträning, gym och/eller promenad. Sedan är det jobb till 20 som gäller. Åh så jag längtar!


Fotbollsträningen idag var inte mycket att hurra för. Är inte ett alltför stort fan av träning i ruskväder. Nej, usch å fy!! Slänga sig efter en boll och bli genom blöt är inget för mig. Glaslirare? Ja kanske...


Blev lite inköp av nya träningsböcker idag! Rea, rea, rea! Det gillar vi! =)

 

Så nu ska det läsas lite! Alltid skönt att kura ihop sig under täcket och utöka sina kunskaper!

 

 

 

 

 

 


Solen skiner..

..och det är dags att knyta på sig löpardojjorna...
Någon som ska med? :)








Hemma....

Hemkommen från jobbet för en stund sen. Nu sitter vi i soffan och har zappat mellan 2 and half men, och hollywood fruar. Underbara program. Nu väntar "skönhetsfläckar" på svt 1.

Imorgon är jag ledig. Ska hinna med att springa, träna och shoppa en massa. Var in på Åhlens idag på lunchen och såg så sjukt mycket saker jag ville ha. Fick en liten Ikea känsla över besöket. Skönt att bara strosa runt. Och rea var det på böcker. Här ska det shoppas! =)



Nej, nu ska jag kolla tv. Hörs imorgon! Gonatt!



...

Blev en härlig joggingtur på 39min. Hade ganska hög puls, frågan är om det var ett högt tempo eller om det bara är jag som är ovan att springa.. klurigt det där. Skulle chansa på det sistnämnda. Max 185 och medel 168. 463kcal. Skönt.

Nu är frukosten på plats och väskan packad, gym väntar!!




CIAO!






Godmorgon måndag

Sega söndagar resulterar tyvärr i sega måndagmornar. Trodde jag skulle vakna pigg och utvilad, men icke. Ställde klockan på 07.00. Men tror jag tamigfan snoozade till halv 9, underbart.

Solen skiner och nu ska ja ut på en joggingtur, sedan blir det nog ett bröst och axelpass på gymmet! Wihooo...




Sego söndag

Gårdagens match var grym. Vinst borta med 2-1. Vi gjorde 2-1 målet i 89:e. Så sjukt skönt att vi äntligen har den turen med oss, annars brukar det tyvärr vara tvärtom. Vi var så värda att vinna den matchen, men skulle väl ha avgjort mycket tidigare men så blev det inte. Ännu en vinst och 3 härliga pinnar nu återstår endast 2 matcher av den här säsongen.

Tone hade lite födelsedags partaj här igår, blev en riktigt trvlig tillställing. (kort kommer senare) Vi gick sedan till bolanche för att avsluta kvällen på det bästa tänkbara sättet men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Att vi aldrig lär oss. Sjukt dålig musik och nu får det faktiskt vara nog med det där på ett tag. Usch å fy!


Söndag å seg söndag. Alla söndagar är sjukt sega! Kanske speciellt idag då M har åkt till Linköping för jobb och kommer hem imorgon. Det gillar vi inte. Tone har vart här och käkat lite tacopaj, såå gott. Snackat massa skit om gårdsgen och bara myst.


Imorgon väntar jobb, 11-20. Ingen fotbollsträning alltså. Så är det ibland. Gym står dock på schemat och förhoppningsvis en lååång promenad om så vädret tillåter!



Nu väntar en alltför tom säng. Tänkte lägga mig i tid så jag vaknar utvilad och pigg tills imorgon! Det behövs, det gör det!



Sov gott mina vänner!!

Fredag=Fredagsmys

Dagen började tidigt redan kl 06.00. Klockan ringde och jag var sjukt trött. Det är ju så underbart när man behöver gå upp mitt i natten, som jag trodde, för att gå på toa och sedan inse en liten stund efter att man lagt sig igen att det inte är mitt i natten. Utan att klockfan är 05.45. Det är bara att tacka å ta emot.
Fick snooza lite då jag kom på att jag inte behövde käka frukost innan gymmet, jag å Tone skulle äta frukost på Café Blomberg. Sagt som gjort, och mysigt var det. Verkligen att rekommendera. Frukostbuffé för 50kr i supermysig atmosfär.

 

Blev tidig träning imorse. Var på gymmet redan kl 07. Skulle hinna köra ett pass innan besiktningen kl 08.20. Både träningen och besiktningen gick bra! =)

Jobb väntade mellan 10-19, sen har det vart fredagsmys hela kvällen. Blev vofflor, glass och sylt till middag, inte det bästa uppladdnings käket inför morgondagens match men ack så gott!

Match borta mot Västerås BK30. Viktig match och bara vinst och 3 pinnar räknas! Kvällen ska sedan spenderas här och Tone ska ha lite födelsedagskalajs. Kommer bli grymt.

 

Nu väntar sängen och 100% laddning inför matchen imorn!!!!

 

GODNATT!


Torsdag

Godmorgon!
Gårkvällen och firandet av Tones födelsedag blev en mysig tillställning. Slutade med lite biljardspel och fan, jag förlorade, men kul hade vi!

Idag väntar en lång dag med jobb, med ett avbrott för fotbollsträning. Jobbar först 10-17.30 därefter tränar jag sen väntar jobb igen mellan 20-22. Shoppingkväll på kupolen. Du måste bara älska det!

Imorgon ska jag besikta bilen så innan gymet nu måste jag åka iväg och laga min trasiga lampa. Annars är det ombesiktning som gäller och det vill vi ju inte ha. Så det är lite lätt stressigt....

Idag kommer M hem också, efter sin tripp till Umeå!!!




Måste sticka!!





RSS 2.0