Sego söndag

Gårdagens match var grym. Vinst borta med 2-1. Vi gjorde 2-1 målet i 89:e. Så sjukt skönt att vi äntligen har den turen med oss, annars brukar det tyvärr vara tvärtom. Vi var så värda att vinna den matchen, men skulle väl ha avgjort mycket tidigare men så blev det inte. Ännu en vinst och 3 härliga pinnar nu återstår endast 2 matcher av den här säsongen.

Tone hade lite födelsedags partaj här igår, blev en riktigt trvlig tillställing. (kort kommer senare) Vi gick sedan till bolanche för att avsluta kvällen på det bästa tänkbara sättet men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Att vi aldrig lär oss. Sjukt dålig musik och nu får det faktiskt vara nog med det där på ett tag. Usch å fy!


Söndag å seg söndag. Alla söndagar är sjukt sega! Kanske speciellt idag då M har åkt till Linköping för jobb och kommer hem imorgon. Det gillar vi inte. Tone har vart här och käkat lite tacopaj, såå gott. Snackat massa skit om gårdsgen och bara myst.


Imorgon väntar jobb, 11-20. Ingen fotbollsträning alltså. Så är det ibland. Gym står dock på schemat och förhoppningsvis en lååång promenad om så vädret tillåter!



Nu väntar en alltför tom säng. Tänkte lägga mig i tid så jag vaknar utvilad och pigg tills imorgon! Det behövs, det gör det!



Sov gott mina vänner!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0