Smått och gott


Dagen har bestått utav jobb, möte, behandling och lite shopping.

Möte angående köket gick över förväntan. Nu har vi en idé som är en mycket bra början. Han skulle rita en skiss över köket och sedan får vi se hur det sedan blir...

Träningsförbud idag också... Har fått behandling så det känns mycket bättre än vad det gjorde igår så det är ju positivt. Man kan ju säga att det går åt rätt håll iallafall!

Svängde förbi Ö&B och inhandlande lite smått och gott. Måste helt klart rekommendera dessa nötter. Sjuk goda.



En blandning av alla olika möjliga nötter. Prova prova prova!!



Imorgon blir det en liten tripp till Örebro efter jobbet med Sandy. Matchen mellan Örebro-Djurgården ska ses.Damer. Darcel ska spela och det är den första matchen som vi får se när hon lirar med DIF. Hon har iofs spelat en del matcher redan men ingen vi har hunnit se. Så det ska bli riktigt roligt och spännande! =)


Nu är det dags att hoppa in i duschen och sedan blir det att kika på Time Out innan det är dags att hoppa i säng!


Brrrrrrrrrr.....






Jag vet inte vad som hände med den där värmen vi slog på igår...


17 grader är inte ok!!



Assisterande coach...


... har varit dagens uppgift!

Vilade från träningen helt idag då jag har känning i baksida lår. Däremot fick jag assistera Peter som hoppade in och körde träningen idag istället för coach 1 som var borta. Så det blev tillslut två stycken målvaktsnördar som höll i dagens träning. Men vi lyckades nog ändå tror jag! =)

Nu är det dags att ta och bädda ner sig i sin varma säng, först idag slog vi på vämen här i huset och jag lovar det är såååå sjukt kallt!!! Men innan jag stänger igen mina grön/blå/grå (???) ögon ska jag hinna med att läsa några sidor ur Tina Nordlunds bok!


Imorgon är det möte med någon köksnisse då det är dags att riva ut köket här... M ska påbörja ännu ett projekt! Det är på tiden om ni frågar mig ;)


Nej, sängen var det ja!


Godnatt!


Galen helg!


Helgen har varit underbar! Vinst och härliga 3 poäng inkasserades i lördagens match mot Umeå. Hela 3-0 blev resultatet. Efter en snabb dusch massa piffande och fixande åkte jag sedan till Repbäcken där det var Bröllopsfest för hela slanten. Min släkt är grym! God mat, härliga människor och en massa dans, så skulle man nog kunna sammanfatta lördagskvällen.

Stort grattis till Bo och Bettan!! ♥ Tack för en underbar bröllopsfest!!



















Matchdag!


Godmorgon!

Helg och sovmorgon gillar vi starkt! =) Sovmorgon till halv 10, grymt skönt. Har fått i mig lite frukost och nu ska jag ge mig ut på en liten promenad till stan för att kika in Intersports utbud. Är behov av ett par nya springtights.

Idag väntar både match och bröllop. Kul att det händer lite. KL: 14 är det matchdags. Hemma på IP mot Umeå Södra. Senaste mötet mot dom, borta, slutade 4-4 efter en helkonstig match. Så det återstår att se hur det går idag! Bråttom, bråttom hem är det efer matchen. Duscha, blåsa hårtet, platta håret, sminka sig och byta om.. Allt detta ska ske på så kort tid som möjligt och jag lovar, det är inte fröken Bengtsson så bra på tyvärr. Men jag ska göra mitt yttersta!!

Nu är det dags för att komma ut och få lite frisk luft. Intersport och tillbaka.






Friday it is!


Imorse var jag piggare än någonsin på hela veckan... Det är ju för sjutton fredag... borde det inte då vara tvärtom? Hur som, jag är glad bara jag är pigg! =)
Fredag, som jag har längtat...Älskade helgen är på ingång!!

Det är jobb till 15.30 som gäller därefter ska jag ha en instruktion och sedan bär det av till IP för träning! Sen fredagsmys för heela slanten! Jag gillart!




Livsglädje



Dagen har gått i ett.
Jobb till halv 4, hem och städa, instruktion mellan kl 17-18, fotbollsträning kl 18:45-20.15.
Nu har jag äntligen kommit hem och fått lite påfyllning i magen och ska faktiskt snart ta och lägga mig.


Dagens instruktion var helt grym. Äldre människor som verkligen visar att dom vill, vågar och kan, kan man ju inte annat än att bara älska. När man sedan inser hur mycket dom uppskatter en för just den där lilla stunden så blir det ju inte sämre. Så som dagens instruktion avslutades önskar man att alla instruktioner kommer att avslutas. Livsglädje helt enkelt.


Imorgon är det dags igen. Instruktion nr 5 och som jag älskar det!


Fredag imorgon, heeela dagen lång. Fredagsmys är var det blir!
Jag älskar fredagar.


På lördag är det dags för bröllop. Morbror gifter sig! ♥ Kl: 15 är det dags.
 Tyvärr missar jag själva brölloppet, den finaste delen av det hela. Men jag missar inte den bästa → festen Jihoooo!!








Träning----> instruktion



Jajjemänsan.. Träningen som jag var superladdad till blev inte alls av. Me jag är inte bitter.. Fick 2 kanon instruktioner istället. För efter att det hade strulat i datorn/på websajten så visade det sig att jag skulle ha instruktion ändå. Tur att jag åkte till gymmet då kan man ju säga.

Idag fick vi våra nya kläder också. Wihoooo!!! =)
Jag gillar dom starkt.

1 par byxor
1 linne
1 långärmad tröja
2 par stumpor
1 hoodtröja









Time out på TV återigen.

Sen läsning av Tinas bok...


Imorgon är det redan torsdag! Snart helg mina vänner!!





LÖN!


Tjohoo..... Löning idag ju! Hade jag helt glömt bort. Fastän jag hade 2 veckors semester förra månaden utan betalt så blev lönen inte helt tokig ändå, sånt gillar man ju!

Skulle haft 2 instruktioner idag mellan 17-18 och 18-19 men nu när jag kom hem från jobbet så var dom avbokade. Alltså jag och gyminstruktioner, jag vet inte alls hur det där går.. haha.
Måste dock säga att jag blev lite lättad iaf.. Nu får jag ju själv tid till att träna på gymmet. Yeah!! Det kommer definitivt att bli ett rygg, axlar och bröstpass...Ett bra sådant. 


Laddar upp till Robyns grymma låt!













Vad äter du till frukost?


Jag har bytt ut gröten och proteinshaken till en hederlig yougurth-frukost. Så numer mestår frukosten av yougurth, russin, nötter, Kellogs All Bran, en smörgås och ett glas mjölk. Super duper gott.







gOdNATt


Hemma igen efter en sådär träning. Knappast den bästa kan jag påstå.
Usch och fy.


Var förbi biblioteket innan träningen och hittade de böcker jag behövde till kurserna + lite mer. 1 bok skulle dock beställas från Falun.

Jag har glömt bort hur lungt och skönt det är på bibblan. Jag skulle verkligen behöva en stund där några timmar i veckan. Där skulle jag kunna koppla av. Ha lite tid för mig sjäv till att tänka och bara vara.


kurslitteratur



Tina Nordlunds självbeografi "Genom helvetet" är en bok som jag länge velat läsa.



Nu är det dags att hoppa i sängen... För att förhoppningsvis inte vara lika trött imorgon som jag var imorse.

Sov gott alla! ♥




Träning på G


Detta har jag längtat efter sedan imorse. Att vara hemma, sitta här och slöa i soffan. Tack och lov!

Just nu fylls det på med banan och hallon smoothie innan träningen klockan 18. Blir inge gymträning idag måste åka förbi biblioteket idag eftersom jag inte gjorde det igår. Sen känner jag mig trött så jag spar  på energin till fotbollsträningen istället. Kanske smartast så.


Icas egna vanilj yogurth 0.5%, hallon och 1 banan.







Ingen rubrik


Finns inga ord för hur trött jag är just nu. Sängen lockar så sjukt mycket. Kan inte påstå att vädret piggar upp en speciellt mycket. Regn, regn, regn.. Buuu för hösten. Sommar året om, ja tack!!!




...


x Träning

x Storhandling på Ica Maxi

x Matlagning

x Time Out

Check, check, check, check....


Nu häng i soffan till Pirates of the Caribbean.

Men klockan börjar bli mycket nu så sängen känns efterlängtad..

Trött idag som sagt!



Saknar sommar, sol och sandstrand!

Ge mig nu!






Måndag

Sliten efter en dag på jobbet och det är bara måndag.. Känns ju sådär.
 Helgerna går på tok för fort!

Har hunnit med att fixa med lite viktiga, måste-göra-grejjer nu sen jag kom hem från jobbet.

Anmält mig till högskoleprovet och kollat upp böcker till kurserna och nu ska jag ta mig till biblioteket för att förhoppningsvis kunna låna dessa böcker. Kurserna startar redan nästa vecka. Det gäller då att vara väl förberedd.


De två kurser som jag kommer att läsa på distans är:

Medicinskbaskurs- Näringslära
Mätmetoder för idrottare- inriktning nutrition och kroppssammansättning


Känner mig riktigt inspirerad måste jag säga!

Dags att packa väskan till träningen senare och bege sig mot stan och bibblan.



Söndag kväll..


...spenderas som vanligt framför teven, men idag har jag bytt ut godispåsen mot kesoburken. Yammy..

Löpturen blev som sagt ett lätt pass. En ca 30 minuters skön löptur som avslutades hemma hos Sandy där det blev ett litet cola-stopp. Sedan tog vi bilen hem hit för att blogga på KIKbloggen.  Check it out!

Har fått i mig lite kvällsmat i form av äggmacka och nu njuter jag av helgens sista timmar i soffan.









Taggar till..


...för en lättare löptur i det soliga vädret!




Soliga söndag


Gårdagens uppdatering var alldeles för dålig.

Så vi tar det från början:
Matchen gick hur bra som helst. Vinst med klara 3-0, sjukt skönt att det börjar rulla in lite mål framåt för en gångs skull! ;)
Efter matchen blev det en vända hem till Sandy innan vi landande på stan, s1 och Bolanche. Men efter ett brandlarm på bolanche, då vi alla fick utrymma lokalen, och en korv senare så var det dags att bege sig hemåt. Skönt trots allt.

Idag har jag spenderat den mesta delen på Friskis. Gymmöte kl 10 sedan väntade min efterlängtade instruktion melan 12-13. Det hela gick bra, skönt att ha den första klar. Nu är det bara att köra på!

Fick fina blommor på mötet efter att jag klarat licensieringen! 
Tack! =)




Nu ska det ut och härjas i trädgården, tydligen. Jag började ta bort en rabatt lagomt i sommar men har inte gjort så mycket mer åt den sedan dess. Så det är väl dags då antar jag...

Kl: 15 väntar F17 match mot Hammarby på IP. Den kan jag inte missa. Sen ska jag även försöka mig på ett träningspass lägre fram under dagen. But time will tell.


Nu ----------> trädgårdsmästare Bengtsson!




Lördag=match!


Godmorgon gott folk.

Liten sovmorgon blev det idag allt. Nu har jag precis fått i mig frukosten och ska ta och packa väskan för att sedan åka mot IP och samlingen till dagens match. Matchdags kl: 14, mot Danmark. Borta.

Gårdagen spenderades hemma med film och god mat som M hade lagat när jag kom hem från träningen. Helt underbart. Filmen vi såg var "Brothers". En jobbig film att se, sorlig och hemsk, men samtidigt väldigt bra. Helt klart sevärd!





Bilder från blöta Bragematchen

 






Paraplyerna fick man inte ta med in!


Mycket, mycket folk.




Bajen fans.


Ida, Sandy och jag på regniga Vallen




1 day to go


..before weekend!

Det känns ju sjukt bra. Nu ska jag ta och packa väskan för att bege mig till träningspass nr 1 av 2. Gym där armar väntar sedan blir det fotbollsträning för hela slanten.





SURT!


Min efterlängtade debut som gyminstruktör gick åt pipskogen. Eller den uteblev. Jag och en till gyminstruktör hade bokat samma tid, kl: 17. Hon hittade sin kund men inte jag. När klockan passerat 17 checkade jag datorn och det visade sig att hennes kund hade avbokat men inte min!!! Så där satt hon med "min" kund. Sjukt surt!!!
Så det var bara att åka hemöver igen.

Det kanske var lika bra för jag hann nästan inte mer än hem och vända så skulle vi bege oss till Vallen. 1h innan avspark för att få lite bra platser, och jag kan ju säga att det var bara inte vi som tänkte så. Tjocksmockt på läktaren, det fanns ingen idé att ens försöka få plats under tak. Så med hjälp utav ett antal tidninar så fixade vi ju denna kväll utan att bli dyblöta.

Härlig vinst blev det också, 2-0 mot självaste Hammarby!! Hela 5 164 personer trotsade regnet och gick på Vallen, grymt!

Efter att vi hade suttit i kö, för att komma ut från parkeringen i sisådär en halvtimme och med inge-mat-i-magen-alls bestämde vi oss för att åka till max och köpa mat! =D Därefter slocknade jag ganksa så snabbt...


Idag är det torsdag och vi närmar oss återigen helgen. Skönt som tusan.

Nu mot jobbet!


Mot gymmet.



Dags att dra till gymmet för att ge den första riktiga instruktionen.

Meningen var att jag skulle ha 2 st instruktioner idag. Mellan 17-18 och 18-19 men nu var den sista tiden avbokad. Klart det hade vart roligt att ha 2 instruktioner när man är på G men just idag gör det inget.
Brage match väntar kl 19 mot Hammarby och där måste man nog var i tid. Lyxigt värre är att vi har fått gratisbiljetter från jobbet, man tackar. Så idag behöver jag inte punga ut hela 120 kr. Skönt!

Mot gymmet för att hinna förbereda sig lite.


Wish me good luck!



Jag och min BODY!





...framför teven och Champions League kval.



Mot gymmet..


.. med Sandy.

Att Sandy följer med till gymmet hör inte till vanligheten precis, men jag klagar inte! Jag tycker det är så kul när jag får sällskap på gymmet. Idag lutar det åt ett benpass då Sandy är med och hon behöver träna detta för sina knän.

Imorgon har jag 2 instruktioner inbokade också. Mina 2 första sedan licensieringen. Det ska bli så roligt och jag är så laddad!

Nej, gymmet var det och efter det åker vi mot IP och kör ett fotbollspass! Tjohoo..








Shopping...

..från gårdagen och dagens "shoppingtur" på IcaMaxi!

Från Claes Ohlsson:
Perfekt för att samla ihop alla papper och annat man har.





Nya kollegieblock från ica...



...likaså en ny kaleder för 2011
  

och det bästa...




Min favvo!



Städmani!


Idag bytte jag gymmet mot städning. Har städat konstant sedan jag kom hem från jobbet, typ 1,5h men ändå. Skönt värre såhär efteråt. Har dock kommit fram till att vi behöver en byro, eller bänk av nå slag... Får kika närmare på det senare för nu är det dags att åka iväg på träning. Underbart fint väder idag också, jag gillar det såå!


Later friends!



Proffs??


Sköna bilder från inlinesåkningen idag.

Jag tyckte jag åkte sjukt bra men M hade en hel del att klaga:

"hur fan ser du ut?"

"Har du ingen balans?"

"Varför flaxar du med armarna?"

och

"Böj på knäna inte på ryggen"










Huvudsaken är väl att man själv tycker att man är bra, visst?



Falun och tillbaka!


Efter många om och men bestämde jag mig tillslut för att åka till "lagfesten", och vilket beslut sedan då. Kvällen var grym. Jag är otroligt glad att jag bestämde mig för att gå ut med tjejerna. Tack för en helskön kväll chicks!

Idag har vi varit till Falun för lite shopping. Blev lite måste-grejjer som behövs till kursen jag ska läsa sedan ett par välbehövliga träningstights. Så länge som jag har letat och äntligen hittade jag ett par. Nike is the shit.
Vi käkade sedan på Waynes och satt ute i det fina sommarvädret. Helt otroligt varmt. Påvägen hem svängde vi förbi Torsång och njöt av en god glass i värmen. En mycket bra dag so far!

Nu ska vi slänga på oss inlinesen och dra iväg på en runda. Det kan ju i princip sluta hur som helst... 











 


Vinst!


Äntligen vinst och 3 sköna poäng. Tjejerna gjorde en strålande insats idag, kämparglädje och viljan att vinna. Bra!! Extra cred till Mia som räddade min dag. Thank you!

Blev lite shopping idag på Kupolen. 2 klockor. Oh yes. Kunde tillslut, med lite hjälp av Sandy, välja en färg och det blev den blåa. Passade samtidigt på att kika in rean på Ur och Penn, där jag fyndade en snygg, cool röd klocka! =)


          


Ikväll ryktas det utgång... Återstår att se hur kvällen slutar! Nu är det dags att få i sig lite mat i magen.

Ha en trevlig lördagskväll!



MATCH!!!


MOT IP OCH MATCH MOT ÖSTERSUND!

MATCHSTART KL: 15.00


GO KIK, GO!!!



Godmorgon lördag!!


Gårdagens matval var klockren. Vi slog på stort och åkte till → BROKEN DREAMS! Gott som tusan så nu har vi mat i magen för hela helgen ;)

Idag fick jag äntligen min sovmorgon som jag längtat så efter. Kl: 10 gick vi upp. Hur skönt som helst. Utvilad och pigg till matchstart som är kl 15!!

Innan matchen ska det hinnas med en del grejjer. Handla mat och sedan ska jag svänga förbi Kupolen för att försöka byta klockan till någon passande färg.. Nej jag har inte bestämt mig ännu, men det lutar åt lila eller blå... tror jag! =)


                  

                               





Friday Night!


Godkväll vänner..

Dagen har varit låång. Tung dag på jobbet efter att chaffisen kommit 1h för tidigt för att hämta pallarna, vilket betydde att våra plocklistor för dagen inte var klara. Men jädrans vad snabba vi var sen då.. Det värsta av allt var att det var chaffisen själv som hade bestämt sig för att komma lite tidigare, alltså inget vi hade bokat. Så Sandy, skärpning där med bilarna ;)

Efter jobbet var det häng i soffan som gällde fram till träningen.. och nu sitter jag här igen. Väntar på att den där Sandy ska ta och ringa så att vi senare kan åka och handla mat/köpa mat. Sjukt hungrig.
Kvällen kommer annars att bli väldigt väldigt lugn. Match imorgon så kvällen ska tillägnas åt att ladda!!

Nu är det dags för käk!


Over and out!






HJÄLP MIG!


JAG HAR FÅTT EN KLOCKA AV M MEN TYVÄRR SÅ SKA JAG BYTA DEN MOT EN ANNAN FÄRG MEN JAG KAN BARA INTE BESTÄMMA MIG VILKEN FÄRG JAG SKA HA!!!

SÅ HJÄLP MIG SNÄLLA!

























VILKEN SKA JAG TA?



BINGO!


Dags att köpa pennor inför bingon


Pennor, dricka och godis. Vi är redo för bingooo!


Köpa lotter


Lotter och en smörgås


Det är i EDZ:an det händer











Inge bingo....


Besvikna över att vi aldrig fick tuta fastän vi var ganska nära



Det var gårdagen det. Alltså, inge bingo.. Men vi är inte bittra. Godiset svek inte och vi hade det så mysigt. Måste göras om snarast! =)

Efter jobbet blev det ett armpass på gymmet och därefter väntade fotbollsträning. Sjuk bra träning, bra fart och man märker att alla är på G inför helgen. Som det ska se ut helt enkelt.

Imorgon är det äntligen fredag. Ge mig ge mig ge mig heeelg! Jag behöver sovmorgon och lite ledighet.

Nu väntar häng i soffan en stund sedan sängen.


GODNATT!



Nya tag!


Tung förlust blev det i gårdagens derby möte. 2-1 blev siffrorna. Hela 570 personer hade hittat ut till Gustafs och det är väldigt synd att vi inte kan ställa upp med bättre spel. Vi var inte alls bra igår, Gustafs var det klart bättre laget och dom visade verkligen att dom ville vinna. Surt. Klart man vill vinna matcher liksom, speciellt derbyn.

Men, det är bara att ta nya tag. Viktiga måste-matcher väntar nu. Ny match lördag hemma mot Östersund. Då kan vi snacka revansch!!


Nu ska jag ta och packa väskan och bege mig till gymmet. Blir ett lättare benpass, och idag får jag sällskap av Sandy. Det tar sig... =D
Efter passet ska vi ut på lite tut-bingo i Romme och vinna en massa pengar hade vi tänkt. (Så jag kan köpa den där Iphonen någongång!)



jag å Sandy-Bay





MATCHDAGS!


DAGS FÖR MATCH OCH DERBY.

MOT IP SEDAN GUSTAFS FÖR ATT FIGHTAS OM 3 POÄNG.

HEJJA KIK!!!










Tisdag=matchdag!


Godmorgon.

Har precit fått i mig lite frukost, idag blev det att käka taggtråd. Taggtråd käkas alltid på matchdagar! =)

Jag måste säga att jag var lite trött när klockan ringde imorse, och fortfarande är, så efter jobbet blir det nog en liten powernap. Samling 17:15 och matchen börjar 19.

Nu ska jag strax hoppa på cykeln och bege mig till jobbet. Solen skiner och det gillar jag!




Dags för träning








Träning om en timme.
 Käkar mellis i form av hårdbröd men jag måste erkänna att godispåsen från igår ser riktigt riktigt frestande ut.
 Men jag ska hålla mig!! =)


Imorgon är det dags för första matchen efter uppehållet. Gustafs borta kl:19. Debry, derby, derby.

Ska bli kul att komma igång med matcherna igen!


Nu mot IP och träning!!




Dagen i bilder






Riskakor och proteinshake efter gymmet är bra grejjer =)




Långpromenad runt Borlängestad. 2h rättare sagt


Ett utav stoppen: Hemmakväll för film och gooodis!




När jag sedan kom hem hade M fixat i ordning tacos ♥


Wallander och godis = söndagsmys!


Tagga till!


11.00 vaknade
11-13 frukost, tv, häng i soffan
13-14,40 la mig i sängen och somnade

Inte OK!!

Har sovit för länge nu alltså. Skulle jag lägga mig i sängen igen skulle jag slockna på direkten men nu får det vara nog! Försöker tagga till med lite, en stor kopp, kaffe för att orka ta mig till gymmet. Jobbigt läge!




Jaaaa jag är trött


PEPP, PEPP, PEPP

Denna låt är grym och hjälper mig tagga till! =)




Härliga söndag


Sovmorgon till 11, frukost framför teven vid lunchtid.. Om jag säger såhär, det var inte igår detta hände! Mysigt värre =)



























Idag ska jag hinna med lite egen gymträning och sedan blir det en liten träff med Erica.. En promenad om vädret tillåter.


Nu fortsatt mys framför teven ett tag till innan det bär av till gymmet.



Firat!


Sandy och jag har firat idag. Firat min licensiering med en stor fet pizza. Kan man inte fira med öl så får man fira på annat sätt... och det gick ju bra! =)





Vi har även hunnit med att kolla 2 matcher.

Torsång-Aspeboda

KIK f17-Sunnanå

Vinst för båda hemmalagen.


Nu sitter jag ny duschad och utslagen i soffan. Kan bli en vända till stan senare men just nu känner jag mer för en hemma kväll med film och godis.

Återstår att se vad som händer och sker...



Licensierad gyminstruktör!




Äntligen!

Licensieringen gick ju hur bra som helst.
Tack söta Sandra som ställde upp!!

 Nu är det bara att köra!









FridayNight!


Träningen och instruktionen är avklarad. Genrepet är avklarad. Imorgon gäller det! Som jag längtar! Wieee... =)

Efter träningen drog jag, Sandy och kycklingarna Elin och Julia och käkade på Fortuna. Riktigt gott. Nu väntar allt annat än fredagsmys... Alltså inge film och godiskväll. Det är dags att åka hem till amerikanskorna och där är det alltid livat.. Inte lugnt än på några timmar.


Jag hoppas dock att jag kan slappna av inför morgondagens drabbning och försöka tänka på annat än bara muskler och massa gymövningar.. =)

Ledig helg, ledigt från alla måsten. Skönt! Helgen är mer än efterlängtad!




Ha en trevlig fredag allesammans!




Träningsvärk!


Oh ja... Träningsvärk var ordet för mina armar! Men sånt gillar vi ju!

Klockan är strax två och jag är redan hemma, what?! Japp, lugna dagar på jobbet nu så det var bara att gå hem och njuta av denna underbara fredag!

Laddningen till morgondagens licensiering är i full gång. Sandra, min kusin, är det som ska hjälpa mig så jag kan utföra den här licensieringen, det är nämligen åt henne som jag ska göra en instruktion... =) Jag är inte alls nervös utan jag tycker mer att det ska bli grymt kul!! Vill vara igång nuuuuuu!


Ingen fotboll i helgen utan först på tisdag nästa vecka spelar vi match. Helt ledig alltså. Funderar kanske på att dra till Sthlm men inget är planerat ännu. Först och främst ska jag klara licensieringen!
Träning ikväll och ännu en instruktion. Nu ska jag ut och njuta av det underbara vädret!




Sandra x 2. Sandy och kusin Sandra. Hoppas hon är lika glad imorgon efter passet! =)



Wiiihhheeee!!


Första gympasset idag på väldigt väldigt länge!! Vilket pass det blev sen då. Hade nästan glömt bort -är det så här kul?? Körde armar och jag fick grym kontakt i alla övningar. Ge mig mer timmar i gymmet, någon!!!

Efter ett sådant pass hade jag inte föväntat mig något speciellt utav fotbollspasset som följde upp tätt efter.. Men ack så fel. Coach var tillbaka och vilken fotbollsträningn det blev. Och för att vara andra träningspasset för dagen så hade jag fortfarande massor med energi kvar. Från uppvärmning till slut var jag heelt speedad. Andra halvan av säsongen är snart i full gång och jag är mer redo än någonsin! Shuuu...


Imorgon är det återigen fredag. (Var det inte det nyss?? Inget mig emot..) Jobb, instruktion, kanske ett rygg, bröst och axel pass och sedan foootbools träning på det! Därefter blir det häng i soffan och fredagsmys! =) Jag gillart!

Nu: -----> SÄNGEN! 


GODNATT!!



 

Torsdag..


... och imorgon är det redan fredag. Har jag sagt det förr elller vad? Dagarna bara springer iväg!!

Har konstaterat att det här året har gått så sjukt fort. Har jobbat på det nya jobbet i snart 6 månader, i ett halvår(!!!), där snackar vi något sjukt. Känns mer eller mindre som 2-3 månader.

Dags att hoppa på cykeln och bege sig till jobbet. Jobb till halv 4 sedan väntar fotbollsträning 17.30, om jag har tur så hinner jag få in ett gympass däremellan. Jag känner att jag och gymmet har glidit ifrån varandra nu på sistonde.. inte alls bra det! Vi får hoppas att det blir bättre till nästa vecka eller kanske redan till helgen... =)



Falun


Det blev en tripp till Falun trots allt. Instruktionen med bror gick bra. (Tyvärr hann jag själv inte med att träna) Hem snabbt och byta om för att sedan åka till Falun för att kika FK-KIK, men innan det blev det lite käk på Tzatsiki i Falun. Mycket gott och ett mycket bra val. Matchen då? KIK vann såklart! Yeah!!! 1-3!! Nu hamnar dom på delad första plats. Gött! Bra jobbat grabbar.

Nu har jag hunnit tvätta och hängt i soffan... Snart väntar sängen, imorgon ska jag satsa på att inte snooza.. blir så stressigt på morgonen då! Inte bra!!



Smoothie...


...och laddning inför instruktion nr 6.

Hemma en snabbis efter jobbet. Nu ska jag dra mig vidare mot jobbet för en instruktion med brorsan. Om jag har tur så kanske jag själv hinner köra ett pass innan det är dags för fotboll ikväll. Falu FK-KIK... kanske. Om vädret håller i sig!








Snoooooza


Ställer klockan på fem i sex men ändå ska jag snooza till tjugo över... fattar egentligen inte meningen med det. Man är ju relativt pigg när klockan ringer men efter all snoozande så är man död och när man då har snoozat så länge så måste man gå upp för klockan är på tok för mycket.

Så nu har jag lite bråttom.. Jobb om nåpgra minuter, tur att jag har det nära till jobbet! =)


Trött!!



Jobb, instruktion och träning..


... där har ni min dag.

Jobbet gick ganska trögt, men det beror till mestadels på att jag är så sjukt trött.. Jag skulle behöva gå och lägga mig nio på kvällarna men det hinner jag inte. Mycket som ska grejjas och fixas så ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar.

Hann vara hemma i ca 30 min innan det var dags att dra iväg till gymmet för ännu en instruktion. Den här gången var det Mickis som ville ha hjälp med lite upplägg. En fortsättningsinstruktion och gud så roligt det var. Där känner jag att jag mer hör hemma än med dessa basic upplägg. Så det kanske inte skulle vara så fel med en steg 3:a i gymutbildningen. =)

Direkt efter gymmet väntade fotbollsträningen och nu några timmar senare är jag äntligen hemma. Det kommer nog att bli ganska intensivt nu dagarna innan licensieringen på lördag. Jobb, instruktioner och fotbollsträning. Gymträning för min egen del uteblir nog tyvärr denna vecka. Om jag inte får in ett pass imorgon då.. =)


Nu är det dags att göra sig iordning för sängen. Somnar jag innan 22 så är ju det en början!





Tjohoooo...


Long time... 1,5 dygn sisådär. Men här är updaten!

Lördag kväll slutade med att vi åkte ut till Tyllsnäs för en kväll med Åkes och styrdans och som vi dansade sen då.. typ ingenting. Förutom när man blev uppbjuden i sista minut innan man ska åka hem. Den dansen är redan glömd. Så inget att nämna om alltså. Ja vad gjorde vi då om vi inte dansade? Förutom att hänga i hörnet och lyssna på bandet och försöka undvika ögonkontakt med den möjliga danspartern så  hittade vi på en massa andra roliga saker som denna brottningsmatta:












Tummen upp för Åkes


Dansen vi helst glömmer...



Söndagen väntade match, Vasalund borta. 1-1 skrevs resultatet och det får vi helt enkelt vara nöjda med! Därefter väntade grillkväll hemma hos papa. Gott som sjutton! Kvällen slutade sedan med kortspel.. och jag vann inte! För dåligt tålamod för kortspel. 5-kort med 1 byte, ja det säger ju allt..











Dagen har bestått utav instruktion nr 4, fotbollsträning och tacomys med tjejerna. Nu väntar sängen.. trött är bara förnamnet!


Godnatt!


RSS 2.0