Dagen i bilder




Mot falun och dop


2 söta nydöpta bebisar. Isabelle och Ossian.






M ville prova hans pappas nya bil..

Har även hunnit med att fira mormor idag också. Så dagen har till mestadel bestått av att äta tårta i massor ;)

Snart ska jag, kusin sandra och Sandy ta oss till Tyllsnäs för att lyssna på pappa och hans band (Åkes Orkester) när dom spelar. Dock är det spelning för alla bönderna men vi hoppas på att få komma in! =)







Imorgon väntar träningsmatch borta mot Vasalund. Halv 8 är det samling och kl: 12 börjar matchen. Sedan ska vi hem till pappa och grilla. Mysigt mysigt!

Nu är det dags för styrdans! ;)



Freeedaaaag!!!


Äntligen helg! Tjo så skönt. Jobbet gick bra idag, vi låg mycket bra till och jag hade chansen att gå hem tidigare men istället valde jag att vara kvar till 15.30, pengar, pengar pengar...

Nu ska jag kila iväg til Kupolen för att försöka hitta en dop -och bröllopsklänning innan träningen. Dop väntar imorgon och den 28:e augusti väntar bröllop för morbror!

Träning ikväll, jippie, första fotbollspasset denna vecka. Viktigt. Vi får hålla tummarna för att ljumsken ska hålla!

Later friends! Mot kupolen!




Godnatt!


Efter en instruktion, lite behandling och en mindre skön massage senare så sitter jag här. Trött as usual! Men imorgon är det fredag sedan väntar en skön och välbehövlig helg. Underbart. Som jag sagt tidigare, veckorna bara rusar förbi. Helt sjukt så fort det går. Håller ni inte med?

Trött som få, därav kort inlägg nu.. sängen lockar nå fruktansvärt.

Måste vara utvilad till morgondagens fredagmys! =D







Instruktion nr: 3


Har precis fått i mig lite mellis och nu ska jag ta och göra mig i ordning för att åka till gymmet och ge intsruktion nr: 3. Nästa lördag är det dags för licensieringen och jag måste verkligen vara väl förberedd -på allt. Jag kan få vem som helst med vilka problem som helst! Så förberedd är vad som gäller.

Träningsförbudet håller tydligen i sig idag också. Så idag blir det bara behandling och sen tänkte jag passa på att få en rygg massage. Så sjukt ont i ryggen/axlarna!


Nu mot gymmet!! =D







Smile-gubbar


OK. Det kanske är skönt ibland och ta det lugnt och bara inte träna, träna och träna. Idag har vi hunnit göra massor av grejjer som vi annars aldrig brukar hinna göra. Vi har varit på stan och köpt doppresent till lördagen, åkte förbi kupolen för lite shopping och hamnade senare i Forssa där vi köpte oss mat och njöt av sommarvärmen ute på uteserveringen. Tummen upp för denna dag helt enkelt.





En liten rolig grej som några personer antagligen tycker är ännu roligare:

Smilegubbar i gräset!









Mycket roligt folk..Dags att ta fram gäsklipparen nu bara.

Detta gör ju ändå att vi har en liten unik gräsmatta =) Så.. tack för detta, antar jag!


Nu väntar snart sängen. Först lite läsning i gymböckerna.


Godnatt!




Absolut träningsförbud!


Jag har fått träningsförbud pga min ljumske. Jag ska vila. Det känns nästan lite som att få utegångsförbud. Inte roligt alls. Men förhoppninsvis håller sig detta förbud bara idag. 1 dag ska jag väl klara.

En ljumske är tydligen inte att leka med.. Eller rättare sagt en ljumskskada är inte att leka med. Så för att inte göra det hela värre är det absolut träningsförbud som gäller. Vila alltså. Jag hatar att vila. Men det är nog bäst att lyda.

Vad ska jag då hitta på? Jag och M ska leta dop present och käka ute i det fina vädret. Man kanske till och med får en liten anledning till att shoppa... ? =)




Inge fotbolls träning




Inget gym



Ingen springning





NADA!



Godmorgon!


Sitter och käkar frukost utan tidningen! Hatar när tidningen är sen... Men men tur är väl det att internet finns =)

Ska snart hoppa på cykeln mot jobbet... 3 dagar återstår till helgen, sjukt vad tiden går snabbt. Men jag gillart!


Time to hit the gym!


Mot gymmet sen till IP för lite behandling!



TJO!


Äggmacka och TV








Nu när ljumsken mår sisådär så satt ju ett gympass inte helt fel. Rygg, axlar och bröst blev det idag. Därefter var det dags att åka upp till IP för att få lite laser. Trött som jag var efter jobbet och träningen så orkade jag inte laga någon mat. Så det fick helt enkelt bli en äggmacka till kvällsmat.
Nu väntar TV och sedan sängen. Imorgon väntar lite telefonsamtal till studievägledare för att senare förhoppningsvis kunna få lite hjälp till att välja, plugga eller inte...

Godnatt!


Svårt beslut..


Jag sökte skola till hösten och för några veckor sedan fick jag veta resultatet. Jag kom på reservlistan till Sjukgymnastprogrammet i både Uppsala och Västerås men däremot så kom jag in i Falun på Idrottstränarprogrammet med hälsoinriktning. Med reserv snackar vi inte 20 plats utan jag ligger ganska långt bak på reservlistan och räknar därför inte med att komma in. Frågan är nu hur jag ska göra. Jag känner mig redo för att plugga men vill samtidigt inte förhasta något. Sjukgymnats är något jag vill bli och nu när jag inte kom in på det vet jag inte alls.

För att komma in på sjukgymnastprogrammet måste jag skriva tokbra på högskoleprovet, vilket aldrig kommer att hända, eller så måste jag plugga upp mina betyg. Det sistnämnda skulle absolut vara det enklaste för min del men nu tror jag inte att man kan göra det längre... ?? Så jag står inför ett litet dilemma här. Måste meddela jobbet i veckan och jag känner att jag behöver tänka igenom det här riktigt noga.. Från att ha jobbat konstant sedan gymnasiet och haft en fast inkomst så kommer det självklart att bli stora stora omställningar för mig om jag bestämmer mig för att plugga. Men, jag är sååå sjukt taggad för att börja plugga och jag tycker att det vore helt galet kul..

Så, plugga eller inte?





Here we go again!




Skyhöga besökare. Angelica Bengtsson, höjdhopparen, har tydligen tagit JVM-guld. Om man inte hänger med i svängarna, som jag, så kan man annars bara kolla in statistiken på bloggen och förstå att höjdhopparen har gjort det igen.

Grattis till guldet vettja!



Hemma igen efter det lilla minicampet i Säfsen. Helgen har varit hur bra som helst förutom att jag har fått lite känningar i ljumsken. Matchen som spelades i lördags avstod jag helt från och träningen imorse kunde jag tyvärr inte slutföra. Vila (för benen) väntar måndag och ev tisdag. Det återstår att se hur bra det går med behandlingen.

Kvällen har ägnats till största delen i soffan framför teven och med en hyrfilm,  Wallander Indrivaren. Spännande och bra som alltid, hejja Wallander.

Imorgon väntar ny vecka. Jobb och tuffa beslut ska tas.. Återkommer till det. Nu är det tamejsjutton dags för sängen. Godnatt!




Laddar för träning


Om 15 min bär det av mot planen för ännu ett träningspass. 3:e passet av 4 totalt och i eftermiddag väntar match.
I min stuga laddar vi upp med korsord, kortspel och lite wakawaka musik, såklart!


Sarah, Julia och Elin


Gårdagens aktiviteter bestod utav 5 stationer. Lägga pussel, bygga torn, ordlek, hamra och lägga en flaska i en ring med bindel. Mitt lag, nr 1, bestod av Elin N, Mia och Ida. Vi vann 3 av dessa stationer och blev tillslut segrare. Vinsten: 1 pkt romerska bågar. Tackar!


Dags att snöra på sig skorna och åka till träning och plocka lite bollar då! =)





Säfsen:


Nu har vi anlänt. Resan hit var lite omtumlande. Haha. Bilderna får helt enkelt tala för sig själv. Vi har tränat 1 pass, käkat och hunnit packa in oss i stugorna. Nästa träningspass är om ca 1 h. Ikväll väntar aktiviteter som kan sluta hur som helst.. =) Kul ska det bli!


Lite lätt punktering påvägen hit




Stugan:








Nytt i fotbollsgarderoben



Vilken garderob egentligen? Hur som..

Packningen inför helgens träningsläger är i full gång och med på resan ska mina nya pjucks.
Nya pjucks sponsrade av adidas, tackar!





När vi kom till träningen idag hade Olle fixat ryggsäckar till oss alla.
Det tackar vi också för! Bra beslut!




Kl: 07.30 bär det av mot Säfsen.
 Datorn ska med så det kommer uppdateringar under helgen.
Nu väntar snart sängen så jag är pigg till träningen vid 10 snåret!

Godnatt!



BOK TIPS!


När man ska åka utomlands så brukar, iallafall jag, köpa en bok för att kunna ha och läsa medan man solar. Jag tycker att det är svårt att hitta någon riktigt riktigt bra bok, sen att jag är väldigt kräsen när det gäller böcker är ju en annan femma. Men ibland (läs: oftast) blir det en halvbra bok som man bara läser igenom för att "nu-har-jag-köpt-en-bok-så-nu-måste-jag-också-läsa-ut-den", ibland har man otur och hittar en som är jätte seeeg och man läser första kapitlet men inget mer, annars kan man som jag gjorde, hitta den perfekta boken som är så sjukt bra att man bara inte kan slita sig från den.

Boken jag köpte var Ray Kluuns En sorts kärlek. Som jag nämnde tidigare, jag är kräsen när det gäller böcker men den här boken är den bästa som jag någonsin har läst. Det är en självbiografi där han skriver om livet med sin dotter och cancersjuka fru. En omtumlande och gripande bok med mycket känslor. Sista kapitlet grät jag mig igenom.. Tårarna bara rann men tur var så hade jag solglasögonen på mig på stranden ;)


Ett rikigt måste om du vill läsa en grym bok!




Just nu:


Mys och taco kväll med tjejerna!

Snart väntar stan och s1.







Gymmet nästa!


Ska snart ta och bege mig till gymmet för att öva på att instruera.

 Dagens offer: Sandy!

Men först, en kall smoothie!





Godmorgon träningsvärk!


Japp, nog har jag träningsvärk allt. Inte, tack o lov, den värsta jag har haft, men nog är den befintlig allt. Det är inte bara benen och rumpan som har fått sitt utan ryggen och även lite mage har fått smakat på av denna träning. Underbart. =) 

Nu är det dags för jobb sen är det taco-mys med tjejerna ikväll som väntar!



Mer nöjd?!


Har fått i mig mat, duschat och fixat lite grejer här hemma och hunnit varva ner sen jag kom hem från träningen. Helvetes träningen som utfördes med ett stort leende på läpparna. Jag kan inte rå för att jag bara älskar att ta ut mig till max, träna och utmana mig själv, sen att man får den underbara endorfinkicken gör ju det hela inte sämre.

Träningen bestod av hopp i trappor, i backe och olika kast med kula. Träningsvärken kommer definitivt att infinna sig imorgon.


Eftersom vi fick ihop en hel del hallon igår så passade jag på att göra en paj som snart ska provsmakas. Kan ha blivit lite lätt bränd, hur man nu lyckas med det, men det går säkert i ändå! ;)










Nöjd


Träningen är avklarad och tusan så skönt det var.
5 km blev det. Lagomt och bra.






Glada och nöjda efter löpturen!




När jag kom hem plockade M hallon från hallonhäcken, här ska bakas hallonpaj! =) 





Nu väntar häng i soffan framför TV innan det är dags för sängen.
 Måste sova så jag är utvilad till jobbet och benträningen imorgon.
 Benträningen som ska utföras i Faluns stooora hoppbackar..
Kan ju bli lite spännande och se hur det slutar! =)




Hurtig!


Hemma igen efter första dagen igen på jobbet. Det gick över förväntan och tur är väl det. Har fått i mig lite mellis i form av melon och mango, sjuukt gott. Nu ska jag ta mig till gymmet för ett pass sedan väntar Mellsta och en springtur med Sandy och Mickis. Hur långt och hur länge visar sig... man är ju inte i sin bästaste löpform!

Tjo!


Jobbdags


Godmorgon!

Jag måste säga att jag är oväntat pigg ändå. Såhär tidigt har jag inte gått upp på hela semstern. Om drygt 20 min är det dags för jobb. Tjohoo...(?) 15.30 är jag som gladast, hoppas solen inte sviker då! Och ikväll väntar ett pass på gymmet!


Mot jobbet helt enkelt...


HomeSweetHome


Strax efter midnatt igår var vi hemma i Borlänge igen. Efter en vecka med sol och bad måste jag ändå säga att det är skönt att vara hemma igen. Vi har tagit det lugnt och verkligen vilat upp oss. Imorgon väntar återigen jobb och jag är så redo, eller inte..

När vi inte har legat på stranden så har vi hunnit med en helkroppsmassage, båttur med snorkling, ätit och druckit en hel del cola light och KitKat, kollat VM, spelat massa kort och tränat på gym.




utsikten från balkongen


Tennisplan utanför dörren


Stranden




Rolig skylt i taxin


Som sagt, cola och KitKat =)


Mot stranden












Massage dags!


Skylt i entren på hotellet, "det är inte tillåtet att ta med sig mat eller dryck till hotellet som är köpt utanför..."


oopps... =)


Snorklingdags..




Vi köpte även en undervattenkamera som vi tog bilder med.. Hur bra dessa blev återstår att se. Har lämnat in filmen och får korten om några dagar.


Åter till vardagen. Jobb imorgon och på torsdag börjar fotbollen igen -tack och lov. Efter VM vill man ju inget hellre än att lira lite boll igen! =) Sängen nästa nu så jag orkar med morgondagen!

Godnatt! ♥


Egypten nästa!


Dagen har tillbringas i Falun och på Lugnet med lite sol och bad. Mycket trevligt. Blev dock mer solning än bad, badet spar jag mig tills vi kommer till Egypten med =)



 
Sandy med sin hamburgare


Annars är första instruktionen gjord, fortfarande träning, men det var ändå skönt att få ha den gjord. Jag känner att jag är på gång nu och jag tror både att jag och Marina tyckte att det gick bra. Tack för hjälpen.

Nu väntas 1 veckas semester. Om några timmar åker vi mot Arlanda. Planet går strax innan kl 9 imorgon bitti. Sol, bad och 1 veckas relax väntar. Det ska bli såå skönt.





 Mot varmare breddgrader...


Hörs om en vecka mina vänner
(om jag kan slite mig från stranden.. )





Dags för bad!!




Mot Falun och Lugnet!



Fredag


Godmorgon!

Sitter och dricker kaffe och väntar på att jag ska orka ta mig ut och köra ett pass. Vad som står på schemat är dock oklart!

M kom hem igår efter en dryg vecka borta med jobbet. Blev grillning och film. American gangster på 6:an, dock somnade jag ganska så snabbt. Många timmars sömn inatt alltså, hur skönt som helst!

Packningen är igång och inatt/tidigt imorgon bitti bär det av mot Arlanda.




Dagen kommer annars bestå av träning, gräsklippning, shopping (måste handla en bra bok att ha med mig) och sedan blir det gymmet en vända för en instruktion. Känns skönt att jag är igång med det iallafall. Ca: 4 veckor återstår till licencieringen...


Dag för dagens första pass!


Den här låten gör inte en dåligt pepp! Lyssna!





Mot gymmet


Dagen började med 1,10 min promenad med Erica, (förlåt), men det var verkligen jätte skönt att få komma ut och gå. Som sagt så ska jag varken gå eller springa längre sträckor då jag blir "seg" av det i benen. Inte alls bra då jag har tränat ben riktigt hårt i år för att bli mer explosiv... Men hur skönt är det inte att komma ut i den friska luften när det är sommar och solen skiner?! Jag älskart!

Frukosten är intagen och nu är det dags att dra till gymmet för ett arm och magepass. Kanske kommer Sandy så jag får öva lite... Vädret är inte alls lika bra idag som igår. Men det är kanske bäst så då det verkligen behövs städas härhemma. Skulle också behöva åka en vända på kupolen... Är det fint väder då så får man ju lite av panik om man är och shoppar. Så idag kan vara en bra dag för detta.


Men först ------> gymmet!





Resan är bokad...


Egypten nästa!

En liten "impulsgrej" må jag säga.
Jag och M är det som åker.
 Sandy väntar och spar sig till USA resan som vi måste börja spara till tydligen..
Spara, spara, spara...



Hotellet i Hurghada. 

Lördag bär det av! Tjooo...



Bada, bada, bada...


Mooot långsjön!
Matsäcken är klar!



smoothie, vatten, smörgås, minimorötter, cola, melon...
thats it!



Det där gick ju bra..


Blev en vända på 25 min. Intervallträning. Sjukt skönt.
Nu ska det handlas lite matsäck sen drar jag och Sandy iväg och badar!






Godmorgon


Dags för fösta springturen på väldigt väldigt länge. Har fått order om att jag inte får springa lååånga sega springturer så idag tänkte jag ha lite fart så att benen inte blir sega!

Så, äntligen dags för morgonjoggen! =D





Tack och godnatt!


Ligger utsalgen i sängen. Så sjukt trött. Är det inte meningen att man ska vara pigg på semestern, det har jag fått för mig. Kvällen har spenderats i Falun och på Pitchers för att kolla matchen mellan Uruguay-Holland. Vinst för Holland med 3-2. Nu hoppas vi bara på att tyskarna fixar Spanien imorgon. Final väntas på söndag!!

Resletandet går sådär, helt sjukt hur mycket dom har gått upp i pris sedan jag kollade tidigare idag, vilket suuuger som faaan!

Imorgon ska jag ta mig ut på en springtur... Sedan ska jag försöka boka in mig på ett skivstångspass på friskis. Måste se till att hålla igång pumpen också nu under uppehållet, det kan bli så att det blir lite fööör mycket gym dom här veckorna annars. (Inget mig emot dock...)

Nej nu är det time för lite sömn! Ny dag väntar imorgon!


Sov gott allesammans!



Effektiv


Jag måste säga att jag har tur med vädret på semestern iaf. Det tackar vi ju för!

Dagen har tillbringats på gymmet och ute i solen. Kl:10 imorse skulle jag vara på gymmet då jag bestämt träff med F&S Maria som är gymansvarig. Hon skulle hjälpa mig och gå igenom maskinerna så nu skulle man ju kunna säga att man är med i matchen igen, tack!
När jag ändå var där körde jag ett pass blandat med att testa alla maskiner. Därefter tyckte jag att det var dags att tvätta bilen sedan vintern, så det blev en vända till Statiol då jag är det där lata typen när det gäller att tvätta bilen. Så nu är det fixat också. 

Halv 6 väntar träning med småtjejerna, målvaktsträning. Ska försöka på någotvis att lära dom något... Hmmm... hur nu det ska gå...

Nu ska det återigen letas resa... Grekland... Turkiet?






Man längtar liksom..


Uttråkad!


För tillfället tycker jag väldigt synd om mig själv...

1. Jag och Sandy letar resa för fullt. När fan blev alla sista-minutenresorna så jävla dyra??

2. M är borta och jag har iingeeenting att göra! I am soo bored.


Första dagen på semestern och jag har inte gjort mycket! Käkat lunch med Sandy på Torsångs Café, gymmat och varit med på en instruktion, thats it och letat resa såklart!! Nu sitter jag i soffan och har gjort det sedan någon timme tillbaka. Underbart att vara inne när det är så fina dagar. Nej, om man ska ta tag i och fixa lite käk då kanske?



Bilder från cafét:








Bilder och annat från PeaceAndLove



HOFFMAESTRO:


LILLY ALLEN:


HÄNG TILL PATTI SMITH:


THE ARK:





FESTIVALKÄK:





JAY-Z:


EUROPE:


VATTEN ÄR BRA..










KOLLA IN DETTA! DET BÄSTA FRÅN JAY-Z!







MIKA:


HOFFMAESTRO:

































JAY-Z:





Peace And Love


Orsaken till dålig uppdatering de senaste dagarna stavas PEACE AND LOVE!
Den stora festivalen stormar Borlänge första helgen i Juli och i år var det över 40 000 biljetter sålda. Hlet sjukt. Sveriges största festival helt enkelt.

Alla dagar har varit helt grymma, underbart väder med massor av sol och många bra artister. Gårdagens Jay-Z tog dock hem hela skiten. Sjukt bra. Vilket uppträdande. Det absolut bästa var när han drog upp en random tjej ur publiken som fick vara med och sjunga "Forever Young" med självaste Jay. Vilken upplevelse, vi snackar typ 20 000 om inte mer i publiken... Snacka om stort.

Bilder och mer från festivalken kommer. Nu sitter jag på bussen påväg mot Sthlm för att spela sista matchen innan uppehållet. Imorgon väntar semestern på riktigt. 2 underbara veckor. Som jag behöver det. Tackar!




RSS 2.0