Onsdag


Ännu en jobbdag är avklarad och vi börjar närma oss helgen och semestern med stormsteg. 2 dagar återstår innan jag kan få göra allt det där jag aldrig annars har tid med.

Planerna under semestern:

♥ Träna, träna och träna. Man kan ju aldrig få nog av det! ;)

♥ Hälsa på underbara Tone och leva lite Sthlms liv

♥ Ge instruktioner på gymmet om och om igen för att sedan den 7 aug vara asbra då licensieringen väntar. Fick reda på resultatet i skrivningen förra veckan och jag klarade den! Wihoo.. :)

♥ Sista minuten resa med Sandy om priserna tillåter


...och massa massa annat skoj, om jag nu hinner med! :) Först väntar såklart PeaceAndLove!

Idag börjar det för min del, Rootvälta och Mika står på dagens schema. Först lite bloggskrivning på kikdam.blogg.se
sedan blir det grillning och därefter häng i festivalområdet. Låt bara solen fortsätta skina!


...


Okej, jag har lugnat ner mig. Lite. Blev upprörd, mest besviken, idag för att jag inte kan se Melissa Horn på torsdag då vi har träning exakt samtidigt. Hon är en av dom som jag verkligen ville se, men men... Vad gör man inte för lite fotboll?
1 match återstår innan det är dags för sommaruppehåll, all fokus på den matchen, absolut, men med lite skönsång av Melissa så hade laddningen varit total. Jaja, jag får helt enkelt ägna mig åt live-youtube-klipp och drömma mig bort att jag var där. Åååå... nej. Fan fan fan. Jag vill inte missa henne. 







Såhär ser mitt eget spelschema ut detta år:

Onsdag:
Carl Norén
Rootvälta
Mika

Torsdag:
Hoffmaestro (Stor favorit!!!)
Melissa Horn
The Kooks
Goodlooking Trash
Kent

Fredag:
Lily Allen
Patti Smith
The Hives
The Ark
Europe

Lördag:
Johnossi
Amanda Jenssen
Mando Diao
Elin Sigvardsson
Jay-Z


Fotbollsdags!


Jobbade över till halv 5 idag, sjukt mycket att göra och på tok för lite folk men det gick ju bra tillslut. Nu väntar fotbollsträning i det underbara vädret. 26.3 grader visar termometern. Tackar!


Det suger med P&L och fotbollsträning på samma gång. Det var 2 artister jag absolut ville se det här året, och tack vare dom så köpte jag biljetten. Hoffmaestro och Melissa Horn. Hoffmaestro hinner jag kanske se, dom spelar kl 15 på torsdag. Kl 15 liksom!!! Vilken jävla tid. En annan jobbar ju till halv 4. Melissa Horn spelar kl 18-19 på torsdag, mitt i fotbollstränandet, jag hinner inte ens se 1 min av den konserten. Jag är såååå besviken!


Gym gym gym!


Dags för ett gympass innan det bär av till IP för träning.
En vecka återstår av fotbollsträning sedan är det uppehåll som väntar i 2,5 vecka.

Blev en underbar jordgubb och melonsallad med keso som mellis.


 Nu: mot gymmet!




D till Djurgården








Hejja D och Djurgården... But i will miss u chicken!

Go and kick some serious ass now!



Väderguide!







28 grader på lördagen och 32 på söndagen. Sjukt underbart.

Jobbar till fredag sedan är det semester som väntar i 2 veckor. Ge mig nu!!



Bilder från helgen:




















Lördag:


















Söndag:






















The big what-to-do-day!


Glad midsommar allesammans!


Jobb och fotbollsledig i 3 hela dagar, fantastiskt!

Gårdagen blev en trevlig tillställning förutom att det var så förbannat med mygg. Därav var det svårt att njuta av den fantastiska grillningen..














Idag har jag inte gjort mycket. Sovit, käkat och sovit lite till. Dagens planer är inte helt hundra. Grillning och en vända till Torsång är dock bestämt men inte så mycket mer. Jobbigt när man inte har bättre framförhållning... men men, dagen är lång så än hinner vi styra våra planer inför kvällen.


Nu ska jag göra iordning mig och sedan träffa underbara Tone för en glass som är hemma under helgen.






Trötter


Fortfarande lycklig sedan gårdagen. Tänk att fotboll kan vara så roligt ibland. Det är sjukt.

Flamingo igår kan ha varit årets överraskning, jag vet.
 
Men roligt hade vi och jag ångrar inte en sekund att jag bara fått 4,5 timmes sömn inatt.









Dagens jobb är inte ens nämnvärt. 7-12. Inget snack om saken, det var inte det minsta tungt. Jag klagar inte!
Tog med Erica och käkade lunch. Underbara Thai i sommarsolen. Mysigt! ♥










NU:

Musikpopp och laddning till dagens träning. Därefter grillning i Torsång!






3 poäng


JAG BEHÖVER INTE SÄGA SÅ MYCKET MER ÄN, FY FAN VA BRA BRUDAR..

DETTA SKA SÅKLART FIRAS... MOT FLAMINGO.
(ja det är faktiskt sant..)




KIK-Gustafs


Blev inge övertid idag, tack för det. Jag hoppas verkligen att jag får gå på midsommarledigheten tidigare än halv 4 imorgon när vi ligger så bra till...  =)

Spotify är i full gång och musiken poppar ut ur högtalarna. Jag laddar för match med musik, det absolut bästa sättet om ni frågar mig! Ska strax packa väskan och sedan åka till IP. Kl: 19 är det dag. Som sagt, be there! Den här matchen vill man inte missa, det kan jag lova er!

Önska mig lycka till, och håll tummarna!!





matchdags!


Bilder från gårdagen:



















Denna grillkväll var ett firande till en tjej för en speciell grej... =) Återkommer mer om detta!



Nu väntar jobb, kan hända att det blir lite övertid idag, men förhoppningsvis ska inte detta behövas.. Behöver komma hem i skaplig tid då det är match ikväll. Kl: 19.00 är det dags. KIK möter Gustafs. 


BE THERE!



Så sjukt bra!


Sorry brorsan, men jag måste bjuda på den här videon!! Haha..
Bror och Henrik bjuder upp till dans!





Fotbollsdags!


Hemma för en snabbmellis innan träningen kl 18. Har precis varit till FoS för att skriva mitt prov, vet inte alls hur det där gick.. Provet bestod av kryssfrågor, visst är det bra men jag tycker samtidigt att det finns så konstiga svarsalternativ då eller så är det jag som helt enkelt missuppfattar frågorna.

Det återstår helt enkelt att se vad resultatet blir.


Nu väntar fotbollsträning och efter det är det grillning hos D med några i laget. Så nu ska det handlas kött.


Peace out!







Sol sol sol, underbara sol!







SO FUCKING BAD



BJUDER PÅ DEN HÄR UNDERBARA LÅTEN.
EN LÅT JAG HELT KLART ORKAR LYSSNA PÅ HEELA SOMMAREN!



"i WANNA BE A BILLIONAIRE, SO FUCKING BAD.. BUY ALL OF THE THINGS I NEVER HAD"





Hejja internet..


Hej och hå.. Internet har inte fungerat på hela den tiden jag ha varit hemma idag så därav inget inlägg. Typiskt. Jobbigt läge när man är en datanörd. Men nu är det i full gång igen...

Träningen är avklarad! Nu är det fotboll, Spanien-Honduras, som gäller men mellan passningarna ska jag försöka hinna med lite plugg då jag ska skriva provet imorgon. Klarar jag det är jag 1 steg närmre att bli gyminstruktör. Yeeehy!


Nu är det nedräkning till semesterna kan jag lova; 11 dagar kvar och ännu inget planerat. Hmmm.. Men Stockholm och en sista minuten resa med Sandy är det som står högst upp på listan dock. Återstår att se vad som händer.

Nu är det dags att ta fram böckerna och börja plugga!








KiK på Youtube


TACK ANNA!

När man har tråkigt på resorna så får man helt enkelt ta tag i det hela och göra det lite roligare!

Jensa, gitarr och en drös brudar som sjunger hellre än bra!






Varför begära för mycket?


Man kan ju inte påstå att denna helg kommer att vara  minnesvärd direkt, möjligen en sak då men återkommer till det..

Fredag eftermiddag var det avfart mot Östersund för att på lördagen spela match. En ca 6h lång resa väntade på världens sämsta väg...   Övernattning på Scandic sedan väntade match kl 13. En match som vi helst vill glömma. Vi tar ledningen efter 4 min och det kändes riktigt bra men sedan faller allt. Vi kan ändå hålla resultatet ända fram till 90min, då dom får straff och sätter bollen. 1-1. Man ska aldrig skylla på domaren men den här gången gör jag det. Så sjukt jävla dålig. När ska domarförbundet förstå att tjejer inte kan döma? Det är sjukt. Jag tycker ändå att det är viktigt med jämställdhet men när man inte har stake nog så ska man inte döma, och tyvärr är det många damdomare som inte har det.. Tyvärr!

Straffen som dom får är mer eller mindre en kompensation för allt som Östersund fått emot sig under hela matchen. Ska det ligga på en sån här nivå så kan vi börja spela flickfotboll igen!

Så... nu har jag fått ut mina aggressioner.


Till det minnesvärda under denna helg:

Denna helg kommer min vän Tone däremot aldrig att glömma. Hon har "festat, skålat och hälsat" med den stora kändisen, hennes största idol någonsin, ZLATAN!! Det här är det största hon har varit med om och jag är så lycklig för hennes skull. Grejjen är nog det också att detta händer just bara Tone. Haha!





Idag då?

Sovmorgon, den längsta på många många veckor. Kl 11 drog jag mig upp ur sängen. Nu ska jag fixa lite mellis sen är det dags att åka till gymmet för att köra ett axlar, rygg och bröstpass! Sen väntar pluggning och fotboll. U-laget lirar så om vädret håller i sig blir det att kika på dom.


  

Fredag


Vad är det med det svenska sommarvädret egentligen?? Gårdagen; 25 grader och sol. Idag; 12 grader och regn. Fattar inte att det kan slå om så himlans fort. Men regn, vad gör det när man ska sitta i en buss i 5 h, nada! Det är nästan bättre det än att det är strålade solsken, då får man ju nästan lite ångest att man ska åka buss.
Men först väntar jobb...




Bad Hair Day


Min nya frisyr ja... Kort, kortare, kortast. Ovant. Helt klart. Har precis tvättat och plattat det och varför blir det inte "lika bra" hos frisören som när man gör det själv? Fy sjutton. Just nu är jag inte nöjd. Jobbigt läge...

Vi byter samtalsämnet helt enkelt..

Gymmet gick bra idag. Armar. Biceps och triceps i superset, ett 30 minuters gympass, sjukt bra om jag får säga det själv. Har nu också bestämt datum för provet. På tisdag är det dags att skriva det sista provet för att bli gyminstruktör. Därefter är det bara the big final kvar. Självaste licensieringen. Lite nervös är jag allt. I mitten av juli, eller i början av augusti är det dags... Nu är det bara träning och åter träning som gäller.


Imorgon väntar jobb. Förhoppningsvis får vi gå tidigare då vi ligger bra till. Kl 16.45 väntar sedan en lååång bussresa mot Östersund. Match väntar på lördag. Jobbiga, jobbiga bussresa. Övernattning fredag-lördag sedan är det buss heela vägen hem på lördag efter matchen. Först söndag får jag min helg... Som jag längtar!


Nu väntar sängen. Ge mig! 


Uppladdning...




...inför gympasset och fotbollsträningen.

Hallon/banan smoothie och smörgås med ost och skinka.







Fotboll


Spanien-Schweiz är dagens big game. Då snackar vi Spanien såklart. Det enda laget jag har kvar att "kolla upp" innan jag kan säga vilket lag jag ska hejja på. =)
Vi har Spanien, England, Brasilien och Argentina. Kanske Tyskland. Som sagt inte bestämt mig ännu.


Har laddat med en jordgubbs smoothie såhär innan det är dags att åka till frisören. Riktigt gott var det. Frissan nästa sen väntar nog Gustafsmatch...








Onsdag

Godmorgon!

Återigen underbart väder såhär på morgonkvisten. Snälla låt det hålla i sig hela dagen. Gårdagen var riktigt skum. Regn och sol om vartannat.

Dags att göra sig i ordning för att cykla till jobbet. Jobb till halv 4 väntar sedan ska jag till frissan kl 17 och därefter kan det bli lite fotboll. Brage eller Gustafs, inte bestämt mig ännu.


Jag har väntat länge nu men igår slog jag till:



Peace and Love biljetten är nu införskaffad! Yeah!!



Jag är nöjd!

Träningen är avklarad.

Nu väntar:

Tacos



Cola Light



och fotboll, Brasilien-Nord Korea.





Jag är nöjd!


DET ÄR...







och jag är så glad. Önskade dock att man var ledig!


Ny vecka..


Måndag och veckorna bara springer iväg.  Om lite mindre än 2 veckor är det midsommar och om 3 veckor har jag semester! Weheeeyyy!!


Semestern är inte helt spikad ännu, alltså planerna... Match söndag den 4:e juli, ev stannar jag kvar 2 dagar efter det i Sthlm. Senare samma vecka funderar jag och Sandy på att ta en sista min resa, dock vet vi inte vart ännu med det känns som det kvittar... jag behöver komma bort och få njuta av lite sol och beachboll. =)

Nu ska det pluggas innan det är dags för träning. Har inte satt något datum för provet ännu men jag måste skriva det snarast! För det står inte på då licensieringen ska göras! Jag längtar!!!


Förresten, matchen i helgen gick sådär. 1-1. Vi kanske helt enkelt får vara nöjda?! Känns bara jobbigt när vi återigen inte kan stänga matchen och hålla tätt.


Pluggning och Melissa Horn på spotify. Såå bra!





Godmorgon mina vänner


Söndag och matchdag! Yeah! Innan det är dags för match ska det fixas en hel del här hemma. Storstädning står tyvärr på schemat... Men det behövs så det är väl lika bra att bibta i det sura äpplet en stund.
Jag är glad för att det inte regnar, än så länge ska man kanske tillägga... Men är det uppehåll så är jag super nöjd! =) Matchdags kl 16.00 alltså!!


Nu dags att ta på sig städrocken och göra någon nytta!! =D



Mmmm...











Jordgubbar, mango, banan, vindruvor och glass.

Mmmmm.... ♥

Fantastiskt gott!



Nu väntar sängen och laddning till morgondagens match.
Hejja KIK!!
Hoppas vädret blir bättre bara..
Sol begär jag inte men uppehåll kan vi väl ändå ha?!

GODNATT!!


It´s All About VM


Nigeria-Argentina, 0-1.

Har precis grillat och nu inväntas nästa match. England-USA. Hejja England!
Till matchen ska det avnjutas en underbar fruktsallad. Mys lördag med massa fotboll och laddning till morgondagens match. KIK-Danmark hemma på IP. Be there!




Regniga lördag


Gårdagens match match vet jag inte hur den slutade, jag somade. Var så sjukt trött så jag la mig redan vid 22-tiden, och somnade på direkten. Den sömen tackar vi för.

Nu är det dags för fotbollsträning. Om jag säger såhär... Så jävla roligt är det inte att spela så att jag går ut och kastar mig efter en boll en dag som denna. Det har regnat konstant heeela natten och det är inte lite heller. Jag ber till gudarna att vi ska vara inne i hallen idag.

Jaha... dags att ta på sig regnmunderingen då kanske?

Mot IP!


Frankrike-Uruguay


Matchdags. Sitter nedslagen i soffan efter ett grymt gympass och en underbar kycklingsallad. Fredagsmyset är igång.

Nu laddar jag inför morgondagens fotbollspass med lite VM. Go France!









VM!!


Sitter och kikar öppningsmatchen i VM mellan Sydafrika-Mexico. Äntligen är det igång. Kommer dock inte att sitta klistrad till denna match, gymmet väntar strax och sedan blir det att fixa käk inför kvällen. Kvällens match dock, den blir man nog att kika på lite nogare då Frankrike lirar.

Så, dags att byta om och ta på sig träningskläderna och dra till gymmet helt enkelt.
Rygg, axlar och bröst väntar.




Äntligen fredag!


Men vart sjutton tog solen vägen?! Studentdag och inte en gnutta sol, tråkigt för dom..

Det är hela 5 år sedan jag tog studenten, fråga mig inte var tiden har tagit vägen eller vad jag har gjort av den. Det är helt sjukt så snabbt det kan gå. Inge studentfirade blir det för min del hur som heslt. Jobb väntar nu sen är det ett pass på gymmet som står på schemat innan det är dags att inta fredagsmyset. Jag älskar fredagar!♥


Nu mooot jobbet! Ciao!


Mat och plugg..


.. i väntan på att träningen ska börja.

Kl:18.45 börjar träning. Innan dess ska det pluggas till F&S provet,
dags att tag i det nu. Latmask som jag är..

Så pluggdags!






Dags att inta sängen...

Dagen har gått sjukt fort... sen jag kom hem från jobbet vill säga.

Gympasset gick kanon bra. Hann köra lite "maskinträning" med M innan vi började. Jag lekte gyminstruktör och han dryg nybörjare...
3 övningar biceps och 3 triceps, bestod sedan den riktiga träningen av, allt detta i superset. Det är ju så sjukt mycket effektivare. Tror det sammanlagt tog 40 min, då är även magövningarna inräknade. Riktigt bra faktiskt.

Vi har hunnit med att fira mamma en vända och därefter en halvlek fotbollsmatch sedan var det kundvagnarnas krig på maxi som väntade. Nu är kylen proppad med keso och andra härliga godsaker. =)


Nu är det dags att jobba med skönhetssömnen. Ny dag väntar imorgon. Ännu en dag närmare helgen och även fotbolls VM som börjar på fredag. Ge mig, ge mig!!


Godnatt alla!



TIME..


... to hit the gym! Yeah! Jag är redo!


Har nu gjort om mitt träningsprogram från 4-splitt till 3-splitt. Sjukt svårt det där när man ska gå ner. Färre övningar och det känns lite mysko.

Jag kommer att köra ett rent benpass, armar+mage och sen har jag slängt ihop rygg, bröst och axlar i ett. Kommer att köra lite blandat, både superset och vanliga set. Eftersom jag inte kör rena konditionspass så tänkte jag få upp pulsen lite mha superseten.

Så idag blir det nog att inviga det nya armpasset...


Lägger in den här grymma låten... Nu när det snart vankas fotbolls-VM och allt!
 


GRATTIS!


Godmorgon. Jag är tröttare är tröttast. Fan. Och det är inte först på söndag som jag kan sova ut heller. Baaa...

Jobb väntar sedan kan det bli en vända till gymmet innan det är dags att åka hemm till mamma och kalasa. mamma fyller nämligen år! Grattis! Därefeter lär det nog bli en vända på maxi och...storhandling.

Nedräkning till semsetsern har defeniitivt börjat! 3 veckor och några dagar sen ska det bara latas!! Som jag längtar!

Nej...dags att klä på sig och dra sig vidare till jobbet.


over and out. 


Goddagens!


Jobbet är avklarat och nu intas mellis. Strax ska jag ta och bege mig till SandyBay för att uppdatera kikdambloggen sedan väntar fotbollsträning.Yehy...


...


Jag lägger bara in den här ikväll och tackar Tone! Helt underbar.




Gonatt! ♥


Helgen


Helgen har varit bra med alldeles alldeles på tok för kort! Den blir inte mycket längre om man har bortamatch i Umeå heller tyvärr.

Lördagen spenderats ute i det vackra vädret. Fotbollsträning, gräsklippning, rensning i rabatten, solning, fotboll på vallen och avslutningsvis grillning.



Söndagen var det match borta mot Umeå som väntade. Avfärd kl 8.30 mot Bromma flygplats. Matchstart kl 16. Matchen var störd. Den konstigaste matchen någonsin. Vi jobbar ikapp 0-2 underläget och tillslut leder vi med 4-3. Vi orkar inte stänga matchen riktigt och i slutminuterna får dom in kvitteringsmålet. 4-4 slutade matchen. Klart man är besviken att tappa poäng sådär i slutminuterna.. Väldigt surt!

Snart väntar träning och jag är så sjukt trött... kanske man hinner med en lite powernap... ?

 

Gräsklippning


Träningen är avklarad!
Har nyss avnjutit min underbara smoothie ute på altanen i soolen och nu väntar gräsklippning. Årets första! Solen skiner men det är fortfarande lite kyligt i luften, typiskt. Detta är min enda dag att försöka ta igen alla soltimmar jag missat under veckan. Dags att få lite färg nu, pressa pressa pressa!!





redo att klippa gräset! =)


GoDMoRgON!


Dags att ta sig till IP för ett fotbollspass denna underbara lördag.



Njuter..


.. i solen med min smoothie!




Så underbart skönt.

Snart är det dags för ett benpass på gymmet.

Ikväll blir det grillning och möjligtvis Falun.

Underbara fredag! ♥




Gårdagen:


Fick liite gjort igår allt. Matlådelagning, tippen, tvättning och sedan grillning med amerikanskorna och grabbarna. Trevligt trevligt.

Bilder:



















Dagen då?

Jobb till halv 4 sen åkte jag till gymmet för att köra ett benpass, tyvärr stängde det redan halv 5 pga blodomloppet så det blidde ingen benträning idag. Får se om jag kör imorgon istället eller om jag flyttar fram det till måndag.

Måste göra om mitt träningsupplägg. Kör nu med 4-splitt och det funkar verkligen inte då jag inte har tid att gå till gymmet 4 ggr i veckan. Så numer måste jag försöka få ner det till 3-splitt. 1 benpass, sen de andra två återstår att se hur jag gör med. Måste klura lite...

Imorgon är det fredag och som jag har längtat. Inga planer än så länge men det dyker nog upp under dagen. Nu ska det slöas i soffan innan det är dags för sängen!

Godnatt!


Keso och jordgubbssylt..

..kan vara det bästa. Sjukt gott är det iallafall!

Idag är det the big day! Den stora projektdagen. Det finns en hel del att göra här hemma och vi har aldrig liksom tid att ta oss för att göra allt detta så idag har vi bestämt oss för att grejja lite.
De gamla fönsterna som ligger ute på gräsmattan och en hel del annat skräp ska slängas på tippen. Gardiner ska sättas upp igen, trädgården ska fixas, matlådor ska göras, det ska tvättas och handlas. Phu... Jag tror jag snart måste sluta jobba för att hinna med allt jag vill och måste göra. Hemmafru nästa?! =)

Nej, dags att ta tag i tvätten då kanske?


LOVELY WEATHER!




HELT FANTASTISKT!



Vill du hjälpa mig?


Innan licensieringen till gyminstruktör behöver jag ha hjälp av några personer för att öva på och ge instruktioner. Övning ger färdighet som det så fint heter.
Jag kommer att lägga upp ett program till dig som är nybörjare, allt efter dina behov. (Är du inte nybörjare så kan du alltid låtsas =D ) Vi kommer att gå igenom gymmet och kika på övningarna. Detta är mest för min egen del, då jag behöver öva, men självklart för din också. Det kanske blir en bra start på ett sk "nytt" och hälsosamt liv, låter inte det lite spännande?

Intresserad? Maila mig på [email protected]





Har varit ute på en skön kvällspromenad med Erica. Längesen vi sågs och pratades vid så vi hade en hel del att ta igen. Skönt som tusan var det iallafall att få strosa runt i den härliga värmen.
Härnäst väntar soffan och snart snart sängen. Jag är trött.


Drogtest


Idag fick jag göra mitt livs första drogtest. Alla på jobbet ska göra ett och eftersom jag är relativt ny så var det min tur idag. Inget jag var speciellt nervös för då jag vet att det inte är positivt. No reason to be worried.

Kan ni alla förstå att det redan är 1:a juni?? Det är för mig helt helt sjukt. Vädret och juni det förstår jag, men tiden har ju gått så fort. Jag tyckte nyss att det var mars. Om drygt en månad har vi upphåll med fotbollen, det är också för mig helt ofattbart. Vad tar all denna tid vägen?? En sak som är bra är dock att semestern närmar sig men ska tiden springa iväg såhär fort så kommer jag aldrig hinna med det jag ska.


Nu är det dags att åka till gymmet för en liten checkning av alla dessa maskiner. Måste ju passa på att öva medan minnet är som fräschast! Sen bär det av till IP för fotbollsträning...

Åter hemma strax efter 20.

 



Godmorgon


Jag är trött idag, trots att jag la mig i skaplig tid. Borde lägga mig ännu tidigare alltså..

Solen skiner iaf, och det är såå underbart. Nu önskade jag dock att jag kunde vara ute i det friska vädret, men icke, jobb väntar. Semestern är efterlängtad nu, tro mig!

Jobb till 15.30 sen blir det nog en vända till gymmet. Måste gå igenom alla maskiner vi har, då jag inte är helt hundra på dessa. Så, ett helkropps träningsprogram står kanske på schemat.


Nu, cykel mot jobbet! Ciao!



RSS 2.0