Påskhandlat

Är vad vi har gjort idag. Ägg är ju det självklara valet i denna handlingen och för att inte nämna allt godis, som givetvis bara är till för alla söta påskkärringar. Nej, precis så var det ju inte.. Men jag erkänner, jag är en riktig godisråtta och efter alla dessa försök så inser jag nu att det är kört. Jag är helt enkelt obotlig.







Nu är det dags att ta fram F&S böckerna. Provet ska skrivas imorgon och jag måste tyvärr erkänna, här också, att jag inte har pluggat någonting alls. Usch. Har lite ångest. Jag tror jag kommer klara det tack vare min kurs i höstas men tänk om jag inte gör det, pinsamt. Jag får självklart skriva om det men det här ska ju jag bara kunna så ett omprov på detta, nej tack!


Mot gymmet

Tung dag på jobbet. Sjukt mycket att göra såhär dagarna innna påsk. Trodde att det skulle bli världens övertid idag men inte. Tackar. Hade tid för fotografering innan kl 17 så hade gärna inte sett att det blev någon lång övertid. Tur var så fick man gå hem i vanlig ordning, dvs halv fyra.
Fotograferingen gick sedan på några snabba röda.. fungerade ungefär som i Sällskapsresan. IN, UT!! Påvägen hem svängde jag förbi Svea Träningscenter för att inhandla lite protein. Mitt var tvärslut så imorse var jag inne på det äckliga proteinet. Det blev en håll-för-näsan-och-drick imorse. Helt otroligt.

Nu har jag fått i mig lite mellis och bytt om. Gymmet väntar! Första passet denna vecka. Som jag har längtat!!






Förbättring

Härligt. Förbättring i alla grenar. I alla tester. Nöjd, klart jag är men jag önskade att jag kunde ta ut mig mer i yoyo testet. Jag kliver av mer för att det är psykiskt jobbigt än att det är tungt för andningen. Men däremot kände jag mig tung i benen. Hur som helst. Fick en ökning på 3 vändor från förra gången. Nöjd för det. Men mest nöjd och glad jag för Michans skull. Shit. Från att vara den som oftast kliver av först till den som är kvar sist på yoyotestet! Grymt kört tjejen! Så himla glad för din skull!


Har fått i mig mat och sitter nu bänkad framfr teven. Kanal 6 och match mellan Bayern München och United. Hejja hejja.



Imorgon är det dags för fotografering. Kort ska tas till F&S. Känner mig så laddad. Not!




R E D O . . .

... för lite tester!

Blev lite överyid på jobbet, en hel halvtimme =) Nu har jag fyllt på med lite energi och ska snart bege mig till IP.


HÅLL TUMMARNA!


Godmorgon vinterland

Vad är det för fel på det svenska vårvädret?? När jag kollar ut genom fönstret idag så skulle man kunna gissa på en tidig januari dag. Och det vet vi ju alla att det är helt fel. På torsdag väntar första april. Man får bara hoppas på att detta är det absolut sista och att det blir bättre efter påsk. Om inte annat har dom lovat fint väder till helgen. Det gillar vi såklart då man är långledig, fre-mån. =D


Ikväll väntar tester med laget. Kondition. Styrka. Snabbhet. Spänst. Vi gjorde dessa tester i januari och ska sedan göra dom nu igen för att se om vi har blivit nå bättre. Förhoppningsvis, ska resultaten vara bättre i de flesta grenarna.

Nu väntar jobb och laddning inför träningen! Senare ikväll blir det fotboll på TV. Bayern München-Manchester United!



Dagens bild!


Bilder från matchen














Lyckad helg!

Helgen i Sthlm blev riktigt lyckad. Åkte med tåget strax innan åtta och landade strax efter tio. Måste erkänna att jag är lite avis då Karin har fått en bil av Tyresö. Med namn och allt, Olle nu vill vi också ha!! =D

Shopping, god mat och lite gymmande var en del av vad helgen bjöd på. Och sen självklart the big final, matchen, som slutade 1-0 till hemmalaget. Årets första förlust alltså, men vi är helnöja med insatsen ändå.

Bilder från helgen:



Karin framför hennes lägenhet. Lite Sälen känsla över det hela.




Karins stålthet! =D






Vi hann med lite gymträning också:


Frivändningar...


...och streching




Stressad

Shit. Lagat mat. Färgat håret. Som jag har grejjat. Bengtsson är specialist på att göra alla saker på en och samma gång. Att man aldrig lär sig.

Nu väntar träning sen är det tåget till storstaden som gäller. Spenderar helgen där med Karin sen väntas match söndag. Underbart!

Ta hand om er. Åter på måndag! =)


Tråkgöra

Att betala räkningar. Det kan ju aldrig vara roligt. När man för en gångsskull får lön då ska man betala räkningar och sen är det inte mycket kvar efter det. Tack för den liksom.

Hade tänkt att jag skulle hinna med ett gympass idag men det gör jag inte. Har massa annat att stå i idag. Har vart på underbara maxi, betalat räkningar, bokat tågbiljett, ska tvätta, köpa hårfärg och packa kläder för morgondagen. Shit. Fotbollsträningen börjar kvart i sju så det är lite tajt.

Tågbiljetten. Ja, jag ska ju till storstan och jag åker redan imorgonkväll. Match mot Tyresö och Karin väntar på söndag så då passar det ju inte bättre att jag åker dit tidigare och spenderar helgen med henne. Var dessutom ett tag sen jag var i storstan så det blir perfekt.



Läggdags

Gymmet gick sådär. Körde ett axelpass och jag är nog inte ett sådant stort fan av axelpass, men det måste göras. Kanske är det bara så att det är just övningarna som jag inte gillar? Liggande x-drag i kabel tillexempel, fy sjutton vilken knasövning, får aldrig och då menar jag verkligen aldrig till denna. Helst sjukt, så den brukar jag tyvärr hoppa över. Men idag körde jag dock den stående för att få in tekninken lite och jag tror jag lyckades.

Torsdag nästa vecka, skärtorsdagen, då är det dags att skriva F&S provet. Nästa utbildningstillfälle är i slutet av maj och innan dess måste jag ha fixat provet. Det är lite roligt för det är bara kryssfrågor och du får skriva om provet tills du klarar det. Haha. Jag borde inte ha några problem med det med tanke på kursen jag läste i höstas men man vet ju aldrig. Måndag eller onsdag nästa vecka är det dags för korttagning med F&S. Ett sånt där fint litet kort som sitter uppe på väggen i F&S lokalen. Underbart. Måste dock färga utväxten!!=o)

Nu väntar nyheterna och sporten sen är det bannemig sängen som gäller. Trötter jag är.

Godnatt allesammans!


Effektiv

Tjo alla glada!

Var hemma strax efter halv 4 från jobbet och sedan dess har jag dammsugit och torkat alla golv. Nu är mellisen i magen och jag ska strax byta om till gymkläder! Gym väntar, dock osäker på vad det blir. Biceps möjligtvis. Efter gymmet är det dags att dra till IP för att kolla när herrarna lirar match. Cupmatch mot Sandviken om jag inte minns helt fel. Matchen börjar 7 så nu är det bråttom...


MOT GYMMET!


BedTime

Träningen gick sådär. Jag trodde helt ärligt att jag skulle komma till ett grönt IP, men ack så fel jag hade. Det absolut värsta jag vet när jag ska spela är en snöfylld plan. Där försvinner min motivation liksom, tyvärr. Men vi går väl mot bättre tider? Så hur blir vädret denna vecka? Sol? Snälla!!




I morgen
24.03.2010

Skyet Svak vind, 2 m/s fra sør-sørøst

Skyet. Svak vind, 2 m/s fra sør-sørøst. 0 mm nedbør i døgnet.

Torsdag
25.03.2010

Skyet Svak vind, 3 m/s fra øst-sørøst

Skyet. Svak vind, 3 m/s fra øst-sørøst. 0 mm nedbør i døgnet.




Ser inge vidare ut måste jag säga.. =(



Nu är det läggdags. Har varit trött hela dagen idag så läggdags tidigt är vad som gäller för att orka med morgon dagens jobb. Imorgon väntar äntligen ett gympass. Som jag längtar!





Poppa p3

..och laga mat är en bra kombination!

Nu är det dags att bege sig ut i yrvädret och snöra på sig fotbollsskorna. Träning väntar. Underbart. Känner mig sådär motiverad måste jag säga. Allt pga detta väder. Tackar!


Tisdag

Jag var helt säker på att våren skulle vara sååå nära. Hängde undan vinter jackan och allt! Men icke. Söndagens känsla när jag vaknade på morgonen är svårbeskrivlig och så även idag. Nu får det va nog! Det är inte längre lika roligt att kliva upp tidigt på mornarna när det bara vräker ner snö, och ännu värre är det när seriepremiär är om minde än en månad. Usch och fy för denna vinter. I AM NOT A BIG FAN!

Sjukt svårt blir det att komma upp på morgonen, som idag, jag är så sjukt trött. Jobb väntar om 20 min och jag är inte ens påklädd, hurra!
Träning ikväll men innan det kan det hända att det blir en liten siesta, känns så nu iaf.


Vill du köpa?

Jag säljer NewBody och Serietips inför säsongen 2010 med Kvarnsvedens IK. Newbody har t-shirtar, trosor/kalsonger och strumpor, både junior och senior storlekar, där varje paket kostar 150kr st. Serietipset är ett tips där du helt enkelt tippar hur det går för KIK Dam i serien. En rad kostar 25kr med du kan också köpa 5 rader för 100kr.

För att kika på Newbodys hemsida och i produktkatalogen klicka här.

http://newbody.se/produkter/


Försäljningen av Newbody håller endast på tom den 6 april så hör av er så snart som möjligt om ni är intresserade!






Filmtips?

Mötet var lite halvsegt om jag ska vara ärlig. Långt och utdraget. Försökte så gott jag kunde med att hålla mig pigg för att inte bli seg till passet. Benpasset är alltid sjukt jävla drygt så det gäller att man är fokuserad och pigg. Efter att jag bytit om och fått trampa några varv på cykeln så kom jag genast igång. Musiken och stämningen gör ju sitt. Efter 1,15h var jag klar. Vinglade mig ut till strechrummet och just där var det som om jag fick ett slag i huvudet. Trött, tröttare, tröttast. Det var vad jag var (är)! Åkte hem och slängde i mig mat, korvstroganof och spaggetti som M lagat, sjukt gott btw. Efter maten har jag duschat och legat i soffan. Känner mig svag. Vill bara ligga kvar här under en filt resten av dagen med en bra film och en stoor godispåse. Risken finns tyvärr. Dock behöver jag hjälp med ett filmtips, känner att jag är lite dålig på den fronten.

Ikväll ska det lagas lite pannkaka, tjockpannkaka exakt. Så något uppehåll från soffan blir det allt. Ett mycket mycket litet uppehåll! =)




Fy Fan..


...för detta väder.
Helt sjukt att det ens kan snöa såhär mycket. Igår var det strålande sol och 10 plus grader, och idag är det total snöstorm. Tur att matchen gick av stapeln igår och inte idag!

Matchen igår vann vi med 3-1, underbart skönt. Vi var sjukt dåliga i första halvlek men ryckte upp oss skapligt mycket till andra och vi kunde säkra matchen ganska tidigt! =D
Efter matchen var det dags att åka hem till pappa för lite tacoskväll. Mmmm, gott var det! Blev kvar där till strax innan nio sen hämtade vi upp Sarra, D och Sandy sen var det dags att dra ner till stan och lira lite bowling och "visa" stan. Kvällen slutade sedan på donken med en Mc Flurry, bra avslutning på denna dag!

Nu har jga fått i mig frukost och ska ta ge mig iväg till Friskis o Svettis för ett gymmöte. Sen är det the bigga benpasset som väntar. Det absolut sista tunga tunga benpasset, hoppas jag... ? =) Sen är det meningen att vi ska lägga upp träningen annorlunda, hur vet jag inte!



Dags att dra mina vänner! See u later!

Godmorgon

Solen skiner och jag har varit uppe i drygt en och en halv timme. Jag och M tog en halvtimmes promenad ute i det härliga vädret innan det var dags för frukosen. Det blev tyvärr inte längre än en halvtimme då M mådde så illa av att han var så hungrig. Men som han uttryckte det så fint själv; det är bättre än ingenting alls. Och det är ju trots allt sant.

Ska ta mig till Maxi snart för att handla sen väntar samling halv tolv och matchstart kl 13 hemma på IP mot Mallbacken. Spännande!


Gårdagen i bilder










Underbara fredag!

Härligt med fredag och imorgon väntar helg och man är ju ledig. Match står på schemat, hemma mot Mallbacken, kommer bli en tuff match men det ska bli roligt!

Gårdagen flyttade vi fotbollsträningen till Leksand och curlinghallen. Haha. Måste påstå att curling absolut inte är en "sport" för mig. Roligt att testa på, men det känns som det var första och sista gången för min del. Här kommer bilder från gårdagen:

















Dags att ta sig till jobbet nu. Tror jag dock tar bilen, måste skynda mig hem efteråt för att sedan hinna med ett pass på gymmet innan fotbollsträningen kl 18. Kan bli tajt men det ska nog gå!
Ikväll blir det fredagsmys med mat och Så Ska Det Låta! =)



Godmorgon alla glada!

Det är redan torsdag och den här veckan har bara sprungit iväg. Shit så fort det går. Imorgon är det redan freeeeedaaaag!! =)

Det blev ett rygg och biceps pass igår på gymmet, därefter blev det blixtenfart hem för 15 min senare skulle jag ha hämtat upp Josse och vara hos D och Sarra. Tidsoptimisten själv! Jag vet. Men, med en snabbdusch och klädombyte på ca 7 min så kom vi allt i tid ändå! =D

När jag väl kom hem från "tacofesten" blev det en stor överraskning då M kommer in genom dörren. Var meningen att han skulle ha kommit hem först imorgon men tydligen så fick dom åka en dag tidigare. Me Like!


Jag och Josse har haft världens problem att hitta MV-kläder. Vi har fått nya sponsorer till klubben så vi måste bya. Gillar verkligen min förra tröja, den är perfekt, och nu finns den inte kvar att köpa så något nytt måste det bli. Vi troooor vi bestämde oss igår, beställningen är inlagd men det visar sig om det passar eller inte. Kan inte bestämma mig för vilken färg dock.... Men det blir en surprise! =D


Nu väntar work till halv 4 sen är det möte som gäller. Därefter ska vi till Leksand och Ejendals Arena med fotbollslaget ikväll, vi tror vi ska lira curling men ingen som riktigt vet säkert!

TJO!


Laddar

Sitter här och laddar inför ett gympass med världens godaste, jag lovar, smoothie. Fick till den riktigt bra idag alltså! Jobbet gick bra, grymt skönt att vara hemma såhär tidigt när man är träningsfri och allt. Efter gymmet blir det Lidl och storhandling av en massa jä**a kesella. Måste ladda upp lite. Sen senare ikväll blir det tacomys med D, Sarra och ytterligare några ur laget. Ska bli så sjukt gott med tacos, var riktigt längesen jag åt det. Så ett dunderpass på gymmet och sen tacos, det kan ju inte bli bättre?



 


Onsdag


Godmorgon. Idag är jag lite halvtrött, och sjuukt täppt i näsan. Täppt i näsan som jag ha varit i de senaste 2 veckorna. Jobbigt värre. Jag överkonsumerar nu för tiden nässpray. Inte bra, jag vet. Men va fan ska man göra?!

Jobb 7-15.30 sen väntar ett gympass, jag längtar såååå!


Go Chelsea


Hemma efter dagens träningspass, har käkat och nu sitter jag klistrad framför teven. Chelsea lirar mot Inter och vi hejjar självklart på Chelsea!

Imorgon väntar en fotbollsträningsfridag. Däremot är det dags för veckans första (?) gympass. Från och med nu är det gympass onsdag, torsdag och söndag som gäller. Onsdag är vi som sagt träningslediga, torsdag tränar vi sent och söndag är vi också lediga. Måste erkänna att det är lite jobbigt att inte kunna gå på gymmet på morgonen men det är väl en vane sak förstår jag.

Snart flyttar min älskade vän Tone till storstaden. Stockholm is the shit. I know. Hon ska lira fotboll med Rågsved och leva storstadslivet. Jag kommer att bli en stor anhängare. Tack vare mitt nya jobb kommer jag nu ha helgerna fria, så då, när vi inte har fotboll, kommer jag att finnas in the big city! =) KOmmer sakna dig vännen min! ♥









Fotbollsdags!


Har slutat jobbet, käkat, vart förbi Kupolen och hämtat nya bootsen och Jenka! =)
Snart väntar fotbollträning men skorna får vänta idag.






Damfotboll.com har nu lagt ut artikeln om Kvarnsveden.

Läs den här:

http://www.damfotboll.com/nyheter/2010/03/kvarnsveden-redo-for-tuffare-tag



Trött

Godmorgon. Gock och la mig skapligt tidigt igår iaf men sov inte alls bra. Vaknade flera gånger och känner mig inte heeelt utvilad idag, hoppas det går över!

Jobb återigen till 15.30 sen ska jag ta mig till Kupolen för att hämta mina fotbollsskor som kommit från adidas. Därefter mat och träning! Vilken dag!

Kvällsfika

Sitter i soffan och mumsar på en smoothie. Träningen gick bra, den var jobbig och det är så sjukt skönt att få känna att man riktigt har tagit ut sig såhär efteråt! Först körde vi mv-träning, as usual at mondays, sen väntade springning och fys på slutet.

Har lagat mat tills imorn så nu är det bara soffmys och TV som gäller. Sen är det nog dags för sängen. Sova innan klockan tio för att orka med morgondagen. Om jag ändå orkade upp ännu tidigare någon dag för att få komma ut och springa.. Saknar det där lite men vem vet, kanske är jag uppe vid kl 05 för ett löppass någon dag!



Mat mat mat..

Hemma efter en dag på jobbet. Jobbet flöt på och dagen bara sprang iväg. Känns riktigt bra. Har precis fått i mig mat, coscos sallad, och ska nu ta och åka till maxi en snabbis för att handla. Kl 17 ska jag hämta Jenka vid stationen sen väntar fotbollsträning! Jag längtar!


Nya rutiner

Måndag och dags för en ny dag på jobbet. Jobbar hela veckan idag på KD och förhoppningsvis kommer jag få in lite rutin med tider och allt vad det är. Såhär trött som jag varit hela förra veckan vet jag ärligt talat inte sist jag var. Det blir sån sjuk omställning från att få gå upp strax efter 7 för att få åka till gymmet istället för kl 6 för att gå till jobbet. Förra veckan la jag mig i snitt kl halv tio varje dag. Jag älskar att sova och jag behöver alla sovtimmar jag kan få!

Jobb till 15.30 sen väntar träning 17.30. Skulle behöva handla någonstans däremellan också. Men nu är det dags att byta om och ta sig en promenad till the work!


Soffläge

Soffläge med filt, TV och dator. Kan det bli bättre? Inte för tillfället. Snart väntar sängen så jag är utvilad och redo för morgondagens äventyr.

Later my friends..

Segt

Hemkommen från ett segare gympass än vanligt. Kan inte påstå att jag var hundra pepp innan jag åkte dit så jag kanske helt enkelt får vara nöjd men vad jag ådstakom..

Inte kommit in i duschen än, men jag ska... Allt blev så otroligt drygt bara. Dusch, matlagning och allt det där. Men man måste väl ta sig i kragen förstår jag!

Så duschen, here i come...

Sunny Sunday!

Söndag. Vilket underbart väder det är. Kan inte påstå att jag utnyttjat detta. Vart inne hela dagen och det känns ju sådär. Vaknade runt halv 10 tiden med ångest att jag inte ställt klockan tidigare för en promenad ute i det soliga vädret. Men, trött som jag var gjorde jag inget åt det utan låg kvar i sängen, vill däremot påstå att jag utnyttjade min lediga dag på bästa sätt. Alltså, med att sova alldeles för länge.
Kl halv 1 var det dags för lunch hos farmor och farfar så innan det åkte vi förbi maxi för att inhandla lite blommor som tack.

M har nu åkt till Ringhals med jobbet och jag är all alone. En pulkaåkning var inplanerad men den blev inställd. Jag har fortfarande ångest över att jag inte har varit ute i solen än, men börjar snart inse att det inte är någon idé. Tänkte därför ta mig iväg till gymmet. Är alldeles för rastlös av att sitta här.




Gårdagen bjöd på mat och bowling. Var mycket trevligt. Dock var jag sjukt trött när vi kom hem vid halv elva-elva tiden så jag somnade bums.



Discobowling och självklart en stoor godispåse! =)





Kvällen bjuder möjligtvis på en film. Men först och främst ska jag kolla igenom höstens utbud av kurser. Imorgon är det dags att söka.

NU: Mot gymmet!






Seger

Vinst med 5-0 blev slutresultatet efter dagens match. Halvseg match med mycket mål är vad man skulle kunna säga om den. Det är alltid segt som målvakt när det blir mycket mål framåt. Mycket mål framåt betyder nästan alltid att man som målvakt inte har mycket att göra. Men å andra sidan är det ju roligt att vinna! =)

Lördagkväll och inget planerat. Underbart. Bowling. Bio. Biljard. Mat. Allt har kommit upp på förslag men inget jag känner mig sådär jättesugen på att göra. Återstår att se vart kvällen slutar.

En sak är säker. Jag behöver mat! =)


LÖRDAG=MATCH!

Matchdags it is! Samling 09.30 sedan väntas match borta mot Gävle kl 13.


Igår var som sagt sista dagen på Team. Lite vemodigt var det allt. När jag kom till jobbet stod det blommor, kladdkaka och jordgubbar åt mig. Tack! En månad har jag nu på mig att känna mig för. Men en sak är säker, jag kommer sakna er alla så sjukt mycket.











Gårdagen i bilder.


Nu ska det packas väska sedan ta svarta blixten upp till IP!

Hejja KIK!


Underbar morgon

Gymmet gick bra, körde på riktgit hårt och höjde i de flesta övningarna så det känns himla bra! Efter passet åkte jag in till stan för att träffa Tone på en frukost på Blombergs, härlig start på dagen helt enkelt.

Nu har jag plockat och grejjat härhemma och nu är det dags att ta sig till kupolen för ett pass. Sista passet på 1 heel månad, kanske också sista för alltid. Känns tungt.

Ikväll blir det fredags mys och laddning inför morgondagens match!


Kaffe och banan

Sitter här och laddar med lite kaffe och banan innan gymmet. Blir ett bröst och tricepspass. Måste tillägga att jag har träningsvärk i mina ben!! Känns helt enkelt underbart.
Efter gymmet är det dags för en stooor stoor frukost på Blombergs, älskar deras frukost! Bästatse sällskapet är med också såklart! Tone.

Sen väntar jobb till 20, lovely!




Intervjuad

Gymmet gick bra men det är så sjukt mycket mer folk på eftermiddagarna än vad jag är van vid på mornarna. På mornarna snackar vi 3-4 pensionärer och någon mer, och nu snackar vi fullproppat! Jag behövde inte vänta på någon maskin och tur var väl det.
Fotbollsträningen var bra. Spänstträning och sedan blev det en 2 mot 3 övning. Roligt var det. Ännu roligare var det att träffa D som äntligen är tillbaka igen. 

När jag väl kom hem och precis skulle till att äta ringde telefonen. Det var damfotboll.com som ringde och ville ställa några frågor då dom skulle göra ett reportage om KIK på hemsidan. Lite om hur säsongen ser ut, spelare, laget och målsättning. Självklart tippade jag oss som seriefavoriter. =) Måste ju ha några mål att sträva efter!

Nu är det dags att slå huvudet i kudden. Imorgon väntar jobb 12-20 på Team men innan det blir det gym och sedan frukost med Tone på Blombergs Café! Längtar!


Time to hit the gym!

Är sjukt seg och trött efter jobbet men tänkte iallafall ta mig till gymmet en vända innan fotbollsträningen kl 18:45. Det här jobb bytet kan inte alls gynna min gymträning. Jag måste erkänna att det inte är lika motiverande att gå till gymmet vid 4-tiden på eftermiddagen som det är på morgonen. Men, nu är ju inte gymmet prio 1 utan det är ju trots allt fotbollen jag vill kunna känna att jag kan spela så på så vis så är det ju bra med det nya jobbet.

Blir ett rygg och biceps pass idag. Från och med nu kommer jag gå ner och köra max 10 reps. Men då kommer det att bli tyngre vikter också, här ska byggas muskler! =)




Torsdag!


Godmorgon. Frukosten är i magen det är dags att byta om och släpa sig till jobbet!
Jobb 7-15.30 sen tänkte jag ta en vända förbi gymmet innan träningen ikväll.


CIAO!


Super lunch

Stenhårt benpass var vad som väntade imorse. Och så blev det allt. Shit vad slut jag var. Träningsvärk imorgon kommer inte oväntat om jag säger så.
Jobbet idag var helt underbart roligt. Inte jobbat på Team på en hel vecka och det var super skönt att få komma tillbaka. Det var fullt upp hela dagen med ombyggnad och med kunder så timmarna bara sprang iväg. Känner att jag kommer att sakna att träffa så mycket folk och speciellt sakna alla underbara människor på Team. Jobbigt.
Jag lyxade till det rejält till lunch idag, blev den bästatse kycklingsalladen från Kompis. Som jag älskar den.




Har precis kommit hem efter en vända till SandyBay. Blev lite onsdagsmys med tjejerna trots allt. Nu ska jag borsta tänderna och fixa lite inför morgondagen sen är det sängen som väntar. Man måste vara utvilad när man ska upp så tidigt.



Godnatt!♥


Förresten fick godkänt på kompletteringsuppgiften som jag lämnade in försent och allt. Underbart. En sak som jag dock är helt förtvivlad över är att anmälningstiden till högskoleprovet har gått ut!!!!!! Jag måste ju skriva provet!! Ska göra allt för att försöka få göra en efteranmälan!! Fan! Fan! Fan!


Härliga morgon

Vilket väder det är ute! Shit. 8 grader. Det hade ju inte alls gjort något om man var ledig idag. Men så är inte fallet, jobb på Team som gäller men först väntar ett gympass. Mitt efterlängtade benpass som inte har blivit av på flera flera veckor. Fy skäms! Känns som att tidsplaneringen i min benträning har blivit skapligt utdragen, hoppas upplägget kommer att fungera ändå.

Jobb 11-20 idag. Jag känner mig riktigt peppad. Därefter kan det förhoppningsvis bli myskväll med tjejerna, var på tok för längesen sist.




Vi har fått/ kommer att få lite nya spelare utifrån, Sarra Moller är en av dom som redan har kommit. Här är en liten intervju om henne;

  


Imorgon kommer Darcel hit. Ska bli riktigt roligt att få träffa henne och att få lira lite boll tillsammans igen!





Nu ska jag ta och byta om och dra iväg till gymmet!! Wish me good luck!


Seg,

segare, segast... Ungefär så känner jag mig nu. Har kommit hem från fotbollsträningen och fått i mig kvällens mål, 2 mackor med ägg och kaviar. Soffan känns inte alls långt borta nu alltså. Jag känner av ryggen bara såhär 2 dagar efter på det nya jobbet. Fick ett tips första dagen utav en av arbetskamraterna vare sig hur litet, stort, lätt eller tungt en kartong var så ska du lyfta rätt. Ja det är ju väldigt självklart men när man väl kommer till den där hyllan och ska ha den där kartongen längst ner är det lätt att man böjer på ryggen och inte på benen. Så detär kanske inte så konstigt att ryggen får lida då.
Imorgon blir det en jobbdag på kupolen och Team Sportia. Kan bli skönt med lite omväxling, och skönt för ryggen om inte annat!

Onsdag imorgon och jag har inte hunnit med något gympass. Det är rent ut sagt bedrövligt. Jag blir så mycket piggare om jag får träna. Blir jobbigt nu när man börjar 7 på mornarna och gymmet uppnar sju. Den enda chansen att hinna gymma är efter jobbet, halv 4, och innan fotbollsträningen. Men ärligt talat så har jag varit lite lat och trött. Men låt mig bara komma in i dessa rutiner så ska jag nog se till att det funkar.


Nu är det dags att slänga sig i soffan framför TV!


Gonatt!


Uppe med tuppen

eller lite före!

Klockan ringde kvart i 6 men jag var inte speciellt trött då jag la mig innan kl 10 igår. Haha. Man måste ta till vara sina sovtimmar nu när man inte kan ligga på morgonen och dra sig till 9.

Ska klä på mig sen är det dags att promenixa mot jobbet. Det ser ut att bli en bra dag. Hoppas det håller i sig till kvällens utepass.



Första dagen avklarad..

...på det ny jobbet och jag tror att det gick bra.

Det kändes bra iaf. Hoppas dom andra också tyckte att det gick bra. Packning av sterila varor till en mängd olika sjukhus, det var vad som gjordes. Det som är så skönt är att tiden går fort, man har alltid något att göra. Ett stort plus är ju också att man är hemma strax före kl 4, och sedan är det grymt skönt att få en promenad till och från jobbet. Det negativa som jag känner såhär efter en dag är att det blir mycket lyft för ryggen vilket jag inte riktigt är van vid, så prio på gymmet kommer härdanefter att ligga på ryggen.

Nu har jag hunnit plockat ur väskan sen helgen och sedan diskat och plockat lite här hemma. Träningsväskan ska packas sedan väntar fotbollsträning om en timme! Me Like! Vädret gör ju det hela inte sämre heller. 6 plusgrader och dropp från taket, våren närmar sig!


Måndag

Godmorgon.

Var hemma strax efter åtta igår så jag måste erkänna att man var lite seg i kroppen när man kom hem. Lagade en smoothie sen var det soffan som väntade. Vi hade hyrt en film, My sisters keeper, och jag måste helt klar rekommendera denna. En sorlig historia som definitvt leder fram några tårar.






Idag är det en spännande dag. Lite pirrigt. Nytt jobb väntar. Shit. Var längesen man var där, i den situationen allstå. Man blir lätt bekväm i det man har. Men nu är det dags att ta klivet. Ska bli intressant och se hur det slutar!

Duschen väntar sen är det dags att börja knata. Blir prommenad till jobbet, helt underbart skönt lär det bli i det här vädret!



On my way home..

...från Lillsved och den roligaste utbildningen någonsin!

Dagarna har bestått utav träning, föreläsning, mat, träning och återigen föreläsning, ja ni vet sådär som det brukar vara. Det här var ju den absolut bästa då man fick göra det man allra bäst gillar, att träna!! Föreläsningarna var aldrig tråkiga heller då vi gick igenom sådant som intresserar mig sjukt mycket. Fysiologi, kondition, kost, anatomi och mycket mycket annat.
Jag har fått en helt annan bild av friskis än innan och det är absolut till det positiva. Jag är redan laddad tills jag ska få börja instruera i gymmet, och ska jag vara ärlig så är jag lite sugen på att bli skivstångsledare också. 


Datorn var med men det fanns inge vidare bra täckning så internet tiden varade max i 5 min om ens det dom få gånger jag fick igång det. Så uppdateringen har inte varit bra! Nu sitter jag i bilen påväg hem. Är såklart delade meningar med att åka hem, jag trivs så bra när jag får träna och umgås med människor som tycker samma sak och inte behöva bry sig om så mycket annat! =)

Men imorgon väntar en spännande dag. Måndag och ny vecka. Ny vecka och nytt jobb. Förhoppningsvis blir det en bra vecka. En sak som är säker är att jag får träna fotboll och som jag har längtat!








Status i bussen! =)


Back home

Återigen hemma. Har fått i mig lite käk. Blev lasange, underbart gott.
Var ute ett bra tag ändå och självklart kunde jag inte hålla mig för ett och ett annat åk.



Jag och kusin Evelina





Söta Evelina



Tjohooo


Blev inge IKEA. Har packat och grejjat här hemma. Nu har jag tagit på mig mössa och vantar och ska snart ta mig till plättbacken där moster och kusinerna är och åker pulka. Blir ingen åkning för mig, då jag är lite klen men ska iaf bli skönt att få lite luft och även säga hej till dom!

Har iallafall inge feber, 36.8. Nej, då har man knappast feber. Skönt!


Luft. Luft. Luft!


Frukost

Var uppe ganska tidigt imorse ändå för att hänga tvätten. Somnade om och två timmar senare var det dags att bege sig till farmor och farfar en sväng. Nu är jag återigen hemma och har precis fått i mig frukosten. Gröt gröt och åter gröt. Förkylningen känns bättre idag men det blir ingen träning. Måste vila så jag känner mig riktigt pigg då vi ska träna och köra på i Lillsved.

Tone frågade igår om vi skulle köra en spontanare och åka till IKEA idag. Kan bli lite tajt, men möjligen möjligen om jag är duktig på att packa fort. Time Will Tell!


Godnatt!


Med en proteindrink rikare så intar jag nu sängen. Lite kläder har jag allt plockat fram och tvättmaskinen är igång. Känner mig halvt redo för morgondagen! Som jag längtar!!


Godnatt mina vänner! ♥


Tjänstledigt

Hemkommen efter en lång dag på jobbet. Konstigt att alla 11-20 dagar alltid är så förbaskat långa. Men nu är det gjort. Ledig i härliga 5 dagar!

Det jag pratade om imorse var att jag endast har 2 dagar kvar att jobba på Team Sportia. Jag har tagit tjänstledig i en månad för att prova på ett annat jobb då tiderna, 7-15.30, kommer att passa bättre med min fotboll. Kupolentiderna är ju absolut inte optimala då man vill spela fotboll. Så nu tar jag chansen och provar på ett lager jobb och hoppas därav att jag kan koncentrera mig helt på fotbollen.
Jag börjar mitt nya jobb måndag nästa vecka. Jobbar där måndag, tisdag och torsdag. Och sedan gör jag mina två sista dagar onsdag och fredan på Team Sportia nästa vecka. Ska bli spännande och intressant.
 


Har gjort ett mycket grymt inköp idag på Team. Nike Lunarglide. Jag är mycket nöjd! Kolla vilka snyggingar!




Dessa kommer inte bli någon ren springsko utan mer ha på gymmet/stan sko. En sko att ha mer till vardags helt enkelt.

Nu väntar soffan och teven en stund sedan är det dags för sängen och kurering inför morgondagens resa!


Godmorgon

Mår möjligtvis liite bättre idag. Har precis duschat så just för tillfället känner jag mig lite piggare. La mig ganska tidigt igår men kunde verkligen inte somna, typiskt. Men när jag väl slocknade så sov jag som en stock. Vaknade runt 9 tiden och sen dess har jag duschat och packat lite inför resan imorgon. Ska bli så sjukt roligt med utbildningen hoppas bara att blir lite piggare iallafall. Inte roligt att vara hängig när man ska träna och umgås med folk hela hela dagarna.

Dag nr 2 utan träning. Känns mer eller mindre som en katastrof. Jag vill träna!!! Förhoppningsvis får jag ta igen allt till helgen. Blir nog ett och ett annat träningspass där nere men frågan är hur hårda träningar. Vill ju ändå vara i bra form till nästa veckas fotbollsträningar.


Nu ska jag fixa smoothie sen är det dags att bege sig mot jobbet. Jobb 11-20. Ledig dag imorgon, och resten av veckan. Och nästa vecka börjar ett nytt mission... återkommer om det senare men nu återstår bara 3 dagar!!



Soffläge

Har fått i mig en smörgås och lite juice och nu väntar som sagt soffan.

Jobbet gick sådär. Tror jag har lite feber. Var förbi hälsokostbutiken och köpte Esberitox mot förkylningen och sedan Colizin mot halsont. Nu är det bara att proppa med dessa och hoppas att det blir bättre till onsdagen.


Känner att det blir en tidig dag idag. Sömnen är trots allt viktig när man är förkyld!





Förkylt...

...var det här!

Fy sjutton. Min måndagsmorgon var planerat med ett stenhårt benpass. Ett benpass som verkligen behövde köras men istället fick jag lov att ta sovmorgon till kvart i tio. Ok, nog var det allt skönt med tanke på hur jag känner mig i kroppen men jag gillar inte när det blir ändrade planer såhär!

Helt slut var jag igår när jag la mig. Läste lite FoS bok sedan somnade jag bums. Vaknade imorse när det var dags att gå upp, strax efter sju men jag var på tok för seg, lite smått halsont och snorig. Festen i helgen kan ha gjort sitt men matchen kan nog vara boven i mycket. Att stå och frysa i ca 90min kan ju aldrig vara bra. Hur som, nu ska jag ta mig till apoteket innan jobbet och köpa massa tillskott! Måste bli frisk!

Jobb idag 11-20 likaså imorgon. Ingen fotbollsträning alltså. Ingen fotbollsträning på hela veckan. Onsdag kväll åker jag till Sthlm och Lillsved med FoS gänget för första utbildningen. Man vill ju inte vara sjuk då!! En hel vecka utan fotbollsträning är för mig helt vansinnigt! Hur ska detta gå?





RSS 2.0