Personligt rekord!


Nämnde det ju aldrig...

Under utbildningen blev det en del styrd träning men det hanns även med en del egen träning också, såklart. Tränade tekniken på frivändningar, men fick även chansen till att sätta nytt personligt rekord i bänkpress med ett helt kilo! Det ni.. haha. Dock ska tilläggas att detta gjordes med lite fööör mycket träningsvärk i armarna. Men det gick. Nu ligger det på hela 58.5 kg. Vet inte om det är mycket eller inte men det är alltid roligt att sätta nytt presonligt rekord! =D

Fick även chansen att testa på boxning. En kille på utbildningen hade tränat/tävlat i boxning så han hjälpte mig med lite teknik. Så sjukt kul. Så kul så att jag nu till och med har kollat upp hur det ser ut med boxning här hemma i Borlänge. 1 träning kan ju inte skada, eller? Man kan ju inte gå ovetande om hur det känns, på riktigt alltså.. 

Klockan börjar närma sig läggdags. Lite keso med jordgubbssylt och sporten på TV, sen väntar sängen!


Godnatt!


Underbara Lillsved

Tack Lillsved, Friskis och alla andra gymmare för 5 underbara dagar.

Snacka om ett skönt avbrott i vardagen. Jag inser mer och mer hur jag trivs att umgås med andra träningsintresserade människor, att sitta långa dagar i lektionssal för att bara prata om allt som har med träning att göra och bäst av allt att få träna ihop med dessa.

Det var långa dagar, 7.30- ca; 22, men det märktes inte alls. Som sagt, tiden går fort när man har roligt.
Upp halv 8 för frukost.
Halv 9 föreläsning.
Fika
Föreläsning
Lunch
Föreläsning
Fika
Träning
Middag
Föreläsning
Träning


Sammanfattningsvis; veckan har varit grym och jag har mått som en gud!


Nu är det back to reality som gäller. Jobbet idag var lite tungt, men det får det väl ändå vara. Det tar ju lite tid att ställa om sig. Det nalkas fotbollsträning snart och om jag ska vara ärlig så har fotbollen varit det sista jag har tänkt på nu när jag har varit borta. Det har fatktiskt varit skönt att få koncentrera sig på annat som också är roligt. Men nu är jag redo igen.
Vi var spellediga helgen som var,vilket passade utmärkt med tanke på utbildningen. Här närmast väntar Umeå borta på söndag. Vi flyger och det känns ju helt klart bättre än att åka buss. Det är bättre. Denna gång från Bromma. Skönt att inte hela helgen försvinner liksom.


Som sagt; strax fotbollsträning i det fina sommarvädret. Jihooo....




Bilder från Lillsved:







Mot Sthlm


Då var det snart dags att åka mot Sthlm, Lillsved och FoS utbildning i hela 5 dagar. Ska köra själv så det lär ju ta sin lilla tid. Jag måste tyvärr erkänna att jag inte är alltför bra på att hitta och då kanske också speciellt i storstan. Virrar jag inte bort mig en gång då fattar jag absolut ingenting. Har däremot skrivit ner exakt var och hur jag ska åka så det går inte att misslyckas, eller?


Gårdagens träning skulle vara något utöver det vanliga och det var det ju helt klart. Fäkting stod på schemat. Hej och hå. Det var roligt att prova på, men helt klart inte någon sport för mig.

Bilder från igår, jag och Jenka fäktas hejvilt.  










Finns även en video som jag kanske borde läggas ut..


Nu är det dags  att åka. Datorn kommer att lämnas hemma. Har tyvärr inget mobilt bredband och sen tror jag inte att jag kommer ha så mycket tid över för att sitta vid datorn heller. Här ska det istället läras allt om gym och gymträning. Det kommer helt klart att bli en grym vecka.
Återigen hemma på söndag!


Hörs om en vecka. Håll ställningarna så länge!


Over and out!


Det luktar sommar..


Imorse när jag cyklade iväg till jobbet var det lite småkallt. Lite sådär kallt i luften. Nu när jag cyklade hem värmde solen riktigt skönt och jag kände för första gången den underbara doften av sommar. Syréndoften är den absolut bästa.. =) Det känns lite som att vi hoppade över våren iår och satsade på sommaren direkt. Det har ju varit så fruktansvärt varmt de senaste dagarna. Men inte mig emot, jag kan gärna ha sommar lite exta länge i år.

Halsen värker fortfarande så ingen träning blir det idag heller. Idag var det en liten överraskningsdag på träningen. Ingen vet nämligen vad vi ska göra. Men tydligen så kommer det att bli tufft. Jag kan bara inte motstå att åka upp till IP för att se vad som väntar... Alltså, ingen fotbollsträning vad jag förstå.



Siffrorna är fortfarande ovanligt höga så ni som är inne kan väl lämna ett litet spår efter er och berätta hur ni hittade hit! =D Tror fortfarande att det beror på stavhopperskan, men man vet ju aldrig..



Nu ska det packas väska inför morgondagen sedan väntar IP!



 


Segosöndag

Besökssiffrorna bara ökar.. tackar?!

Denna söndag har varit en riktigt slödag. Men det kanske man är värd efter dessa sjukdagar? Fast å andra sidan så har jag inte gjort annat än att slöa.

Helgen då?
Sjuk torsdag och fredag. Lördag mådde jag betydligt bättre och efter att jag hade "känt efter" på uppvärmningen så bestämde jag mig för att spela. Det blev en ganska lugn dag för min del, härlig vinst med 4-0 mot Bollstanäs. Det är riktigt bra det. Matchen avklarad och en inplanerad grillkväll med laget väntade. Kvällen slutade på bolanche men jag gick hem tidigare än stängning då jag helt plötsligt under kvällen fått så sjukt ont i halsen. Först sk magsjuka sen halsont, vad är det som händer?
Dagen har tillbringats med kudde och täcke i soffan. 1 film, 1 pizza och ett antal hockeyperioder har avklarats. Det kallar jag segosöndag.

Imorgon väntar återigen en ny vecka. Tisdagkväll beger jag mig till Lillsved för sista utbildningen med FoS. Hemma först söndag igen. Hoppas innerligt att jag blir bättre i halsen innan tisdag. Vill ju vara pigg och kry då vi kommer köra en del träningspass därborta, ca 2 pass om dagen..


Nu ska jag snart ta och avsluta min söndagskväll här i soffan och förflytta mig till sovrummet och sängen.

Godnatt!








Besöksrekord?

När jag först kikade in på bloggens statistik imorse trodde jag att det var något som var fel. Klockan var runt 12 och jag hade redan över hundra besökare. Om jag säger såhär, besökssiffrorna ligger alltifrån 20-80st, så att redan ha runt 100st kändes lite väl mycket. När jag sedan kikade in några timmar efter så hade det ökat till mer än det dubbla. Klart man börjar fundera.. Sen slog det mig. 16-åriga Angelica Bengtsson tog igår ungdoms VM-guld i stavhopp. Där har vi svaret, folk måste ha googlat på henne och hamnat på min blogg. Haha.. lite komiskt är det. Tack till alla som har kikat in, men detta är Angelica Bengtsson, 23, fotbollsspelare och inte någon stavhopperska.



Liiiite bättre


Godmorgon folket.

Har sovit och legat på tok för mycket så nu har jag sån fruktansvärd värk i svanken. Inte bra. Förutom det så mår jag mycket bättre, har till och med fått i mig lite mat vilket känns toppen.

Idag blir det att färga håret och kika TV det är ungefär det jag känner att jag orkar med. Men jag hoppas fortfarande på att jag ska spela match imorgon. Fortsätter det såhär så är det inga problem. Så länge jag får i mig mat så är det lungt.

 Nu: mot teven och One Tree Hill!


Ligger utslagen..

.. i sängen.

Jag har mått bättre. Inte käkat något riktigt på hela dagen förutom ett äpple, lite yougurth och blåbärssaft. Jag är hungrig men kan inte äta.. Min mage knyter sig flea gånger och det gör sååå ont.

Det blir sängen resten av kvällen. Blir hemma från jobbet imorgon. Kanske bäst så. Ska klunka mer blåbärssoppa och bli frisk nu. Jag måste.


Sjuk, sjuk, sjuk...

Jag är hemma idag från jobbet. Vaknade med en enorm magsmärta och lite feber. Jag vet inte riktigt om det var för att jag var hungrig eller för att jag bara hade ont i magen. Gick upp för att försöka få i mig något men efter att jag druckit vatten kände jag att jag behövde spy. Sagt och gjort och jag blev genast bättre. Försökta käka lite yogurth men det gick sådär.. 
Är nu hemma hos pappa då dom håller på att byta fönster i hela huset. Har kikat på TV och sovit om vartannat. Jag har fortfarande ont i magen och i huvudet... allmänt klen alltså. Ingen träning ikväll. Nu är prio 1 att bli frisk till matchen på lördag. Blir det inte värre än vad det är nu så är det jobb imorgon som gäller.

Gillar inte att vara hemma, jag blir så rastlös... Men man kanske jag ska ta tag i att färga den enorma utväxten?


Födelsedagsfika

Efter 8,5h sömn inatt så måste jag säga att jag mår bättre. Jag är inte bra, men jag mår bättre. Fortfarande lite ont i magen men inte alls lika illamående som igår.


Idag är det Ms dag. Han fyller hela 26 år. Men siffror får man helst inte prata om... Så låt oss säga att han bara fyller år. Vi håller på att duka fram för födelsedagsfika. Familjen är på ingående.

Kvällen blir annars lugn. En tidig kväll är planerad.. Jag behöver sömn!!


 

Tack och godnatt!


Efter en värdelös träning, med tanke på att jag inte mår hundra, ligger jag nu däckad i sängen.
2 ipren är intagna. Jag fryser, har ont i kroppen och känner mig allmänt klen.
Ska bli skönt att få sova och förhoppningsvis försvinner detta fula virus som jag har fått i kroppen.




Imorgon väntar Ms stora dag. Han fyller nämligen år!!=)
Men jag vill inte vara sjuk då.. =(
Så dags för sängen nu!


Godnattt! ♥


Magsjuka?

Dagen har inte alls varit nå bra. Det började redan vid frukosten imorse. Jag kände att jag hade ont i magen och mådde lite smått illa. Trodde det skulle gå över men inte. Har inte haft fullt fokus på jobbet idag då jag vart nära att spy ett antal gånger. Först efter lunch blev det bättre. Thank God. Jag är fortfarande lite illamående men eftersom jag inte spytt något tänkte jag ändå försöka träna och förhoppningsvis blir det inte värre än såhär.

Ska nog gå och försöka få i mig något innan träningen nu. Sen är det dags att färga ögonbrynen! =)



Bilder från helgen i Sundsvall


Tacomys på balkongen med utsikt över vattnet..








Efterrätt: glass och mixade hallon









Mot Birsta och shopping








Matchdags:
påväg mot arenan












Sundsvall

Staden är underbar och umgänget likaså.
 Kvällen spenderades på balkongen med tacos i det fina sommarvädret.
Idag har vi shopppat och precis käkat. Nu är det soffhäng och laddning som gäller till samlingen.

SDFF-KIK. JULIA-BENGAN.


HEJJA KIK!


Underbara väder

Sitter på en parkbänk utanför Gävle tågstation och riktigt njuter av detta väder. Nästa tåg går tio över tre mot Sundsvall så nu ska jag fortsätta mysa i solen med min smörgås och tidning!

Dagen...


...kommer att spenderas på ett tåg mellan Borlänge-Sundsvall.

Japp, det är dags att besöka min vän Julia. Eftersom vi spelar mot dom imorgon så tänkte jag passa på att åka dit någon dag tidigare för att hinna umgås med henne. Tåget går 12:18 och jag ör framme efter några byten och någon timmes väntetid kl 17:18 =) Sen har vi hela kvällen på oss att mysa.

Eftersom jag inte har något mobilt bredband (och det suger) så är det ingen idé att jag tar med mig datorn. Får helt enkelt sysselsätta mig på annat vis, tidningar och böcker.

Nu måste jag packa klart det sisat sen ska jag ta och bege mig mot IP för dagens fotbollspass. Yeeaaahhh!



I am a rock ´n roll star!


Dammit. Living on a pryer. Hotel California. Beat it. Everlong.
 
You name it baby...

Vi har käkat gott och lirat RockBand all night long.
 
Med blåsor på händerna kastar jag nu in handduken.
Tack och godnatt!





HEEEELG!

Finally! Äntligen helg. Gött. Känner mig riktigt redo för ett benpass så det får det bli. Gymmet nästa alltså. Ikväll blir det fredagsmys med god mat och kanske lite RockBand. Var sjukt längesen jag spelade så måste nog ta upp det igen. Min enorma talang som trummis.. Yeah!

Markus har tydligen redan smygstartat!


 


Godmorgon fredag


Vad konstigt det känns att behöva gå till jobbet idag när man var ledig igår. Hade ju hellre legat kvar i sängen om jag säger så. M har tagit ledigt och ska vara hemma medans en annan få jobba, det är orättvist!
Fast när vädret är som det är antar jag att man lika gärna kan jobba....


Dags att packa väskan och åka till jobbet!


REDO?


Har haft Sandy här i ca 5h. Vi har grejjat med vårt projekt. Den lilla hemlisen ni vet. Nu är den klar.

Vi har startat upp KIKDAM.BLOGG.SE igen.
Efterlängtat tycker några. Sant sant. Följ med du också vettja!
Klicka här! Vi bloggar om allt som händer i och runtom kikdam.


Det har varit underbart skönt att få vara ledig idag men imorgon är det återigen dags för jobb. Fan. Varför kunde man inte få vara ledig då också?

Sängen nästa vill jag lova.
Jobb till 15.30 sen fredagsmys med M.
Jag längtar! ♥


NU:



OCH





och inväntning på Sandy!



TJO!


Städning pågår








Har städat hela tvättstugan och halva källaren. Drygt och städa men det behövs.

Nu ska jag fortsätta plocka lite sen är det dags för mat och sedan födelsedagsfika.



Jag säger bara...


...FY FAN för detta väder.

Regnet bara vräker ner och om 45 min är det träning, det känns inte OK!



Gårdagen slutade med kupolen istället för gymmet. Haha. Ska på födelsedagsfika hos bror idag och jag behövde handla en present. Så gymmet blir av på fredag istället. Det blev även tacos och film.


Nu är det väl dags att dra sig upp mot IP och fotbollsträning!





Lillhelg?


Tjohoo.. Har setat framför datorn i princip hela tiden sen jag kom hem från jobbet. Jobbar på med en grej som jag inte kan avslöja nu. Ingen större hemlighet utan mer en rolig grej. Återkommer till det när det är klart.
Så klockan har bara sprungit iväg, redan halv 7. Funderar nu på att åka till gymmet för att köra ett benpass. Har inte haft någon ork de senaste 1-2 veckorna så det har blivit dåligt med gymträningen må jag erkänna.


Imorgon är det torsdag och röd dag så då är jag ledig. Så sjukt skönt. Jag behöver verkligen detta. Men ingen sovmorgon blir det för det. Kl 09.00 är det fotbollsträning som gäller sen är vi lediga fram till lördag morgon. Alltså ingen träning fredag. Match väntar söndag mot Sundsvall. Jag funderar på att åka dit någon dag innan men det ser ut att gå dåligt med tåg. Inte bra! Återstår att se hur jag gör.

Nej nu måste jag ta och röra på mig om jag ska få något gjort här hemma!

 




Soffan...


...is the shit!

Blev en vända förbi underbara maxi efter träningen. Träningen som blev lite lätt rehab blandat med att visa mina kvaliteér som MV-tränare gick bra. Körde en passningsövning och det kändes inte alls konstigt i ryggen. Därefter blev det mv-träning med några övningar sedan var det spel för övriga som gällde. Själv fick jag hålla mig på sidan och köra allt annat än spel. Löpning och styrka var vad som blev. Men det var inte illa det heller.

Nu ska jag ta tag i och blåsa håret och sedan väntar tamejfan sängen.



Godnatt!


Smaskens


Kesella med fun light, pomegranate strawberry, och hallon och blåbär.
Ett perfekt och mättande mellanmål!




Har laddat upp med detta inför dagens fotbollspass. Dock blir detta fotbollspass ganska lungt för min del. Efter att ha knäckt både nacke och rygg igår hos kiropraktorn så skulle jag därför vara rädd om nacken så jag inte får några smällar. Jag får inte slänga mig, och eftersom jag inte får slänga mig så är det väldigt svårt att kanske fullfölja alla övningar idag eftersom min uppgift som målvakt är att ta bollarna=att slänga sig om den nu så behövs! Så jag får helt enkelt köra andra övningar. Det återstår att se vad som står på schemat idag.




Stelopererad?


Sitter i soffan framför teven och matchen mellan Tyresö-GBG. 0-2 är resultatet. Det känns som att Tyresö saknar Lissel. Hon är skadad och kan tyvärr inte spela.

Åkte till kiropraktorn och shit så han knäckte. Jag har dels haft ont i ryggen men det största problemet är nog att jag domnar bort i armarna under nätterna. Det är fruktansvärt obehagligt. Jag sover dåligt och vaknar om vartannat. Detta har pågått ett tag nu och jag förstår att detta beror på att det är någon nerv som inte ligger där den ska. Så nu hoppas jag att han har fått någon ordning på det där.
Har det inte blivit bättre tills på fredag så skulle jag höra av mig.

Nu har andra halvlek börjat så nu ska jag och min nackvärmare kolla vidare! =)





Meee...



Titta! Tone har ritat mig! Haha. Benen blev lite korta, fick tydligen inte plats på papperet. Men jag kan inte annat än älska denna bild! Tack!






Tone har även ritat av henne själv:



Så jävla snyggt!



Zombie

Så sjukt sliten man är nu. Resan tog mer än man trodde. Samling kvart i 6 avresa mot Arlanda och hemma igen i Blge vid midnatt. Har inte sovit många timmar alls denna helg och jag behöver sömn så är det bara. Matchen då? Förlust med 1-0. Vi är nöjda med spelet men självklart är det alltid surt att förlora, sepciellt när vi åker så långt. Men det är baa att ladda om, till helgen har vi Jullan och Sundsvall, borta. Kommer möjligen att åka dit dagen inna för att umgås med Jullan, ska ta ett snack med coach och Jullan såklart!

Jobbet gick överraskat bra idag trotts min trötthet. Lovade mig själv imorse att jag skulle sova direkt jag kom hem men det blir som sagt ändrae planer hela tiden. Sover jag nu kommer jag säkerligen ha problem att sova inatt så jag ska hålla mig vaken.

Träningen idag är frivillig. Jag ska inte träna. har bokat tid med en kiropraktor som ska ta sig an min rygg. Mest förebyggande syfte då jag börja känna av den mer och mer. Jobbet har nog en större påverkan än man tror. Så träningsledig idag, och säkerligen lung träning imorgon pga besöket hos kiropraktorn idag.

Ikväll blir det fotboll framför teven istället. Tyresö-Göteborg visas på TV4 sport. Hejja Karin, hejja Tyresö! =)









Späckat schema

Dagen har varit bra. Började med tidig träning i det soliga vädret därefter har vi hunnit varit på Kupolen men även gjort andra ärenden. Åkte ut till Gustafs och kikade Gustafs-Östersund matchen som slutade 1-1 och därefter blev det sedan grillning hos M´s föräldrar. Nu är jag hemma och håller på och grejsar inför morgondagen.

Bortamatch mot Piteå och schema är späckat. Lyssna på det här:


05:45 samling IP bussfärd mot Arlanda

08.30 incheckning Arlanda

09.45 flyget går mot Luleå

11.00 framme

11.30 mat

ca: 12.00 bussfärd mot Piteå

15.00 matchstart

17.15 bussfärd mot Luleå

18.30 incheckning

19.30 flyget mot Arlanda

20.45 landar på Arlanda

23.30 hemma i Blge



Så gott folk. Inom en halvtimme, en timme ska jag ligga och sova! Känner mig redan sjukt trött.



Håll tummarna imorgon nu! Hejja KIK!


Sovmorgon?

Nejdu. Den här helgen kommer man inte att kunna anklaga mig för att sova för mycket. Snart väntar träning på IP, mellan 8-9. Imorgon är det tidig avgång för att resa till Piteå. Först buss till Arlanda sen flyg till Piteå. Åh, vart tog min sköna sovmorgonhelg vägen?


Frukosten är på plats, dags att ta väskan och åka då!


Later!


BRAGE Ä LAGÄ


HEJJA BRAGE!
Dom leder med 1-0 över Hammarby. Wow!!
Vi sitter och kikar matchen nu på TV4 Sport men man hade ju gärna varit där.

Vi har varit ute på lite äventyr idag. Åkte till Broken Dreams och käkade sen var vi förbi Kupolen en vända. Nu ska vi kika klart matchen sen väntar Wallanderfilm och fredagsmys! =)




SKÖN SOLNING


Goddagens.

Hemma från jobbet sen en stund tillbaka.
Har käkat mellis och städat här hemma.
Öppnade altan dörren och insåg att jag hade världens bästa solplats: i sängen!







Nu ska det fixas lite här hemma sen ska vi åka iväg en vända.


Ikväll väntar fredagsmys och laddning inför morgondagens träning.





Äntligen fredag...

... och som alltid så tycker jag att vekorna går sjukt fort! Helt galet ju.


M skulle vara hemma först ikväll men han höll på att skrämma ihjäl mig med världens knackning på fönstret igår runt tio tiden. Aaa...skitunge. Snacka om att man blev rädd.
Ikväll är det min tur att överraska han. =)


Träningsfria är vi ikväll men träning väntar istället imorgon mellan 8-9. Gillar ändå dessa morgonträningar. Man kommer upp i tid och man blir pigg all day long!


Nej nu är det dags att dra till jobbet och göra sitt. Kanske ett gympass skulle sitta fint efteråt? Återstår att se.



CIAO!



Soffläge...



MED:

TV3 PLAY OCH ANNA ANKA SÖKER ASSISTENT

ÄGGMACKA

FUNLIGHT






Back on track!

Va fan. Har funderat. Alla gör vi väl våra misstag? Man är ju bara männsika. "Fotboll handlar inte om liv eller död, det är mycket viktigare än så". Var det någon som sa så det kanske helt enkelt var fel läge ändå. Men gjort är gjort och det går inte att ändra på det. Ny dag nya misstag... nej, nya utmaningar var det.

Har funderat på om jag skulle ta mig en vända till gymmet men nej, jag tänker hoppa det idag. Det är mycket som måste fixas här hemma. Handla, tvätta och laga mat till exempel! Sedan väntar ju fotbollsträning 18.45. Wihoooo!!!!





Bryta ihop och komma igen, är det så enkelt?





Okej. Matchen slutar 0-2 till Djurgården. Visst dom var vassare än oss men stundtals var det jämnt, riktigt jämnt. Jag gör årets målvaktstabbe och jag är så sjukt besviken. En missbedömning på en boll resulterar i att hon kan lägga in bollen i tomt mål. Efter att ha visat min osäkerhet i det läget så tycker jag hela laget agerar osäkert. Vi vågar inte och vi är mer eller mindre rädda för att göra fel. Jag är ledsen. Gör man ett misstag som målvakt så får man också sota för det. Det finns ingen, jämfört med utespelarna, som kan täcka upp en bakom utan man får ta ansvar för det själv. Jag vet inte om vi förlorar matchen på grund av detta men det är klart att det förändrar matchbilden rejält. Det suger, tro mig.

Hur ska man nu gå vidare efter detta? Det är helt enkelt bara att bita i det sura äpplet och tur som är lär man sig alltid något av sina misstag. Det är väl bara att bryta ihop och komma igen helt enkelt. Thats it!



ÄNTLIGEN DAGS!





          VS.


KL: 19.00


KVARNSVEDENS IP



HEJJA KIK!!




2010-05-05



Godmorgon!
Jag känner mig skapligt utvilad, det är bara såhär direkt på morgonkvisten som man är lite trött fortfarande men det kommer gå bra. Har käkat frulle och nu väntar snart cyklingen till jobbet. Jobb till 15.30 sen blir det att fylla på med käk för att senare åka till IP till 17:45. Big Day. Big Game. Som jag längtat!



Vill ha!

Ligger i sängen och kan inte sova.
Det är inte matchen imorgon som gör det utan jag är bara inte trött för en gångs skull.


Kikar lite kläder som jag så gärna vill ha.












Ge mig, ge mig! =)




Kanske dags att försöka sova nu så man är pigg och utvilad till morgondagens bravader!


Godnatt!


Härligt grabbar!

Brage vinst med 3-1. Första vinsten i år. Gött. Blev minsann en cykeltur till Vallen i kylan. Det var bara att ta på sig vinterjacka och vantar så var man med i matchen. 

 







Nu:




Tjoho





Träningen gick bra. Har nu fått i mig mat och ska hoppa in i duschen för att sedan cykla i ilfart upp till Vallen. Matchstart kl 19 och jag är sen, som vanligt!

Hejja Brage!



CIAO!



Poppar Miss Li..

... och diskar. Underbara stunder. Eller inte.

Har jobbat klart och ska ta och fixa lite här hemma innan jag drar till gymmet för ett uppladdningspass inför morgondagens Big Game. Kl:19.00 mina damer och herrar. Befinn er då på Kvarnsvedens IP.


Ikväll är vi träningslediga. Tråkigt. Så det blir nog att åka till Vallen och kolla Brage. Bara vädret håller i sig. Snön imorse höll inte i sig så värst länge men det har då regnat i stort sett hela dagen. Så bara det blir uppehåll så blir det nog att cykla till vallen och hejja på Brage!


Nu, åter till disken!


Helt jävla sjukt...


... det snöar tammejfan! Världens största snöflingor också. Vad är det som händer?



Godkväll

Har sedan träningen hållt igång sjukt bra här hemma. Har nämligen städat skafferiet. M är borta med jobb så jag är all alone. Förstår inte riktigt hur jag kan få dessa städanfall. Jag som hade bestämt att jag skulle somna tidigt ikväll men det blir inget av det. Tidigt=före kl 22. Nu kikar jag lite hollywood fruar på 3:an och man kan inte annat än att bara älska Maria. Haha.


Innan sängen måste jag blåsa håret... Baaaah så tråkigt!


Godnatt mina vänner!



Måndag

Ny vecka och nya utmaningar väntar. Den största av dom alla är nog matchen på onsdag. Hemma match í svenska cupen mot Djurgården. KIK-DIF liksom. Det kommer att bli en grym match. Vi kommer kämpa och gå in för att vinna denna match och det bästa av allt; jag tror vi har chansen.

Veckan ser ut som följande:
Träning idag, ledig imorgon, match onsdag, träning torsdag, ledig fredag, träning lördag morgon och söndag väntar match borta mot Piteå. Det är flyg som gäller den här gången, alltså ingen bussresa. Thank God!


Gårdagen var en bra dag. Rensning in the garden och i garderoberna. Fotboll och sedan tacopajmys med Niclas och Sarra.






Mellis




Funlight och kesella med blåbär och hallon är vad som står för mellisen idag. Vi har röjjt undan en hel del här hemma. Kläder och andra saker som bara ha legat. Skönt att få något gjort iallafall.

Kl 19 är det u-match på IP så den tänkte vi kika. Sen ikväll väntar tacopaj och film! =)


Dagen börjde..

...med en promenad i det härliga vårvädret. Dock blåste det kallt så det var inte alls lika värmande som jag trodde det skulle vara.





Dagen annars har spenderats ute i trädgården. Bor man i i hus med relativt stor trädgård så finns det en hel del att göra såhär års. Tro mig. Men lite extra träning är ju aldrig mig emot.



The House


Ohyra i form av ogräs..


gräva, gräva, gräva...


...borta..


..tada


mycket vackert!


Kvällen i bilder


Det blev som sagt en myskväll igår med några själar från laget.
Kina/Thai mat, Avatar och godis.
Det var allt som behövdes för att kvällen skulle bli lyckad!



Godis, godis, godis..




Mysbyxor var ett måste igår. Dock hade vi inte planerat att äta på "fin" restaurang.
Men det gick bra ändå! =)


Stekt ris med kyckling


Alla har en varsin godispåse, fantastiskt.
Redo att kika Avatar!


Bra film. Helt klart sevärd!

Tack tjejer för en mysig kväll.
Man kan ha lagfest på detta vis också!


V I N S T ! ! !


Så jävla skönt!! Vinst med 2-0 och vi var så värda det! Gött! Nu blir det lagfest ala hyrfilm och godis. Haha. Viktig match väntar på onsdag, Svenska Cupen mot Djurgården. Som jag längtar!

Ha en trevlig lördag allihop!


HEJJA!

Har varit på Kupolen och käkat den bästaste uppladdningssalladen!

Kompis kycklingsallad.




Ett litet bekymmer nu bara, vädret!! Helvetes jävla regn.

Dags att bege sig av mot IP.

Kom och hejja!


Matchdags!

Hej alla glada!


Idag är det match dags och jag är så pepp!! Idag är det bara 3 poäng som gäller, som de andra gångerna, men idag är det en viktig match. En match som KIK ska ha! Hejja KIK!!



Gårdagen var trevlig. Grillade, spelade pingis och bara hängde.

Här kommer bilder:


Cykeltur till Niclas



Sarah, Chelsea och Sarra.



Niclas och Per fixar grillen..



..och det går sådär..







picknick mys






Sarah med hennes grillspett =)









Mums! Älskar grillat..


Rundpingis





Sen var det dags för grabbarna att köra BeerPong





Regler: Man ska försöka träffa pingisbollen i något av glasen...



...gör man det får den andra dricka =)


Vi tjejer fick kolla på och ladda för match!




RSS 2.0