Just nu:








Föreläsning om Vitaminer, Mineraler och Antioxidanter samtidigt som jag njuter av det nya teet med pepparmintsmak! =)



Snart...



... är det dags för veckans andra fotbollspass!

Termometern står på - 10,8 och jag är så sjukt glad över att vi har inomhushallen att träna i. Annars kan jag erkänna att jag nog hoppat träningen, bortskämd? Ja kanske! ;)




 

El Clasico



Förra årets sågs denna match från en sportbar i underbara Thailand, Koh Samui närmare bestämt. I år får jag helt enkelt nöja mig med att se denna hemma från ett snöigt Sverige. Jag är inte bitter.

Träningen gick bra. Kul att vara igång igen och träffa tjejerna men framförallt är det kul att få känna på bollen igen! Imorgon väntar nästa pass.

Gymmet gick bra. Rygg och biceps, mina favoriter så det kan inte gå fel.


Rygg:

Smalt latsdrag

Hantelrodd

Chins i hjälpmaskin

Enarmsrodd i kabel


Biceps:

Bicepscurl med stång

Enarmsbicepscurl i kabel









sakna. sakna. sakna. sakna. sakna.



Laddar för träning x 2



Fun light och 2 skivor av det supergoda hembakta brödet från igår.
Det är betydligt godare att äta brödet när det riktigt har kallnat. Igår åt jag det för tidigt och det kändes som att det fortfarande växte i magen...  Men nu var det himmelskt gott! :thumbup:





Ska dra iväg till gymmet för att köra ett pass därefter är det dags att bege sig till IP för säsongens första fotbollspass. Nu drar det igång igen. Hej och hå. Nu går det fort. Snart är det väl dags för seriepremiär också! ;)



Invägning v 10


Godmorgon!

10 veckors dietande är avklarat och det känns som 2. Tiden har gått så sjukt fort. Men här kommer resultatet från helgens invägning:


V.10

Vikt:
-0,7kg ( -6,9 totalt)

Midja: +-0cm (-6 totalt)

Mage: -2cm (-11 totalt)

Höft: -1cm (-5 totalt)

Lår: Höger: +-0cm (-4cm totalt) Vänster: -1cm (-3 totalt)



Söndagsmys!















Nu adventsmys med tända ljus.








Dags för brödbak!

mms_img42319 (MMS)

Dags för brödbak!


Helgen so far..


..i bilder.
























Kvällen slutade sedan på Hela Huset och det blev en lyckad kväll! Tack mina underbara vänner, och tack fina Erica för vår lilla kväll. Det gör vi snart om!


Idag blir det träning och julskyltning! Jag älskar att strosa runt på julskytningen. Här ska första advent firas!



Lördagsmys med bästaste Erica! Vin, ost, k...

mms_img42317 (MMS)

Lördagsmys med bästaste Erica! Vin, ost, kex, päron och vindruvor. Snart väntar middag ute! Mysigt!


Träningsläger!


Godmorgon gott folk!

Harry och filmen var riktigt bra. Väntar med spänning på del 2 nu.

Helgerna är magiska för mig. Jag är ledig från jobbet och kan ägna all tid åt det jag vill göra. Tex såsom att träna! =) Oftast blir det 2 pass om dagen och det känns som att hela helgen omvandlas till mitt eget lilla träningsläger!
Dagens första pass blir fys och konditionspass med "småtjejerna". Därefter är det dags för första träningen med brudarna som ska lira inomhuscuper. Jag får och vill inte heller spela inomhus så därför får jag ta på mig coachrollen istället. Inte mig emot. Så dagens andra pass blir lite inomhuslir.

Kvällen är ännu inte spikan, en utgång kan bli av. Det var ju trots allt år och dagar sedan sist!






Bio!



Kom hem i mycket bra tid trots inventeringen idag, redan halv fem !! Sjukt skönt. Hem, bytte om och drog iväg till Friskis. Idag var det dags för After Work jympan där dagens tema var disco. Jympa till discomusik är aldrig fel. Shake that ass säger jag bara!

Nu har jag fått i mig mat och är redo för fredagsmys. Jag, M och Harry Potter ska spendera denna kväll tillsammans! =) Bio väntar mina vänner!



Inventering



Satan vad kallt det ska vara!


Fredagar har alltid varit den dagen jag har gått upp för att gå ut och gå innan jobbet men nu tror jag sjutton att det är slut på dom tiderna. Termometern visar -9,9 och det kan jag lova är ingen bra temperatur för promenader. Jag får helt enkelt lägga till mer cardio träning efter gympassen... men det är ju sååå tråkigt! Jag går hellre ut och springer, men inte i den här kylan som sagt. Punkt slut!

Fredag idag. Härligt! Veckorna springer förbi som vanligt. Idag väntar en lång jobbdag då det är dags för inventering. Jihoo... eller?! Chansar på att jag kommer hem runt 7-tiden och då ska jag bannemej till gymmet. 


Man längtar ju aldrig tillbaka till det här.. Ge mig sol och värme nu! 



Dubbelpass!



Sitter och mumsar på en proteinsmoothie!
Lättyogurth, proteinpulver med banansmak, sötningsmedel och frysta hallon. Mums!

Var förbi Lidl och handlade Kesella och hittade på ett te med pepparmintsmak som såg lite spännande ut. Måste testas snart! 






Dagen har spenderats på Friskis med ett dubbelpass. Först gymmet där jag körde biceps och triceps sedan hoppade jag in i jympahallen och körde ett medelpass. Skönt värre.


Hoppsan



Den här tidningen slank visst med ner när jag handlade igår :)






Ett tungt pass för axlarna är avlarat! Trä...

mms_img42316 (MMS)

Ett tungt pass för axlarna är avlarat! Träningsvärk bis morgen, oh jaa!! :-) nu är det dags för duschen sedan ica och storhandling! Buuu...


Invägning v 9



Veckans invägning visade inte alls så bra resultat som jag hade hoppats på. Min startvikt var 71,4 och jag har landat någonstans runt 65 kg. Söndagar är min invägningsdag och tyvärr är det så att jag inte kan hålla mig med att ställa mig på vågen. På lördagseftermmiddagen vägde jag mig och då visade vågen 64,7. Jippi tänkte jag, äntligen en bra minskning sen förra veckan. Men när söndagen kom så visade vågen återigen 65. Det är konstigt hur det kan ändras så snabbt. En minskning på 0,1 kg sen förra veckan tycker jag inte är ok! Men jag vet att jag inte ska lägga så mycket vikt på vad vågen visar. Det har jag fått lära mig! För skillnad är det vecka till vecka. Ser jag inte det på vågen så syns det i gymmet. Jag märker att kroppen har blivit tajtare och att musklerna är påväg fram mer och mer. Framförallt märker jag det på konturer och smådetaljer runt om mukeln. Då snackar vi också ny energi. Ny energi att fortsätta denna diet liite längre än beräknat! :thumbup:


V 9 

Vikt: -0,1

Midja: +-0 cm

Mage: -1 cm







Nu är det dags att dra till gymmet. Instruktion väntar. 2 st. Sen är det dags att köra ett pass själv! Axlar och mage ska pumpas! =D






Dålig update..


..pga tidbrist.

Sorry!
Mycket att göra så tid för bloggning har inte funnits.

Jobbade till halv 4 och snabbade mig som sjutton för att vara på gymmet strax efter 4. Rygg och biceps pressades idag och jag älskar verkligen ryggpassen. Dock kommer jag att lägga mer fokus på biceps då jag inte alls tycker att jag får något riktigt bra "tryck". Snabbt efter gymmet var det bara att hoppa ur de svettiga träningskläderna och på med torra varma kläder. Jag, Mickis och Sandy hade bestämt för att köra intervaller. -5 och lite "lätta" snövindar hindrade inte oss. Tänk va enkel allt blir när man får lite sällskap och kan pusha varandra. Värmde först upp med en joggingtur på ca 25min därefter körde vi intervaller i backe. Benen kommer att värka imorgon, tro mig! Men det är det värt! :)






Kvällen har sedan spenderats framför datorn för att kika klart på den sjuukt långa föreläsningen om Fetter. Nu är den äntligen över. Sängen nästa. Har redan somnat ett antal gånger i soffan...


Veckans resultat från invägningen kommer upp imorgon!




Hon har gjort det igen!


Grattis grattis Angelica "stavhopparen" Bengtsson. När jag fick se att besökarantalet på bloggen hade ökat markant kollade jag genast aftonbladets sportdel och såg då att hon vunnit pris som världens bästa nykomling, därav de skyhöga besökssiffrorna. Igen. Kan man inte fixa höga besökssiffror själv är det alltid positivt när någon annan gör det åt en. Tack och återigen grattis! :)


Dagens aktiviteter:

Jobb

Träning med Brages Juniorer

Lyssna på föreläsning

Kollat Biggest Looser



Nu är jag tröttare än tröttast. Får helt enkelt återkomma imorgon!



Godnatt!






Underbart!


För några timmar sedan såg det ut såhär:





Gott. Gott. Gott.


Nu har jag jäst i soffan framför teven och Vinterstudion. Magen värker inte lika mycket som sist! :thumbup:

Nu ska jag byta om och packa väskan och dra mig till gymmet där jag, Sandy och Mickis ska köra ett pass. Därefter ska vi käka och sedan ta oss till Maserhallen för att kika handboll. Mysigt värre!


Tagga tagga tagga!




Äntligen!! :-)

mms_img42315 (MMS)

Äntligen!! :-)


Redo!



Godmorgon alla glada!

Nu är det dags att dra sig Vallen för att köra ett konditions -och fyspass med tjejerna. Stenhårt som vanligt! =) Det är så kul att se när dom tar fram den där extra viljan och ge järnet trots att det är tufft för dom. Dom är riktigt riktigt duktiga!


Efter passet blir det som sagt en vända förbi maxi! =) mmmm....





Nu kör vi!

 

Lite sugen


Dagen har rullat på i bra fart. En timmes promenad imorse följt av städning i huset. Därefter åkte jag upp till IP för lite målvaktsträning. Dalarnas fotbollsförbund håller under helgen på att utbilda nya målvaltstränade så jag var helt enkelt med och agerade lite "försöks kanin".

Nu sitter jag i soffan och kikar Harry Potter som går på 5:an. Måste ta tag i maten till ikväll är bara lite seg men snart så..

Imorgon är det invägning och därmed ätardag. Jag sa förra veckan att jag aldrig mer skulle äta som jag gjorde förra helgen men jag måste erkänna att jag är sugen och rejält laddad för något gott imorgon. Kommer antagligen att bli samma som sist för det är det jag mest är sugen på! =)

Träning imorgon bitti med tjejerna. Fys och konditionsträning. Därefter tänker jag åka förbi Maxi och frossa i godsaker! Jag längtar så!








Godmorgon. Börjar dagen ute med en promena...

mms_img42314 (MMS)

Godmorgon. Börjar dagen ute med en promenad i yrvädret.


Protein var vad det var i paketet såklart!...

mms_img42313 (MMS)

Protein var vad det var i paketet såklart! Benpasset gick bra. Nu ska jag och M ut och äta med hans kompisar plus respektive på Scandic! Trevligt värre! Hoppas ni får en trevlig fredagskväll allesammans!


Paket!



Vad kan det vara??




Öppnar det när jag kommer hem från gymmet.
Ska fira att det är fredag och helg med ett stenhårt benpass med målvaktskollegan Josse!




Det...


...blev 35 min löpning!

Det gick bra att springa trots att det var så tidigt på morgonen. Tidigare har jag gått i början och sprungit den sista biten hem men nu körde jag bara löpning och som sagt, det gick bra. Dock blev det i ett lungt och skönt tempo!
Blåste lite kallt i början med sen blev det nästan lite för varmt!

Nu har jag laddat med frukost och ska snart ta och bege mig mot jobbet. Fredag idag och det kan inte bli bättre!!








Dags att ge sig ut i mörkret!

mms_img42312 (MMS)

Dags att ge sig ut i mörkret!


Som Thailand!


Smakar som om jag vore i Thailand!







Fick till en grymt god kycklinggryta ala Thailand.
Blundar jag och drömmer mig bort så kan jag nästan tro att jag sitter på favvorestaurangen på Phi Phi! Åh jag vill tillbaka.

2 år i rad har jag åkt till Thailand den här årstiden och kommit hem någon dag strax innan jul. I år är jag hemma... och laddar helt enkelt för en resa nästa år istället.










Saknar!!



Drar..



....till gymmet för instruktioner.

Idag ger jag mig själv välbehövlig vila. 2 gyminstruktioner väntar sedan ska jag hem och kolla ännu en föreläsning.

Imorgon är det fredag och jag ser framemot helgen sååå!



Det blev ingen..


..tidig kväll ikväll!

Sitter fortfarande och lyssnar på en föreläsning. Läser nu Medicinsk baskurs- Näringslära. Så lyssnar för tillfället på en föreläsning om protein och dess funktion i kroppen. Men nu börjar jag bli trött. Kanske dags att stänga av innan jag blir alltför trött och inte minns någonting av vad som sägs... dock bara 20 min kvar!

Promenaden imorgonbitti ställs antagligen in. 5h sömn är för lite för mig.. Så jag tar nog och sover den extra timmen istället... Hela 6h sömn, Yay!!!


Godnatt allesammans!



En halvtimme senare








Blev lite mer än 30 min och det var hur skönt som helst. Mina ben känns extremt lätta. Löpningen flyter på bättre och bättre för varje gång jag är ut och jag måste erkänna att jag gillar det starkt. Min diet och mina 6 kilon som jag har tappat har nog gjort sitt. Tummen upp säger jag bara!


Det bästa av allt var att få komma hem till färdiglagad mat! M gjorde sin favvo maträtt, kycklingwraps. Supergott!





Nu väntar återigen några föreläsningar. Min andra kurs har just dragit igång så för tillfället är det 2 kurser jag läser. Lite jobbigt är det när man blir att ligga efter och måste ta igen allt. Tur att inte fotbollen har dragit igång än för annars hade det vart omöjligt.




Laddar för en springtur!



Brrrrr!!

Såg dock att det inte var riktigt så kallt som det var när jag åkte hem från gymmet nyss. Nu ligger det bara på minus fem! Nyss minus sju, så det tar sig! =)


Ska iaf försöka bege mig ut på en minst 30 min löptur! Jag kör på den gamla vanliga klyschan, "Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder". Här gäller det att klä på sig kan jag säga.





Dagens första! Mmm...

mms_img12328 (MMS)

Dagens första! Mmm...


Godmorgon.


Onsdag och veckan bara springer iväg.

Det är på onsdagar allt vänder. Då är det verkligen nedförsbacke och helgen är nära. Måndagar och tisdagar är generellt lite tyngre. Men nu så allihopa, snart freeedaaag! =)


Dagens planer:

Jobb 07-15.30

Instruktion 16.30-17.30

Träna 17.30- ca: 18.30 (springa på löpbandet.. tänkte jag)

Hem och laga mat/plugga/kolla föreläsningar

SOVA!!!!



Thats my day. 

Ska försöka komma i säng i tid inatt och inte runt halv tolv som det har blivit de senaste dagarna. Imorgon vill jag komma ut på en promenad innan jobbet och då behövs måååånga timmars sömn om Bengtsson ska klara det. Speciellt när det är såhär kallt ute. Brrrrrrrr.............





 

Tar ikapp..



..alla föreläsningar som jag har missat!


DÄRAV INGE BLOGGANDE!!




SORRY!



Det blev ett härligt och svettigt pass ida...

mms_img33345 (MMS)

Det blev ett härligt och svettigt pass idag med bra tryck i axlarna!! :-D


Time to hit the gym!

mms_img16452 (MMS)

Time to hit the gym!


Dags för sista kafferasten på jobbet, och ...

mms_img63323 (MMS)

Dags för sista kafferasten på jobbet, och som vanligt blir det kesella och kiwi till kaffet! :-)


Dålig Update...


...från gårdagen!

Tyvärr blev det så. Tiden fanns riktigt inte. Efter jobbet drog jag direkt till gymmet för att köra ett rygg och bicepspass, är det någon kroppsdel jag gillar extra mycket att köra så är det ryggen, så gårdagens pass gick mer än bra. Avslutade det hela med 25 min bra tempo på löpbandet. Svettigt värre!

Kvällen spenderades senare med att följa en föreläsning på fronter, nu ligger jag endast efter med 2 st! Pust!!
Självklart hann jag med at kika fotbollsgalan också, och jag säger bara det, Zlatan Is The Man! =)


Idag väntar ännu ett pass på gymmet! Möjligen axlar och mage!


Tjao!



Invägning v 8


Godmorgon allesammans!

Tänkte redovisa resultaten från invägningen igår.

V.8

Vikt:
-0,4 (6,1kg totalt)

Midja: -1 (-6 totalt)

Mage: +-0 (-8 totalt)




Nu är det dags att cykla iväg till jobbet. Dagen är inte riktitgt planerad ännu.. Återstår att se vad jag ska göra. Gympass eller springning... eller varför inte båda delarna? We will see!


Later!



Farsdags firande med massor av presenter!

mms_img40286 (MMS)

Farsdags firande med massor av presenter!


KB-Träning!



Aldrig mer säger jag bara!!! Jag syftar inte på Kettlebellträningen utan ätardagen! Fy sjutton så ont i magen jag haft/har!

Efter frukosten, som jag för stunden tyckte var såååå god, åkte jag till gymmet för att köra ett KB pass med Mickis och Sandy. Som tur var fick vi vara i jympahallen då det inte var något pass där. Men jag kände redan på uppvärmningen att det här kommer inte att gå bra, och det gjorde det inte heller. 15 min hårdkörning istället för 20, det var vad vi klarade av! Men vi gjorde det bra. Så grymt kört tjejer!!

Ätardagarna kommer nu mer bestå utav något litet mer extra gott än att byta ut hela frukostdelen och dessutom få efterrätt i form av naturgodis. Nästa söndag satsar jag enbart på en lussebulle! =)














Nu väntar mer mat! Farsdagsfirande på 2 ställen, hej å hå, hur ska detta gå???



Jag älskar söndagsmornar!

mms_img65908 (MMS)

Jag älskar söndagsmornar!


Söndag!


Godmorgon!

Dags för ännu en promenad eller löpning! Ja just det, jag känner att jag har energi för det idag.


Gårdagens träning gick bra. Shoppingen var det värre med. Var i behov av ett par skor, överdragsbyxor och broddar. Broddar var de enda som jag också fick med mig hem. De andra föll inte i min smak riktigt. Tyvärr. Får kika vidare helt enkelt.

Kvällen spenderades i soffan framför teven med tacomys. Av någon konstig anledning är jag inte alls lika förtjust i tacos längre... Jag som verkligen älskade tacos förr. Hmm, konstigt.
Eftersom jag fortfarande går på diet och försöker äta nyttigt så bytte jag ut en del grejer. Så för er som vill äta tacos lite nyttigare, check this out:


Köttfärs 10% istället för 12%

Kesella istället för gräddfil (blandas ut med vatten)




ganska tjock konsistens


absolut ingen skillnad från vanligt gräddfil =)


Hitta nyttigare ostalternativ
Jag hackade ner min hårdost som bara är 5%-ig







Söndag idag och idag väntar invägning. Idag är det även dags för mitt "unna mig mål". Som jag har längtat. Det kommer bli en underbart god frukost och med lite efterrätt från denna hylla ;)



Men först en springtur!



En fika på Wayne's med en latte och en tid...

mms_img15803 (MMS)

En fika på Wayne's med en latte och en tidning. Det kallar jag avslappning!


Gymtajm!


Träningen med tjejerna gick bra. Hinderbana och styrka. Som sagt, instruerade och var med och körde så nog blev jag trött allt! =) Måste säga att energin har definitivt kommit tillbaka sen igår! Så nu väntar nästa pass, gymmet! bröst och triceps står på schemat därefter blir det en shoppingrunda på Kupolen. Skor, broddar och överdragsbyxor är ett måste!





40 min..


.. blev det. Promenad blandad med löpning och ingen vurpa blev det. För halt var det.

Nu har jag fått i mig min gröt och proteindrink och nu bär det av till nästa träning. Ska vara med och köra/instruera med ett flicklag i KIK. Hinderbana och styrka stod tydligen på schemat. Ska bli spännande.

Förresten, nämnde jag att min nacke snart är återställd????

Jag vaknade några gånger inatt av att det knakade lite här och var i ryggen och när jag sedan skulle gå upp var jag nästan fullt rörlig i nacken. Tjohooo!!!! Så himla skönt. Har dock lite problem att böja huvudet bakåt men jag känner en väsentlig skillnad från föregående dagar! Äntligen!


Nu: träning!!!



Godmorgon alla glada!


Här sitter jag och dricker mitt obligatoriska kaffe innan morgoncardion.
Promenad ska det bli i slask vädret...


Matig sallad









Fredags mys med en supergod sallad.

Kyckling
Sallad, gurka, oliver, avokado, majs, rödlök, paprika
Fetaost
Krutonger
Cashewnötter
Keso



Vad hände med energin?



Den blev som bortblåst efter behandlingen.

Det var meningen att jag skulle ha åkt till gymmet för att köra ett pass men energin fanns inte. Så istället för att tvinga mig dit så bestämde jag mig för att ha en tidig hemmakväll. Klokt val. Så nu har jag varit förbi Ica för att handla ingredienser till kvällens suuuper sallad som förhoppnngsvis ger mig lite mer energi.


Imorgon väntar en dag fylld av träning och jag ska ge järnet!




Plugga, plugga, plugga... Rolig fredagsakt...

mms_img15802 (MMS)

Plugga, plugga, plugga... Rolig fredagsaktivitet! Var hemma redan klockan 2 idag. Nu är det plugg en timme till sen väntar behandling för nacken.


Jobbdags!



Det blev lite drygt 45 härliga minuter ute i snöovädret! =)
Invigde för dagen min reflexväst.

Nu väntar jobb och om några timmer tar jag helg!






Då var det dags!


Termometern visar 0,2, så det är ju för sjutton inte ens minus och det gillar ju jag! =)

Laddar med kaffe innan det är dags för en 45 minutare!






Träningsfridag? Yeah right!


Kunde jag hålla mig då tror ni? NEJ! Precis. Nog för att jag var med och visade lite övnngar men när grabbarna väl skulle köra så fick jag ju lova att hänga på. Vissa övningar fick jag dock stå över då nacken inte hängde med i matchen men det gör den nu! För jag har varit och fått behandling och nu kan jag ju röra på huvudet betydligt mer. Fortfarande stel i axelpartiet och tydligen en inflammation i ryggen. Jag får tagga ner med träningen lite.. =) Med vikterna om inte annat. En behandling till så ska vi nog se att det är bra sen! Jihoo!!!


Imorgon är det fredag, igen! Helt otroligt. Är det inte sjukt kallt imornbitti så blir det tamejsjutton en promenad. Det behöver jag. Gym blir det garanterat efter jobbet, oavsett hur nacken mår. Lite gymträning lider den nog inte av.

Nu väntar kvällskesellan sedan sängen. Ska bli otroligt skönt att få vila nacken en stund.


Godnatt!





Träningsfri dag?


Hemma efter en sådär dag på jobbet. Nackspärren har setat i hela dagen, försökte ta ipren men det hjälpte inte. Är lika stel ändå. Har iaf fixat så att jag kan åka och få behandling. Försöka på något sätt att se vad som är felet, sjukt jobbigt är det iallafall.

Innan behandlingen ska jag först iväg till Vallen och hjälpa till med lite träning för några målvakter. Återstår att se hur det går. Som tur är ska jag inte träna något själv utan mest hjälpa till och visa. Så det ska nog gå...

Dagen kommer, pga min nackspärr, att bli träningsfri. Ogillar träningsfria dagar. Kanske kan det bli en liten promenad senare ikväll? =)



Ingen promenad!


Nej. Det blev ingen promenad imorse. Istället för att gå upp så fick jag en hel timmes mer sömn.. och till råga på allt världens jävla nackspärr. Sjut mig. Har aldrig varit med om dess like. Ska gå till jobbet och göra ett försök... i mini fart känns det som. Helvete. Inte vad jag behöver just nu.




Det är jag ch nackstödet idag... i wish!



Schyssta bilder...


Här kommer bilder från dagens Kettlebellpass med grabbsen, och om dom var nå trötta??

Se själv:











Det var stenhårt jobb som gällde i 20 min.. Grabbarna gjorde det bra, dock glömmer man lätt bort hållningen och tekniken när allt ska gå så fort. Vi snackar tävlingsmänniskor på dom här killarna, alla vill vara den som är lite bättre och gör det hela lite snabbare...Men hellre kvalité än kvantite vilket dom förstod efter passet.
Tror ändå att dom tyckte det var kul och att det var ett bra pass. Så det här gör vi om snart igen. =)





Nu väntar sängen, imorgon är det dags för en promenad. Klockan ringer strax innan 05.


Godnatt!



Kettlebellpass med grabbarna!


Har pluggat oh ätit sen jag kom hem från jobbet. Var meningen att jag skulle ha en instruktion kl halv 5 men den blev avbokad.
Nu ska jag åka iväg på lite ärenden sen väntar kettlebellträning med M och hans kompisar. Ska bli roligt att köra med grabbarna och kul och se hur mycket dom orkar! Mohahahaha... 20 min hårt jobb!

Kanske kommer en bild från träningen senare ikväll, kameran är med!! =D



Mellanmåls dags! Kaffe, kesella och kiwi.

mms_img17227 (MMS)

Mellanmåls dags! Kaffe, kesella och kiwi.


Jag gör ett försök och hoppar på cykeln tr...

mms_img26836 (MMS)

Jag gör ett försök och hoppar på cykeln trots detta väder!


Stilla hungern?!


Nytt axelpass → ny energi! Härligt, det behövdes. Passet gick bra, fick bra kontakt så det kändes skönt. Efter passet hoppade jag på medelpasset på spinningen. Kul och svettigt. Svettigt som sjutton ska jag säga, men det är väl så det ska vara!





Axlar/mage:

Valfri axelmaskin

Drag till hakan med EZ-stång

Liggande X-drag i kabel

Frontlyft med hantel

Framåtlutande hantellyft åt sidan

2 magövningar


Den här gången jobbar jag "stege" med 4 set. 12, 10, 8 och 6 där jag försöker höja vikten mellan varje rep. Omväxling förnöjer som sagt!


Sen jag kom hem efter jobbet har jag varit så sjukt hungrig. Stoppade i mig lite extra energi innan träningen eftersom jag skulle köra 2 pass efter varandra, men jag är minst lika hungrig nu efteråt. Har redan fått i mig riktig mat och allt som jag ska stoppa i mig efter en träning men det hjälper inte... Nu pimplar jag fun light i hopp om att det ska stilla hungern! Får hålla ut till kvällskvargen om någon timme.


Blev lite paff när jag kom ut från Friskis och möttes av det här:

  

Ogillar snö och änvärre att skrapa rutor. Bort. Bort. Bort. Sommar, ja!


Nytt träningsupplägg


Jag älskar att byta träningsupplägg. Man får en nytändning och träningen blir genast lite extra rolig. Ibland kan dessa små förändringar i uppläggen göra så mycket. Kroppen vänjer sig tyvärr med allt vi gör likaså gäller det med träningen i gymmet. Därför kan en liten förändring i träningsupplägget göra resultaten bättre. Tänk på det!

Så nu är det dags! Jag kommer att hålla kvar och träna samma muskelgrupper som jag gjort men jag kommer däremot att byta ut större delen av övningarna. Jag kör rygg/bic, axlar/mage, bröst/tric/mage och ben. Gårdagens bic och rygg pass har satt sina spår. Där har vi ett exempel. Jag bytte ut några övningar och jag ändrade sättet att utföra dem. Nu när jag hade sällskap i gymmet vågade jag lägga på mer vikt och jobba mer i den excentriska fasen, därav min träningsvärk! =)


Idag blir det axlar och mage. Efter gymmet ska jag ev köra ett spinningpass. Sjukt längesen sist men såå kul, om inte annat så är det bra konditionsträning! ;)



Vad hände?


Gårdagens termometer visade - 7 innan jag somnade. Hade en liiten fundering på att jag skulle upp och traska imorse men eftersom det var så sjutton kallt inatt så tänkte jag att det går inte. Nu när jag vaknar och kikar termometern är det ju varmare än varmast, ja typ iaf, nollgradigt!!?? What?
Om jag visste det hade det definitivt blivit en promenad idag. Man måste ju passa på... idag sägs det ju komma snö!


Nej, det är dags att bege sig till jobbet nu. Upp och hoppa på cykeln bara. Jihooo!!




Nödlösning!


Efter instruktionen blev det ett gympass med Sandy. Kul med sällskap. Sandy har äntligen köpt ett kort och nu lovar jag att det blir hårdkörning ;)

Efter gymmet fick jag åka till kupolen för att köpa ett provisoriskt protein. Typiskt när jag äntligen hittat ett bra protein som passar mig och där smaken är så sjukt god. Men just nu blir Dalblads en nödlösning tills jag har lagt in en beställning på nytt protein från Proteinbutiken.



Vilket sammanträffande att jag skulle köpa protein nu när det är extra pris på Whey Complete om man läser Sofie Lindbergs blogg, och det gör man ju!

Kolla in erbjudandet och hennes blogg här!


Dagens pass, rygg och biceps:

Chins i maskin

Skivstångsrodd

Hantelrodd

Bicepscurl

Bicepscurl med z-stång


Skönt att Sandy var med så jag kunde lägga på lite extra vikt på bicepsövingarna då hon kunde hjälpa mig i den koncentriska fasen. Gött att få lägga på och pressa lite extra. 


Nu är kvällskesellan intagen och sängen väntar. Godnatt!




 

Invägning v 6


6 veckor på dieten och det flyter på bra. Dock vill man som sagt se resultat lite för fort men jag får ta det lungt helt enkelt och köra på som vanligt.



V. 6

Vikt: -0,4 kg

Midja: +-0 cm

Mage: -2 cm

Höft: -1


Har utgått från invägningen v 4 då hela vecka 5 blev knas när vi åkte bort under helgen och då det inte blev riktigt.


Nu är det dags att ta på sig instruktörströjan och dra mot gymmet. 1 h instruktion därefter väntar ett träningspass! Jag längtar!





Dålig start på dagen. Upptäckte att min gl...

mms_img23087 (MMS)

Dålig start på dagen. Upptäckte att min glasburk som jag förvarar mitt proteinpulver var trasig!!! Fan. Var bara och slänga allt som fanns kvar dvs nästan fulla burken!! Nu kan det bara bli bättre!!


sweet sunday!


Detta har varit en typisk slappardag såhär på eftermiddagen. Efter gymmet åkte jag hem och bytte om för att sedan komma ut i det fiina fiina höstvädret på en promenad med M. Blev nästan 1,5h promenad med ett stopp på Maxi för att handla till middagen.

Dagen har sedan spenderats hemma framför datorn till en föreläsning. Ligger bara 2 st efter nu. Dags att jobba ikapp... Nu blir det dock soffhäng en stund innan det är dags att sova.


Sköna höstbilder från promenaden:








Kettlebells träningen gick bra! Nu väntar ...

mms_img46733 (MMS)

Kettlebells träningen gick bra! Nu väntar benträning!! :-)


Till gymmet


Godmorgon!

Gårdagen blev en riktigt trevlig tillställning. Efter badet åkte vi hem till papi och Marina där farmor, farfar, bror m tjej också var och fick underbar god mat. Alltid så trevligt och ses allihop, det är ju så sällan.





farmor, jag, bror och farfar ♥



Här har vi hela gänget ♥




Nu ska jag ta och åka till gymmet. Är liiite smått sen. Kettlebellsträning kl halv 10 därefter väntar ett tungt benpåass. Jihoooo... =)

  


Promenaden gick bra. Blev hela 55 min. Nu ...

mms_img19946 (MMS)

Promenaden gick bra. Blev hela 55 min. Nu är det dags att bada loss på auqa nova! Man blir som barn på nytt!:-D


Godmorgon!


Här sitter jag och klunkar lite kaffe. Ska snart ta och bege mig ut på en promenad. Möjligen en springtur, får se hur jag känner mig när jag kommer ut! Vädret kan inte bli bättre i dessa tider, soooolskeeen och inte minus! Yeeej!




Min fina mugg som jag fick av bästa Tone! :)


Illa!


Här ligger jag nerbäddad under täcket och klockan är inte ens tio. Vilken fredag... Men jag är nöjd ändå. Har varit hos M´s mamma och pappa och fått mat. Suuupergod mat... och nu skulle man väl kunna säga att orken tog slut. 3 träningspass på en och samma dag, det tar på krafterna.

Imorgon ska vi till Aqua Nova med M´s kusinbarn. Men först väntar en springtur! :)


Natti allesammans!







Redo för kvällen!


Att få komma hem klockan 5, tränad och klar är helt underbart. Nu känns det som att helgen blir lite extra lång och det är bara lyx.

Träningen gick bra. Hade grym energi till axelpasset och var därför lite tveksam till att köra intensivpasset direkt efteråt. Eftersom jag själv sköter min styrketräning så är det med lite blandade känslor jag kör jympapassen. Det jag vill få ut av dessa träningspass är konditionsträningen, att få komma upp i puls och jobba.
När jag kör styrkan i gymmet så hamnar jag inte i den pulsintervallen och därav behöver jag köra konditionsträning vid sidan om. Jympapassen har både en styrkedel och en konditionsdel. Intensivpasset som jag var på idag jobbar ganska mycket med styrkan och därav blev jag tveksam till att köra det. Men, jag bestämde mig tillslut för att köra det. Jag kör hellre ett jympapass med en ledare som pushar en och där man får dansa loss (ja det är ju trots allt lite dansmoves) till massor av bra musik än att stå på crosstrainern helt ensam. Jag blir helt enkelt mer peppad av sån träning, och speciellt när man får köra med andra människor. Och som jag svettades sen då.. Kom jag upp i puls? Hell yeah!


Axelpasset såg ut som följande:

Sittande hantelpress

Hantellyft åt sidan

Lyft åt sidan i kabel

Framåtlutande lyft i kabel

Sittande rodd brett grepp



Hann precis klart med sista setet sen var det bara att klunka i sig protein shaken och slänga i sig en banan och byta rum. :) Effektivt.











Uppladdning!




Laddar med en hårdbröd macka inför träningspasset... :)

Slutade tidigare idag så då hinner jag med ett axelpass innan det är dags för intensivpasset!

Härligt! Det gäller att vara lite effektiv.



After Work


Promenaden gick bra. Blev en runda på ca 50 min. Skönt att komma ut och få lite frisk luft men mot slutet blev det allt kallare. Så en dusch senare så är jag varm i kläderna igen! =)



Efter jobbet är det dags för After Work. After Work tänker ni, hänga på stan och snacka skit med polarna? Nej, nog för att det är trevligt allt men idag är det AFTER WORK PÅ FRISKIS SOM GÄLLER. Varje fredag dessutom!
Direkt efter jobbet ska jag skynda och hinna vara med på intensivpasset som börjar kl 16.


Kom och var med du också på After Work på Friskis idag. Kolla in om något pass passar just dig, här!



Mörkt och lite småkallt är det allt. Men j...

mms_img36199 (MMS)

Mörkt och lite småkallt är det allt. Men jag kom iaf ut! :-)


Blogg från mobil!


Det fungerade!! :) Förra inlägget var från mobilen. Bättre sent än aldrig... haha. Men nu vet jag hur det fungerar!

Jag och BODY har spenderat kvällen tillsammans. Nu väntar sängen för imorgon ringer klockan tidigt tidigt. Här ska promeneras! :)








Me and my new friend! Sony Ericsson x8.




Jag och min BODY! :-)

mms_img36198 (MMS)

Jag och min BODY! :-)


Det vankas juletid!



Efter gymmet åkte jag förbi maxi för att fylla på kylskåpet lite. Ägg, keso, keso och lite mer keso. ;) Det första jag möts av vid ingången är en julgran och ett stooort hörn med massor av julsaker. Redan tänkte jag, men va sjutton, det återstår ju bara 7 veckor. 7 veckor till jul. Det är heelt vansinnigt!


 




Juleskum...



Eftersom ombyggnationen håller i sig på maxi så virrade jag runt och gick plötsligt förbi ett gäng äggklockor. Jag stannade upp och upptäckte att någon hade skruvat igång alla klockorna!!! Busigt värre. Jag önskade att jag kunde stanna längre och vänta tills alla klockor sjöng vackert i kör. Hade vart underhållande!







Dags för träning!


Gårdagens kettlebells träning har satt sina spår. Främst på insida lår, rumpa och ländrygg! Shit shit shit. Älskar träningsvärk, ett kvitto på att man tagit i eller/och använt lite andra muskler som man inte brukar göra. Så det gör mig inte ett dugg. Söndag kl nio är det dags igen för ett pass. Det gillas starkt!

Snart är det dags för ett bröst och tricepspass. Tänkte också att jag skulle hinna svänga förbi vid kupolen för att inhandla en reflexväst. Mycket bra att ha när det är mörkt ute.

Nej dags att dra då kanske!






Godmorgon!


Ingen tid fanns åt att lägga på bloggen igår eftersom det var så sjukt mycket att göra efter jobbet. 3 instruktioner, ett träningspass med gyminstruktörerna och sedan skulle jag skriva klar uppgiften till skolan. Phu.. äntligen är den klar. Inlämnad runt elva snåret igår. Känns mycket bra!

Träningspasset med gyminstruktörerna var ett rent kettlebellspass. Det kommer att hända lite nya grejer i gymmet framöver och en utav dessa grejer är just kettlebellsträning. Vi körde ett program (lite lik crossfit fast med enbart kettlebells) där vi skulle jobba med fem övningar under tjugo minuter och sedan köra så många varv som möjligt. Sjukt drygt måste jag säga. Här är det bara en själv som kan säga stopp. Bra explosiv träning och kul när man kan köra i en grupp. Mer info om när vi drar igång detta på gymmet kommer upp längre fram! Håll utkik!:)






Nu är det dags att dra till jobbet! Imorgon är det fredag, som jag längtar!



Förra veckans träning.




Måndag:
 

Gym. Rygg och biceps. Fotbollspass.


Tisdag: 

Gym. Bröst och triceps. Medeljympa


Onsdag: 

Medeljympa (aktiv vila)


Torsdag:

Gym. Ben.


Fredag:

Powerwalk/jogg 45 min. Morgonträning.


Lördag: 

Gym. Axlar.


Söndag:

Skivstångpass



Uppiggande bar!


Gymmet och instruktionen gick bra. Blev lite stressigt mot slutet då jag bestämt tid med Mickis, Sandy och Lax för en löprunda. Eftersom jag inte hade hunnit fått i mig något efter jobbet blev det en Allévo Low Calorie Bar. Sjukt god och riktigt uppiggande!! Perfekt att ta när man har lite bråttom och behöver lite extra energi! Finns i olika smaker men jag bara älskar denna med red berries. Prova!! :)




Löprundan ja. Blev totalt ca 7 km, och det kunde ha blivit 7 till för så lätt var det idag. Benen var ovanligt fräscha och vädret var bra. Småregnigt men med mycket syre i luften. Svettigt och blött, men fy tusan så skönt det är sähär efteråt! Bra jobbat tjejer!





Nu har jag fått i mig kvällsmaten. Omelett, vad annars! :) Me love omelett så enkelt är det bara!





Resten av kvällen kommer att spenderas åt att fixa iordning uppgiften som ska vara inlämnad och klar på torsdag. 4 st A4 sidor ska vara inlämnade. Tur att man har börjat... Framförhållning var ordet! Bra jobbat Bengtsson!




Invägning v 5


Fem veckor har gått av min lilla diet. Sjukt fort. Tack för det ska jag väl säga.

Som sagt, eftersom invägningen vanligtvis är på söndagar så blev det lite ändring denna helg då vi var borta.

Vägde mig på fredagen innan vi åkte och då visade den -0.4 från v 4.
Igår visade dock vågen +0.3 från v 4. Så om vi säger såhär, helgen gjorde inte gott för min diet. Veckans mätning ser dock bra ut. Minus på de flesta ställerna vilket är bra.
Eftersom det blev som det blev i helgen så väntar jag med spänning för att se hur invägningen v 6 ser ut! =)


Nu är det dags att dra på sin instruktörs tröjan och åka till gymmet för att hjälpa min målvktskollega med ett program! =)



Underbar helg trots..


...fusk med dieten.

Jag förstod att det skulle vara svårt att hålla sig till punkt och pricka när det gällde maten. Är man ute och flänger är det svårt att hålla rutinerna. Men trots detta har jag haft en otroligt bra och mysig helg.

Vi var framme i Uppsala runt 4-tiden. Checkade in på hotellet, hämtade M´s syster Maria och pojkvän och begav oss mot Gränby köpcentrum. Påvägen tillbaka handlade vi mat och åkte hem till Marias lägenhet. Fläskfilé med sallad och potatisgratäng. Riktigt lyckat blev det!
Efter en skön natts sömn på Scandic hotell var det dags för morgonträning, gym! Blev ett helt ok axelpass. Men oj så trög jag är på morgonen. Var längesen sist jag körde ett gympass innan frukost så någon riktig energi hade jag inte... En sak jag dock var sjukt taggad till var frukosten! =) Som jag hade längtat! Yogurth, bröd, goda pålägg, juice, kaffe och sist men inte minst pannkakor. Satan var gott det var och satan vad mätt jag blev!






påväg mot gymmet


the gym




löpband och TV, tackar!




frukost frukost frukost. gott gott gott


pancakes. mmmmm.....


Efter frukosten var det dags att inta Uppsala city en snabbis. Därefter drog vi (M, Maria och Mattias) vidare mot Sthlm och Barkarby. Blev lite shopping på Nike butiken. Strumpor och kompressionströja. Därefter åkte vi mot Sthlm stad och hotellet.








Jag älskar att sova på hotell, dom har oftast alltid så fluffiga kuddar! :)



Eftersom Maria fyllde år i lördags och jag i torsdags så bokade vi bord (efter rekomendationer på Helenas Krog). Vilket ställe!!! Sjukt god mat och jag måste rekommendera det vidare. Jag kommer absolut att åka dit igen!! Eftersom vi hade lite strötid innan middagen så hann vi med en sväng på Relaxen. Utomhuspool, bastu och avkoppling.


Jag och M redo för relaxen.










utsikt från utomhuspoolen på 8:e våningen.


Vid middagen:




Söta Maria och Mattias.

Innan vi skulle sova kom vi på att vi skulle få ställa tillbaka klockan, vilken lycka! Detta innebar lååång sovmorgon och mys till bumbibjörnarna innan det återigen var dags för en fantastisk frukost!




M älskar att ta långa sovmornar!


Björnarna :)


Ännu en fantastisk frukost!

Söndagen spenderades åt shopping. Blev ett par byxor, en t-shirt och en kofta. Jag är nöjd. Den bästa helgen på länge. Jag längtar redan till nästa gång!!








RSS 2.0