Nu drar vi!



Åker bort över helgen. Uppsla och Stockholm. Återkommer på söndag mina vänner!







Det...



...blev en härlig runda på 45 min!

Gick den första halvtimmen men insåg senare hur "lätta" mina ben var trots träningen igår så sista kvarten sprang jag och det var så sjukt skönt. Varför gör jag inte detta oftare??

En bra start på denna underbara helg! =)

Har laddat med gröt och nu är det snart dags att bege sig till jobbet... i 4 h sen tar jag heeeeelg!!!












Förresten, glämde lägga in bild på den fina tårtan från gårdagen! Tack!





Promenad!



Jajjemän, nu är det dags! Jag tog mig upp.

3,4 grader. Helt ok måste jag säga! =)

Musiken är med, nu kör vi!










Presenter!!






Mobil x8.

Pengar.

Blommor.

Underkläder.

Parfym.

Kylplatta till datorn.

Vas.

Postfack.

Hjärtformad "Välkommen" skylt.


Tack tack och tusen tack för alla presenter!!


Dagen har varit bra. Benpasset gick bra. Jag väntar träningsvärk imorgon kan jag säga.
Fredag imorgon. Äntligen!! Jag ser framemot helgen sååå!!! Om vädret tillåter kommer jag att börja dagen med  en morgonpromenad. Det är ju ändå 7 plusgrader just nu så det ser ljust ut. Jag tycker det är så jobbigt att gå ut när det är för kallt. Så nu känner jag att jag måste ta chansen medan det är plusgrader! =)


Lite packning inför helgen återstår innan det är dags att sova. Måste försöka få några timmar om jag ska orka upp vid 5 snåret!


Godnatt! ♥


 



Ben







Drar till gymmet och pressar benen såhär lagomt på min födelsedag och allt!

Jag är taggad!!!



24 år!


Som sagt, tiden går skrämmande fort och nu känner jag mig riktigt riktigt gammal.. haha. Tog vara på varje minut igår och njöt verkligen av att vara 23. Young and fresch! :)

Dagen kommer att firas med jobb, träning och sedan avslutas med lite födelsedagsfika med nära och kära.





Gårdagen spenderades på gymmet, än en gång. Om jag själv fick bestämma skulle jag kunna vara där dagarna i ända och bara träna och åter träna. Köra jympapass på jympapass, gym och självklart spinning. Fy tusan så kul det är!! Dock måste jag säga att jag blev lite besviken på gårdagens jympapass... Hade hoppats på lite mer fart och fläkt. 
Desto roligare var instruktionerna! Att få en stoor kram efter en instruktion som tack värmer verkligen en och motivationen och känslan för att ge instruktioner bara växer och växer.


Efter träningen var det dags att handla!



Kakor och wienerbröd till fikat. Tänkte överraska på jobbet lite.
Fun Light och proteinbars till mig. Schysst fördelning! =)

De håller på att bygga om Ica Maxi och sjutton så rörigt det är. En sak jag inte missade var att mina absoluta favvisar, som aldrig har funnits på maxi förr, finns nu! Herre jävlar, hur ska jag kunna hålla mig till nästa helg?? Ge mig!


De rosa och vita underbara godisarna från naturgodishyllan! Mmmm!!


 

1 Day To Go!


Yes. Yes. En dag återstår. I morgon är det den stooora dagen. Dagen då jag fyller år och blir heela 24 år. Kan man tänka sig... Tiden går så sjukt fort. Nyss var man ju för sjutton 18 och nu snart 25. 


Gårdagen var intensiv. Jobb till halv 4 därefter åkte jag fort som sjutton och handlade färg till håret. Strax efter 4 var jag på gymmet. Körde ett 45 minuters bröst- och tricepspass sen var det dags för jympa. Medeljympa och det var riktigt roligt. Men måste erkänna att man känner sig lite stel i vissa moves. Men träning ger färdighet så jag får se till att gå på fler pass helt enkelt!
Efter träningen var det dags att färga håret. Snälla Erica hjälpte till. Tack. Tack. Tack. Nu är man med i matchen igen, utväxten är borta... thank god! Kvällen avslutades sedan med ett gymmöte på friskis. Jag kan avslöja att det kommer att hända mycket roligt på gymmet efter jul! =) 


Dagen då?

Ska pyssla lite härhemma sen är det dags att dra till gymmet för att ge instruktioner. Därefter tänkte jag passa på att träna själv. Gym, jympa eller spinning. Återstår att se vad det blir, har inte riktigt bestämt mig ännu!


Just nu:


Laddar med kesella/funlight och kiwi inför ett gympass och jympapass.
Först blir det att pressa triceps och bröst innan det är dags för ett medelpass.

Kul kul!





Efterlängtad vecka!


V. 43 är en speciell vecka. Mycket kommer att hända och jag ser framemot allt allt allt denna vecka!

Idag: Jobb. Gymmat (rygg och biceps), kommer defenitivt ha träningsvärk imorgon. Sista fotbollsträningen för denna säsong. Nu vila ca 1 månad sen drar det hela igång igen!

Tisdag: Jobb. Gym. Färga håret.

Onsdag: Jobb. Instruktioner och gym.

Torsdag: Jag fyller år!!!! =) Jobb. Ev. gym och kalas.

Fredag: Jobb halv dag. Ev invägning. Drar till Uppsala med M. Träffa M´s syster och umgås med henne. Sova på hotell.

Lördag: Äta hotell frukost (som jag längtar!!!) Shopping i Uppsala och därefter drar vi till Sthlm! Ev spa i Sthlm.

Söndag: Sthlms mys. Shopping, ev gym och sedan Barkarby på vägen hem!


Jag ser såååå mycket framemot helgen. Längtar till hotellfrukosten som jag vet att jag kan njuta av för det ingår i min diet. Lyllos mig! =) Men än är det bara måndag så några dagar få jag allt hålla mig...


Har precis fått i mig det perfekta kvällsmålet, snabbt och enkelt - omelett!


Kalkon, vitkål och lite ost. Tillsammans med hårdbröd och fun light såklart!









Nu soffläge!




Sovdags!


Det var lite mycket att göra efter att jag kom hem från gymmet så ett blogginlägg var inte prio! Men nu så.
Vi har hyrt film, lagat mat och självklart kollat film. Blev Kick-Ass och den var riktigt bra. Rekommenderar den starkt!

Gymmet gick bra, körde axlar och mage och därefter blev det några intervaller i rodden och på crosstrainern. Skönt att få bli lte svettig efter ett pass.









Dagen har som sagt varit bra. Positivt på invägningen imorse sen en till sak som var mycket positiv det var att jag, äntligen, kommer i mina 2 favvo jeans som jag inte har använt på säkert 2 år. (Dum som jag var köpte jag dom när jag höll på med Cambridge, och var som smalast) Men nu sååå!!!! Så sjukt nöjd jag är. Bilder kommer upp, jag lovar!!
Så skönt när man helt plötsligt har 2 par nya jeans att använda.



Dagen har annars spenderats på kupolen för att kolla in en ny mobil... Sony Ericson x8 är ev kandidat! Vad tycks?






Blev även en sväng förbi farmor och farfar. Där jag absolut inte kunde låta bli att köra några pull ups ;)






Jag var oväntat stark... =) Klarade hela 3 stycken! Haha..



Nu väntar sängen. Ny dag och ny vecka. Det får mig redan att längta till nästa helg!!!


Godnatt!


Dagen..


...har varit bra på många sätt. Återkommer om det.


Taggar till med en proteinshake nu innan det är dags att dra till gymmet. Jympan uteblir. Men jag får köra skiten ur mig i gymmet istället... konditionsmässig, efter själva gym passet.







Minus på invägningen



Goddagens allesammans!

Morgonen har tillbringats åt invägning och storstädning. Usch och fy så tråkigt det är med städning. Men nu är det gjort för den här gången. Invägningen däremot var mycket roligare... Resultatet ser du här nedan:

V.4:

Vikt: -1,2 (- 5,3 kg totalt)

Midja: -1 (-5 cm totalt)

Mage: -1 (-6 cm totalt)

Höft: +-0 (-3 cm totalt)


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka en vända till Kupolen för att kika ny mobil. Min mår inte så bra! Senare idag väntar gym, axlar och mage, och kanske därefter ett medel pass med Erica. Ska bli trevligt.



 

Suck.


Jag kan inte påstå att det gick alltför bra idag. En sak som chockade mig var DTK-delen (diagram och tabeller) som gick hur bra som helst och som jag var klart bäst på. Just den delen som jag absolut inte hade tränat på. Tack för det.

Nu är det väl bara att ladda inför vårens prov... Jag vet ju vad som behövs tränas på och eftersom jag behöver ett bra resultat så vet jag också att jag måste börja träna i tid - på riktigt den här gången!


Efter provet åkte vi till Vallen för att kolla Brages sista match. Det var en ganska så kall och tråkig match som slutade oavgjort.


Nu är det dags att få i sig lite mat.. Kvällen är inte riktigt planerad så det återstår att se vad som hände och sker.











It´s time!!


Jajjemän. Nu drar jag och skriver högskoleprovet och jag är såååå taggad! =) Eller? Man måste ju tro på sig själv om man ska lyckas, och det gör jag idag!


Håll tummarna gott folk!!!!




Dagens kommentar!


För några veckor sedan när jag var på gymmet kom kommentaren "Vad håller du på med för sport? Du ser ut som en byggare" Tack. Eller? Jag inspireras vädligt mycket av dessa så jag tog det som en komplimang.

Dagens kommentar kom när jag var klar med sista setet benpress "Håller du på med utförsåkning?" Deeeen är ju lite speciell... "Nej" sa jag och skrattade. "Jag spelar fotboll" Han: "Jaha, du såg ut att vara en utförsåkare... men fotbollsspelare behöver ju också ha starka ben.. "

Haha.. Man vill ju inte förknippas med Anja bara för att man kör lite ben liksom.

Passet gick bra. Var lite mycket folk bara så det blev inte lika effektivt som jag hade hoppats på.




Provet har jag nu lagt bakom mig. Jag kommer ändå att få panik imorgon så det är lika bra att ta vara på denna fredag på bästa sätt. Fredagsmys med Idol och fun light. Snart väntar dock sängen. Utvilad sägs vara bra inför ett viktigt prov.








Ilovefunlight!




Nu ger jag upp!


Drar istället iväg till gymmet. Blir sjukt seg av att sitta här och plugga, och trött i huvudet såklart!



Plugghäst?


Nja..

Bara för att man pluggar lite extra till ett prov som styr ens hela framtid så behöver väl inte det betyda att man är någon plugghäst?!


Jag behöver plugga så är det bara! Är man inte klok nog måste man försöka göra något åt det. Imorgon är det dags. Hela dagen kommer jag att sitta inlåst i någon aula och försöka att inte känna pressen om att jag måste skriva bra. Thats it. Låter som en skön lördag va?

Så pluggning it is med uppehåll för träning om någon timme. Gym väntar. Ben. Och jag känner mig såå taggad!!! Men först, träning för hjärnan!





Fredag!!!


Godmorgon gott folk!

Är det inte alltid lika underbart att vakna upp till fredagar? =)

Frukosten är intagen och det är dags att bege sig till jobbet.




Här kommer bilderna från i onsdags med the americans!




















Dags att..


.. inta sängen!

Har pluggat till högskoleprovet hela kvällen och nu säger huvudet stopp!
Så dags att sova.

Fixade iordning morgondagens lunch också:

Kalkon sallad! =)






Skön dag!


Dagen har varit bra. Har spenderat lite över 3h på gymmet och jag skulle lätt kunna spendera 3 till. 2h åt att instruera och resterande tid åt att träna själv. Jag älskar att vara där. Jag får tid för mig själv och jag kopplar bort allt annat. 

Nu har jag fått i mig lite mat i form av smörgås m tonfisk. Helt ok faktiskt! =) 









Gårdagen var bra. Blev en vända på stan med gänget. Inatt/imorse åker dom. Såå tråkigt!! Bilder från gårdagen kommer imorgon. Nu är det dags att plugga en sista vända på högskoleprovet. På lördag är det dags!!!!










 

Ångest?



Hädanefter har det bestämts att under min diet så ska det finnas dagar, läs en dag i veckan, då jag ska äta något extra extra gott (=extra många kalorier) för att chocka kroppen och på så vis öka förbränningen. Den dagen blev idag. Jag har chockat kroppen med att smälla i mig pizza!

Efter test matchen som spelades, vilken vi även vann med 5-0, väntade pizza och lite avsked för amerikanskorna. (Avskedsfesten fortsätter dock). I och med detta så blev det några pizza bitar. Sjukt gott måste jag erkänna, men jag kan också erkänna att ångesten smyger sig på sakta men säkert. Meningen var att jag egentligen skulle ha min "ätardag" på söndag efter invägningen, typ som frukost, alltför att inte äta så sent på dagen och det är just det som är felet. Pizzan jag åt idag var inte till frukost så jag hoppas inte att det satt alltför djupa spår! =)


"Avskedsfesten fortsätter". Precis. Ska byta om nu för att senare dra iväg till stan och säga hejdå to the americans! Kommer att bli jobbigt..

Så dags att ta av sig dessa mjukisbyxor och dra på sig ett par jeans för en gångs skull! ;)



Först bilder från kvällen:









schyssta märken i golvet!





fina inomhushallen!




Hoppar..



...gymmet och chillar lite här hemma istället.


Chillar och chillar.. Pluggar på högskoleprovet som är på lördag. Sjut mig!








såhär kul är det!





godmorgon



Frukosten är i magen och jag ska snart göra mig redo för att hoppa på cyklen och cykla till jobbet. Men jag måste erkänna att det är tungt att bli pigg när det är såhär mörkt ute. När ska vi få ställa tillbaka klockorna??? Någon som vet? Då blir det, för en natt, en hel timmes längre sömn men också mycket ljusare på morgonen... Det ser jag fram emot!


Dagens planer:

07-15.30 Jobb
16-17 Gym
17.15 Samling match
18.30-20.30 Match

Därefter ska vi hem till amerikanskorna för sista gången innan dom drar tillbaka på fredag (??). Det kommer att bli såå tomt utan dom och vi kommer självklart sakna dom väldigt vädligt mycket!




trött, tröttare, tröttast!




Defekt!



Jag blir så matt. Är det inte det ena så är det tamejfan det andra. Ont, igen, i ljumsken typ. Det smög sig på under måndagen och på träningen gjorde det sjukt ont. Fullföljde och fick behandling. Idag kändes det lite bättre. Provade köra gym, vilket gick bra.. som vanligt. Körde rygg och biceps. Min benträning som jag planerade att köra i går blir framskjuten på obestämd tid. Fan.
Körde fotbollspasset idag också trots lite smärta, eftersom det snart är slut och man vill ju liksom hänga med gänget. Behandlig efteråt. Imorgon väntar testmatch. Jag är inte aktuell för spel. Dock ska jag försöka köra ett gympass innan...

Under matchen i söndags fick jag även en smäll på armbågen så det knakade bra mycket. Smäll och smäll hon ramlade över den.. Så den vred sig mer eller mindre åt andra hållet. Mysigt. Så jag har avvaktat med ett triceps pass men kanske ska ta och prova det imorgon då.... ?


Det blev ett litet väl gnälligt inlägg det här kände jag.... Hmm. Får ta nya tag och försöka göra det bättre imorgon då. För nu väntar sängen!


Godnatt!


Skön låt by the way!





Invägning v. 3



Vikt: -1,7 från förra veckan (-4,1 kg totalt)

Midja: -1cm (-4 totalt)

Mage: +-0 (-6 totalt)

Höft: -2 (-3 totalt)


Som sagt, sakta men säkert. Jag känner mig nöjd. I slutet av denna vecka kommer jag att lägga på mer cardioträning och ev dra bort mer på maten. Måste känna efter hur det känns och utgå därefter.


Nu väntar fotbollsträning. Inte många kvar nu så man måste ta till vara på alla tillfällena med laget!!! =)



Vinst!



Årets sista match slutade med vinst. Med härliga 3-0!!! Sjukt skönt måste jag säga. Nu väntar fotbollsträning måndag, tisdag, testmatch onsdag och sedan måndag igen för att senare ha ett lååång uppehåll, till december. Vårt lag är helt fantastiskt och jag kommer sakna alla så under uppehållet, konstigt nog då man ändå har umgåtts väldigt mycket med varandra under en så lång period!!
Dock ser jag framemot egen träning ett tag framöver. Att själv kunna bestämma när var och hur träningen ska utföras! =)


Invägningen utfördes imorse och det var positiva besked. Jihooo! Mer om mått och vikt imorgon. Nu väntar kesella med kiwi sedan sängen!


Godnatt!



För sista gången i år...


...taggar jag till för seriematch!!

Tiden har gått så sjukt fort och idag är det dags för sista matchen i Norrettan! Vi möter Rågsved och Tone. Kommer att bli grymt kul!

Dags att packa väskan och bege sig mot IP!








Dagen i bilder












150kr


120kr


80kr


Priserna är helt OK måste jag säga, och jag är nöjd med inköpen!





Nu: Matlagning!


fläskfilé



Shopping


Precis hemkommna från Sågmyra och Lager 157.
Fyndade lite smått och gott! Bilder kommer.

Dagens träning var kall. Frost på planen och frysta tår. Brrr..
Men detta återställde vi efter träningen då vi batsade :)







Nu drar jag till kupolen för att shoppa ytterligare... Vilket jag inte borde!







Just nu:



Frukost och tidning. Det bästa!

Snart är det dags att bege sig till IP för ett fotbollspass.






forts. FREDAGSLYX!


Min favvo!
Tacos.













Gympasset gick bra. Har jag sagt hur mycket jag älskar att träna?

Gymmet var dock inte tjock smockt.. Det var nästan tvärtom! Jag och några andra stackare som tillbringade fredagskvällen på gymmet. Me like!!








After work!


Dags för ett pass på gymmet. Axlar och mage. Är sjukt taggad måste ja säga. After Work på gymmet idag. Kan ju inte bli bättre. Dock kommer det nog att vara smock tjockt med folk. Återstår att se hur upplägget kommer att se ut! =)




Fredagslyx!


Fredagslyx på morgonfikat!



Kaffe och veckans proteinbar!


Brrrr...





Dags att åka till jobbet. Termometern visar -0.6 grader. Det blir en kall cykeltur!




Smakar bra!


Kyckling, ris, sallad och keso såklart!

Mums...






Yeah!


Testerna gick över förväntat.

Jojo test.
Bålstabilitet.
Spänst.
Snabbhet.

Nu är dom över för denna gång. Känns riktigt bra.









Dags att hoppa in i duschen snart, ska bara vänta tills det blir reklam i Robinson.

Sen väntar maaaaat!!


Tester på G!


Jajjemän! Paketet från Proteinbutiken har anlänt! Gött. Jag som var inne på sista portionen protein imorse. Nu är det påfyllt för ett tag framöver!







Proteinbars. Kom alldeles lagomt till fredagens mys!



Dags att tagga igång till kvällens fystester. Denna låt hjälper till. Sjukt bra "tagglåt".





Paket!!



"Ett paket finns att hämta..."


Alltid lika spännande fast man vet vad det är. Haha. Konstigt det där.
Jag drar iväg och hämtar det nu med detsamma!








Jag och kesellan..


..tillbringar kvällen i soffan framför teven och Berg flyttar in.







Snabbis


Det blev en snabb vända på gymmet idag. Jag hade 2 instruktioner inbokade men i sista sekund blev den senare avbokad. Fick istället komma hem tidigare och grejja här. Svängde dock förbi Lidl och fyllde på kylskåpet lite:


Kesella. Kesella. Kesella. Kesella.



Dagens middag stod M för. Keso, kalkon, vitlök, tacosås wrap. Med sallad ock keso. Gott gott!







Bror tog med sig min bil idag och omvandlade den till den blankaste pärlan ever. Helkroppsbehandling inför vintern. Vax och polering. Man tackar! Se så den skiner!!!!






Frukost





Frukosten är intagen!
Bästa målet på dagen! :)

Fett: 3g Protein: 26g Kolhydrater: 18g

Totalt intag: 216 kcal



Nu är det dags att bege sig till jobbet.


fotboll, fotboll, fotboll överallt!


Träningen gick bra. Men det börjar bli väl lite kallt ute nu. Det börjar märkas när man behöver 7000 lager kläder på sig. Tung och orörlig? Nej aldrig!!

Nu är det fotboll på TV. Holland-Sverige. Dock ser det inte så ljust ut.. Ligger under med 2-0. Men vi hejjar fortfarande på Sverige. Go, go, go.

Imorgon återigen en ny dag. Onsdag innebär gyminstruktioner. 2 st. Annars inga planer. Förresten, 4-0 mellan Holland-Sverige. Nu går det inte bra! Lika bra att gå och lägga sig då kanske. Försöka sova bort den dumma förkylningen som sakta men säkert håller på att brytas ut!

Godnatt mina vänner.






Proteinbutiken.se


Igår beställde jag hem nytt protein då mitt är påväg att ta slut. Det här var första gången jag provade proteinbutikens Whey Complete proteinpulver, och jag är helt klart nöjd! Har tidigare kört med proteinpulver från gymgrossisten, Whey 100, men jag måste erkänna att smaken är godare i Whey complete än i Whey 100 därför beställde jag hem 2kg proteinpulver direkt från proteinbutiken.se igår. Blev även några proteinbars :)



Whey Complete Choklad, en favorit!!



Börjar känna mig lite halvkrasslig. Igår kväll kände jag att jag började få ont i halsen. Imorse vaknade jag trött och seg med lite småkänningar i halsen. Jag har inte riktigt ont i halsen utan det är mer tjockt.. typ. Hoppar därför över gymmet idag och spar min energi till fotbollspasset ikväll. Har inte tid att vara sjuk just nu. Eller det har jag ju aldrig men just nu var det lite dålig tajming.
Torsdag väntar fystester med fotbollen. Jojo test, och diverse styrketester. Alltför att kunna bygga upp ett träningsprogram under uppehållet.


Invägning



... 2!!


Glömde redovisa första invägningen. Det går sakta men säkert nedåt. Som det ska. Mellan 0.5-1kg i veckan.


Efter 2 veckors "dietande" ser det ut som följer:

Vikt:
-2,4 kg

Midjemått:
-3 cm

Mage:
-6 cm

Höft:
-1 cm


Jag väger mig alltid på morgonen så jag har samma förutsättningar. Dieten är inte "hård nog". Den kommer att tuffas till lite efter fotbollssäsongen, om ca 2 veckor. Därefter kommer jag även att kunna lägga till lite annan och mer träning. Som målvakt får du en helt annat träning jämfört med en utespelare. Jag behöver jobba med hjärtat och konditionen mer. Så jag kommer lägga till mer cardioträning. Försöka köra spinning men även vara med på lite olika jympa pass.




Dagens intag:

Frukost: Gröt, blåbär, hallon, kr. linfrö och proteindrink

Mellanmål1: Kesella m funlight

Lunch: Rotfruktsgratäng
 
Mellanmål2:
Kesella m funlight och 1 kiwi

Mellanmål3: 2 hårdbröd mackor m keso och ost

Mål efter gym träning: 1 banan och proteinshake

Middag: Tonfisk m kr tomater och pasta


Total intag: 1628 kcal

Fett: 32g  Protein: 163g  Kolhydrater: 154g




10/10-10



Gymmet, check!






Lunch på kupolen, check!








Handlat mat, check!



Rotfrukter från M´s mamma




Lagat mat, check!

Rotfruktsgratäng.


Nu Knight and Day

 



Godmorgon!


Gårdagen blev en trevlig tillställning. Lungt för min del och det tackar jag mig själv för. Men det är alltid lika grymt att hänga med laget utanför planen. Me like.

Nu väntar instruktion mellan 11-12 sen ska jag köra ett pass själv. Axlar och mage väntar. Därefter blir det att ta tillvara på denna dagen innan jobb väntar igen imorgonbitti!



Födelsedagsfirande


Dagen med Evelina har varit bra. Vi badade och skojjade en hel del på Aqua Nova idag. Tjejen fyller år på måndag, 6 år, så dagen var lite av en födelsedagspresent till henne. Efter badet avslutade vi det hela med käk (för hennes del) på Mc Donalds. Sedan var det dags för samling för min del så där tog dagen slut för oss.

Matchen, som för min del följdes från bänken vanns med 7-1. Jippie. Härligt att det lossnade framåt så vi fick med oss lite mål!

Nu väntar såklart firande av denna seger. The americans har avskedsfest då dom åker hem om 2 veckor. Själv blir det lugnt för min del. Promenad, träning och instruktion väntar imorgon. Om jag säger såhär, jag vill vara pigg!


Bilder från när vi badade förra gången:













Sötaste!!!



Badelibad!


Gårdagen spenderades, efter gymmet, hemma hos Ericas syster Ingela och hennes Staffan. Tacomys till Idol och så självklart mys med lilla Douglas som jag inte har hunnit träffa. Sjukt söt kille!!

Kvällen blev riktigt lyckad.








Dogges söta lampa.



Promenaden gick bra. Hela 52 min blev det.








Nu väntar äventyrsbadet med kusin Evelina. Sedan är det dags för match!!





Då provar vi igen!



Ställde klockan på kvart över 7 och nu var det inga som helst konstigheter. Gick på toa, klädde på mig och nu är jag redo! För morgonpromenad! Vi snackar annan tid, vi snackar lördag... klart jag är redo! =)






Fredagsmys.



Dags att dra till gymmet och pumpa bröst, triceps och mage.
En fredagskväll på gymmet det kallar jag fredagsmys! :)


Dagens program:

Lutande bänkpress
Plan hantelpress
Pecdec
Frenchpress
Pushdown i rep
Kickback

+ 2 st magövningar.






Nu drar jag och mina rosa nike skor till gymmet.




Jag erkänner!


Jag är för lat. Eller helt enkelt bara sjukt jävla morgontrött.

Klockan ringde strax innan 05, jag gick på toa, kollade vädret, var ganska pigg men på något vis så lockade sängen mer än en promenad. Skulle jag inte börja jobba kl 07 så skulle jag vara ut varje morgon om det var så.. Jag måste helt enkelt träna. Det är just i dessa lägen som jag känner att det skulle kunna vara bra att ha en hund! :) Inte för att jag aldrig någonsin innan har funderat över det, men lite sällskap på promnaderna är ju inte helt fel! :) Eller varför inte en riktig kandidat? Någon som vill ställa upp och promenera med mig vid 05-snåret, snälla?


Jag tar igen det ikväll. Fotbollsträningen är inställd. Så det blir en heldag på Friskis. Gym och ett pass. Möjligtvis Yoga. Känner att det skulle vara bra för mig. Lite avslappning kan man ju inte få för mycket av!






Nu väntar sista arbetstimmarna för denna vecka sedan en underbar helg. Ge mig, fort!





Godnatt!


Träningen gick bra. Robinson var grymt. Aldrig har jag varit såhär insatt i Robinson förut. Jag hejjar på Löken för fullt. Grymt!

Imorgon ska jag försöka att överraska mig själv. Om jag orkar och om vädret tillåter. Klockan ringer strax innan 05. Kläderna ligger framme. Önska mig bara lycka till.




Godnatt!


Överansträngning?


Typ överansträngning i tibialis anterior efter att ha övat tillslag med vänster dojjan. Inte ett dugg överraskad då denna inte övas så flitigt. Men jag måste säga att det är på bättringsvägen!






Vilar från gymmet idag. Kör imorgon och på söndag istället. Snart väntar däremot fotbollsträning. Den är framflyttad till 18 ist för 18:45. Perfekt då Robinsson börjar ikväll som jag bara måste se! Löken från Gustafs är med och jag är så laddad inför programmet. Haha. Det här kommer att bli roligt! Hejja hejja Löken!!!


Nu dags att dra till IP!



Sköna onsdag



Oj oj oj vilken dag! Grymt pass på gymmet med riktigt bra tryck. Nya program is the shit! 

Rygg och biceps:

Latsdrag
Skivtångsrodd
Sittande rodd
Latsdrag m smalt grepp
Hantelcurl m vridning
Scottcurl


Det kompletta "efter-träningsmålet"
Protein från Proteinbutiken. Whey complete protein, choklad. Grym smak.






Efter passet väntade en instruktion. En bra instruktion. Jag kommer aldrig att tröttna!
Väl hemma har jag lagat mat nästan heela kvällen.

Kyckling. Ris. Kokta morötter. Broccoli. Kesella. 











kesella är gottt!!!


kesella. kesella. kesella. kesella. kesella. m fun light =)



Nu:
Kesella (!!) m fun light appear och kiwi. Mums! ;)

 




Drar till...


..gymmet för ett pass. Därefter väntar instruktion.

Onsdag och ledig från fotbollen. Då väntar en "heldag" i gymmet istället. Inte mig emot.
Första veckan med nytt program nu och det känns bra. Idag blir det rygg och biceps som ska köras.

Ciao!






MOTIVATION








är lika med noll






Träningsvärk..


..är ett bra tecken på att man har tagit i!

Benen och triceps värker. Gött. Körde ben igår, första passet på väldigt länge. Men kommer från och med nu lägga in det 1 gång i veckan. Fattar inte hur kul det kan vara att pressa benen?
Gårdagens pass såg ut som följer:

Knäböj: 6 x 40kg, 6 x 60kg, 5 x 70kg
Utfall (med ett ben på bänk): 5 x 3 á 40kg
Kliva upp på bänk med skivstång: 2 x 8 á 40kg
Vadpress: 3 x 30

Längtar redan till nästa benpass!



Efter gymmet väntade fotbollsträning och direkt därefter drog vi till Vallen för att hejja på Brage. Vinst med härliga 2-1 över Henkes grabbar. Försökte få syn på Henke men han var lite för långt bort.





mycket folk på vallen





Nu ska jag snart ta och packa väskan för att bege mig till IP och dagens fotbollspass som består utav internmatch med start 18.30! Känner mig riktigt redooo...



Benträning


Tjo alla glada.

Dags att bege sig till gymmet för att köra ett benpass. Första benpasset sedan sommaren... Inte bra men skönt att jag tar tag i det igen. Tummenupp!

Ikväll väntar sedan ett fotbollspass. Om jag sedan hinner blir det att åka till Vallen och kika in när Brage lirar mot Henke Larsson och grabbarna. Kan ju bli intressant!




Passet gick...




...bra!!

Armarna är helt slut. Som det ska helt enkelt.
Jag är nöjd!



Nu hänger jag i soffan framför teven och någon film på 3:an. Snart väntar sängen.
Imorgon väntar ännu en ny vecka med nya möjligheter! =)




Effektiv..


Idag har vi fått mycket gjort. Sånt gillar jag starkt, dagar då det händer lite saker.

Åkte till Ica för att inhandla detta torkställ..









Så nu har vi detta till att vädra kuddar och täcken med. Mycket bra idé.





Mat behöver man ju också. Så vi har lagat en rotfruktsgratäng men kassler. Potatis, morot, kålrot, kassler och milda matlagningsgrädde 4%.








Jag blir impad över mig själv. Köttfärslimpa igår och nu detta... Grymt!


Har hunnit rensat bland mina kläder också. Kastat sånt som jag inte anväder längre.. Så nu finns det ytterligare lite plats för mer kläder =)


Snart väntar ett armpass på gymmet! Wihoo!




En timmes...


...promenad i det tråkiga höstvädret!
Burr...










Söndagsmorgon



Dags för morgon (?) promenad. Blev en liten väl låång sovmorgon men det behövde vi. Nu är det dags att promenera.. senare idag väntar ertt gympass!




Lördag i bilder


Dagens match gick sådär. Vi förde matchen i stort sett hela tiden men lyckas ändå inte hålla fokus uppe heela matchen. Dom kvitterar i 84:e och 1-1 står sig till slutsignalen. Tungt när vi tappar 2 poäng i slutminuterna.

Här kommer lite bilder i från omklädningsrummet innan matchen:







Tina och Jenka laddar för match...


..likaså Anna Josse och Micha...


Sarah och Linda


Josse laddar upp med en trocadero..


..och banan!



Väl hemma slog vi på stort och gjorde köttfärslimpa, med superdupergod fyllning.

Check it out!!






fyllning: keso, feta ost, lök och oliver




Blev riktigt gott faktiskt, första gången jag någonsin gjort en köttfärslimpa. Topp betyg!! Serverades med sallad och en het kr. tomatsås.



M köpte en cholkadbit allt för att jag skulle falla dit och bli sugen...

...men, jag håller mig till dessa älsklingar istället!








Dagens






Fett: 40 g  Protein: 194 g  Kolhydrater: 117 g


Totalt intag: 1687 kcal




Gympasset gick riktigt bra. Jag var inte sådär väldigt taggad innan jag åkte dit men det spelar ingen större roll för när jag väl är där så får jag sådan sjuk energi. Så ett pass på gymmet kan inte annat än att gå bra helt enkelt!


Nu väntar snart sängen. Laddningen inför morgondagens match är i full gång!
BK30 står för motståndet.


Godnatt!





Äntligen helg!


Nu:


Redo att åka till gymmet för att pumpa rygg, bröst och axlar!!








Sen väntar ett fotbollspass innan det är dags för fredagsmys!




Godmorgon


Fick några timmars skön sömn, och som jag behövde det!

Fredag och 1 oktober. Känns sjukt vad tiden går. Idag väntar förhoppningsvis ett pass på gymmet innan fotbollsträningen. Men först jobb!




RSS 2.0