VINST

Hemkommen efter ännu en match. Vinst med 3-0, känns ju helt underbart... Det går bra nu, som vi brukar säga.
Finns egentligen inte så mycket att säga om matchen, kändes mer eller mindre som en dag på jobbet. Kul är att vi gör lite mål.

Imorgon är jag ledig, grymt! Gym och träning står på schemat...som vanligt. Möte med F&S för andra gången, lite nervöst. Vet inte riktigt vad vi ska prata om, men det blir nog säker bra...


Grymmaste Karin har gjort det igen. Uttagen till u23 landslaget. Hon gör ingen besviken... Målar mot Danmark. Vinst! Grattis grattis... (Du, kolla upp så jag kan komma till storstan och söder i sommar och hälsa på =) ) Du är grym kompis!




Nu är det dax att snarka, som Emma skulle uttrycka det..




Sandy denna tillägnar jag dig:


Uppe med tuppen..

Är det inte alldeles underbart när man vaknar av att solen lyser igenom persiennerna? När man kan gå upp utan att ha den känslan av att jag måste bara vila liiite till..  En vanlig tanke som infinner sig hos Bengtsson vill jag lova. Men inte idag, idag var det något magsik. Vem vill inte hinna njuta i solen innan det är dax att ta sig dit då denna känsla som har allt med sommar och njutning att göra förstörs, pratar såklart om kupolen.

Kupolen, vad är det med allt folk som väljer att åka dit då det är fantastiskt väder? Ja inte vet då jag...en liten aning om att det möjligen kan vara affärerna som attraherar dom. Men vad vet jag!

Har iallafall hunnit med lite av en power walk imorse. Bästa musiken i öronen, rensa tankarna och bara njuta. ME LIKE!

Dagen till ära ska jag jobba. Ställer bilen och tar cykeln. Det är på tiden. Sen är det dax för KIK-expressen (?) som börjar någonstans i Årby/Gylle för att sedan ta sig igenom hela Stationsgatan, Hagavägen och sedan avslutar sin resa i Kvarnsveden. Underbart mina vänner..





Over and out!

"you gotta live it everyday..."

Badlands, you gotta live it everyday
Let the broken hearts stand
As the price you've gotta pay
We'll keep pushin' till it's understood
and these badlands start treating us good


Badlands, Bruce Springsteen, låten som för tillfälligt förgyllar mina öron. God damn.. Sjukt bra.

För alla som inte redan visste så var helgen helt underbar, syftar självfallet på söndagens big happening!
Seriestarten som inte kunde bli bättre. Vinst med hela 5-2. That is fucking unbelievable!! Helt sjukt.
Ni som inte var där och såg, som inte fick uppleva denna matchen, shit ni missade verkligen något! Never do that again!

Söndagen var underbar. Var längesen jag riktigt fick njuta så mycket! Njuta av något som jag verkligen älskar att göra, det är livet det!



Varit ledig 2 dagar nu. Inget snack om saken, vädret har varit kanon! Gårdagen var jag till gymmet med D, sen tillbringade jag hela eftermiddagen ute i solen med Tone. Lite solbränd blev jag.. snarare röd än brun, men det lägger väl sig så småning om.

Imorse var det mv-träning. Kul att få en riktig genomkörare. Pumpa på med skott och inlägg och allt vad det innebär. Det måste nötas... Träning ger färdighet.
Resten av dagen har jag vart med dom underbaraste. Tone och Erica. Thank u!



Nu ska jag för första gången plocka fram cykeln för i år. Var någon som kom på idén om att vi skulle cykla genom hela stan till träningen, man kan inte annat än bara älska det!!

P R E M I Ä R !

Denna dag har jag väntat länge på. Det är nu all träning som jag har lagt ner ska utbetalas.
SERIEPREMIÄR

Morgonen har jag spenderat ute i det vackra vädret. Tog en lång promenad för att rensa tankarna.
Det bästa som finns måste ändå vara en härlig promenad i solen, hörlurar i, volymen på max och bara njuta av allt.

Gårdagen var underbar. Uppladdning inför match med grillning och rockband med dom bästaste!!

Som sagt, seriepremiär.
Kl 15.00 på Kvarnsvedens IP

Be there!!

Detta vill ni bara inte missa!!!!





/Bengan -redo att anta utmaningen!

S H O P P I N G

Har blivit lite shopping sen sist.



BRUCE SPRINGSTEEN BILJETTER

EN PULSKLOCKA, POLAR RS300X







Pulsklockan var verkligen behövlig. Behöver en riktig pulsklocka så att jag ser att träningen ger resultat och som hjälp när jag tränar. En prisvärd och enkel klocka att anväda. Jag rekommenderar! Finns i svart och orange.


Bruce biljetterna kan man säga att dom också var mer eller mindre behövliga. Nu är vi påväg tjejer! Kommer bli en grym och oförglömlig helg i storstan!


I believe in the love that you gave me
I believe in the faith that could save me
I believe in the hope
and I pray that some day
It may raise me above



"Sonic" presterar...

6 dagar kvar!! Vi pratar förstås seriepremiären hemma på söndag. Det går fort, riktigt fort. Det är nu all försäsongsträning och slit ska utbetalas.. Jag är sjukt exalterad.

Efter att ha varit förkyld, mer eller mindre hela veckan så har jag inte tränat sedan i måndags. Känns väl sisådär..
Match dag idag, genrep mot Gideonsberg. Ska bli en rolig och intressant match. Resultatmässigt så kommer vi nog att vinna. Men det roliga är att se hur spelet och laget fungerar.




Live your dream




Jobbveckan som var har varit lång. Jobb mån-sön. Underbart. Men gick faktiskt över föväntan. Kortdagar fred-sönd och det gjorde en hel del. Men nu väntar två underbara dagar med ledighet. Thank God!

Mötet med F&S gick bra... Det var ett inspirerande och roligt möte, så som jag trodde att det skulle bli. Svarade på några frågor, pratade allmänt och det kändes väldigt avslappnat och bra. Spännande att se vad dom har att säga härnäst.

Påsk är över och det är väl lika bra..? Utgång blev det i helgen, som vanligt när det är påsk.. Jag och Tone bestämde oss för att våldgästa Falun och Harrys, vilket mer eller mindre ble en miss.. Det är smällar man får ta, och det är just dessa gånger som man är glad över att man är nykter!


Lördagens kommentar från en person som för övrigt kan ha varit den fullaste och galnaste jag sett på hela stationsgatan.

-Jag är inte så full som jag önskar att jag vore..

Men dra mig förbi, det tillståndet får ju till och med dagarna i Thailand att blekna!

En helvetes massa matlådor..

Tisdag brukar betyda träningsdag. Men inte idag. Började redan igår känna att något var på gång. Trött och hängig. Men dom som känner mig vet att jag sällan hoppar över en träning, och så blev det igår. Men natten till idag har jag inte sovit speciellt bra, varit fryssen och haft känningar i halsen. Så träningen idag blev inställd. Ingen idé att chansa då det bara är 1,5 vecka kvar till seriestart! Match torsdag mot Gustafs, ledig helg, match måndag, träning tisdag, torsdag, lördag och PREMIÄR SÖNDAG!! Big day!!!

Hoppas förkylningen bara är tillfällig och att jag redan imorgon känner mig bättre. Vill gärna vara med och spela på torsdag! Jag jobbar på saken, käkar Esberitox och Colizin för halsen så snälla, låt mig vara frisk!!



Har lagat en hel del matlådor idag. 12 st. Ja det är fan sant... 12 jävla matlådor. Gick ganska fort. Kassler, ananas och banan i några och kycklingwook i dom andra. Tur man är grym i köket!

Imorgon väntar en låång dag. Clinic på jobbet med Polar kl 09.00, jobb mellan 11-20 sedan möte med F&S strax efter 8. Spännande och kul att höra vad dom har att säga..

Nu väntar en efterlängtad dusch, och sedan sängen.



Godnatt mina vänner!


NEW BEGINNING..

Klockan är 22.15 och jag är precis hemkommen från match i Gävle, underbart! Vinst med 4-1. Vi spelade inte alls bra, men det är väl en styrka det också att kunna vinna "dåliga" matcher, så det är vi nöjda med. Nu väntas träning måndag och tisdag. Match mot Gustafs på skärtorsdagen, ledig helg och match måndag igen, borta mot Gideonsberg. Sen börjar det riktigt att dra ihop sig till seriestart... 2 veckor kvar nu!



Shoppingen idag blev jag nöjd med, alltid lika roligt att fylla upp garderoben.
Här kommer några inköp:


Stickad tröja, Sisters. Linne Gina Tricot.

T-shirt Gina Trico och kjol Jeans Factory







Imorgon börjar ännu en vecka.

Veckans,förhoppningsvis, bästa :
  • FRISÖREN IMORGON
  • MÖTE MED F&S ONSDAG
  • PÅSK ------> UTGÅNG?!
  • FREDAG, SUGARPLUM PÅ S2
  • LÖRDAG, HARRYS

Veckans värsta:
  • ÄR LEDIG FÖRST TISDAG DEN 14/4 FRÅN JOBBET
  • MATCH TORSDAG OCH MÅNDAG, JAG JOBBAR, MÅSTE FÅ LEDIGT!!
  • JOBB SÖNDAG




Ser ut att kunna bli en underbar vecka!

MATCHDAX!!

Sitter och käkar rester av den grymma tacopajen som gjordes igår, är det något fröken Bengtsson gillar är det tacos.
Tacos tacos tacos... Sjukt gott.

Inväntar samlingen, eller inväntar och inväntar.. Äter, skriver inlägg och packar väskan samtidigt, ja, jag är lite stressad. Har varit och gjort några inköp på kupolen. Några riktigt bra också. Bilder kommer.

Samlingen då, jo 14.00. Matchstart 17.00 i Gävle mot Gävle.

Svenska cupen. Gävle-KIK

Be there!!

Back On Track!!

Fruktansvärd dålig uppdatering på sistonde!! När kan senaste inlägget ha varit, lördag? Eller tom fredag? Nåja, nu är jag med igen.

Vad har hänt då?
Jag har tydligen hamnat i någon sorts ledighetskommité på jobbet. Fattar inte hur, eller jo, 116 h gjorda denna månad är verkligen inte OK!! Men vad gör man inte för lite fotboll?

Fick ett roligt och efterlängtat samtal denna vecka.. Från gymmet. Möte nästa onsdag angående gyminstruktörs ansökan jag fyllt i. Big day, Big meeting!


Den största Järngänget medlemmen någonsin har gjort det, igen. Vinst hemma i premiären 2-0, och El Capitano, jag är stolt, mycket stolt min vän!! Så här löd hennes sms efter matchen igår "Vinst med 2-0 i premiären mot AIK, och första matchen med kaptensbindeln på armen. Iblad mår man rätt bra ändå =) Sov gott, det tänker jag göra"

Karin Lissel -Hammarby


Det återstår 17 dagar tills jag själv får stå där, premiären hemma på IP. KIK-Bollstanäs. Som jag längtar!
Söndag väntar Svenska cupen match borta mot Gävle. 2 matcher spelade, 2 vinster. Allt kan hända, men vinner vi inte så fattar jag ingenting! Helt seriöst!


Imorgon väntar, förhoppningsvis en timmes powerwalk runt sju snåret, och därefter gym. Lyser solen blir det garanterat powerwalk, någon som ska med?? Just let me know..






// Bengan -Over n out!

RSS 2.0