Bilder från underbara Sundsvall

 

 

 

 


 



 

 

 

 

Tack för en underbar helg! Jullan och Micke!


HEJJA BARCA

Sitter och hejjar på Zlatan och Barca samtidigt som jag kollar resor till Thailand. Hittar några bra, måste bara ta tag i det hela och boka. Men snart så.

Känner mig lite krasslig. Lördag kväll och söndagen var värst. Febrig och ont i halsen. Hoppade träningen idag, både gymträningen och fotbollstäningen. Annars brukar jag vara väldigt duktig på att träna fastän jag känner mig sjuk. Har knaprat esberitox, alvedon och colizin. Känner mig bättre så jag hoppas på träning redan imorgon.

På onsdag väntar föreläsning på högskolan i Falun. 10-12. Sedan jobb till 20. Har gjort klart den första uppgiften men nu väntar den andra. Är ledig imorgon så ska ta tag i den då. Att plugga 75%, jobba heltid och träna är inte lätt. Men med planering så går det hela mycket bättre.



Ledig imorgon så kvällen ska spenderas framför teven och njutas av bra fotboll. Go BaRCA, gO zLaTAn!!!




Förlust men ändå inte besviken

Gårdagens match blev som jag hade förväntat mig, tuff och hård men även en match som var enormt kul att spela. Tyresö leder både serien och publiksiffran. 745st var det som var där och kollade på den så kallade "seriefinalen". Seriefinal vet jag själv inte om man ska kunna kalla det, det finns inte en chans att vi kommer vinna denna serie nu, poängen är på tok för många upp till dom. Men som sagt, det var en spännande och rolig match! Förlust med 2-0.

När jag kom hem igår runt 20-tiden kollar jag mailen och ser att jag fått svar utav den kursansvarige på Humankursen. Kursen drog som sagt igång i tisdags, och jag fick reda på att jag kom in i fredags. Dom har haft 2 föreläsningar, som jag inte har varit med på. Den ena skickade han över till mig igår. Jag har tydligen 2 (!) inlämningsuppgifter att göra. 2 inlämningsuppgifter och jag har inte ens börjat ännu, det är bra gjort.
Så gårdagen spenderades framför datorn för att kolla vad de hade gått igenom på föreläsningen och jag började lite smått med inl. uppgiften. Lathund för rapportskrivning.
All min fritid, som jag knappt annars har heller, ska nu ägnas åt att plugga!! Underbart!


Nu väntar jobb, 11-17. Sen hem och träffa dom bästaste.






GameDay!!!

Då var det dags! Matchdag. Samling 8.15 på IP. Matchstart 14.00 i Stockholm.


NU KÖR VI!!!




Jag kom in!!!!

Jag kom in på kurserna jag sökte, båda två. Helt otroligt. Äntligen händer det något här i livet. Ett steg i rätt riktning. Kurserna började den här veckan, båda två, så nu tror jag bara att det är att väntar på ett användarnamn och ett lösenord, fixa lite böcker och sen hoppas jag att det bara är att köra. Är sjukt inspirerad!!



Nu är det snart läggdags. Laddning till morgondagens match är maximal!!



FREDAG

57min promenad, underbart. Skänt väder att traska i. Bra musik gör det hela lite lättare.

Frukosten har jag precis käkat och väntar nu bara på att klockan ska bli lite mer så jag kan åka till gymmet för att senare åka direkt till jobbet.



Bibblan igår ja... Lånade 3 böcker.

Fitness för henne
Anatomi för idrotten
Äta, träna, prestera!




Nu har man lite och göra på kvällarna. Spännande.


Var ute på lite shopping igår. Hittade massa mysiga stickade tröjor på Vero Moda. Här är en som jag dock inte kan bestämma vilken färg jag ska ha! Hjälp mig??!!






Lutar mest åt den vita. Man köper oftast jämt svart o svart, men vad tycker ni?


Jobb till 20 sen är det taco och filmkväll med D. Laddning till morgondagens super duper viktiga match. Är så taggad. Kommer att bli säsongens roligaste match, tro mig. Tyresö och bortamatch mot serieledarna. Inget att förlora bara allt att vinna!




Mooot gymmet...




Gooomoorroon

Då var man uppe med tuppen för en gångs skull. Börjar inte jobba förens kl 12, men nu blir det promenad, var på tok för längesen sen sist,  och sen blir det ett pass på gymmet, armar  mage!



På men springskorna o mp3:n, sen är det bara att köra!!

Go Kväll!

Sent inlägg, konstigt nog jag är vaken..

Dagen då?

Blev ett gympass som varken gick bra eller dåligt, hatar sånna pass. Tar sjukt bra i axlarna men inge vidare i brösten. Vete sjutton vad jag gör för fel..


Hann med en solning också, bygger upp inför Thailand-09! =)

Färgning av håret! √

Lånat böcker på bibblan! √

Käkat mat hos farmor o farfar! √

Shoppat! √

Tränat! √


Thats it!!




Nu blir det sängen kan jag lova..  Godnatt alla vänner!

LEEEDIG DAAAG

Torsdag och ledig. Wiiiee! Denna dag har jag längtat lite smått efter.

Efter jobbet igår fick jag mess av Sandy som ville ha lite sällskap. Hon ville käka varma mackor och mysa. Klart man ställer upp. Varma mackor blev det, egen gjorda. Mmm... Sen blev det film för hela slanten, då inte dvd.en hängde sig. The Clique. Vi såg första delen och sista, the middle part missade vi lite halvt, som sagt, dvd:n hängde sig.







Har lite grejer som ska fixas nu när man är ledig. Först å främst ska jag till gymmet. Axlar och bröst pass. Tänkte hinna sola och sen ska jag färga håret, ta mig en vända ner till biblioteket för att kolla om dom har några bra böcker om träning, kost och hälsa.
Har heller inte hört något om mina kurser än. Kunde ta lite tid fick jag höra, men den här veckan skulle jag nog höra något!! Så vi får väl hoppas på det då! Väntar med spänning!




DAGS ATT PUMPA LITE MUSKLER.. ;)







25/8

Klirr i kassan. Man tackar. Dock fattas det 19h på lönespecen så lite mer cash kommer nästa månad. Mycket välbehövda är dom nu. Pengarna. Thailandsresa och utbildning. Här måste det sparas. Det är kanske inte min bästa sida men jag ska göra ett försök.

(Angående utbildningen, någon som har erfarenhet själv eller som kanske känner någon som kan rekommendera en PT-utbildning, den jag fastnat för mest är PT-school. Men är inte riktigt riktgit 100 än. Så kom gärna med förslag.)



Matchen mellan Sverige och Ryssland blev ingen höjdare. Vi vann men det var ingen höjdare till match! Vare sig Karin eller Petra fick spela . Men jag håller fortfarande tummarna för er båda!!

Onsdag imorgon. Inget gym. Morgonpromenad och lite solning är vad som är tänkt att hinna med innan jobbet kl 11.



Dags att hoppa i säng nu, alldeles ensam. M är i Varberg med jobbet. Han kommer hem redan imorgon men det är alltid tråkigt att vara ensam.

Klockan ringer tidigt imorgon bitti och det hinns inte med några snoozningar! Så nu blir det godnatt!


Zzzzz...

Fattar inte hur jag alltid kan göra samma misstag! Ställde klockan på 06:45. Var ganska pigg men tänkte väl ändå vila i 1 min till, och självklart hade jag stängt av klockan eftersom jag snart skulle gå upp.. knappast. Vaknade en halvtimme senare och stressad som vanligt.

Nu har jag iallafall fått i mig frukosten och ska åka iväg till gymmet. Rygg och mage. Sen blir det jobb, åter träning och mys med tjejerna i laget!






 

UPDATE

Har inte bloggat på 3 dagar men ändå känns det som en evighet. Så här kommer nu en liten update på vad som har hänt sen senast.

Fredag: FoS öppnade gymmet efter 2 dagars stängt pga ommöblering. Var väldigt förväntansfull över hur dom hade gjort och jag måste säga att jag är mycket mycket nöjd över resultatet. Grymt!
Kvällen var det dags för släktträff.. Det är alltid lika roligt att träffa släkten för en gångs skull, detta händer inte så ofta då jag tyvärr inte har tid.

Lördag: Dagen då det var dags för match. En match som gick åt helvete. Förlorade med 1-3. Finns inte så mycket att säga om den, spelar man inte bra är man inte värd att vinna. Tyvärr var det nog så.
Efter att jag hade lugnat ner mig efter besvikelsen så åkte jag hem till Mickis, där resten av gänget befann sig. Kvällen slutade tillslut i Falun och på Harrys. Bartömning och det var sjukt mycket folk.

Söndag: Jobb 11-16, därefter följde kusin Sandra med hem och kikade på huset. Åkte hem till D och fixade en skiva sen var det hem och mys med M. Tacos och film.



Dagen har tillbringats på jobbet och på träning. Fick också besked av chefen att jag får ta semestern i höst. Alltså vid jul. UNDERBAAAART! Nu är det bara att boka resa. Wiieee!

Imorgon väntar jobb, därefter träning och sedan blir det att kika fotbollsmatch med laget. Sverige lirar första EM matchen. StorbildsTV och god mat!


HEJA SVERIGE!!

Släktträff

Så sjukt att man kan bli så deprimerad av detta väder. Nog för att hösten är mysig i sig men inte redan nu i augusti. Sommaren varade inte alls länge denna gång. Jag får försöka tänka framåt på den förhoppningsvis blivande Thailandsresan. Mer sommar där får man leta efter..


Ikväll blir det knytis med släkten. Det är inte ofta jag hinner träffa släkten pga all träning och jobb, men ikväll ska det bli av. Finally. Brukar tyvärr gå ganska länge mellan gångerna.
Kameran ska med så här ska det fotas...


Gym as usually. Armar och mage. Är tillbaka på FoS igen efter 1 dag på atlantum. Ska bli spännande o se hur dom har möblerat inne på gymmet.




Bilder från morbrors 40-års fest för ett år sedan..






Jag älskar släktträffar!!



Morgonpigg?

Vaknade ändå ganska pigg när kl ringde strax innan sju trots att jag nog inte var i säng förens runt halv ett inatt. Gårdagen blev lång som sagt. Träning halv 8 med efterföljande möte med coach och spelarrådet. Åkte från IP strax efter 22-tiden och väl hemma runt halv 11 inser jag att jag måste laga mat. Sagt och gjort. Kyckling m kesella för ovanlighetens skull.

FoS har stängt idag o imorgon pga omflyttning i gymmet. Dålig planering tycker jag. Jag måste ju träna så idag blir det att åka till Atlantum istället.
Jobb till 19, sedan väntar match, Dalkurd-KIK. Därefter ska vi åka till Harrys och Falun. Fick mersmak efter förra veckans bravader.
Sverige spelar landskamp idag mot Norge kl 19.30. Eftersom Karin sitter på bänken så får det bli KIK match istället. Väntar att kika på EM då hon förhoppningsvis får spela några matcher!


Kaffet har gjort sitt känner jag, så nu är det bara att packa väöskan och bege sig till gymmet!


 

OVER AND OUT


 

Godmorgon

Tisdag och denna vecka känns väldigt tung. Jobb hela veckan, ledig lördag för match annars är det jobb jobb och åter jobb.
Hoppas verkligen att det resulterar i en glad Angelica i slutet av månaden → LÖNEN!

Träning igår och en tänkt middag på Thai med laget som uteblev, det är för dåligt! Men ELITEN drar sig aldrig ur, samma underbara vänner som ställer upp. UNDERBART! Blev en kycklingkebab på Helenas med dom bästaste istället.

Benpasset på gymmet har satt sina spår idag, fy satan vad speciellt vaderna är sprängda. Med det är så det ska vara!!

Har precis käkat frukost och druckit mitt kaffe med hopp om att jag ska piggna till och kunna köra ännu hårdare på gymmet. Det blir rygg och mage. Sedan jobb 10-19 och sen fotbollsträning 19.30. Gud så jag älskar denna stress!















Söndag

Hemkommen efter den långa resan från Sundsvall och med oss hade vi 3 härliga poäng. Bussresorna brukar oftast bli kortare och lättare då.

Vistelsen i Sundsvall har varit underbar. Precis vad jag behövde. Bilder kommer inom kort. =)

Har kollat finalen i 100m herrar. Heja Bolt!!!!! Grabben är grym!

Nu väntar kvällsmat och sedan sängen!

Godnatt! ♥


Fredag

Dagen har kretsat väldigt mycket omkring vår stjärna, Karin Lissel. Men förutom att hurra henne har dagen även fyllts med träning och jobb.
Blev ett gympass imorse, armar och mage. Bra pass, mycket bra pass. Tycker aldrig att jag fått till det bra med biceps övningarna men idag tog det rejält.

Imorgon kl: 08.10 går tåget mot Sundsvall och Jullan. Ska bli så himla roligt at få komma upp och hälsa på. Äta gott, mysa och snacka en massa strunt. Det är ju något vi gillar.
Söndag däremot är det match som gäller. Sundsvall-KIK, Jullan-Bengan.. Bra laddning blir det, det kan jag lova!



Träningarna i veckan har sett ut som följande:

Måndag: Spänsthopp+fotbollsträning
Tisdag: 2h MV-träning, gym: rygg o mage + fotbollsträning
Onsdag: gym: bröst o axlar+20 min cardio
Torsdag: fotbollsträning
Fredag: gym, armar o mage
Lördag: Vila eller möjligen någon promenad
Söndag: Match, och möjligen en promenad.

Blev inte alls lika många cardiopass som jag brukar. Denna vecka har jag varit väldigt morgontrött. Inte bra. Får bli bättring till nästa vecka.


Nu ska jag packa väskan och sedan krypa ner i sängen!


GODNATT!




KARIN LISSEL

Dagens inlägg kommer defenitivt bara att handla om en person, Karin Lissel.

EM-är snart igång i Finland och landslaget har haft några träffar nu i Sverige innan resan över till vårt grannland. Nyheterna imorse, om att Linda Sembrant nu är skadad och inte kan medverka har väl ingen missat..


Den nya ersättaren är, tro det eller ej, KARIN LISSEL!!!!

Tjejen har gjort det igen,tjejen är grym, tjejen är min idol!

STORT GRATTIS MIN VÄN, KÖR SÅ DET RYKER!


Skickar ett par horn och önskar dig all lycka nu.

GO KARIN, GO KARIN, GO KARIN!!

Önskar dock att järngänget hade vart på plats!
















Torsdag

Ingen morgon träning... WHAT?!

Nej, idag fick det vara nog.. Trött. Tröttare. Tröttast.

Jobbade som sagt till 20 igår, därefter hämtade jag upp Sandy i ilfart och åkte mot IP där finalen spelades. Härlig vinst med hela 9-2. Underbart tjejer!





Idas sista dag i stan var igår och Harrys blev ett faktum. Jag, Hanna, Sandy, Mickis o Sarah. Jag o Hanna fick som vanligt slåss om vilken som skulle köra, störst vinner och därmed tog jag bilen och hämtade upp tjejerna.
Harrys var helt galet. Vi snäppet mindre. Lyssnade till en underbar trubadur och snackade skit. Sådana kvällar betyder mycket.

Såå, lite trötter idag. Ingen morgon träning. Vilar mig till träningen ikväll istället. Hoppas Karin hinner hem så hon kan köra ett pass med oss, vore jätte kul.





Time for work my friends!
Ciao!

Onsdag

Blev en liten olpanerad sovmorgon idag. Var meningen att jag skulle gå upp så jag skulle hinna med både promenaden och gymmet. Nu vekar det som att det bra blir gymmet. Dock tänkte jag köra lite morgoncardio på ct:n så jag inte fuskar alltför mycket.
Den olanderade sovmorgonen berodde på att det regnade först när jag skulle gå upp vid 7-snåret. En timme senare, tydligen, så var det strålande sol. Jaja, det är sånt som händer.

Ett axlar o bröst pass är vad som står på schemat

  • sittandehantelpress m. smal fattning
  • lyft åt sidan i kabel
  • framåtlutande hantelpress sittandes på bänk
  • press i kabel
  • liggande flyers

This is it!

Efter gymmet väntar jobb. 11-20. Hemsk tid. Sen upp till IP för att se när vi tar hem cupen.

YEAHH!!





2h målvaktsträning och ett förjävla bra gympass

Så skulle man kunna sammanfatta min morgon. Kl 10 var det dax för mv-träning, och oj vad mycket jag lärde mig. Otur är bara att man är lite seg och inte förstår att man ska kunna göra allt samtidigt. Men det tar sig, förhoppningsvis.
Gymmet ja, ett rygg -och magpass var det som väntade. Gick bra, mycket bra. Trots segheten i kroppen. Fotbollsträning ikväll sen ska man väl ha avklarat alla dagens träningar  =)

Cup match och sista finalomgången i Mighty Green Cup imorgon kl 19.30. Kan dock inte vara med pga jobb. Men det är som det är.

Nu käk. Lax, potatis och rotgrönsaker. Sen kan det bli en liten siesta. Mycket behövlig. Skulle försöka hinna med att laga lite matlådor också. Återstår att se om jag orkar.


 


 

Nite

Ledig dag och inte är det mycket man har fått gjort inte. Men gud så skönt det är, att bara inte göra någonting. Fixade lite med designen igen på bloggen, hämtade paketet från posten, var och köpte förvaringsboxar som jag har lagt i lite kläder som jag för tillfället inte använder, sen var det dags att bege sig till IP. Spänsthopp med häckar stod på schemat innan träningen började. Behöver man jobba på spänsten är det bara att ligga i, inget görs av sig själv.





Förvaringsboxar. Bra skit.



Sökte några kurser idag också. Lite sent eftersom man skulle ha gjort det redan i våras men nu är det som det är. Fanns vissa kurser som man kunde söka så nu gjorde jag det. Återstår att se om jag får någon plats. Hoppas hoppas!


Träningen gick bra. Bara att köra på hårt nu. Match på söndag och Sundsvall står för motståndet. Dags att resa den sista långa resan. Själv åker jag nog upp lördag för att hälsa på Jullan.. =) Ska bli kul att få träffa henne igen och snacka lite skit.


Nu ska här ses på TV. Sen väntar sängen. Imorgon blir det mv-träning kl 10, innan det förhoppningsvis gymmet och en walk skulle jag kunna tro. Om vädret tillåter.



GODNATT!




GODMORGON

Sitter vid köksordet och har fått i mn min frukost. Det vanliga, gröt, bär och proteindrink. Ledig dag idag och har inget planerat på schemat. Åka och hämta mitt paket från posten är dock ett måste. Proteinpulver från gymgrossisten. Blir varken morgoncardio eller gym idag. Åker upp en timme tidigare till träningen för att köra lite spänsthopp innan. Ser detta som min benträning denna vecka.



Här kommer förra veckans träningsuppdate:

Måndag: Gym, ben o vader. Fotbollsträning
Tisdag: Powerwalk, 80min .Gym, rygg o mage. Fotbollsträning
Onsdag: Walk/jogg 50min. Match
Torsdag: Gym, axlar o bröst. Fotbollsträning
Fredag: Gym, armar o mage
Lördag: Match
Söndag: Vila

Sammanlagt:
4Gympass
2 powerwalks á 130min
3 fotbollsträningar
2 matcher
1 vilodag



Nu ska jag försöka få tag i en studentvägledare på Högskolan i Falun. Behöver hjälp med att veta vilken kurs det är jag ska läsa så att den mest gynnar när jag ska plugga till PT. Jag vet, det finns sjukt många kurser som jag skulle kunna läsa. Jag kankse tillochmed hinner läsa några tycken i taget.

Funderar på någon av dessa:
Anatomi & fysiologi
Humanbiologi med idrottsinriktning
Idrottsfysiologi & träningslära
Näringslära

Visar sig vilken det blir, kanske tillochmed blir någon helt annan.


Nu är det dax att ringa...

Söndagsmys

Kräftskivor i all ära men nu får det räcka för ett ta framöver... En sisodär ett år kanske. Gårdagen spenderades hos Micke på kräftskiva. Jag och kräftor, nej du tack. Här blev det sallad sitället. Det verkar vara på tok för drygt att skala dessa små. Skitsnack med girlsen sen åkte vi ner till s1 för att senare åka hem till Erica. Dom hade också lite kräftskiva hela familjen. Helt underbara är dom. Mys på altan med snapsvisor och massa prat om gamla minnen. Galet!

Jobb väntade idag mellan 11-16. Var en lugn dag på jobbet. Nu väntas 2 hela lediga dagar, sjukt skönt. Efter jobbet kom Tone förbi. Vi gick till Ica för att handla tacos. Så nu har vi käkat tacos och ska kika på lite film. Wallander Kuriren. 





Gårdagen i bilder:










Dags att fortsätta söndagsmyset och kika på filmen...

// Bengan

Jobb och matchdag

Lördag morgon, helt underbart.

Har käkat frukost, och hunnit fixa lite med bloggen. Men man skulle ju kunna sitta i timmar för att få till det riktigt man vill ha det. Men något sådant tålamod har vi inte heller.

Jobbdax. Blir ett lite minipass för min del. 10-14 för att sedan köra i ilfart till IP. Matchstart kl 15. KIK-Älvsjö. Be there för sjutton! Kan bli lite jäktigt med tiden men det ska jag nog fixa. Idag finns det inget annat än att ta 3 poäng!


Ikväll kan det bli någon sorts av kräftskiva. Kan bli kul. Kanske dax att börja lära sig käka lite kräftor då tro? Ryktas om att Maskinen hade en hel del så man kanske skulle kunna få smaka...

Dags att packa väskan!



Weekend

Äntligen helg. Jobbade till kl 19. Gick förvånadsvärt bra. Fanns lite kläder att hänga upp så de sista timmarna efter lunchen bara sprang iväg.

Kvällen tänkte spenderas på någon av stans uteserveringar.. God mat och trevligt sällskap hoppas jag på. Och sen fortsättning på laddningen till morgondagens match.

Magen skriker, det är dags att bege sig av...


CIAO!

Fredag

Godmorgon alla glada. Solen skiner och det är ju så fantastiskt underbart. Synd bara att man ska tillbringa hela dagen inne på kuplen.. Jobb 10-19 väntar. Men innan det ska det hinnas med ett gympass, armar och mage.
Dagens pass kommer att se ut som följande:

Hantelkurl på lutande bänk
Scottkurl med hammergrepp
Frenchpress med hammergrepp
Pushdown med stång
"Hjulet"
Hela situps

Är inne på första veckan med det nya upplägget och det känns väldigt bra. Återstår att se hur detta pass går. Hjulet är kankse inte en favorit till magövning men man måste öva. Om jag minns rätt när jag provade denna övning så kommer jag hela vägen ut, sen när det är dags att "rulla" sig upp igen så faller jag pladask. haha. Ska bli spännande.



Mitt mission idag =)



Efter matchen i onsdags har jag fått ett flertal myggbett. Främst på benen. Men värst av allt är det feta myggbettet? på underarmen som jag upptäckte natten till igår. Det är enormt stort. Ca 1 dm långt och sisodär 5cm brett. Tror inte att det kan vara ett myggbett direkt. Ska försöka kolla upp detta.


Nu är det dax att dra iväg till gymmet för att pumpa lite muskler! =)



God Kväll

Är lite knas med den här bloggen. Eftersom jag var uppe så enormt tidigt imorse så tänkte jag, för en gångs skull, att jag skulle fixa till bloggen. Med designen alltså. Resultaten blev inte så lyckat. Typsnittet till rubriken är tydligen inte densamma som jag har på den här datorn. Texten är för stor och ja mycke mer som inte blev så bra. Det får hur som helst vara ett tag, tills jag får tid att göra någonting åt det. Håll ut!

Dagen då:
Morgonpromenad/jogg.
Jobb 10-17.30
Match 18.30
Vinst 5 eller 4-1
Käkat omelett
Och nu väntar sängen!

Godnatt!

Matchdag

Godmorgon!

06.30 ringde klockan. Dax för morgonpromenad/jogg. Var ovanligt pigg, kanske har något att göra med att jag la mig runt 22-tiden igår.. =)

50min morgoncardio blev det. Skönt att vara ute tidigt på morgonen.
Har käkat frukost för ett tag sedan och även packat väskan inför ikväll. Matchdax. 1:a cupfinal matchen mot Hedemora. Ryktas om att dom har 3 straffar. Underbart.

Nu väntar jobb. Hoppas att jag kan smita iväg lite tidigare annars blir det väldigt väldigt jobbigt. Matchstart 18.30 i Hedemora och jag slutar kl 18. Uppvärming i bilen, samtidigt som jag byter om? Det blir något nytt i sånna fall! =)

Underbara Lediga Dag!

Ledig dag idag och den kom alldeles alldeles precis right on time. Lång morgon promenad imorse, 80 min. Blandad med promenad och jogg. Sedan en god frukost med färska hallon och blåbär. Nu är det dax att åka iväg till gymmet för ett rygg och mage pass. Har fått ett nytt träningsupplägg av Maria. Där jag jobbar 5set med 10 reps i varje set. Alltid lika roligt och inspirerande med nya upplägg.


Dagens pass ser ut som följande:

Smala latsdrag

Stångrodd med omvänt grepp

Enarmsrodd i kabel

Cablecrunches

Sneda crunches på boll




Ledig dag betyder oftast städ dag och så även idag.  Har fått sjukt mycket blåbär av M:s mamma, tack. Så här ska även rensas blåbär. Fotbollsträning 16.30-18.00 idag, grymt skönt med tidig träning.

Mot gymmet!!


HELG

Söndag och helgen har barat swishat förbi utan att jag ens hann märka det. Typiskt.

Lördagen började med fotbollsträning kl 8.30 med förberedelse inför dagens match. En timmes träning sedan var det dax att snabba sig iväg till jobbet. Jobb mellan 10-17. Fruktansvärt segt, alltför lite folk för att kunna underhålla mig. Var även min elfte dag i rad så nog kan det också har gjort sitt. Förhoppningsvis belönar det sig i slutet av månaden.
Efter allt jobbande var det dax för "Bengan the nanny". M:s kusin behöve barnvakt till hans barn och vi är ju inte dom som är dom. Klart man ställer upp liksom.

Maurits 3 och Vega 1 år. Underbart söta (de första två timmarna). Nejså, skämt å sido. Helt fantastiska hela kvällen faktiskt. Välling och gonattsagor och man hade gjort det igen -fått dom i säng!

Ute å promenad. Vega var lite trött.

Maurits däremot var på bushumör.


Ville inte åka vagn med sitta på M.s axlar

Vega gillar mobilen

Vega o Jag


Knas bilder



Självklart skulle dinosaurierna vara med på bild

M och Vega




Fick lite sovmorgon imorse med tanke på att jag har gått upp ganska tidigt i veckan. Fick sova till hela 8.30 för att sedan vara på IP kl 9.30. Matchdax i Sthlm och mot Rågsved. Kan vara bland den sämsta matchen jag gjort under hela min fotbollskarriär.. FY FAN! Oavgjort och ett poäng. Förjävligt med tanke på att vi kunde ha tagit in på serieledarna då även dom fick oavgjort idag.
Ny match nästa vecka, nya tag!!!!



Veckans träning har sett ut som följande:

Måndag: Gym, ben och vader på morgonen. Fotbollsträning på kvällen.
Tisdag: Gym, bröst, biceps och mage. Fotbollsträning kvällen
Onsdag: Löpning 50min innan frukost
Torsdag: Gym, rygg och triceps. Cardio ca 15 min.
Fredag: Powerwalk 90min innan frukost. Gym, axlar och mage.
Lördag: Fotbollsträning
Söndag: Match


Nu är det dags att slå huvudet i kudden och ladda inför veckans happenings med start imorgon.

Godnatt!

RSS 2.0