Kan vara den bästa svenska film som jag sett

"Män som hartar kvinnor". Filmen såg jag igår. Har tyvärr inte läst Stieg Larssons bok, vilket jag, om inte nu, känner att jag bara måste. Filmen kan vara den bästa svenska film jag någonsin sett. Trots ca: 2,40 timmar lång var den inte ett dugg utdargen. Spänningen satt i från första början, och jag bara älskar Noomi Rapace i denna roll. Magiskt.
Gillar man Beck-filmerna så älskar man denna!

SE DEN FOLK!





Nu laddas det för fullt för match. KIK-Gustafs, kl: 11.00 på IP. Be there!

Äntligen fredag

Veckorna går så sjukt fort. Tack och lov kan tyckas. Måndagen är grymt jobbig, men när fredagen kommer så vill man kanske gärna sakta ner tiden lite. Idag är en sådan dag. Jobbar 10-17,30 magisk tid för att vara fredag. Jag hoppas på någon god mat när jag kommer hem innan det blir bio. Hanna har bokat upp hela biosalongen känns det som, bra jobbat! Det blir Män som hatar kvinnor. Ska bli kul.

Matchdag lördag. QBIK borta (Karlstad). Men kan bli möte mot Gustafs hemma istället, ryktas om snökaos i Karlstad och inställd match. Så vi får se vad som händer. Kul med match iallafall.

Nu väntar ett hårt pass på gymet. Kan vara triceps som står på schemat. En update kommer senare under kvällen.

Onsdag = jobbdag

Nu har jag inte hunnit med att uppdatera bloggen på några dagar. Har varit lite fullt upp. Har hållt på att fixa en blogg till laget. Den måste ni besöka. Där kan ni läsa allt roligt som händer runtom KIK dam. Kommer bli en fantastiskt kul grej. Häng med vettja!

Dagen då, jo jobb 11-20. Känns underbart att få ett 11-20 pass efter två lediga dagar. Eller inte. Fast har ändå en skön vecka framöver. Kortdag både torsdag och fredag sen ledig lördag för match mot QBIK. Ska bli riktigt kul att få möta dom.
Känns som att det var vääldigt länge sen jag spelade "riktig" match nu och serien börjar närma sig. Match premiär den 19:e april. Det är snart det.

Nu väntar en härlig frukost sedan jobb för hela slanten! Ciao!

Update: TJEJVASAN!

Så.. Helgen är över. En mycket slitsam helg. Men nu är jag ledig, 2 dagar och det känns så underbart!
Tröttheten efter lördagens aktivitet har suttit i hela helgen, vilket är förståligt och att gå upp 05,00 är inget jag gör i vanliga fall.

Lördagen blev enligt mig ingen flopp alls! Vi anlände till Mora strax efter åttatiden. Lotsade runt och kollade läget lite. Vi insåg att det var ganska länge kvar tills vi skulle åka så vi satt oss i en liten stuga där dom serverade frukostbuffé, men vi nöjde oss bara med lite varm choklad.
Run 09,45 tog vi bussen till Oxberg. Det blev lite försenat så när vi väl var framme blev vi lite stressade. Vi skulle fylla i ett formulär, dra på oss nr lappen, packa ihop alla överdragskläder, klossa skidorna och själv skulle jag hinna med att gå på toa. Ca: 11,10 stog vi starklara, försökte hoppa och studtsa lite för att hålla oss varma. Det var en blandad kompott som stod där. När stratskottet gick var det bara att åka på, det blev lite segt i början just för att alla var så nära inpå varandra. Men vi klarade oss bra. Efter några kilometer började man komma ifrån den stora klungan folk och kunde åka sitt eget tempo.
Drygast var det att se alla skyltar där det stod hur långt det var kvar till Mora, att se en skylt med 25km kändes ju sädär. Men vi båda tyckte att det gick hur bra som helst första 15 km. Men när skylten då kom att det var lika långt kvar tappade vi lite av tålamodet. Då hade vi ju redan åkt så låååångt och så lääänge tyckte vi, och att vi skulle åka samma sträcka igen blev för mig bara psykiskt  jobbigt. Men det gick bra. Så länge vi fick i oss ny energi tack vare atta vätskekontroller så var det bara att köra på.
Men det är klart vi hade våra svackor, ett tag kändes det som vi nästan "gick" på skidorna. Allt blev så jobbigt då det bara var uppförsbacke efter uppförsbacke, och känningarna i ryggslut, axlar och baksida lår gjorde inte det hela bättre.
Sista 5 km var det bara att köra på. När det var ca 3 km kvar kom den sista vätskekontrollen, i med lite kaffe sen var det bara att spurta dem sista kilometrarna. Jag såg att jag hade chans att komma in under 3 timmar, så det ville jag inte missa.
Den sista kilometern kan har varit den längsta någonsin. Fy Fan! Då var det bara att trycka ner huvudet och köra slut det sista jag hade kvar, och när jag sedan kom över den förbaskade mållinjen var allt en befrielse. Jag klarade det! Tiden blev 2,58,15
Under loppet och direkt efter tänkte jag "Jag ska aldrig mer göra detta". Men såhär i efterhand så tror jag nog att jag vill det. Med lite mer träning och bättre teknik i åkningen så kommer det nog att gå bra.

Ingen kamera hade jag med mig i spåret. Vilket var tur. Skulle inte ha en chans att hinna ta kort. Det som var lite märkligt i spåret var att det var alldeles tyst. Ingen som sa någonting. Så när jag och Åsa väl sa något till varabdra så ekade det typ.. Själv hade jag lust att pusha på alla, skrika åt alla att vi gjorde ett kanon jobb. Men vad skulle dom då tänka .Nej, så det blev inget av.


Kvällen spenderades först på Broken Dreams med familjen. Mums! Sedan Var det RockBand för hela slanten. Trummorna är bäst, och jag var grym! :o)
Därefter drog vi iväg, dom som var i tillståndet för att åka, till Falun och Harrys. Kul Kul. Underbart att vara nykter på dansgolvet.
Somnade som en stock när vi väl kom hem, och blev allt lite sovmorgon. Söndagen avverkade jag ett 12-16 pass på jobbet.
Kvällen blev lugn. Var sjukt trött så vi bestämde oss för att laga hemmagjord pizza och slänga oss framför teven. Sagt som gjort. Att baka denna pizza kan nog också varit det värsta värsta jag gjort, helvetes pizza. Skulle laga en "proteinrik" pizza. Mitt tålamod är inte det bästa. Degen var så förbannat kladdig så det fastnade på fingrarna hela tiden. Oj Oj, man skulle inte ha vart i närheten av mig då, det säger jag bara. Stackars M.
Hur som helst, pizzan blev god. Tack å lov!

Sov som en prinsessa inatt. Idag har jag grejer som måste fixas. Handling, matlagning och träning. Roligt att man har så fullt upp varje gång man är ledig. Men så är väl livet!



Några få bilder från helgen, väldigt få...

               
Mora                                     På caffét



                
i bussen påväg till Oxberg     Oxberg


 





Dryg, drygare, drygast!

Tiden 2,58. Kan möjligtvis varit det drygaste jag någonsin gjort, men en sjukt rolig upplevelse. Uppdatering och några få bilder kommer imorgon. Nu väntar rockband hos Crille, möjligen utgång!

21/2-2009, tjejvasan

Big time. Big date to remember. Shit. Är riktigt laddad nu alltså. Låg bara och väntade på att klockan skulle ringa. Har inte hunnit kännt av än om jag är trött eller inte. Har laddat upp denna dag med gröt. Gröt brukar vara bra, får se om det hjälper. Ska åka och hämta Åsa nu sen drar Sypen iväg mot MORA!

Nu är det bara att köra. Önska mig lycka till så hörs vi ikväll!

Rock Band

The big day närmar sig. Har börjat förstå innebörden med denna crazy idea. Jag ska helt enkelt ta det som en "lördags tur", lite som en friluftsdag skulle man kunna säga, utan matsäcken. Detta efter att jag insett att ELIT ledet startar 10,00 och mitt led startled 7, startar 11,15, alltså när vi startar så har i princip ELIT ledet gått i mål.. OCH HUR FAN SKA JAG DÅ KUNNA VINNA? Nej, just det det finns alltså ingen chans.

Många hade gärna sett en live sändning härifrån, där ni kunde ha följt mig i spåret. Hur bra hade inte det varit? Och frågan är, hur många hade kollat? Men jag måste tyvärr göra er besvikna, det kommer alltså inte att hända! Ingen live sändning på mittlivsombengan.blogg.se

Har dock funderat mer och mer på vad pappa sa igår, ja kameran... hade det inte varit lite coolt med lite bilder från spåret? Nu när jag ändå ska ut på min lilla friluftsdag? Tål att tänkas på...




Kvällen har spenderats hemma hos Crille, aka Maskinen, med Rock Band. Alla var där. Crile, Sandy, Robin och Mickis. Grymt. Kvällens bästa var nog Crille på trummorna. Mäkta imponerad.


Bilderna får avsluta detta för denna gång..

                                                                                





//Bengan -Charlotte Kalla



(Ni kanske hinner med att få lite info om formen-för-dagen-blogg imorgon bitti.
Men jag säger inte för mycket, jag vet hur morgontrött jag är)

Jobb

Sitter just nu på jobbet. Har lunch. Jag och Åsa laddade med lite Thaimat. Mums. Nervositeten har lagt sig lite, Åsa har lugnat ner mig. Hon är väldigt positiv till loppet imorgon. Kanske för positiv.

Jobb till 19.

Återkommer senare!

Vad Har Jag Gett Mig In På?

Börjar pirra i magen lite. Börjar bli lite smått nervös. Vad är det jag har gett mig in på? Klarar jag detta? Stressen, paniken när jag står där? Men nu finns det liksom ingen återvändo. Nu är det bara att köra.

Startled 7. Beräknas starta kl 11,15. Måste fixa detta på 3,5 timme i alla fall, annars är jag sjukt dålig. Pinsamt dålig.

Blev tyvärr ingen skidåkning imorse, insåg att jag inte kommer bli bättre till på lördag för det, så jag tog en välbehövlig sovmorgon. Laddar mentalt istället. Tror jag har större fördel med det. Måste gå igenom det här loppet i huvudet alltså. Shit!

Morgondagen kommer jag inte gör mycket. Jobb som antagligen kommer bestå till större delen av att ladda, än att lägga fokus på kunderna, tyvärr! Ungefär som att ladda inför ett derby i fotboll. KiK-Ornäs match. Den dagen var inte mycket till jobb. Stod mest nere vid fotbollsväggen och försökte tränga bort min nevositet helst ville jag bara fråga kollegorna om dom kunde dra några skott på mig. Men nu var det inte fotboll, nu handlar det om en sport jag inte vet ett dugg om. (vet knappt hur jag ska åka om jag ska vara ärlig, men framåt får jag hoppas)
Antar att ni hittar mig nere vid skidorna imorgon, eller kanske i något hörn drickandes någon slags uppladningsdryck.

Pappa frågade precis om jag inte skulle ta med mig kameran, kameran tänkte jag, vore kul, men när fan ska jag ha tid att ta alla kort? Vad menar han, att jag ska ha en liten kamera väska runt midjan så jag lätt och enkelt kan ta fram den? Eller att jag ska fråga någon i spåret om dom har "lust att ta ett kort". Nej, jag tror inte det!




Återigen tidig sovdax. LADDA LADDA LADDA!




Hängig, trött och sjukt seg..

..ungefär så skulle man kunna beskriva hur jag känner just nu. Eller rättare sagt så har hela dagen varit så. Vet inte riktigt vad det beror på om jag har fått för lite och dåligt med sömn, eller om jag helt enkelt är slut i kroppen efter all träning. En blandning skulle jag kanske tro.

Gym imorse. Var meningen att jag skulle åka skidor eller gyma efter jobbet eftersom jag slutade tidigt -18.00, men det blev inget av det. Är hemma och har precis käket. Vart och handlat snacks och hyrt film. Ska lägga mig i sängen och bara njuta. Ingen energi för mer.

Imorgon däremot hoppas jag att jag är piggare. Då är det dax att köra det sista skidpasset inför helgen. Ska försöka få ihop ett längre pass. Sen väntar jobb och fotbollsträning på kvällen.

Fredag blir en ren vilodag. Slutar jobba kl 19, efter det ska jag hem och sova. Vi planerar att lämna Borlänge runt 6-tiden lördag morgon. Jihoo!

En planerad "lagfest" på lördag också. Ska bli kul. Funderar på utgång i Falun. Be there!

Kommer tyvärr att missa årets första träningsmatch på lördag, då vi spelar mot Gävle. Känns lite synd, alla träningsmatcher är sjukt viktiga nu inför säsongen.





Hittade lite bilder från SM:

  


För mer bilder kolla 
http://www.viktorljungstrom.se/thumbnails.php?event=256


/Bengan

Bruce Springsteen

Brucan kommer till Sverige för spelning i Stockholm. Me like. Sandy och Mickis som är Bruce fanatiker hängde framför datorn när biljetterna släpptes. Tur för dom, och mer tur för mig. Alla fick biljetter. Jag och Tone ska gå torsdagen, medan de andra går söndag. Jag och Tone planerar en hel tour i huvudstaden. Hotell och allt. Ska bli så kul. Så idag har jag haft lite tid över för att lyssna på hans nya skiva och självklart alla dom andra hitsen! Han är kung.
En favorit måste vara "My hometown". En låt som följt mig sen Thailands resan.




Blev ca 5 km på skidor, bra! Har snart sammanlagt kommit upp i 3 mil, och imorgon kan det bli ännu mer.






LYSSNA OCH NJUT!









Nu väntar kvällsmat och sedan sovdax!

Gym, jobb och skidåkning står på schemat imorgon.
GODNATT!

LEDIG DAG IDAG

Har precis avverkat ett axel- och magpass på gymmet. Grymt skönt. Tog en sväng förbi ICA och inhandlade lite mat. Så nu blir det till att laga någon god kycklingrätt. Underbart att man är så grym på att laga mat.

Ska försöka att bygga på mina km på skidor idag också. Men det känns som att det inte spelar någon roll hur mycket jag än försöker träna denna vecka för jag blir nog inte nå bättre tills lördagen ändå. Men man ska aldrig sluta hoppas.



Sandy visade mig detta youtube klipp i helgen och måste nu bara dela med mig, helt magiskt!





// Bengan - to be continued

SM-SILVER..

...ska man vara besviken eller nöjd för att man är bäst  2:a i Sverige på inomhus fotboll?

 Ja, vissa skulle göra mycket för den andraplatsen. Själv är jag mest besviken. Besviken på att vi som lag inte kan prestera när det som mest gäller. När vi flera gånger förut har slagit det lag som stod som motståndare på andra sidan.
När vi redan slagit ut dom ur sm-arrangemanget denna gång. När jag vet att vi kan så mycket mycket mer än vad vi presterade. Men för att gå av planen som segrare kan man inte gå ut på planen och tro att guldmedaljen ska vara våran innan domaren blåst av matchen.
Man måste vara värd att vinna en match, och tyvärr så var vi inte värda guldmedaljen det denna gång.  Synd nog!

Jag vet att fotboll är en sommar sport och att det är utomhussäsongen som gäller, jag vet att inomhussäsongen bara är ett "avbrott" från all den tråkiga försäsongsträningen. Men vad är då det roliga med fotboll när man inte kan kliva på och av planen som vinnare?
Jag är en tävlingsmänniska och gillar inte att förlora. Så är det bara. Men som många skulle säga det, "Det är bara att bryta ihop och komma igen", och det finns nog inte mycket annat att göra vid detta tillfälle än att just bryta ihop och komma igen.





Helgen annars var trevlig. Alltid lika roligt att jobba på gemenskapen inom laget.
Bussresan gick bra. Den så kallade "banketten" vet jag inte vad som hände med. Var i princip en middag med buffé med alla lagen sen när man hade ätit klart fick man gå. Vi kikade teve och fotbollsmatch. Sen var det bara att lägga sig och ladda för morgonsdagens matcher! Dagen därpå blev en blandning av många känslor. Både glädje -och besvikelsetårar. Helt overkligt att en sport kan föra med sig så mycket känslor. Magiskt på något vis.



Bilder från helgen:




  



 





Ny vecka nya tag!

Mitt mission denna vecka är ------> T J E J V A S A N !

Kommer det att bli en flipp eller en flopp? Kanon eller kalkon?
Det återstår att se.


// Bengan™ -still going strong


4 min..

..tills jag börjar jobba. Alltid lika härligt när jag är ute i tid!

Väskan är packad!
Handskarna är med!
Matsäcken är fixad!
Humöret är på topp!

Kan det bli bättre? Jag tror inte det!

Jobb fram till klockan ett sen bär det iväg. S K Ö V DE !


HA DET GOTT ALLESAMMANS OCH ÖNSKA OSS LYCKA TILL!

VÄRLDENS BÄSTA FREDAG DEN 13:E!

Ja så skulle man kanske kunna sumera denna dag.
Började dagen med ett riktigt riktigt skönt bröst, triceps och mage pass på gymmet! Känner att proteinet gör sin nytta, om inte annat så syns det när jag kör. Sjukt bra!

Väl på jobbet erbjuder sig Fredrik, DAGENS STORA ÄNGEL, att jobba åt mig några timmar imorgon. Så jag kan åka till Skövde med laget och bussen. Det känns super skönt att inte behöva stressa iväg från jobbet och tokstressa bilresan till Skövde och banketten. Nu kan jag i lung och ro jobba och sedan hoppa på bussen. TACK TACK TACK!

Blev skidåkning efter jobbet som planerat, dock lite kortare... ca 5 km bara. Känns underbart, uppladdningen inför vasan känns riktigt bra!



Imorgon kl 13 lämnar bussen IP. Ett riktigt laddat gäng åker ner för att göra allt dom kan, och går allt som det ska spelar vi final, FINAL i SM!!!! Men måste först hålla fokus på semifinalen mot Eskilstuna! Kan bli grymt!






Lite sena bilder från pulkaåkningen som jag lovade. Enjoy!














Redo för dagens utmaningar

Godmorgon mina vänner. Blev som sagt lite sovmorgon vilket var behövligt. Ställde klockan på 08.00 men somnade ändå om och vaknade strax innan nio. Gröten och frukosten är avklarad. Cd-skivan till jobbet är gjord. Träningskläderna är på. Så nu väntar ca en timmes träning på gymet sedan jobb, och därefter skidåkning. Kul Kul. Ska försöka åka 1,5-2 mil idag. Behöver så mycket skidtid som möjligt nu. Nedräkningen har börjat. 8 DAGAR KVAR! Känns underbart!

Over and out!


Skärpning!

Har varit dålig uppdatering nu senare dagar. Lovar att förbättra mig. Anledningen till detta är att det är mycket att stå i. Ledig dag idag iofs, men man hinner inte riktigt med saker man vill ändå.

Gick upp tidigt imorse. M har rivit ut badrummet så rörmakare å folk springer ut och in i huset nu som galningar. Och man vill gärna inte ligga och sova medan dom är i huset och grejar. Så det var lika bra att ställa klockan tidigt, så någon sovmorgon var inte att räkna med.

Lagade massvis med mat, som tog sin lilla tid. Var meningen att jag skulle hinna träna imorse men det blev tyvärr inge av, tar det imorgon. Sen var jag med Tone och Mickis in till Falun och shoppade. Jag skulle självklart inte shoppa, men klart jag var den som shoppade mest. Typiskt. Hittade iaf fina och användbara kläder, vilket är ett plus!
Väl hemma igen åkte jag ner till solstationen och solade. Sen hem och byta om och färd mot IP. Idag tog vi lagfoto, gick bara bra. Kommer bli ett riktigt grymt kort det där!


Imorgon väntar jobb 12-18 sedan längdskidåkning med Åsa. Träna, träna, träna inför tjejvasan.



Sandy och jag fösöker styra upp en blogg  åt KIK-dam. Går ganska bra. Har börjat nu men insåg att det finns sjukt, sjukt mycket att göra på en blogg. Kanske därför jag inte har gjort något åt min egen. fattar ingenting av sånt. Men vi tänkte iallafall starta upp och skriva en blogg om allt som händer runt KiK dam. Ska bli roligt!

kikdam.blogg.se 

Tyvärr inget uppdaterat, försöker fixa till bloggens utseende först. Har någon förslag så HÖR AV ER!



Läggdax snart och sovmorgon. Borta bra, men hemma bäst!


KiK goes Plättbacken

Har precis fått i mig lite kvällsmat, blev kesella med blåbär, päron och lite nötter. Sjukt gott.

Dagen har spenderats på jobbet och i pulkabacken, aka plättbacken. Blev ingen träning utan pulkaåkning för hela slanten, och kul var det! Korvgrillning och mys. Alltid lika roligt att göra saker med laget utanför planen. Kort kommer upp så småningom.

Veckan ser ut som följande:


Onsdag: 09-10.30 GYM, 11-20 JOBB
Torsdag: LEDIG (gym, tvätt och förberedelser inför helgen)
Fredag: 12-20 JOBB
Lördag: 10-14(15) JOBB, avresa från IP 14.00 till Skövde SM-Futsal, 19.00 Bankett
Söndag: Match, KIK-Eskilstuna



Det går framåt, sakta med säkert!

Phu! Precis hemkommen efter en ca mils lång skidtur. Gick förvånadsvärt bra. Med tanke på att jag bara hunnit åka 2.5 km i år. Men nu är jag på gång. Sakta men säkert. Har ju hela 2 veckor kvar inna tjejvasan så det här ska väl gå vägen! =)

SM till helgen. Problem att byta bort lördgen. Så vet inte om jag måste åka ner själv efter jobbet. Vilket jag helst inte vill göra, då missar jag banketten och allt det roliga. Men finns det inga alternativ så blir det väl så, annars får jag väl stanna hemma. Fan Fan Fan!! Så jävla typiskt. Nu har jag verkligen börjat förstå att jag måste söka nytt jobb och att jag aldrig mer ska ställa upp för företaget igen! Jag lever ju för fotbollen. Det är ju det jag vill göra. Aldrig att jag missar en match eller cup, knappt ens en träning pga jobbet!

Så just nu är det väldigt väldigt stressigt. Måste ju bara vara ledig, och jag blir så stressad och öslar så mycket energi på att försöka få ihop det allt jämt. Drygt! Jag hoppas i allafall att det löser sig. Vill vara med på SM, och jag SKA vara med! =)

Dax att sova nu, blir tidig läggdax så jag orkar upp och gymma!

CIAO!

Underbara söndag!

Dagen har varit bra till skillnad från igår. Tog lång sovmorgon, var meningen att det skulle vara fotbollsträning ute på IP idag men det snöade på tok för mycket, så det blev inställt.
Låg kvar i sängen ändå fram till klockan elva. Skönt. Sen var det bara att gå upp och äta en underbar frukost med gröt, bär och proteinshake, för att sedan ta sig iväg till jobbet till klockan tolv.
Bilen var helt igensnöad, måste minst ha kommer runt 2 decimeter inatt, coolt!
Jobbet gick helt ok, var bara ett "kort pass" på fyra timmar, sen bar det iväg till gymet med Tone. Körde Bröst, triceps och mage. Träningsvärk imorgon, underbart!

Efter en sisådär 3 månaders period utan färgning eller klippning av håret var det nu dax, utväxten var inte att leka med.
Så vi körde 2 flugor i en smäll. Jag hjälpte Tone att färga hennes hår, och hon hjälpte mig! Alltid lika roligt att leka frisör för stunden.

Just nu sitter jag och kollar på M när han försöker ge sig på Guitarhero. Går väl sådär om jag får säga det. Haha. Snart är det min tur, upp till bevis!

Imorgon, om jag är duktig och pigg, tänkte jag gå ut och springa innan gympasset, sedan vidare till jobbet klockan tio. Så då måste jag alltså gå upp ganska tidigt för att hinna med allt. Så jag ska inte säga alltför mycket, eftersom jag vet hur morgontrött jag är. Men det är vad jag siktar på!

Fotbollsträningen är inställd imorgon. Så det blir, hör och häpna, lite skidåkning. Tisdagens träning är också inställd, eller vi ska ha pulkarace med laget. Ska bli kul och ta hem segern! Ha Ha..

Nu väntar teven och Beck!


TJO!

HELVETES J*VLA DAG!

Man skulle kunna tro att det är fredagen den trettonde. Helt sjukt att en skit sak kan förstöra en hel jävla dag!
Ställde klockan på 07.15 för att käka frukost och förbereda mig inför det berömda beep testet som skulle gå av stapeln kl 09.00. Frukost eller mat överhuvudtaget innan träning är ett måste, iallafall för mig.
Min mobil har inte riktigt varit helt OK den senaste tiden, stänger av och slår på sig själv om varannat. Så vad tror ni hände imorse. Vaknade av att min mobil var helt död. Härligt. Vad var nu klockan? Drog åt mig en annan klocka och fick se att den står på 08.42. 08.42. Va fan, träningen började ju kl nio!!! Panik. Trodde först jag drömde. Men ICKE! Det var bara att slänga i sig en halv banan, för att inte få håll, sen dra sig iväg mot vallen! FYYY FAAN!

Springningen gick helt OK, känner dock att Thailands resan fortfarande ligger och spökar.
Men blir så sjukt irriterande när man inte får ha sina "riktiga" förberedelser. Så nu har dagen självklart varit helt förstörd. Finns inte mycket som kan åtgärda denna dag. Tyvärr!
Så därför spenderar jag denna lördag sittandes framför datorn, vilket jag älskar. Hemma och tråkar kan många tycka.

Imorgon väntar en ny dag. Ny träning. Och ännu en ny dag med jobb. En vanlig vardag skulle man kunna säga.



To Be Continue

Tjejklassikern?

Tjejvasan. Om två jävla helger. Hur ska detta gå? Är det OK att man bara har åkt 2,5km på skidorna i år, och inte har lust att öka mängden heller. Eller lust och lust, det handlar om att det är så förbannat drygt och valla, och jag kan inte påstå att jag riktigt har tid heller.
3 mil.
Känns underbart bra. Jag vill åka. Jag kommer att åka, om inte så skyller jag på att jag har match, vilket jag iofs också har men... Men det skulle vara roligt att åka det någongång, kanske en början på klassikern? Fram kommer jag, frågan är bara när och hur.

År-08 när jag införskaffade mig skidorna blev det åka av. Fick inte in tekninken med att åka klassiskt med vad gjorde nu det när det gick så sjukt bra att skejta? Ja vad gjorde nu det..? För ca 1 månad sedan var det någon som sa "-Du får inte skejta på tjejvasan, då blir du diskad.." All träning för gäves kände jag lite då. Men kanske blir som Åsa säger, att vi tränar hela sista veckan och avslutar med 3 milen på lördag, ett ganska bra upplägg om ni frågar mig.

Den som lever får se!



Beeptest imorgon. 09.00. Jihoo... Undrar hur långt jag orkar springa.



Helgen kommer förövrigt att bli lung, som vanligt. Jobbar fortfarande på min INTE-DRICKA-PÅ-HELA-SÄSONGEN-GREJ.
Känns mer eller mindre ganska naturligt att inte dricka. Kommer nog inte bli heela säsongen men mer eller mindre iallafall!
Träning lördag och söndag, sedan jobb hela helgen. Kör på hårt nu och är inte ledig förens på torsdag. Måste försöka jobba igen lite med tanke på alla helger som jag har och kommer att få lov att ta ledigt tack vare fotbollen.




Godnatt och önska mig lycka till imorgon!


TÅN VÄRKER NÅ SÅ FRUKTANSVÄRT..

Sitter framför teven, dricker sodastreamad Oboj,
men mina nya fotbollsskor på fötterna och fösöker "gå" in dom.
 Att ett par nya fotbollsskor kan vara så sjukt obekväma, hur kan detta vara möjligt?
Blir inte bättre av att min högerfot är större heller.

Nå, gymmat, jobbat och tränat fotboll.
Att jag fortfarande inte fått tillbaka min kondition sen helvetes resan är ju helt osannolikt!
Fan, fan, fan..
Ligger fortfarande nästan sist på "2.5 min".
DET ÄR INTE SANT!


Kanske borde byta ut något av mina gympass mot ett springpass?
Kanske skulle vara något för Fröken Bengtsson, så att hon någongång kommer i form!
På tiden kanske.

Men beeptest väntar på lördag, ska bli kul och se!

I veckan fick jag 2 par nya skor av Adidas! Tack, tack och tack!
Fotbollsskor och street skor. Nice!

Imorgon väntar ett 12-20 pass på jobbet.
Tone följer med mig till gymmet imorgon innan.
Alltid lika roligt att gymma flera.

Nu är det dax för lite kvällsmat. Keso, nötter och frukt. Mums!








Benjamin Buttons otroliga liv...

Bio. Nyss hemkommen.
Benjamin Buttons otroliga liv

Lite lång. Lite seg.
Blev bättre mot slutet.
2 tim 45min

Längre recension kommer senare.

Imorgon väntar gymmet jobbet och fotbollsträningen.
Underbar dag!


Godnatt mina vänner!

YEAH...

Här kommer lite bilder från Oasis och globen!











No Time For Losers

Härlig helg. Fotboll fotboll och åter fotboll. Me like.
Började 04.00 på fredags natten. Samling på IP och bussfärd mot Långsele.
Kudde och filt var med. Slocknade innan vi hade nått Falun.
Ca 4 timmar senare var vi i Sundsvall och det var dax för frukost på Scandic.
Ytterligare en 2-timmars bussfärd innan vi nådde Långsele. Far far away från all möjlig civilisation

Matcherna gick bra. Två vinster av två möjliga.
Bussresan hem kunde inte gå bättre.
Hem och ladda för spel i Forssa cupen. Vilket vi också fixade.

Nu väntar sm-final i Skövde om två veckor.
And we mean to go on, and on, and on, and on..


We are the champions, my friend and we'll keep on fighting till the end ..



RSS 2.0