Harry Potter!!

Uppe med tuppen imorse. Ställde klockan på 7, och gick upp strax efter det. Morgon promenad i hela 90 min. Skönt att rensa tankarna lite. Har hunnit käka frukost, de vanliga, gröt med bär. Och nu väntar ett axlar mage pass på gymmet innan jobb kl 12. Så skönt att ha gjort träningen på morgonen.

Jobb till kl 20 sen blir det bio med tjejerna. Harry Potter och halvblodsprinsen. Spännande. =)

Nu är det dags att bege sig av mot gymmet!!

GodMorgon Torsdag!

Precis käkat klart frukosten. Nu väntar morgoncardio och gym. Blir rygg och triceps och även ctn efter det.
  • LASTDRAG BAKOM NACKE 5*8
  • RODD I SMITHMASKIN 5*8
  • T-BAR 5*8
  • BELLY BACK 5*MAX
  • DIPS PÅ BÄNK 5 SET
  • ENARM TRICEPS PRESS ÖVER HUVUD I KABEL 5*8

Gårdagen på jobbet var väldigt lugn fram till kl 19! Då vi tog några snattare. Så sista timmen som ofta ofta brukar vara såå långsam gick så snabbt. Skönt.

Jobbar extra idag på min lediga dag. Pengar pengar pengar. Ledig först söndag och då har jag jobbat, ELVA dagar i rad!



Gymmet väntar!!



Onsdag

50 min blev det när jag var ute på min springtur runt åtta snåret imorse.. Sitter nu och dricker min proteindrink och käkar gröt med hallon och blåbär. Kan vara dagens godaste måltid.




Jobb mellan 11-20 som sagt. Så nu ska här hinnas med och laga lite mat, bråttom bråttom.

CIAO!!

Garderoben på plats

Ny vecka, nya tag...
Förkylningen har helt gått över och med det har jag börjar träna igen. Äntligen, säger jag då bara. Har redan tränat mer på dessa två dagar än vad jag gjorde hela förra veckan, ja det är på tok för dåligt. Jag är sjukt peppad för all träning nu, vill se resultat i det jag gör. Detta gör bara att jag vill träna ännu ännu mer...

Garderoben är på plats! Duktiga pappa har vart här och fixat garderobsdörrarna, så nu sitter dom på plats. Och vilket resultat det blev sen då! TACK! Nu väntar dock inredningen, alltså själva garderoben. Har på tok för mycket kläder här som bara ligger och slänger.




Har kollat upp lite kurser på högskolan i Falun. Eftersom jag ändå inte kan börja PT utbildningen än, pga fotbollen så tänkte jag passa på att läsa en kurs. En liten förkurs skulle man kunna kalla det, förkurs till PT utbildningen. Kommer antagligen att bli Idrottsfysiologi och träningslära. Väljer mellan den och humanbiologi med idrottsinriktning. Förmodligen skulle jag nog kunna läsa båda två men vi får se. Ett steg åt rätt riktning iallafall.

Stor handling har det blivit av idag också, inköp av Kesella. 6 förpackningar. Det behövs när man äter som jag gör. En nyinköpt hårfön á 799.- på OnOff. Den gamla ballade ur, så nu får vi hoppas att denna är lika bra som dyr.



                           




Imorgon väntar jobb mellan 11-20. Solen ska tydligen titta fram så då blir det garanterat ett löppass imorgonn bitti.



GoDNaTt!

Lördag!

Hemkommen från jobbet och har precis käkat grönsaksomelett. Det var en fruktansvärt seg dag på jobbet. Phu.. skönt att äntligen vara hemma, enbart 4 dagar kvar innan lediga dagen. Känns sådär.


Bion igår var bland det roligaste jag har sett.. The Hangover. Måste alltså ses. Man fick lite ångest och panik i deras vägnar, shit vilken svensexa. Kanske inte något man själv skulle villja vara med om. Grym film som sagt.


Ikväll blir det utgång med chixen. Ska bli riktigt kul. Dags att börja göra i ordning sig kanake..

TJO!






3 äggvitor, 1 helt ägg, skinka, lök, vitkål, svamp, paprika

Bagare Bengt..

Fredag och ännu en träningsfri dag. Detta måste genast avbryta så det inte övergår till någon vana. Gårdagens fotbollspass hoppade jag över, då jag inte kände mig fullt så frisk och vilket jag idag får tacka mig själv för. Mår mycket bättre! Har ingen känning alls av varken febern eller förkylningen. Lite snuvig men det får man ta.

Gymmet är tyvärr stängt imorgon, så det får bli ett löppass istället. Grillning hos pappsen på söndag så gymmet får helt enkelt vänta tills på måndag.

Blir så sjukt inspirerad av att läsa alla som bloggar om fitness. Den hårda träningen, sjuka dieten och deffningen. Jag vill också! Hade det inte varit för fotbollen så hade jag varit i full gång och deffat. Jag har aldrig någonsin kunnat tänka mig ett liv utan fotbollen, men nu gör jag nog det. Men i utbyte av att befinna mig i fitnessvärlden.
Det jag drömmer mest om nu är, förutom att lyckas inom fotbollen, att utbilda mig till Personlig Tränare. Att få jobba med kost, hälsa och träning är något som jag velat göra länge nu och det är också det jag strävar efter att uppnå. Sooner or later.
'


Bjuder här på några bilder från gårdagens bakning. Gjorde ett försök att baka scones, resultatet blev sådär måste jag erkänna.





Lite torra och hårda. Bättre lycka nästa gång.



Nu väntar bio med Tone och M. The Hangover.

Onsdag

Onsdagar innebär alltid långa jobbdagar. Med långa jämför jag självklat med de dagar jag annars jobbar, och då bara 10.17.30. Idag var det en åttakväll som skulle avverkas. 11-20. En hemskt jobbtid för min del. Men jag överlevde!

Imorse var solen tillbaka. Solen ger energi, men idag gick det inge vidare bra. Ställde klockan på 8 för att hinna med en powerwalk och ett gympass innan jobbet men kroppen sa ifrån. Sov istället till kl 9.30. Helt sjukt. Mår inge vidare bra, känner mig febrig utan feber, plus att jag är genomförkyld. Börjar tro att det kankse är någon sort av bihåleinfammation som spökar.
Inga gympass alls denna vecka då orken inte funnits. Dock har jag tränat fotboll både måndag och tisdag, vilket jag som mest på tisdagen kände att jag inte borde ha gjort. Helt borta i huvudet. Nu gäller det att vila tills jag känner mig bättre. Tydligen viktigt det där med att lyssna på kroppen när den säger ifrån.

Nu väntar "kesellafluff" sedan sängen!

Godnatt!

LASAGNE

Här kommer ett supergott recept på lasagne.

30min 225grader

LASAGNE MED KESO OCH MORÖTTER:
800g KÖTTFÄRS
1 msk OLJA
2st LÖKAR
1-2st VITLÖKSKLYFTOR
4-5st MORÖTTER
400g KROSSADE TOMATER
4dl VATTEN
250g KESO MINI
300g LASAGNEPLATTOR
3-4dl RIVEN OST
1tsk BASILIKA
1tsk OREGANO
1tsk TIMJAN
1tsk SALT
1tsk SOCKER

STEK KÖTTFÄRSEN I OLJAN. HACKA SEDAN I LÖKEN OCH RIV I MORÖTTERNA. PRESSA I VITLÖKSKLYFTORNA. HÄLL I KROSSADE TOMATERNA OCH KRYDDA. HÄLL I VATTNET OCH LÅT KOKA EN STUND.

BÖRJA MED ETT TÄCKE KÖTTFÄRSSÅS I BOTTEN, SEDAN LASAGNEPLATTOR, KESO, PLATTOR, KÖTTFÄRSSÅS, PLATTOR OSV. SLUTA MED ETT TÄCKE KÖTTFÄRSSÅS. TOPPA MED DEN RIVNA OSTEN.

GUDOMLIGT GOD!

LYCKA TILL!







Prosit

Nu börjar den förkylningen komma som tydligen varenda en redan haft, typiskt! Trodde för en liten stund att jag möjligen kanske skulle klara mig, men icke! Kanske lite feber, men mest hängig, snorig och nyser så in åt sjutton. Men körde träning idag ändå. Visar sig imorgon om det var bra eller inte.

Karin Lissel gjorde debut i landslaget igår, från start. Spel i 90 minuter och hon gjorde en grym insatts. Matchen sågs hemifrån framför teven, den lilla stund vi kunde se den. Var ju nå jävla fel på kanalen så såg sista 5min i första och möjligen 30min i andra halvleken. Känns sådär måste jag säga. Var inte alltför glad när jag satt här. Så irriterad att jag tom ringde upp TV4. Haha. Tydligen något som dom gjorde allt för att lösa, ja det tror jag det.

Ledig dag imorgon sedan väntar jobb i 8 dagar. Måste försöka jobba så mycket extra som möjligen nu för att få ihop lite extra cash till Thailandsresan.. =) En förkylning är alltså inget som jag har tid med, jobb och träning är prioriteten.

Återkommer imorgon. Nu väntar en snabbis shopping på ica maxi. Underbara öppentider, 22.00!

Grymmaste tjejen!

Fredag och äntligen helg. Vad nu detta skulle underlätta i allt jobbande? Möjligtvis att det blir kortare arbetsdagar, annars är det mer eller mindre som vanligt.
Jobbar hela helgen och enligt schemat är jag ledig måndag och tisdag. Kan bli så att jag får hoppa in och köra ett pass både måndag och tisdag vid brist med personal. Men just nu är det behov av pengar eftersom jag håller på att spar till den efterlängtade resan i höst!

Fotbollsträningen är i full gång och det är roligare än någonsin att träna med tjejerna! Det finns massor att träna på och tiden är knapp så nu måste jag verkligen ta vara på den tiden.

DAGENS ABSOLUTA NYHET KOMMER FRÅN STOCKHOLM, OCH KARIN LISSEL. ETT MESS IMORSE FRÅN KARIN SOM LYDDE "Ett tips bara, gå in och kolla svenskfotboll.se. Vem vet det kan ju stå nå roligt" MÄNNISKAN ÄR INTE KLOK. STORA RUBRIKER. ÅTERBUD FRÅN SEGERSTRÖM-KARIN LISSEL ERSÄTTER.
KARIN SKA VARA MED A-LANDSLAGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DU ÄR GRYM TJEJEN OCH ÄR SÅ SÅ VÄRD DETTA! KÖR HÅRT!




Har precis käkat med kompisarna, det blev grillat. Nu ska jag snart byta om för att sedan ta mig ner till stan och s1. Vädret är underbart och det är bara att passa på att njuta av den lilla sol man får.

Tisdag

Sista dagen på "semestern". Jobbdax imorgon. Känns väl sådär!

Igår började fotbollsträningen igen efter det enorma uppehållet, 2 veckor! =) Var kul att få komma tillbaka och köra med laget. Träningen blev som förväntat, mycket fys. Kondition och styrka. Kul. Idag är jag lite seg i benen, men det är väl bara bra antar jag.. som det ska vara. Underbart skönt iaf att äntligen få vara igång på "riktigt". Om ca 2 veckor börjar serien igen och vi ska vara förberedda som aldrig för! Längtar.
Är inte helt hundra i foten ännu, men med lite tejp går det bra. Får försöka rehabba den så mycket som möjligt, så att jag är fit for fight när det hela drar igång.

Har precis kommit hem efter ett träningspass på IP. MV-träning med Peter. Teknik, teknik och åter teknik. Mycket som måste tränas på nu... Men snart hoppas jag att det sitter.

Idag ska det njutas av den som sagt sista lediga dagen. Jobb heeela veckan, sen ledig igen nästa måndag och tisdag. Solen skiner och det kan bli lite solning ute på gården.. borde förresten klippa gräset åt M. Känns som jag är illa tvungen!

Nu väntar mellis, kesella m fun light och frukt.

BILDER FRÅN MASKERADEN. 80 TALS TEMA





Mötley Crüe


John McEnroe


M kom 2:a på tipspromenaden



Roland i "Torsk på Tallin". Magiskt!


Bruce Springsteen

Det finns alltid ett slut på det roliga.

Söndag och semestern börjar sakta men säkert att avta. Jobb börjar först på onsdag då jag inleder min jobbvecka med 2 lediga dagar, den tackar vi för. Har lite panik och ångest över att jag ska börja jobba igen, som jag har förstått att de flesta också brukar få sähär i slutet av semestern. Jag får hålla ut i sisådär 20 veckor till. Det ryktas tydligen om en Thailandsresa runt december. Man skulle kunna säga att det blir lite av en "Thailand-08-gänget-resa-plus-nåra-till" Känns underbart.

En liten uppdate på vad som har hänt i vecakan...

I måndags var vi på bio. The proposal. Sjukt rolig film. Den är att rekomenderas.

   


Onsdagen och torsdagen spenderades återigen i Stockholm. En mer eller mindre shoppingresa med brudarna. Hanna, Darcel och Sarah. Onsdagen hängde vi mest på stan för att sedan ta oss till söder där vi skulle se Hammarby spela mot Örebro. 0-2 förlust till Hammarby. Kvällen spenderades på Layercake där en av D´s kompisar var DJ. Helt ok faktiskt. Hörde om det brutala regnvädret som kom till Borlänge under onsdagen, helt sjukt tydligen, själv hade vi soligt väder i huvudstaden.
Innan vi åkte hemöver på torsdagen svängde vi in till Barkarby för att kolla in outletet. Helt OK faktiskt. Blev några fynd iaf.


Fredag spenderades hos frissan och på IKEA. Den paniken jag haft över mitt hår de senaste dagarna är obeskrivlig. Så ett besök hos frisören var sjukt välbehövd. Måste erkänna att jag trivs mycket bättre i det mörka håret. Därefter blev det en visit till IKEA. Shoppade mest smågrejer, som alltid när man är på IKEA.


Gårdagen var det maskerad som gällde, 80tals tema.Vilken fest och vilken maskerad sen då. Alla var där Bruce, Madonna, Mötley Crüe, John McEnroe.. Magiskt!  Om jag ändå var född på 70´talet och fick uppleva det glada 80´talet.


Idag då. Träning står på shemat. Löpning och ett rygg, triceps pass ska hinnas med. Men nu ska här lagas mat. Lasagne.



Bilder från veckan kommer upp under morgondagen!




Stockholm och 4 of July party!

STOCKHOLM









Resan till Sthlm gick bra. Träningarna var roliga och lärorika.
 Nu är det bara att jobba på alla detaljer som behövs för att komma ännu närmare mitt mål. En stukad fot blev dock resultatet av fredagens träning. Nu är det behandling som gäller för fullt. Vill komma ut och springa men det är tydligen lika bra att vänta med det. Tur är att fotbollsträningen börjar först nästa vecka.






4 OF JULY PARTY










4 of July, USA:s nationaldag. Firades hemma hos Sarah. Trevligt trevligt.



Sista veckan av semestern, det känns ju sådär om jga får säga det. Regn och åter regn. Kul. Möjligen en trip till Sthlm imorn med Hanna, D och Sarah. Känns välbehövt. Annars är det gym och träning som gäller.

Nu väntar lite käk sen fika med Tone i stan.

Stockholm

Leksands sommarland var grymt. Var nästan som att man fick lite av en utomlandskänsla när man låg och solade i poolen. Nu vill man ju inte åka utomlands heller.. åh.

Om en timme bär det av till storstan. Kommer hem förhoppningsvis redan på fredag igen, om jag hinner med tåget.
Nu ska här packas..


Håll tummarna!!

RSS 2.0