Emma och lilla Ludvig

Började dagen med ett träningspass. Fotbollspass med lite inlägg och skott för att få känna på lite boll innan torsdagens träning. Därefter bar det av till gymmet för ett pass, rygg och triceps. Vädret var inte lika solklart som igår, så därför bestämde vi oss för att dissa stranden och istället åka ut på en liten roadtrip, ända till Björbo! Det var verkligen på tiden att få hälsa på lilla Ludvig och även få se hur dom har det i Björbo. Köpte med oss lite jordgubbar och glass. Lillpysen hade inte sovit alltför mycket inatt så han låg för mestadels i vagnen. Jag tog på mig ansvaret och körde runt honom på gården så han kunde sova lite och så att Emma samtidigt skulle kunna få njuta lite av jordgubbarna.
Resultatet: man har ju vart med förr... =)

sötnosen







Imorgon ska vi försöka ta oss iväg till Leksands sommarland om vädret tillåter...

Måndag

Dagen har tillbringats på stranden. Jag och M åkte till Långsjön för att avnjuta det underbara vädret. Fastän vi inte badade så var det skönt att ha någonting att svalka av sig i. Vattnet var kallt, vi snackar inget bad, ingen njutning i sjön, vi pratar mer eller mindre om ett typiskt "kärringbad". Gå i tills vattnet når knäna, och skvätt sedan på resten av kroppen. Men det räckte för mig. Solen värmde sjukt mycket, och det var det som räknades.




Efter badet åkte jag hem och vilade innan det var dagt för ett pass på gymmet. Axlar och mage och mage stog på schemat. Kändes bra, skönt att få köra ur sig lite.

Nu har vi käkat, grillad kycklingfilé m. potatis och sallad, och ska bara slöa framför soffan innan det är läggdax. Imorgon väntar ett fotbollspass. Laddning inför veckans trip till Stockholm och träning med Karin och Hammarby.



Sommar, sommar, sommar...

Helgen har varit toppen. Vädret har varit grymt. Man skulle kunna sammafatta helgen till magisk. Magiskt helg, helt enkelt.
Gårdagen var sista matchdag innan uppehållet. Match i Stockholm mot Älvsjö. Underbart avslut på vårsäsongen, vinst 0-5. Idag började "riktiga" dagen med semester, semster från jobbet och från fotbollen. Inga måsten utan bara njuta. Träna när jag vill och hur jag vill.
Började dagen med  en springtur på ca 1 mil. Skönt i detta väder, och ikväll blir det gymmet. Det är inte nå vidare kul att gymma inne när solen skiner som den gör, så tar det ikväll istället.



innan springturen



Bilder från helgens bravader kommer upp i veckan... Nu väntar solen och badstranden för mig och M.


Semester!!

Helt underbart.. Första dagen på semestern och det kan inte bli bättre. Har plockat och grejat hela dagen för ikväll.
Kommer hit lite folk innan det är dags att gå ner till festivalen.

Dagens måste:
MILOW
TIMBUKTU
MANDO DIAO
LARS WINNERBÄCK

Kvällen kommer bli grym och jag är fortfarnde en stolt nykterist! Keep going strong!

Återkommer imorgon med bilder och annat skoj från kvällen!


Godmorgon!

Kvällen spenderades på festivalen. 1 band var enough. Hoffmeastro. Bra start om jag får säga det själv.
Detta kommer bli en hektisk dag.. Jobb till 17, träning 17.30-19.00 på sportfältet (så varför inte förfesta till lite schysst fotboll gott folk???) sedan skulle jag verkligen vergkligen vilja hinna ner till stan för att se Winnerbäck 19.45. Tro mig, jag är bra på att stressa.. men sjuuuukt seg för det. Det återstår att.

Nu väntar gymmet, ett bröst, bic och mage pass står på schemat,
 sedan jobb och om sisådär... 9h går jag på semester. Magiskt!!

PEACE AND LOVE..

Det nalkas Peace and Love här i Borlänge stad. 35. 000 biljetter är sålda och festivalen är nu Sveriges största.

Ledig dag idag. Jag och Tone har försökt att få in den rätta feelingen inför festivalen. Kan inte påstå att man får den "rätta" känslan när man jobbar på Kupolen. I och för sig är det sjukt, och då menar jag sjukt mycket folk som hänger där på dagarna, så visst blir det lite skillnad men det känns ändå inte riktigt rätt. Så idag har vi kännt av hetluften på riktigt bland folket. Strosade runt i stan, hade en mysig picknick ute och fick som sagt se den riktiga sidan av denna festival som jag aldrig tidigare har sett.... och mer blir det.
Jobbar imorgon och sen sista dagen på torsdag innan jag går på semester. Sen att vädret ska bli magiskt hela denna veckan är lite av ett Top Noch sådär i början av semestern.







Träningen rullar på för fullt och så med fotbollen. 1 match återstår av serien innan uppehållet, Älvsjö borta. Än så länge har vi 7 vinster och 3 förluster. Totalt 21 poäng och 4 poäng upp till serieledarna med 1 match mer spelad. Det är bara att jobba på. Sista matchen är väldigt viktigt, 3-poäng är ett måste!

Det kommer troligtvis att ske en liten förändring på bloggen. Jag kommer förtsätta att blogga men jag kommer att skriva ännu mer om träning, hälsa och kost. Det är det som är mitt stora intresse och det är det jag brinner för, så jag kna inte låta bli..

TAKE IT OR LEAVE IT =)







Cupmatch i Mighty Geen Cup spelades idag borta mot Fors, div 5. Vilket betydde 4 handikappstraffar. En otroligt skön vinst med hela 2-22!




Nu är det läggdax. Morgonjogg, jobb och PEACE AND LOVE väntar!!



Ledig idag..

Och det brukar oftast innebära att en massa massa grejor ska fixas. Så även denna dag.

Klockan ringde 07.00, ska man hinna utnyttja dagen maximalt så får man glömma sovmorgon.
För att inte väcka alla grannar med att dra igång gräsklipparen strax efter 7 så bestämde jag mig för att tvätta.. Helt underbart vad roligt det är att tvätta. Inte.

Käkade lite frukost för att sedan ta mig ut att klippa gräset, och som jag laddat för detta. Drar ut gräsklipparen från garaget och ska starta helvetet men då vill den inte fungera. Underbart. Mitt tålamod är inte det bästa, ringer M några hundra ggr för att få veta vad felet är men får inget vettigt svar. Försöker ett x antal gånger till men den funkar inte alls. Vill absolut inte veta vad grannarna i fönstret stod och funderarde på..
Så, ingen gräsklippning blev det. Första och sista gången, det kan jag lova er!!

Drog  istället ner till gymmet för att "koppla av" lite, fick dessutom sällskap av Mia. Efter det har jag hunnit sola och nu sitter jag här. Ska hoppa in i duschen sedan bär det av till stan för en fika på Blombergs café, med Tone och Mia. Tänkte sedan försöka hinna med en vända in till Falun för att hälsa på Erica på Ikon, sedan väntar dagens Big Happening  match mot Sundsvall, kl 19.00 på IP, BE THERE!!


Nu är det bråttom...






Efter regn kommer alltid solsken...

Det stämmer väl ganska bra det?
Helt underbart att äntligen få vakna av att solen skiner in genom persiennerna.. vad jag har längtat och som jag har längtat. Det är egentligen helt sjukt hur man kan få tillbaka motivationen av lite sol. De senaste dagarna har jag helt hoppat morgonpromenaderna/morgonjogget pga vädret. Jag är inte den morgonpiggaste, det vet vi, så vaknar jag och ser att vädret är det sämsta tänkbara (regn, blåst, grått och trist) händer det alltför ofta att jag ställer fram alarmet på mobilen en timme och somnar om, omedelbart. Jag missar aldrig ett gympass, det är det inga problem med, men att vara ute i dåligt väder tilltalar mig inte det minsta, tyvärr! Imorse däremot tog jag äntligen på mig dojjorna igen och en timmes joggingtur var ett faktum. Underbart!!

Jag har gjort ett miljöombyte när det gäller gym de senaste 2 veckorna. Har povat på Sveas gym. Inte alls helt fel, riktigt trevligt gym men dock inte lika trevligt för plånboken, på tok för dyrt för att Bengtsson ska ha råd att överleva. Jag tror att jag är helt ekonomisk oberoende så att jag kan göra vad jag vill när jag vill.. En shoppahollick med noll koll på inkomsterna och dessvärre uttäkterna. Men där gick gränsen, för denna gång iaf. U never know.



Fotbollen rullar på. 3 förluster och 6 vinster. Mer än vad vi någonsin hade önskats hoppas på från början. Grymt kul. Nu är det bara att höja ribba och sätta upp nya mål!
Match väntar på torsdag. Vi tar emot Sundsvall på hemmaplan innan vi får en kortare vila under midsommar. Spännande match. Första gången jag någonsin spelar emot Jullan, känns fruktansvärt konstigt men ska bli roligt!
Det ryktas om en lite återförening med Järngänget, kanske vi tom får mysa med lille Ludvig? =D Vi får hoppas!



Nu väntar lite kvällsmat och sedan tidig läggdax. Tänkte ta mig upp för en springtur, om vädret tillåter... =)

Bruce "The Boss" Springsteen And The E Street Band

Vi börjar från början.

Lördagsmatchen mot Tyresö blev annat än bra. Spel 10 mot 11 i sisodär 60 min var väldigt tungt. Alldeles för tungt för att vi skulle kunna hålla hela vägen, tyvärr. 1-3 blev slut siffrorna. Dock tror jag att match bilden hade sett annorlunda ut om vi hade fått spela med fullt lag hela matchen. Vi skulle absolut haft chansen på 1 poäng, inget snack om saken. Men det blir aldrig alltid som man tänkt sig.

Efter matchen var det dags att åka ner mot Stockholm. Tankarna hade för tillfälligt länmat matchen och var nu istället på det som skulle komma. En hel helg med brudarna och M i Stockholm.
Vi hade fått lånat Karin "Hammarby" Lissels lägenhet----TACK----- där jag, Tone och M skulle få sova.
Lördagskvällen spenderades först framför teven och landskampen, sedan på ett utestället Snaps.

Söndagen blev mer händelsfull.. Anlände till hotellet vid 12-tiden (där vi skulle spendera sista natten) för att senare åka till Stadion där det tydligen skulle köas. Oh My God... Vi pratar inte 3 timmar, inte 5 utan 7 helvetes timmar innan konserten skulle börja. Men vad gör man inte för att komma längst fram? Ja tydligen ALLT! Vi fick efter några om och men det magiska bandet som skulle ta oss in i den första sektionen. När vi slutligen blev insläppta på Stadion såg jag min chans att få sitta ner och ta det lungt de sista 2h innan The Big Boss började. Jo tack, i sisodär 23 min, innan någon idiot ställer sig upp, och innan jag ens vet ordet av det så rusar alla, och då menar jag ALLA mot stängslet. Mickis hann både resa sig upp och dra undan filten vi satt på innan jag förstod vad som ens försegick. Haha. Kl var då 18.45 och det var 1.15h i bästa fall tills han skulle börja. Tålamodet var inte på topp kan jag meddela.
Men när han väl drar igång har jag glömt allt vad köande innebär.

Mannen är magisk. Mannen är grym. Mannen är kung. Mannen är The Boss!

Finns inte många ord som kan beskriva denna man. Han måste upplevas!
Att låtar som Badlands, Jungleland och Thunder Road skulle bli vansinniga det visste jag redan, men när han sedan avslutar det hela med Twist and Shout, och hela Stadion står upp, då kan jag längre knappt andas.







kön framåt


kön bakåt















Storstaden väntar..

Long time no see... Ett ganska uttjatat uttryck från min sida. Det verkar inte bättre än att ni fåt vänja er.

Mycket har hänt sen sist. Dock inget jag har tid att uppdatera här och nu. För nu väntar ruggigt viktig match mot serieledarna Tyresö. Kan inte bli annat än en förjävla bra match. Därefter Stockholm hela helgen och The Boss på söndag..

*The promised land
*Thunder road
*Hungry heart
*Born in the USA
*The River
*Dancing in the dark
*Streets of Philadelphia
*Badlands

Ja behöver jag säga mer.. ? Nej, jag tror inte det va..






En mycket mycket stor hälsning till
Järngänget Emma och hennes lilla Ludvig!!

RSS 2.0