Smaskig efterrätt!

Har precis ätit mat med M och Henrik. Lövbiff, strips, sallad och självklart fanns också bean med.
Efterrätt blir en magisk fruktsallad med riven vitchoklad på toppen.











Ni kan i princip välja vilken frukt som helst. Själv har jag valt att ha i jordgubbar, banan och apelsin.
 Riv en vit chokladkaka över och in i ugnen i ca 15 min. Serveras med vaniljglass. MuMS!!!!

Ledig lördag...

Lördag och helgens match i Karlstad är inställd. Det hade kommit för mycket snö vilket ledde till att dom inte kunde få bort snön på planen. Underbart. Hela helgens planering blir uppskjuten, tänker givetvis på inkilningen, jag som hade sett framemot detta.. hahaha!

Dagen blir, hör och häpna, en ledig dag för Bengtsson. En lördag och jag spelar varken fotboll eller jobbar. What?!
Har varit uppe på IP och kikat matcher, Sommartidscupen och det bara öser ner snö!! Helvete vad jag älskar detta väder!

Kl: 15.00 är det KIK-Dalkurd, ett måste!



Peace out!

R E A ! !

Hemkommen efter ett mördarpass på jobbet. 10-22.  Med ett litet break mellan 18-20 då jag fick smita iväg och köra ett träningspass. Thank God!
Att folk är som mest galna när det handlar om rea var absolut inte en nyhet, men att vissa kan köa i 3 timmar (!!!!) innan rean börjar är för mig helt ofattbart!  Men med en bok och en kopp kaffe så är vi visst kapabla till det mest omöjliga.





Dålig update de senaste dagarna. Men tyvärr har jag haft alltför mycket att göra så jag har inte hunnit med. Är det inte jobb så är det träning eller tvärtom.
Lite planering har det blivit till helgens kommande händelser. Vi åker och spelar match i Karlstad på lördag mot QBIK, stannar kvar och sover på hotell och drar sedan vidare tidigt på söndag morgon mot Örebro och match mot Glanshammar. Självklart ska denna omtalade inkilning ske... Så sjukt skönt att vara en av dom som får komma på dessa pinsamma grejer och inte vara den stackare som behöver skämmas längre. Det gillar vi!!





Har blivit mycket träning den här veckan, vilket känns sådär. 5 gympass, 3 fotbollsträningar och 2 matcher i helgen.
Det känns egentligen inge konstigt för min del men jag vet hur viktigt det är att vila och det känns som jag inte riktigt har hunnit med det. Shame on me.

Ska hinna med att lägga upp ett träningsprogram åt min kusin under helgen. Ska bli spännande och fantastiskt roligt.
Det är ju trotsallt det jag vill göra så Sandra får bli mitt första mission.






Nu väntar äntligen sängen!! Imorgon blir sista gympasset avklarat för denna vecka. Därefter jobb 10-17.30, en helt underbar tid att sluta en fredag. Helg och långledig från jobbet. Fotboll fotboll fotboll!!! Och som jag älskar det!!

Dagen efter..

Näsan värker. Den är inte i det skick den brukar vara. Hela ansiktet mår inte bra. Men vad gör man inte för laget. Ett ihopsmäll med en motståndare och bollen rätt i ansiktet. Knockout och jag låg på backen. Det är hårt att vara utespelare var det någon som sa.

Kroppen känns annars förvånadsvärd bra. Var ute på en timmes powerwalk imorse och nu väntar gymmet. Inga som helst känningar.
Träningen ikväll blir mer rehab för hela laget, inte alls tungt utan bara urjoggning efter helgens matcher. Kan behövas.

Dagen idag ska jag annars ut och kolla lite gardiner och fixa andra små saker. Fått order och då är det väl lika bra att följa dom! =)

The day of my dream

Vad hände idag då?? Oh my god!

Tidig samling för match borta mot Valbo kl 11. Det var meningen att jag skulle följa denna match från bänken, men jag måste säga att jag redan igår började ana... Jag har alltid velat spela en match som utespelare men aldrig riktigt fått chansen. Men som sagt, igår såg jag ljuset, och imorse blev det sant.

Många återbud och skador gjorde så att jag fick hoppa in, från start i 90 min, som vänster yttermittfältare. Vänsterdojjan är inte att leka med och det vet coach. Ett mål och en assist blev resultatet av matchen. Assisten kan nog vara den grymmaste någonsin... via mitt huvud till Maddes.  Magiskt. Alla mål och assister räknas har jag hört!

Matchen slutade oavgjort, 3-3, men jag är nöjd. Orkade mer eller mindre en hel match. Denna dag lever jag länge på.

Imorgon är en ny vecka. Ledig och det känns förtillfälligt jävligt bra! Gym och lite jogg står på schemat, sen väntar fotbollsträning.



// Bengan - the fucking målskytt!

VINST!!

KiK-Mallbacken, 4-0

Dax att gratulera till årets första nolla. Äntligen. YEAH!

Motståndet var klart bättre än någon annat lag vi mött. Resultatsmässigt så speglade det kanske inte riktigt matchen, men vi var klart bäst!

Äntligen helg för min del. Undra vad man ska hitta på för skoj nu då?

Imorgon väntar ännu en match, mot Valbo. Denna match får jag se från bänken. Lärorikt! Hoppas vi hinner hem i tid för att se Dalkurds match, svenska cupen mot Västerås.





/Bengan -to be continued.

Matchdax!!

Match dag! Viktig match, det blir tufft och kanske för första gången en riktig värdmätare! Kul.

Helgerna brukar oftast betyda sovmorgon, men det är något speciellt med tidiga morgnar. Idag ringde klockan 08.00. Underbart. Bara att snöra på sig skorna och ta en lång härlig promenad. Därefter laddade jag upp med en tallrik gröt. Nu väntar all fokus på match. Samling 11.45. Så laddad!

Kvällen ska spenderas med brudarna. Matlagning och mys. Möjligen pulka eller rockband..


Återkommer efter matchen, med resultat!

Måste man kanske bryta ihop för att sedan komma igen?

Gårdagen var en dag som inte alls tillfredsställde mig. Jobbet gick helt ok, jag var dock sjukt trött men var ändå laddad för träning, skott och spel stod på schemat och det gillar jag. Men när träningen inte alls blir som man tänkt sig så blev allt förstört. Att frysa en hel träning känns mer eller mindre som en bortkastad träning. Jag vet att det är mycket detaljer som man måste jobba med men att knappt vara svettig känns förjävligt!
Att jag sedan kom hem och blev osams med M gjorde det hela absolut inte bättre.

Gårdagen är alltså inte en dag man gärna lägger på minnet. Men som sagt, det är bara att ta nya tag!


Fredag idag. Helt underbart. Jobb till 19 sen väntar pulkaåkning med brudarna!

Härliga Sundsvall

Hemma igen efter en liten tripp upp till Sundsvall, Jullan och Micke. Efter lite förseningar med tåget kom jag fram runt tolvtiden tisdag eftermiddag. Solen lyste i Sundsvall och det kändes som en riktig vårdag. Vi gick ner till stan en sväng och tog en fika, och självklart hade vi tid för lite shopping. Vi fikade på ett jätte mysigt ställe som heter Barista, där vi satt vid fönstret i en hängstol... mystiskt men mysigt.

Efter det var det dax att gå hem och ladda för träningen. Första passet med Leidinge, man måste ju vara laddad. Träningen gick bra, jag är nöjd. Kul att höra hennes reflektioner och åsikter. Man känner verkligen att hon vet vad hon pratar om, det är så viktigt. Kul och inspirerande. Nu är det bara att köra!!
Sen träning så vi var inte tillbaka i lägenheten, som för övrigt var helt underbar, försen strax före tio. I med lite käk och sen dax att sova. Ingen sovmorgon när man är med Julia heller, själv skulle hon upp och jobba idag så jag följde med Micke och körde lite mv-träning med hans fotbollsklass. Strålande sol och jag känner hur jag saknar tidiga fotbollsträningar.
Slapp åka tåg hem, Micke skulle tillbaka till Borlänge så det blev härlig 4-timmar i bil. Skönt.

Nu är det dax för ett gympass. Sen middag och tydligen hockeymatch.






Lite bilder från Sundsvall!!




Tack Julia och Micke för en trevlig visit!!

SJ är såå sköna!!!

Sitter här på tågstationen. Tåget mot Gävle skulle avgå 07.08. Men icke. Ny tid, 07.20. Sen händer det mest omöjliga.. Tåg helvetet är inställt. Och snart hör jag rösten "Tåget mot Gävle är inställt pga tekniska fel, ny avgång 08.10" Ja man tackar! Jag vill gärna inte klaga, MEN VAD FAN ÄR DET SOM HÄNDER??? Inte en ersättninsbuss heller. Jag tror jag blir galen!

Endast 43 min kvar till avgång!!

Sundsvall imorgon

Har varit dålig på uppdatering på sistonde. Men det ska det bli ändring på!
Hemkommen efter träning, och storhandling, underbart! Nu har jag precis käkat och ska snart börja packa. Åker upp till Sundsvall imorgon bitti och blir kvar till onsdag. Ska träffa Jullan och köra ett träningspass med dom. Ska bli så himla kul att träffa henne, var på tok för längesen nu. Önskade dock att alla i Järngänget kunde ses snart!! Det går för länge mellan gångerna!

Lördagen var magisk.
Min proteindrink på lördag morgon blev inte den enda drinken den kvällen. Shit! Ångest? Nej faktiskt inte. Kvällen var grym!! Jag har hört det ryktas om att jag var helt vansinnig, var det bara jag eller var hela bolanche vansinnigt?? Jag tror ju mer på det sistnämnda.. Oh my god!!!



Blir en uppdatering imorgonbitti. Datorn är med. 4 underbara timmar med tåget. Jag ska tydligen skriva, kanske bland det viktigaste och seriösaste inlägget på KIKDAM imorgon också. Sandy vad har du dragit in mig på?

LÖRDAG I BILDER

BILDERNA FÅR TALA FÖR SIG SJÄLV DENNA GÅNG!


                     

                       


                       

                  





//Bengan- to be continued

En dag då vi alla ses

Match och lagfest. Vi snackar om lördag! Äntligen.

Gårdagen blev seg. Jobb till åtta en fredag är inte kul. Men jag tog mig igenom den dagen också. Matchen som skulle ses hanns inte alls med. Erica och Tone kom förbi för att kolla och testa lite kläder inför dagen. Vet inte riktigt om vi kom fram till vad vi skulle ha på oss.

Morgonen har gått åt till att fixa matsäck till matchen, packning av alla kläder och självklart det bästaste, frukosten!

Gröt med bär, smörgås med ägg och kaviar sedan en proteindrink till detta. Antar att denna drink blir den enda drinken jag kan dricka idag!









Ser verkligen framemot denna kväll. Alla tjejer ska ut.
 Var längesen så himla längesen vi alla var ut tillsammans!!

Erica
Tone
Sandy
Malin
Mickis
Karin
Azra
Kim

Och säkerligen sjukt många fler.


VI SES PÅ BOLANCHE!

F R E D A G..

God morgon.
Det blev en tidig morgon idag också. Härligt att jag äntligen kan gå upp tidigt och få saker gjorda innan jobbet, istället för att ligga och sova och sedan gripas lite av panik när jag inser att jag kommer bli sen.
Morgonen har jag ägnat till att rensa garderoben.. Det är helt sjukt vad mycket kläder man har som man inte använder. Bort med skiten bara, bort!

Jobb idag, 12-20.
Hem och se den omtalande hockey matchen. Leksand.

Match imorgon. Gävle borta. Ska inte var något större problem. Men man vet aldrig.

Lagfest och utgång på Bolanche, lördag kväll. Underbart, som jag har längtat! =)





Lyssna på grabben... LOVLEY!







//Bengan

VAD HÄNDE ? ! ? !

-10,2 !!!!! Vad hände med vädret?? Fan fan fan... Den här morgonen skulle ju bli något helt annat än en kall vinterdag! Inte i mitten av mars, kom igen nu!!

Några plus grader till kvällens träningspass kan jag nog ganska snart fösöka glömma. Helvete!

Solen lyser iallafall..

Nu blir det extra lång frukost.... Sen gym kl 9 med Tone!



Over and out!

UNDERBARA ONSDAG

Onsdag kväll. Jobbat till åtta. Gick väldigt bra. Denna dag har varit grym, kanske för att jag började den så bra?
Var uppe väldigt tidigt. Tog en lång och härlig frukost innan det var dags för gympasset och intervallerna. Det blev en tung träning idag. Vilket absolut var bra! Jag kände mig pigg och det gick riktigt bra. Fruktansvärt skönt att bli så där riktigt slut.

Sitter nu här och försöker komma på några bra låtar att träna till. I mitt fall är detta ganska viktigt att ha bra musik i öronen. Jag blir piggare och självklart mer peppad. Har ni några förslag? Vad tränar ni till? 

Imorgon är jag ledig. Ska bli skönt. Tänkte gå ut och gå innan frukost och sedan åka till gymmet. Hoppas Tone följer med så vi kan snacka lite skit och förhoppningsvis ta lite bilder. =)
Fotbollsträningen är jag sjukt laddad till. Hoppas vädret blir bra och att det blir mycket skott och inlägg!




Kolla videon 2-3 gånger och erkänn att tjejen är grym!


"Solen var är du?

Ny dag, nya utmaningar. Underbart. Veckorna bara springer iväg. Bara bra, för nu vill jag verkligen ha in våren och sommaren. Tänk att få kunna snöra på mig fotbollsskorna och komma ut på en bar fotbollsplan och köra stenhård träning till värmande sol eller att vakna en morgon till strålande solsken, och sätta på sig springskorna, i med musiken i öronen och ta en lång och härlig promenad!



                                                                                    Solen var är du?






Måndagens träning var helt underbar. Plusgrader och planen var perfekt. Me like. Det jag dock saknar som målvakt är att köra skiten ur mig, att vara riktigt trött efter en träning. Kan bli lite för mycket övningar då jag står still. Jag behöver också träna kondition. 
Gårdagens träning blev något helt annat. Snön öste ner och planen var helt snöig, ett helvete om ni frågar mig som målvakt. Men thank god så fick jag vara med och spela ute. Så sjukt kul. Ska jag kanske byta position??
Vaderna känns mer än vanligt idag efter träningen, men det är inget som hindrar mig från att gå till gymmet. Har fått ett nytt träningsupplägg och det känns riktigt bra, kul men nya övningar. På schemat idag är det bröst, triceps och mage som gäller och efter det ska jag köra 2 min intervaller för att jobba lite på förbränningen. Yeah!





"If you want to fly
you got to give up the shit that holds you down"


En dansande nykterist utan ångest

Lördag. Matchen gick som den skulle. 5-1 vinst. Inga problem trots underläge 0-1. Vi tog tag i matchen och gjorde vårt jobb. Alltid lika lärorikt att få spela och jobba på sina svagheter innan serien börjar. 19 april drar det  hela igång. Det är snart. Sjukt snart. Vi snackar 6 veckor.  Shit!

Lördag kvällen blev en trevlig tillställning. Jag, Tone och Hanna åkte hem till Mickis och lagade en magisk tacopaj. Riktigt gott. Sen var det dags för Singstar, det är något speciellt med detta Singstar alltså. Oh my... Mickis tog tag i det och åkte på stryk i varje låt, men inte deppade hon för det heller. Nej nej.. Vi pratar ju om Mickis! =)
Vi åkte ner till stan och eftersom dom hade Ladies Night och gratis inträde innan 23,30 på Bolanche så passade vi på att gå dit. Men så sköna som vi är så fick vi ju lov att betala ändå. Inte för att vi var för sena ner, det var bara vakterna som väntade tills klockan passerat halv 12 och började då släppa in... Blir man matt? Jag troor det.. 

Nykter ännu en helg. Snart 3 månader, och det känns helt underbart. När jag ser alla, ursäkta mig, odrägliga fyllon så blir jag bara anti hela grejen. Men självklart så har det inte bra med detta att göra. Men att vakna utan ångest och utan huvudvärken dagen efter gör det så mycket mer värt att vara nykter. Jag satsar på min sport och vill att min träning ska ge resultat, vill man få någonting ut av det så måste man. Tyvärr, men jag kommer forstätta att göra bort mig på dansgolvet -nykter.


Har Thailandsresan äntligen visat sig vara lite positiv?




What you need to do is be thankful for the life you got,
stop looking at what you ain´t got and start being thankful for for what you do got.
 

H E L G

Äntligen helg. Fredagar är fredagar. Sjukt sköna. Hade man haft ett jobbfri helg hade det möjligen varit ännu bättre. Men idag är jag ledig. Match väntar och Gideonsberg står på schemat.

Gårdagen var åter en bra "uppladdnings" dag. Jobb till kl 18 sen var det bara hem och laga mat. Blev en nyttig och super god sallad. Kalkon, grönsallad, vitkål, majs, fetaost, oliver, tomater och självklart en god brödbit till detta. MUMS!







Kvällen spenderades hos Maskinen och Sandy. Film och självklart hann vi med några låtar på RockBand. Yeah!!

Om en dryg halvtimma är det samling, teori och matchgenomgång. Jag är riktigt laddad!!!!!! Först väntar det bästa av allt, frukosten!

ÖNSKA OSS LYCKA TILL!

Designa Min Blogg

Ja jag håller på för fullt. Tänkte uppdatera min blogg när det gäller designen.
Så för tillfället ser den inte klok ut, men jag jobbar på det.
Försöker fixa med lite bilder i headern men det går inte alltför bra, kanske måste jag göra det i photoshop?
Vet någon så hjälp mig, snälla!



Vilodag

Onsdag och helt träningsledig. Idag är det vilodag för min del. Ingen fotbollsträning så då passar jag även på att vila från gymmet. Det behövs, jag vet.
Dagen har jag tillbringat på jobbet, piggare än någonsin faktiskt. Vet inte när jag sist var på ett sånt här bra humör. Kan ha att göra med gyminstruktör grejen, inget jag blivit antagen till än, men jag känner iallafall att jag är på rätt väg. Rätt väg till något jag verkligen vill göra. Känns underbart.
Har passat på att laga lite mat, kycklinggryta, med smak av Thailand. Helt sjukt, jag börjar nästan bli bra på att laga mat! Kycklinggryta med wookgrönsaker, lätt kokosmjölk och lite kryddor som salt, peppar, curry och cayenne. Himelskt gott!


Imorgon väntar ännu en dag. Gym imorgon bitti, sen jobb och åter träning. Längtar!


Lunch med Tone

Tisdag. Ännu en ledig dag. Har gymmat och handlat. Idag ska jag luncha och fika med Tone. Var meningen att Erica skulle med men hon mådde inge vidare så då blev det bara vi. Är riktigt hungrig så hoppas på något riktigt gott nu.
Ska försöka hinna med att laga lite mat cokså, blev inte så mycket av det igår. Sen väntar träning kl 18. Ingen 6km idag, känns bra!

Till helgen hoppas jag att vi får möta ett någorlunda bra lag iaf, vill ha lite motstånd nu. Gideonsberg står på schemat. Kan bli en bra match. Finns lite saker som måste sitta på plats innan serien, för min del iaf.

Nej nu ska jag dra mig mot kupolen och få lite mat.

Over and out

Om du vill bli bäst finns det inget som kan stoppa dig

Underbar morgon. Precis duschat efter dagens gympass. Dagens träning blev mer än bara träning. När jag kör mina utfall i smithmaskinen kommer en äldre man och försöker sno en vikt av mig, men jag sätter självklart stopp för detta, han ber om ursäkt och traskar vidare med sin käpp. Mannen är i 70-års åldern och jag brukar se honom ofta på gymmet. Efter en stund kommer han fram och frågar mig vad jag ska bli när jag blir stor. Ja tänker jag, fotbollsproffs såklart. Det tyckte han lät spännande. Vi hade en lång och intressant diskussion om träning. Han själv påstod sig ha tränat 7 dagar i veckan två gånger om dagen, vilket jag inte alls dementerar. Han pratade om att han själv varit med i elitverksamheten, jag fick aldrig något riktigt svar på vad han hållit på med men cykling var något han nämnde.
Vi disskuterade skid-VM och Sveriges flopp, han tror att anledningen till att vi svenskar inte hänger med beror på att vi inte ger det där lilla extra.
Han vill få fram att det är dom där två sista som gör skillnad. Vi pratar om alltfrån utfall till intrevaller. -När du känner dig trött och du tror du inte orkar mer, då ska du göra dom där två sista. Det är dom som ger resultat.
Han pratar om hur viktigt det är att ha mål med sin träning och hur vktigt det är med tiden. -Om du ha som mål att bli bäst då är det inget som kan stoppa dig. Han var väldigt förståelig om att det hela handlar om tid. -Är du gift ,frågar han mig
-Helst ska man inte ha någon familj.
 
 Han menar förstås att man måste lägga ner enormt mycket tid, och har man familj kan det vara svårt.

Vi diskuterade dam- och herrfotboll, hur det kunde komma sig att damfotbollsspelare inte kan leva på sporten. Efter en stund önskade han mig lycka till och fortsatte med sin träning. Vi hade helt enkelt en fin diskussion. Jag fick mycket inspiration av honom. Vare sig om det var ett -be-om-urstäckt-för-att-jag-försökte-ta-din-vikt snack så lyckades han.


Ett yrke för mig?

Sitter här helt utslagen. Har precis ätit, det blev kycklingwraps med keso såklart. Sjukt gott! Jobbade 11-17 idag och är nu ledig i två underbara dagar. Kan det bli bättre? Jag tror inte det...
Pratade med Jullan idag, ska försöka åka upp och hälsa på henne i Sundsvall och tänkte då också passa på att träna med dom. Dom har Elisabeth Leidinge som mv-tränare och det skulle vara riktigt kul att få komma upp och göra en träning med henne.

Gårdagen bestod till mestadels av att se på fotboll. Brage och Dalkurd, dock blev det för kallt så vi såg bara första halvlek med Dalkurd.  Efter det begav vi oss hem till Sandy, nu mer husägare för någon vecka framöver, och spelade Rockband. Blev en vända förbi s1 där humorn var på topp, kanske berodde det hela på att vi alla var trötta? Ja, vad vet jag. Kul hade vi iallafall.

Är mer och mer inne på att börja plugga till PT, Personlig Tränare. Tror verkligen att det är ett yrket för mig. Tror även att jag ska ansöka om att bli gyminstruktör på friskis och svettis, om det nu finns några platser. Värt att kolla upp iallafall. Annars tänkte jag prata med andra gym nere på stan och kolla hur stor efterfrågan är på PT, och hur företagen ställer sig till att "hyra in" PT:n. Just nu är en sådan period då allt står still i mitt liv. Jag vill att någonting ska hända och jag vet att ingenting kommer att göras av sig självt och mitt intresse för just detta blir bara större och större, och det är alltid roligt med lite utmaningar i livet så därför tänker jag ta tag i det här nu.

Imorgon är det ännu en ny vecka. Det går såå fort. Imorgon kommer min dag bestå av träning träning och träning. Me like! Tänkte gå ut och gå innan frukost, få frisk luft och hinna rensa tankarna lite, och sen finns det ju inget bättre än att äta en riktigt god frukost efter en powerwalk. Gymmet ska jag givetvis också hinna med. Blir ett ben pass tror jag. Inte mitt favvopass men det måste göras. Laga en massa jävla matlådor ska jag också hinna göra innan fotbollsträningen. Ja dagen blir fullspäckad. Jag bra längtar!

//
Bengan

RSS 2.0