Time...

Nu är det dags att dra sig mor Niclas där vi ska fira Valborg och inviga årets första grillning!

Hoppas ni får en underbar kväll! ♥





Keso och banan..

... is the shit! =D

Äntligen heeelg! Blev några minuter tidigare hemgång idag. Lövley. Nu har jag fått i mig lite mellis och strax ska jag ta och bege mig till IP för fotbollsträningen. Sen blir det grillning!! Längtar såå!!





Valborg

Godmorgon. Har hunnit hälla ut ett glas vatten såhär på morgonkvisten, fan vad matt jag blir. Det är ju tusen gånger jobbigare när det händer på morgonen också då man är super duper trött.

Idag är det Valborg. Vad händer? Inte något speciellt skulle jag vilja säga. Träning väntar kl 16.30 sen ska grillsäsongen invigas, det är väl det då isåfall. Imorgon väntar återigen match så här blir det att ta det lugnt och ladda som tusan till matchen hela kvällen. Hoppas vädret håller i sig så det blir en bra grillkväll dock.

Förresten, Brage lirar... Det kanske blir en sväng dit också, såhär på Valborg.


Nu är det dags att cykla till jobbet.



Godkväll!


Gymmet:
check

Fotbollsträning: check

Handling: check



NU: rester från gårdagens tacos och nya BODY tidningen.


I just love it!





...


Hemkommen från jobbet för en stund sen. Tur man hann cykla hem innan regnet kom. Har käkat lite mellis, äggmacka och lite nötter. Fastnar alltid vid dom där jävla nötterna. Sjukt. Nu sitter jag här och samlar kraft till att hänga tvätt. Tänkte köra ett pass på gymmet också. Men tar jag inte tag i tvätten snart så blir det inget...Fotbollsträning väntar ju kl 18:45. Det är ett axel och mage pass som står på schemat isåfall...

Imorgon är det redan fredag. Veckorna går så fruktansvärt fort, inte mig emot. Men tyvärr så går helgen på lika mycket på tok för fort. Det är jag däremot inget vidare fan av. Helgerna ska också alltid vara så fullproppade med saker man ska hinna göra. Jobbigt. Så när ska man hinna ta det lugnt?


Nej, tvätten var det....



Godmorgon


Vart fan är solen? Det som har varit så fint väder de senaste mornarna. Och nu, molnigt och sååå nära tills det ska börja regna.. Trött man blir.

Dags för jobb. 7-15.30. Tror jag kommit in i denna dagsrytm nu. Snart kanske man kan gå och lägga sig ännu lite tidigare så man orkar med ett löppass innan... skulle allt vara något. jaoooo....


Dags att hoppa på cykeln och trampa mot jobbet.




Later!





Tacomys utan fotboll

Gymmet gick bra. Blev ett riktigt bra benpass idag, det gillar vi.

Tacosen var längtad. Sååå gott! Matchen uteblev dock. Vi har inte kanalen och var för trötta för att åka iväg till galaxen där matchen skulle visas. Det får bli efterlyst istället.


 



Favvo chipsen







Nya älsklingar






Det är något speciellt med Läkerols tuggummin. Favoritsmaken för tillfället är Salmiak Licorice.
Har du inte provat den?

GÖR DET!



Svängde förbi Lager70 efter jobbet. Tyckte inte att dom hade sådär jättemycket grejer men jag fick med mig lite strumpor hem. Dock inte till mig. M behöver, så nu klarar han nog sig ett tag.


Ikväll blir det tacomys. Men först ska jag ta mig till gymmet för ett benpass. Matchen mellan Barca och Inter hade man ju gärna vilja se. Men nu är det så tragiskt att vi inte har den kanalen. Fan!

Nej gymmet var det!




Nuts

Blev en vända till gymmet för att pressa lite bröst och triceps. Det satt fint. Jag önskade återigen att jag kunde spednera mer tid där, men det blir tyvärr svårt att få ihop det med allt. Jag behöver helt enkelt fler timmar på dygnet. Ge mig! Helst skulle jag vilja kunna komma igång med löpningen också. Nu hinner jag inte alls. Isf måste jag ta bort gympassen och det vill jag inte heller så det är lite klurigt det där...

Fotbollsträningn är klar. Maten är i magen och nu väntar soffhäng och Champions League. Lyon-München.

Köpte nötter i går då jag tänkte börja äta "en näve om dagen" för att det är bra. Men det värsta är att jag aldrig kan hålla mig till bara en näve. Det blir alltid några fler och det är ju inge bra.. Onödiga extra kcal. Men det är gott. Kanske ska jag byta till advokado eller så? Det är ju också bra fetter men inte alls lika gott, så då kanske man håller sig till rätt mängd..



                


                                   


Bilder ala Sthlm



Tones inflyttningspresent =)





Balkongmys med "lemondrink" ala Thailand






Någonstans i Gamla Stan





Tones underbara frukost; Keso, fruktsallad, kanel... Mmmm




Lunch på John Chris










Tone handlar lite godis =)





Tack för en underbar helg vännen!♥


Matlådor i massor

Har fixat en massa matlådor nyss. Tonfisksallad. För en hel vecka. Just nu är jag tyvärr inne i en sådan period där jag inte alls kan komma på vad jag ska laga för mat. Jag har noll fantasi när det gäller mat.
 Kan någon hjälpa mig?

Tonfisksallad är aldrig fel men kanske inte 7 dagar i veckan.

 





Nu är det dags att förbereda sig för morgondagens äventyr.
 Inga större utflykter dock, det är jobb och träning som väntar.

Men träningen är det största och bästatse äventyr under hela dagen.
Som jag älskar det.


Godnatt vänner.







Plattmatch?

2-1 blev resultatet efter gårdagens match. Förlust. Så blir det när man underskattar lag. Klart som sjutton att vi borde ha vunnit. Vi är bättre, om vi spelar som vi brukar. Men igår var vi inte värda att vinna. Det är tragiskt men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Har aldrig sett oss såhär dåliga, aldrig! Jag hoppas att detta var årets plattmatch och att det aldrig mer kommer att hända igen. Man lär sig av sina misstag, så är det bara. Tråkigt att vi fått en sån dålig start men serien är lång och än är inget avgjort! Tur är väl det.

Ny vecka nu och nya tag. Viktig match väntar till helgen. Västerås hemma. Matchen igår glömmer vi och nu blickar vi bara framåt.




Helgen i övrigt var underbar. Att få träffa och umgås med bästaste Tone var efterlängtat. Jag hoppas att jag snart kan åka dit och hälsa på henne igen. Sommaren är dock bokad. Jag och M har tyvärr inte semester på samma veckor så en del av mina 2 veckor kommer jag att spendera i Sthlm med Tone. Som jag längtar!


Nu ska jag få i mig lite mellis sen väntar fotbollsträning. Jag älskar att spela fotboll!!






Balkonghäng!

Äntligen framme om man får säga så. Tågresorna är lite dryga. Träffade lite överraskat kusin Sandra på t-centralen. Hon ska kika Bounce ikväll. Jag är sååå avundsjuk! Dom gör sin sista show tillsammans och den vill man ju inte missa. Attans. Får kanske ta och kolla om det finns några biljetter kvar!

Hemma hos Tone nu. Själv är hon på samling. Måste säga att hon bor riktigt fint. Det är så mysigt här. Fick lov att prova det berömda "balkonghänget". Det gillar jag!

Nu ska jag ta och käka lite innan det är dags att virra runt ytterligare i storstan. Ska försöka hitta vägen till Rågsveds hemmaplan och efter Tones beskriving kan man ju bara inte misslyckas, eller?




Godmorgon!


Har precis fått i mig frukosten och nu väntar bara det sista att packas sen är det avfärd mot Stockholmo och Toooonnnneeeeee!!!!

Vädret är super här hemma och givetvis hoppas jag att det ska vara lika soligt i storstan! Tone har match idag kl 15 så det vore ju mysigt om man fick njuta av solen lite.


Nej, nu är det dags att skynda på så man inte missar tåget...


Hoppas alla får en underbar lördag, I will!




FREDAG!

Godkväll. Snart är det slut på fredagsmyset. Jobbet gick bra. Blev dock övertid till kl 17, pga inventering. Men det gick hur bra som helst. Dagen flöt på.

Träningen gick bra. Första gången på länge som jag känner mig helnöjd med en träning utan småirritationer. Vet dock inte varför just dessa irritationer dyker upp, men idag klarade jag mig utan dom.  Måste säga att jag har en bra känsla. Mycket bra känsla.

Match väntar på söndag. Enskede borta. Nu jävlar ska dom få smaka på riktigt hårda KIK brudar! Själv drar jag dock redan imorgon mot huvudstaden och hälsar på Tone för första gången i hennes lya. Tone lirar mot Julia och Sundsvall kl 15 så det ska bli kul att se dom spela. Kvällen är inte planerad. Det blir antagligen mys och en massa prat då det var sjukt längesen, och då snackar vi riktigt längesen vi sågs. (förutom matchen förra helgen)


Fick hem ett paket idag. Alltid lika spännande. Det var böckerna till sista FoS utbildningen som går av stapeln i slutet av maj. Jag längtar så, då det den här gången handlar mer om gym träning. Can´t wait!



Men nu så mina vänner är det dags att hoppa i säng och vila upp sig inför morgondagens bravader!

GODNATT! ♥


En liten titt...


... in i min FUN LIGHT hylla!









Sparade tomma flaskor som jag borde ha gjort av med för länge sen.

Hela 27 st.

Varför inte fortsätta denna samling? =)




That just made my day!

OK.

Lottningen är avklarad. Lottningen till omg 3 av svenska cupen. Det blev som vi trodde. Vi får möta ett allsvenskt lag. Tjohooooo!! Djurgården kommer att komma på besök onsdagen den 5:e maj. Det kommer bli grymt. Det kommer att bli en fotbollsfest utan dess like. Jag är så glad. Det är sådana här stunder som man får riktiga lyckorus av. Därför byter jag nu om och drar till gymmet! Motivationen kom genast tillbaka! =D

Gym väntar och sedan fotbollsträning.


Vilken underbar dag!


Anti?

Det blev en sväng till kupolen och inhandling av lite linnen. Bra att förbereda sig till den enorma sömmarvärme som vi väntar oss... Hmmm?? Eller vad sägs om snö såhär i slutet av april? Det är ju ett skämt!

Efter kupolen blev det stoor handling på Maxi och 700kr fattigare. Efter att ha varit grinig i stort sett hela shoppingvändan, pga matbrist, så drog vi ihop några stycken och åkte till Helenas för lite käk. Det blev en kebabpizza classico. Med sallad på. Jag ljuger inte om jag säger att det var sjukt längesen sist jag åt en pizza. Och fy satan vad god den var! Inget gym. Ingen träning. Pizza till middag. Och jag har ingen ångest. What?? Jag bryr mig helt enkelt inte, kanske är bäst så. Känns som det idag iallafall. Anti träning och healthy mat idag! Tummen upp för en gångs skull!


Nu väntar äntligen sängen. Imorgon ska jag bannemej vara pigg  när jag vaknar!


Så godnatt vänner!




Vila mig i form?

Det blir inget gym idag. Det har inte blivit det på hela vackan. Jag tror jag ska prova på den dära vila-mig-i-form metoden det här veckan. Om det inte blir gym på torsdag då vi har sen fotbollsträning förstås. Men gym 1 gång denna vecka blir isåfall nytt rekord.

Alltså, varken fotboll eller gym idag. Hmm.. what to do then?

Känner att det är mycket som måste fixas här hemma.. Ska handla, laga mat och sen vill jag bara ta det lungt och komma i säng tidigt idag. Måste sova ikapp alla timmarna jag missade igår.

Så kanske en tupplur skulle sitta fint?





...

Skjut mig vad trött jag är! Vi kom hem igår strax före halv ett, och nog fick vi med oss en vinst allt. 4-0 blev slutresultatet. Men shit nu är jag trött...
Jag som nästan alltid lägger mig vid 22-tiden annars. Det kändes som att jag knappt hann somna förens klockan ringde. Det är ju inte riktigt OK.

Jobb till halv 4 sen har jag som vanligt redan nu planerat in en eftermiddagstupplur, men som alltid så brukar den utebli. Men idag kan den behövas mer än någonsin.

Gymmet skulle också behöva besökas... Men det får bli ett senare problem.


Nu längtar jag till fikarasten kl 8.30 och mitt kaffe!!


MATCH!


Smoothie är gjord.
 Maten är avklarad.

 Nu ska jag bara packa väskan sen är jag redo att åka till Gävle för att återvända med en vinst i bakfickan.




Smoothie gjord av:

           







Översvämmning. Hoppsan...




Håll tummarna och hejja KIK!


Soffmys


M är i Umeå med jobbet och jag sitter här i soffan och kurar ihop mig efter dagens träning med fun light och en godispåse. Fick lov att svänga förbi statiol påvägen hem efter träningen.




Kollar nu på svenska hollywoodfruar. Haha.. Det är så sjukt bra. Hejja Maria Montazami.



Ny vecka, nya tag!

Återigen måndag och veckorna går så sjukt fort. Måndagens jobb är avklarad. Det är nå hemskt vad trött man är på måndagar när man har varit ledig på helgen och fått sova ut. Att kliva upp kl 06 är ju inte det roligaste.

Nu ska jag hämta Jenka sen ska vi bege oss hem till pappa. Han ska fixa till min dator med lite program. Den är i princip orörd när det gäller program och allt sen jag köpte den. Jag är inte så haj på det där så det överlämnar jag till pappa.

Fotbollsträning idag och det är bara att kämpa vidare. Fokusera till helgens match. Imorgon väntar dock också match. Omg 2, för oss, i svenska cupen. Matchen spelas borta mot Gävle och den matchen borde vi allt vinna. Om vi vinner så möter vi troligen ett allsvenskt lag i nästa omgången. Den chansen får vi ju inte kasta bort som vi gjorde förra året.



Rolig bild:




Ny cykel?

Ja det är vad jag behöver. Inte för att min har gått sönder eller så men jag känner bara att det är dags nu. Den är på tok för dryg att cykla på helt enkelt. Jag ligger typ över hela cykeln när jag cyklar. Inte OK.

Jag och M åkte till gymmet, närmare bestämt så cyklade vi! =) Jag har kommit fram till att det är sjukt roligt att cykla. Så därav behöver jag nu också en ny cykel. Vi stannade vid ICA påvägen hem från gymmet och handlade lite mat. Riktnig svensk husmanskost blev det; falukorv och stuvade makaroner. Mmm...




Blev även en såhär god chokladbit efter gymmet:





Nu ska vi återigen ta cykeln och styra mot Vallen. Brage lirar mot Trollhättan. Det får man bara inte missa!!



Vad hände?

Matchen igår blev en besvikelse. Vi ledde hela matchen från den 5:e matchminutern och alla som var där trodde vi skulle ro hem det, likaså vi spelare på planen. Vi hade övertaget nästintill hela matchen förutom de viktigaste minuterna. Slutminuterna. Vi pratar här sista 20 sek. Det kändes nästan som att vi glömde bort att det var vi som ledde matchen. Det kändes som att alla ville framåt. Dom fick en kontring på deras yttermittfält som var helt fri och som sedan kunde sätta 1-1 målet.

Det känns pissigt och jag är sjukt besviken. Vi förlorar matchen och dom vinner... känns det som. Oavgjort i premiären. Det känns som att vi gav bort 2 poäng. Fan vi borde ha vunnit. Men, vi lär oss av misstagen och nästa helg är det Enskede som får smaka på detta. Jag är revanchsugen. Jag vill vinna matcher!!


KIK-RÅGSVED, 15.00 IP

Nu är det dags. Solen har kommit fram lite smått bakom dessa moln.

Vi är taggade.

Kom och hejja på oss!!



HEJJA KIK!!


Godmorgon...

...allesammans!

Vill inte påstå att jag sovit sådär sjukt bra inatt. Min arm har fuckat upp sig, som den har gjort de senaste 7 veckorna. Fan! Men hur som. Jag är laddad. Spelar ingen roll hur många timmar jag sovit, det beror inte på det, jag är sjukt taggad ändå. Sen har det nog haft lite med att göra att det är premiärdag idag också så det har nog bidragit med att sömnen inte varit 100.

Nu är frukosten på plats. Vädret är sisådär. Det regnar inte. Det snöar inte. Solen är inte framme. Ca: 9 grader, kan kanske bli en bra speldag ändå. Men vi får väl vara nöjda över att det är uppehåll, i Sundsvall snöar det.

Dagen då?
Samling 13:45. Ska fixa med lite smågrejjer innan det är dags att bege sig till IP. Kupolen, Rusta, Kesellaköp på Lidl. Men jag kommer att ha full fokus på matchen hela dagen! Det här blir en bra dag mina vänner!



   

Fredagsmys med..


¤ M
¤ Tacos
¤ Så ska det låta


Laddningen inför morgondagen kan inte bli bättre. Jag blev på så sjukt jävla bra humör efter Så ska det låta. Det fick mig att minnas tillbaka till "Erica och Bengan tiderna". Dom gamla goda tiderna. Alla dom gånger vi kunde sjunga i flera timmar i sträck utan att varken tröttna på varandra eller låtarna. Tiden då vi var unga och inte hade en massa måsten. Vi kunde helt enkelt bara vara. Jag saknar den tiden. Såklart.






Snart är det dags för sängen men först, njuta av låtarna från back in the days!

I just love it!



Godnatt! ♥





FREDAG!!

Äntligen helg. Jobbet gick skapligt snabbt idag. Kom hem strax innan kl 16 och sedan dess har det städas som tusan här hemma. Nu är det dags att packa väskan och bege sig till veckans sista träning. Veckans sista träning, träningen innan matchen i helgen. Premiärmatchen mot Rågsved. Jag är så sjukt taggad!

Klockan 15 blåser domaren igång matchen på IP. Kom dit och hejja på oss vettja!!



Ikväll blir det fredags mys med god mat... och laddning. GO KIK!!! 





Full fart!

Full fart har det varit de senaste dagarna. Gårdagen var värst. Jobb till halv 4, hem laga mat, äta, skynda till träning, hem och äntligen anmäla mig till högskolan. Jag vet, jag skulle ha gjort det i onsdags men det dök upp lite andra grejer. Men nu är det gjort och så här blev det:

¤Sjukgymnast, Mälardalen Västerås

¤Sjukgymnast, Uppsala

¤Idrottstränarprogrammet, hälsoinriktning, Falun

¤Sjukgymnast, Stockholm

¤Sjukgymnast, Umeå


Tror dessvärre att jag behöver skriva änu ett högskoleprov för att kunna komma in till sjukgymnast. Så till hösten vet jag vad jag har att göra!



Innan träningen igår tog vi lagfoto och porträttbilder. Förhoppningsvis blev det nog bra tillslut. Det som däremot blev sjukt bra, det var mv-kläderna som vi beställde. Vi är numer blåa. Riktigt nöjd.


The Blue Smurfs...





Tidningen BT intervjuade Böna och Mia om KIK. Läs mer här:

http://www.dt.se/sport/article627547.ece


http://www.dt.se/sport/article627546.ece




Nu väntar återigen jobb. Men idag är det fredag vilket innebär att imorgon är det lördag och seripremiär!!
Som jag har längtat!! Kvällen kommer att spenderas hemma för bästa möjliga laddning med god mat och möjligen en bra film.


Förbereder...

...mig för dagens träningspass.

Har hunnit ändra mig igen, som vanligt. Blir inge långlöp som det ser ut nu. Åker till gymmet och kör ett pass och kör sedan kondition efter det istället. Det är ju fettförbränningen jag vill åt och inte långdistanslöpningen.
Har lite små träningsvärk i bröstet idag sedan träningen igår, härligt att man känner att det tar, triceps känns dock som vanligt. Får nog trycka på lite mer där.. =)

Håller nu på att masskoka (?) ägg och medan dom är på kokning ska jag ta och byta om. Sen blir det att ta cykeln till gymmet och därefter ska jag försöka hinna med att sola en snabbis innan jag åker till amerikanskorna i laget som har lovat att bjuda på mat. Underbart. Kan ju inte bli bättre!!





Bed Time


Sitter framför teven och datorn. Bra kombination där. Försöker kika igenom utbildningarna jag ska söka ännu en gång. Imorgon när jag är ledig, från fotbollen alltså, tänkte jag passa på att anmäla mig och skicka in allt detta. Tänkte vara i god tid för en gångs skull, jag vet en dag. Sista anmälningsdatumet är på torsadg, den 15:e men att fixa klart allting en dag innan är för mig att vara ute i god tid!

Hann med ett gympass innan fotollsträningen också, blev ett bröst och triceps pass. Jag var riktigt laddad och passet gick grymt bra. Därefter väntade fotbollsträning och det var match som gällde hela träningen. Vinst för mitt lag med 2-0. Nu var det ganska oväsentligt då meningen med denna match var att få koll på amerikanskorna i första hand och sedan, självklart, spela ihop oss mer inför helgens match.


Nu är det dags att hoppa i säng. Trött som få. Imorgon tänkte jag ge mig ut på årets (!) första löppass. Hoppas vädret bara håller i.


Sov gott allesammans!! ♥




Godkväll


Gymmet och fotbollsträningen gick bra.
Det var så förbannat skönt på fotbollsträningen idag.
Minst 15 grader. Helt underbart var det iallafall.

Denna vecka är det laddning som gäller inför helgens premiär.
I helgen börjar serien, på riktigt, och som vi har väntat och längtat.
Hemmapremiär mot Rågsved
och Tone.
Helt sjukt egentligen. Tone är numer Sthlms bo, och jag saknar henne såå!!
I helgen möts vi i årets första seriematch. Känns sjukt knasigt!




Har nu färgat håret och ätit den godaste korvgrytan någonsin, ala Åsa. Mmm...




Nu är det dags att borsta tänderna och sova.
Jobb imorgon, as always, sedan blir det nog ett gympass eller ett löppass om vädret tillåter! Sen väntar såklart et fotbollspass. Ännu en dag närmare helgen! Wihoo..


Underbara väder

Hemkommen efter en dag på jobbet.. Måste erkänna att det är lite tungt att gå inne när det är så fint väder. Förhoppningsvis håller värmen och solen i sig under fotbollsträningen också. Man blir bara så lycklig när solen skiner!


Nu har jag fått i mig lite mellis. Ska ta och packa väskan för att sedan åka till gymmet och köra ett benpass innan fotbollsträningen ikväll kl 18. Måste åka och köp färg efter träningen. Det är återigen dags att färga håret...


Nu måste jag snabba mig på så jag hinner med allt!



Tjoooo....




2010-04-12

Matchen igår är det inte så mycket att orda över, vinst med 7-0. Kunde ha blivit det dubbla. Kul att vi får in lite mål iallafall.

Sitter här och ser hur underbart det är när solen bara skiner in genom fönstret. Har precis fått i mig frukosten och ska ta och byta om. Det är dags för jobb. Helgen har gått alldeles för fort. Men snart är det dags igen, 5 dagar återstår... Jag längtar sååå!


Matchdags!


Underbar vinst med 2-0 igår. Messi är magisk. Somnade dock när det var 15 kvar så det var lika bra att gå in och lägga sig direkt. Matchen var ju redan avgjord.

Nu har jag fått i mig frukost och jag ska ta och packa väskan för att sedan bege mig till IP och samlingen till dagens match!

15.15 matchstart i Karlstad. Hejja KIK!



The Big Game


Matchen är igång!!

Hejja hejja!!




Sitter här och blir inspirerad till morgondagens cupmatch.
Svenska cupen match mot Ämteviks FF, i Karlstad.
Har kollat upp väderprgnosen för morgondagen, 9 grader och sol.
Det går ju inte att misslyckas då.
Solen lyser ju som sagt alltid i Karlstad!
Underbart.




Matdags!

Blev ännu lite mer shopping efter matchen. När man inte har något att göra så får man vara glad att Kupolen har öppet!
Nu har jag bytt om och det är nu dags för att åka på födelsedagsmat. Ms pappa fyller år så det är hembakad pizza som står på menyn, och det tackar man ju inte nej till.

Ikväll väntar matchen. Jag längtar!!! GO BARCA!




Shopping

Eftersom jag hade så tråkigt så åkte jag iväg på en liten shopping runda.
Det är ju aldrig fel tänkte jag. Svängde förbi ÖoB och hittade dessa fina krukor:



Tänkte ha dom ute på altanen. Köpte dock 2 av varje storlek för jag är inte helt säker på vilken som passar bäst. Så jag måste testa och se. Men jag gillade dom.


NU:




LÖRDAG!


Godmorgon allihopa!

Blev en liten sovmorgon idag, med tanke på att det är helg och allt. Då får man sova! Hade gärna sett mig själv på en liten promenad innan frukost men detta väder gör ju inte en sådär toppen pigg på mornarna precis. Så det blev helt enkelt uteslutet. Vad hände med solen från igår?

Gårdagen bjöd på förbannat god mat och en rolig film. Vi hade bjudit över D, Sarra och Niclas på fredagsmys och dom stod helt klart för ett trevligt sällskap.


Dagen är lite oklar för Bengtsson. Gymmet hade varit ett alternativ men det är stängt idag pga temadag med F&S instruktörer och ledare. Har anmält mig till detta men känner mig inte så pepp på det nu ändå.
Gustafs spelar match mot Mallbacken så där har vi ett annat alternativ... Men jag vet inte. Vädret är ju så sjukt tråkigt så det kanske är bäst att man går in och drar täcket över sig igen? Hur skönt vore inte det!


Usch jag har tråkigt!


Hem och vänder


Tjoho allihopa!
Jobbet är done för denna vecka och nu tar jag heeelg!! =D
 Så sjukt skönt.

Är hemma en snabbis för att slänga i mig lite mellis men ska snart ta och åka till gymmet för ett pass. Har lite bråttom då fotbollsträningen börjar kl 17.45.

Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap. Längtar så!

Nej, dags att pumpa lite muskler!




Äntligen fredag!!!


Dagarna bara springer iväg och det är redan fredag! Inte illa.

Det var fruktansvärt svårt att somna igår, jag som trodde att jag skulle slockna direkt när jag snuddade kudden, men inte. Men däremot så jag vaknade utvilad och pigg för en gångs skull! Underbart när det är fredag och allt.


Dagens planer:

Jobb 07-15.30
Gympass
Fotbollsträning 18-19.30
fredagsmyyys!!!


Imorgon väntar världens match. El Classico. Real Madrid-Barcelona. Sandy Bay är på plats!
Jag är bara såååå avundsjuk!


Finally!

Äntligen hemma efter en lååång dag på jobbet. Blev hela 11h idag. Imorse var det segt men efter första fikapausen med lite kaffe så blev det genast bättre. Kom hem först kl 17 och sen dess har jag hunnit fått i mig lite mat. Nu är det bara att försöka ladda om batterierna till dagens fotbollspass. Hade ju planerat in ett gympass men tyvärr så hinns det inte med. Träning 18:45 så det blir lite tajt.

Nu en siesta i sängen på 10 min sen hämta Jenka på tåget!


Förresten, fick reda på att jag fixade F&S provet. Underbart!!


Trötter?


No shit.

Jag får bara inte tänka på något som har med säng, trött och sova att göra för då somnar jag.
Dags att packa väskan, snöra på sig skorna och traska till jobbet.




Godnatt!


Jajjemänsan. Klockan är bara halv tio och det är nu dags för mig att sova. Klockan ringer på tok för tidigt imorgon. 05:15. FY FAN!

Gymmet och benpasset gick bra. Kul med ett nytt träningsupplägg. Blev inget dubbelpass dock, ska försöka komma iväg torsdag, fredag och lördag istället.

Dags att dra sig mot sängen nu, annars blir morgondagen mycket mycket mer jobbig!


Gonatt!


Gymmet

Hemma efter en bra jobbdag. Dock finns det en hel del att göra, och eftersom ingen var vidare sugen på att jobba över idag så blir det att börja kl 06 imorgon. Phu. Hur ska detta gå? Jag som har problem redan nu med att komma upp?

Laddar med äggmacka innan det är dags att ta sig till gymmet. Idag ska jag prova mitt nya benpass. Älskar när det är dags för nya pass. Nya övningar och ny inspiration. Solen skiner så kanske är det tillfälle att ta cykeln till gymmet?
Denna vecka kommer jag inte att ha tid med 4 pass på gymmet därför måste jag nog försöka klämma in ett dubbelpass idag. Ben och rygg skulle inte sitta helt fel. Det får bli ett 2h pass helt enkelt. =D


Hejja Leksand!


Sitter i soffan och håller tummarna för att Leksand ska vinna över Södertälje.
Det är en måste match.
Hejja hejja hejja!!




Mellis och laddning..


...till dagens fotbollsträning.

Kesella, fun light, blåbär och hallon är vad som bjuds till mellis.




Hämta Jenki om 40 min sen bär det av till IP!


Åter i verkligheten

Om jag säger såhär, sängen ser väldigt lockande ut. Tur att det är tisdag, endast 3 dagar kvar till helgen!

Jobb till halv 4 sen ska jag iväg och träffa en studievägledare efter det. Innan den 15:e april ska jag ha hunnit välja kurser och utbildningar. Behöver lite hjälp på vägen.. Thats it. Fotbollsträning ikväll. Sen väntar nog sängen! =)


Storkok


Nu har jag precis fått iordning på veckans alla matlådor!
Blev en broccoli/korv/makaronipudding.
Har dock inte provsmakat den ännu så vet inte om jag lyckades eller inte.
Men det såg gott ut!





... håller ni inte med?


Todays pics


Bilder från dagen. Shopping på Kupolen. Inhandlade 2 tunikor. Jag gick inte in så hårt för själva shoppandet det var det M som stod för. En fika på Waynes hanns också med. Åkte sedan hem till M´s päron för att få lite påskmiddag och därefter åkte vi till Statiol och tvättade bilen. Sjukt välbehövligt. Tvätten alltså!


Kaffe på Waynes



Talande bild; biltvätt! =)





Min nytvättade pärla




Dagens inköp:


Randigt linne från Gina Tricot


Svart tunika från Gina Tricot


Klänningen från STHLMs shoppingen


Bortförklaring=snö!

Godmorgon. Måndag och sista dagen på denna ledigheten. Sista dagen med godis som frukost, lunch och middag! =) Påsken är snart över och tur är väl det.
Min joggingtur i det fina vädret blev aldrig av då jag vaknade upp och såg att det snöade. Nu är det såklart uppehåll men det är ju så mycket roligare när solen är framme. Så det blev ännu en sovmorgon.

Nu har vi käkat frukost och ska snart bege oss till kupolen för lite shopping innan det är dags för att få påskmiddag. Matchen på IP återstår att se hur vi gör med, som sagt, allt är så mycket roligare med lite sol.


Sista dagen att beställa Newbody idag. Beställningen ska vara inlämnad imorgon. Om Du gärna vill ha, kolla på Newbodys hemsida och hör av Dig till mig så fixar jag din beställning!

Tack och godnatt

Kvällen slutade med tacos och filmmys efter det tunga gympasset. Men nu väntar allt sängen. Sjukt trött är man.
Imorgon hoppas jag på ett löppass, innan frukost och i morgonsolen. Det skulle vara något det!
En dag kvar på helgledigheten. Det har varit 3 grymt sköna dagar. Imorgon väntar shopping på kupolen, till Biltema och kolla cykel åt mig, till IP och kolla match sedan ännu en påskmiddag! Hoppas solen inte strejkar bara.




Wallander, en sådär film den här gången!


Bilder

Tror bilderna säger mer än ord idag. Tro mig, det var grymt skönt!
























Godmorning darlings

Gårdagen bestod av en massa mat mat och åter mat.
Käkade påskmat och kollade Man U-Chelsea. Rättvist resultat.
1-2, kunde inte bli bättre. Hejja Chelasea!


Gårdagen i bilder:












Efter allt ätande drog vi vidare till Mickis. Snackade skit som vanligt och hade allmänt trevligt. Vi gick vidare mot stan och kvällen slutade på s1. Roligt att träffa så mycket folk, alla hemåtvändare för påsk.



NU: Solen skiner och vi ska bege oss ut till Romme Alpin. Snowbord/slalom vågar vi oss inte på men det blir pulkaåkning och mycket mys i det härliga vädret.

Later!


Rekord?

Hemma igen efter gympasset och det blir ändrade planer. Inget Kupolen och shopping idag, det hinns helt enkelt inte med!

Blev ett blandpass ala Karin Lissel idag på gymmet. Bänkpress och frivändningar. Jag tänkte att jag skulle försöka mig på ett 1 RM idag då jag hade någon som kunde passa. Har aldrigt gjort det förut så jag hade absolut ingen aning om hur mycket jag orkade. Men om jag säger såhär, jag blev besviken på mig själv. Klarade 57.5 kg. Trodde faktiskt att jag skulle landa strax över 60 strecket, men icke. Fan. Nu blir det hårdkörning =D Måste dock få in lite bättre teknink för jag tror att det är där felet ligger.. Haha.


Nu väntar duschen sen en underbar påskmiddag!


Den längsta...

...sovmorgonen på väldigt väldigt länge.

Det kan ju möjligtvis vara det skönaste någonsin att när man vaknar bara få vända sig om och somna om igen för att man vet att man inte behöver gå upp. Frukosten är klar och vi gör oss nu redo för ett träningspass på gymmet. Därefter blir det ett besök på kupolen. Sen kl halv 3 är det dags att bege sig hem till pappa och få lite påskmiddag =D!

Kvällen är ännu inte bestämd, men troligen blir det lite partajj med några i laget, och jag hoppas ju självklart på utgång. Tror det är mycket folk ute med tanke på att det är påsk så är det många hemma och därmed ute.


Gårdagen blev det tacomys och lite firande av D då hon fyllde år. Jag, Sandy, Sarra och D. Senare fick vi finbesök av Karin och Jullan som är hemma nu under helgerna. Roligt att träffa dom och gå igenom den vanliga pratrutinen. Hur är det? Hur går det med fotbollen? Har det hänt något roligt på sistonde?



Nu: Mot gymmet!


GLAD PÅSK!

Har ätit godis innan frukost vilket egentligen är emot mina principer. Men men, det är ju som sagt påsk. Frukosten är nu också i magen och jag är redo för match! Samling 10.50, så nu är det dags för mig att byta om.

M fick ett litet påskägg av mig imorse:






Prislappen orkar vi inte bry oss i! =)


Jag väntar fortfarande på mitt påskägg ;)


NU: Mot IP!



Har ni blivit lurade idag kära vänner?

1 april och det är dagen man ska passa sig för. Idag får man luras. Ingenting jag har blivit drabbad av än så länge ska man väl kanske säga. Sitter och bläddrar i dagens tidning, BT, och försöker lista ut vad som är dagens "skämtartikel". Har inte läst igenom någon, kollar mest på rubrikerna, och såhär långt så tror jag att det är artikeln där man ska kunna besikta bilen via nätet. Men, nuförtiden händer det så sjuka grejer så det förvånar mig inte om det skulle vara så. Eller? Nej... Det kan väl aldrig gå? Att få igenom bilen på besiktningen via nätet. Jag tror dock att chansen är minimal.


Jobbade till 3 idag. Vi var klara och fick smita iväg lite tidigare. Åkte till gymmet direkt för att skriva provet, och hur gick det då? Om jag säger såhär, det märktes att jag inte hade pluggat något. Helvete. Nu ska man behöva var orolig för att man inte klarar det där också. Fan.

Blev ett pass på gymmet också. Bröst och triceps. Nu är jag riktigt slut. Har fått i mig lite käk. Nu ska jag plocka ihop här hemma sen är det dags för träningspass nr 2. Fotboll. Ikväll ska jag ta det lugnt och bara njuta av alla lediga dagar som jag har framför mig. Imorgon väntar match annars är vi lediga från fotbollen till tisdag.


Min fina påskhare...






....fylld med gooodis! =)


Goooodddmooorrrgoooon!

Torsdag och skärtorsdag! Härligt. Imorgon väntar ledig dag (nu när man inte jobbar i butik längre). Långledig är vad jag är. Ända fram till tisdag, så sjukt underbart.

Provdag idag. Lite nervös är jag allt om hur det ska gå...

Jobb till halv 4, direkt till F&S och efter skrivningen tänkte jag hinna med ett pass. Sen ikväll väntar fotbollsträning. Thats my day today my friends!



RSS 2.0