Jobbigt värre...

Mappen på fronter var stängd. Fan. Tydligen skulle arbetet vara inlämnat imorse runt 10-tiden. Vilken miss! Har iallafall mailat över filen till läraren så nu återstår det att se om han vill vara snäll och rätta den eller inte. KlantskalleBengtsson.


SLiTEN

Godkväll. Många besökare men dessvärre inget inlägg. Fy skam. Det har varit en lång dag idag. Men vi börjar från början:

Match igår och vinst med 5-0. Finns inte så mycket att säga om matchen. Dom var dåliga och vi gjorde det som behövdes. Lite så kändes det som. Hus som, vi vann matchen och det var huvudaken. Det är bara vinst som räknas! =)

Efter matchen var en liten lagfest inplanerad här. Som bestämt ramlade folk in vid halv 6 tiden, vi beställde mat och sedan var vi igång. Vi hade köpt biljetter till hela huset, för dom som ville med, och behövde tyvärr vara inne redan halv 10. För tidigt tyckte nog vi alla. Kvällen blev väldigt lång. Vi är annars vana med att gå ut först runt elva-tolv tiden för att sedan orka vara kvar till stägning vid 2. Igår fick vi nog strax över klockan 1.
Roligt att vi var ett gäng som var ut ändå. Tråkigt att stället är så sjukt stort att om man.. jag menar när man tappar bort någon så tar det alltför lång tid att hitta dom igen.

Jag var hemma strax innan två och somnade någon gång därefter. Upp för jobb mellan 11-17. Efter jobbet har fokus legat på pluggningen trotts att jag är så sjukt trött. Kompletteringsuppgifterna ska vara inlämnade idag. Jag har setat i ca 1 h, alltså inte alltför länge men med en studiebok på engelska så har jag redan tröttnat.


Tänkte få upp lite bilder från gårdagen men det vill sig inte! Dom kommer imorgon istället. Nu ska jag ta och fixa sista versen på uppgiften sen väntar tamigfan sängen!


Laddar..

..med coscos sallad och krutonger.

Samling halv 12 så ska strax bege mig till IP. Jag är sjukt laddad! Coscos salladen är något speciellt, tjejer ni vet vad jag snackar om, uppladdning futsal... =D Gamla goda tider!

Nej kom till IP kl 13! VI ses där!!





Matchdag!

Är uppe en sväng för att käka frukost. Matchen börjar kl 1 och samling halv 12. Lite svårt att hinna få i sig både frukost och lunch om man sover alltför länge. Så, därför ställde jag klockan lite tidigare så hinner jag med båda två och även en liten siesta däremellan! =)






Läggdags

Time to hit the bed som man så fint säger det.

Kvällen har bestått utav god mat, städning och pluggning. Fick supergoda kycklingwraps med keso. Mums, det gillar vi! Kompletteringsuppgifterna från kursen går sådär, ska vara inne på söndag. Jag jobbar för fullt för att fixa dom. Nu är man lite halvt trött i ögat så sängen och sovmorgon låter inte helt fel.

Godnatt mina vänner!





Mätt och smällfet...

...är vad ni tror att jag ska skriva om, men icke!

Visst fanns det flera kaksorter att välja mellan men jag är så nöjd. Blev inte något hetsätande, som det ofta blir när vi har fikadag på jobbet, utan vi pratar lagom mängd. Kanske inte lagom mängd om vi snackar kaloriintag men däremot i antalet kakor!

Självklart finns bilder och likaså en video som bör publiceras. Ska klura på videon men här är bilderna:










Kakbuffé

Träningen gick sådär.. Seg i kroppen och sen var jag inte så super laddad, dessa två är aldrig någon bra kombination när man vill träna.

Nu snart väntar jobb och idag är det The Big Day. Lite internt sådär. För idag ska alla som jobbar baka/köpa något slags fikabröd/kakor jaaa vad som helst! Så idag är det bara att skippa matlådan för dagen kommer att fyllas med en stooor kakbuffé. Haha. Matlådan är självklart med men ja, jag kommer också antagligen frossa i dessa godheter. Vi har helt enkelt för tråkigt på jobbet så vi måste alltid styra upp något. Idag → kakbuffé!


Jobb till 17.30 sen väntar fotbollsträning kl 18. Ingen mv-träning ikväll så idag kommer jag hem i skaplig tid så jag kan ladda till morgondagens match. (om det nu kan sluta snöa för engångsskull)









Good morning...


...everyone! ITS FRIDAY!!!

Laddar med kaffe, as usual, ska skjutsa M till tåget sen väntar gymmet och cardio. Crosstrsiner, löpband, cykel whatever!




Trött, seg och matt

Ungefär så känner sig Bengtsson. Jobbet var skapligt segt trots rean, löning och en hel del rörelse i butiken. Jag kände mig inte alls på topp inför träningen. Trött var bara förnamnet. Träningen i sig var helt OK, men jag var mest trött och blev irriterad på massa saker som inte fungerade! Sån är jag.. Ibland har man sådana sneträningar.

Blev inge nytt protein imorse, fick trycka i mig det äckliga bakepro´t, både till frukost OCH efter gympasset. Om jag säger såhär, när jag höll för näsan gick det bra!

...men, efter jobbet åkte jag till Svea och där fanns mitt lovely protein. Måste ju helt ärligt vara det här med proteinet som gjorde att allt blev så fel från början. Hela dagen alltså. Imorgon är det världens bästa fredag och jag får börja dagen med världens godaste protein. Thank you!



Chocolate there is!



Nu ska det intas lite vitaminer och håret ska blåsas sedan är det tack och godnatt!




Slut på protein!!

Godmorgon allesammans.

Slut på protein det är var det är. Fan. Det var ju det jag skulle göra i tisdags när jag var ledig, köpa protein!! Det enda jag ha hemma är ett bakepro protein som smakar helvete om man dricker det, funkar jätte bra i bak och matlagningsgrejjer men inte bara till att dricka det. Blir kanske en snabbis in på maxi innan gymmet för att se vad dom har.


Bastumyset igår gick bra. Det var så otroligt skönt.

Bild på vårt lilla bastukit.
 


Mickis å Sandy posar i duschen:

Man kan inte annat är ann älska dessa duschdraperier. Haha..



Nu är det dags att byta om och dra sig mot gymmet. Jobb 10-17.30. REA REA REA PÅ TEAM SPORTIA!!
Sen väntar träning 18.45-20.15.







Imorgon är det fredag!!!!!

Bastu Time!

Hemkommen efter en helskön dag på jobbet och därefter blev det skoprovning med Forssa och sedan blev det en donken meny!

Mickis och Sandy planerar att basta såhär på kvällskvisten. Så för att få lite värme i den här kylan blir det nog en vända dit. Blir nog mys och massa prat.

Nu sitter jag och avnjuter en kaka. Mums!! Absolut en av mina favoriter, helt klart! Dumle och nobless.






What a beautiful morning...

Helt fantastiskt det är att vakna till solen som skiner in genom persiennerna. Synd bara att det är minus tio och massa snö. Hade hellre sett skymten av gräset och att temperaturen låg någonstans runt plus 8.

Blev en oplanerad vilodag idag, och sovmorgon. Ställde klockan på 7 men jag kände att jag var för trött för att åka till gymmet och köra cardio så det blev att ställa om väckarklockan på kvart i nio istället. Beslutet känns rätt.


Nu ska jag ta och fixa inför jobbet. Smoothie ska göras.



See u Later!




Thailand -09. Vill ha sommar och soool nuuu!!!!


 


Trötter

Nu börjar tröttheten verkligen smyga sig fram.. Maten är klar, likaså kakorna och tvätten är hängd. Phu... Nu väntar bara sängen och jag tror verkligen att jag kommer sova gott inatt! Imorgon väntar en helskön dag, hela veckan kommer snarare att bli helskön. Ons 10-18 skoprovning och möten med Adidas, tors 10-17.30, fredag 10-17.30. Lovely!


Nej, dags att dunka huvudet i kudden! =)


GODNATT! ♥




Utsalgen?

Nejdå, inte än..

Energin bara sprudlar här hemma. Matlagning, bakning och hänga tvätt. Summering av min tisdagskväll. Just nu är matlagningen i full gång. Kyckling och ris. Det är grejer det.
Innan fotbollsträningen bakade jag ihop en av de 2 kaksorterna iaf. Så nu återstår bara en.
Träningen gick bra. Körde utomhus trots att det var runt -10 strecket och att planen inte var fullt så grön, men det gick det också. Spel större delen av träningen och sedan avslutade vi med en konditionsövning.


Lyssna på denna grymma låt, lyssna extra noga på texten! En låt av rang som dom så fint säger det. 






Nu väntas käk!!



Hej å Hå..

Hemma igen efter träningspass nr 2. Vad jag älskar sånna här dagar. Solen skiner och man kan nästan tro att våren är påväg. Jag skulle kunna sluta jobba helt bara för att få träna flera gånger om dagen. ♥

Packade i Ipoden och springskorna och begav mig upp till IP. Inget lag bokat först kl 15. Väl inne i hallen funkar inte Ipoden, slut på batteri, typiskt. Jag ställde upp för konditionsbanan och hann springa 6 varv á ca 57 sek var. Efter sjätte varvet började det ramla in folk. Dalkurd skulle tydligen träna. Dom jobbar inte riktigt med bokning av planen. Men men, jag fick helt enkelt flytta på mig. Blev iofs tillfrågad om jag ville vara med och köra med målvakterna men oturligt nog hade jag varken fotbollsskor eller handskar med mig ut. Så jag fick nöja mig med lite stege på sidan av planen.

6 varv och stege, det är bättre än ingenting!


Nu har jag fått i mig lunchen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka förbi maxi och handla inför bakningen.












Träningsläger

Jag tror jag bannemej har ett eget litet trainingcamp idag. Gymmet är avklarat. Körde armar idag. Solningen är klar. Nu väntar strax dagens andra träningspass. Ska ta mig upp till IP och hallen för lite konditionsträning. Tänkte köra några varv på konditionsbanan som vi kör på torsdagarna. Jag behöver bättre kondition. Ge mig!

Sitter nu och laddar med lite ny energi. Smörgås m ost, keso m sylt och fun light.









Kaffeladdar


Godmorgon.
Här sitter jag och dricker kaffe och laddar för dagens gympass!





Ledig dag idag men ändå är dagen fullspäckad.

*Träna

*Baka
 
*Sola
 
*Möjligen träning igen

*Plugga

*Fotbollsträning


Ny Idol

Godkväll kära läsare. Hemma efter en låång dag på jobbet. Det märks att det snart är lön, sjukt lungt på Kupolen. Men på torsdag smäller det. Lön, lön, lön!
Har fått i mig tacos och en hel del fun light. Nu sitter jag framför teven och OS.

Idag på gymmet fick jag syn på min idol. En 83-årig tant som pumpar muskler. Pumpar är kanske fel ord att använda men shit, 83 år och går på gym. Det ni!
Hon hade fått en genomgång av en instruktör i förra veckan men det var självklart svårt att hålla reda på alla övningar. Vi fick till en liten pratstund då jag skulle instruera en triceps övning. Jag tyckte hon var jätte duktig som gick på gymmet och hon kontrade genast med att berätta sin ålder. 83 år. Oh My God, tänkte jag. Hon hade tydligen ramlat och skadat sig och för att komma tillbaka "efter skadan" så har hon börjat gå på gym. Innan olyckan gick hon på medelpassen, och medelpass mina vänner, det är det inte många 50 åringar som orkar.

Antar att det är så jag kommer bli när jag är 83 år. Gå på gym och pumpa muskler. Hahaha..




Ett litet kort från hemresan efter jobbet. Man kan bara inte annat än att älska när man får lov att skrapa rutorna innefrån!!! Fy fan!


 



Imorgon väntar ledig dag. Som jag längtat. Träning x 3 om allt blir som det ska! =D







Dryg måndag

Fan va underbart det är att sova över såhär på morgonen. Skjutsade M till tåget strax innan sju. Kröp ner i sängen när jag kom hem, ställde klockan, slog av den när den ringde och vaknade 40min senare. Börjar jobba kl 11 och hade tänkt mig ett gympass innan, eller det blir ett gympass innan, dock blir det lite stressigare såhär på morgonen vilket inte känns OK.


Nu ska nbara väskan packas sedan drar jag vidare mot gymmet. Jobb 11-20 innebär att jag missar dagens träningspass, FAN! Efter jobbet får jag helt enkelt åka hem och smaska på gårdagens tacorester. Jag längtar!



Nu gym!


Då var...

...hushållsgörat nr 2 klar. Städningen.

Äntligen klar med städningen. Det märktes verkligen att det behövdes en städdag idag, fy så det har sett ut. Men nu är det rent och snyggt för någon dag till.


Måste visa mina favvo påslakan:



Så grymt snygga! =)



Nu närmast blir det en sväng till maxi för att inhandla några tillbehör till tacosen ikväll. Jag älskar tacos, så är det bara. Film och tacos mys är vad det blir ikväll.







Redo..


...för skottning och andra hushållssysslor.


Efter skapligt många timmars sömn, om man jämför med vissa, så var jag ganska pigg när jag vaknade imorse. Att jag hade sovmorgon till 11 är en annan femma. Jobb väntade mellan 12-16.
Gårdagen blev en grym kväll. Roligt att träffa grabbarna igen och att gå ut på en annan ort. → FALUN! Vi hann med Åh och en sväng inne på Etage. Åh var ingen större höjdare tyvärr, mer eller mindre lite av en besvikelse. Hemma strax efter kl 4 efter att M hämtat oss! ♥ Att det blev så sent berodde på taxin, som vi skulle åka med först, som var så fruktansvärt sega. 10 min blev helt plötsligt 1 h. Tackar.


Nu då;
hemma från jobbet och det är dags att ta tag i hushållssysslorna. Först ut skottning!






GodMorgon



Har precis fått i mig frukost och ska snart ta och fixa lite mellis till jobbet. Smoothie it is. Hallon och banan. Som sagt, jobb till 16 sen Faaaluun!




LATER.... 










Tonfisksallad med vitlökssås



...kändes sådär. Men jag kan lova er att det var sjukt gott.

Sitter och smaskar i mig mat. Efter två träningspass på rad blir man lätt lite hungrig, och det kanske är så att allt smakar extra gott då?


Blev en liten segodag på jobbet, segodag=lugnt=inge folk=inga varor. Blev däremot världens godaste lunch med Åsa. Kycklingsallad från Kompis. Jag bara älskar den.








...och självklart en smaksatt latte på Waynes.







Imorgon väntar återigen en jobbdag. Ledig först nästa tisdag. Phu. Jobb imorgon 10-16, jag kan inte klaga på tiden. Hem och käka med M sen ska jag och Tone ta oss till Falun och FaluKuriren Arena för att se innebandy. IBF Falun vs Caperio Täby. Därefter är kvällen obestämd, återstår att se vad som händer.



NU: Soffan och TV
SEN: Sängen



GODNATT!











Grym morgon!

Nyduschad, nysmorad och frukosten i magen.
 Jag är helt slut efter passet.
45min cardio och några övningar mage.
Thats it!









Nu: Jobb till 18.
Sen: Fotbollsträning kl 18-19 (styrka)
Efter det: MV-träning 20-21.30



Kaffe och c-vitamin

..är precis vad jag laddar upp med inför gymmet och morgoncardion.

Blir cardio och mage.












Heeelt utslagen..

...sitter jag här vid köksbordet.

Nog tog träningen hårt allt. Tror fan min kondition blir sämre och sämre. Kan godiset och kakorna satt sina spår? Förmodligen. Jävla kakmonster jag är. Helt sjukt. Nu måste det bli ändring på det. Men tänk ändå var skönt det känns efter ett sånt här pass. Helt underbart skönt!

Har fått i mig kvällsmaten ala keso och sylt, äggsmörgås och fun light. Ny smak på fun lighten, granatäpple/jordgubb. Grymt god!






Nu väntar soffan, helt klart. Snart även sängen. Kvällen blir inte lång om jag säger så! Lovade bilder från kläderna, förlåt men imorgon blir det av!




On mY Way

Dags att bege sig mot gymmet. Gårdagen var en liten slödag, eller kanske helt enkelt en vilodag. Nu är jag mer än redo att gå till gymmet, axlar och bröst står på schemat. Efter gymmer väntar återigen en jobbdag, 10-17.30 sen är det dags för fotbollsträning och konditionsbana. Som jag längtar... (lite ironi är det allt). Det är väl ungefär vad denna dag bjuder på.


Lovade lite bilder från mina nyinköpta träningslinnen. Det kommer. Ikväll.




Fredag imorgon. Underbart!







OS it is!

Sitter framför teven och kikar OS. Slalom för tillfället. Herrarnas kval i sprint gick bra. Längd alltså. Alla svenskar är vidare. Finalen väntas nog till 21.15 om jag inte har helt fel.





Lite dåliga före och efter bilder sedan jag var hos frissan:

         


Hittade även en inställning på mobilen där man fick såhär läskiga bilder:




Creepy!




Nu väntar vi på Pärsson och hoppas på medalj!



Hejja! Hejja!





Godmorgon

Har varit uppe och skjutsat M till tåget men nu har jag krypit ner i sängen igen. Det snöar så någon springtur ute blir det inte. Men det kanske blir en vända på gymmet med lite cardio.

Igår kväll när vi skulle sova började jag sjunga på Trasdockorna. Vet ni vad de är? Haha. Ett gammalt barnprogram som visades när jag var liten och det var ju så sjult bra.


Är din näsa sne, eller armen ur led och din tå är gul och blå....
Här kommer klippet. Önskade dock att jag kunde få se ett helt program!





Nej, om man skulle ta och göra ett litet ryck då.




Godnatt!


Här ligger jag i sängen och klockan är bara tjugo över 9. Underbart. Tänkte läsa/plugga lite eftersom jag inte hann plugga så speciellt mycket innan frissan. Håret blev bra. Färgen är jag nöjd med, hon kunde dock ha tagit lite mer på längden bak. Men jag får platta igenom det imorgon och känna efter först.

Imorgon väntar återigen en jobbdag. Tänkte försöka ta mig ut på en springtur innan jobbet. Återstår att se. Jag ska aldrig lova någon för jag vet hur jag är när klockan ringer imorgon och speciellt om inte vädret tillåter. Då är jag helt plötsligt svag och trött och måååste bara få sova. Haha.



Nu så, läsning. Engelsk bok var det också. Man tackar.






Träningsvärk?

Svar: JA! I magen. Körde på riktigt bra igår på gymmet sen blev den en och en annan övning på fotbollsträningen också. Skönt det är det!

Blev ett hårt ryggpass på gymmet och därefter gick jag upp och körde lite intervaller på löpbandet. Härligt det är när svetten bara rinner =D

Nu är det pluggning som gäller innan det är dag att fixa frillan! Som sagt, kompletteringsuppgifter ska göras och vara inlämnade senast det 28:e. Känner mig lite smått stressad!








GULD!

Härligt. Första OS-guldet går till Kalla. Inte alls oväntat. Tjejen är grym! Dock måste jag avsölja att jag inte såg loppet. Själv var jag på fotbollsträning men nyheterna var framme rätt snabbt trots allt.

Igår var det dags för årets största och första storhandling på maxi. Vi är sjukt dåliga på att handla. Jag springer på Ica minst 4-5 dagar i veckan, och det är ju inte bra har jag kommit fram till. Så storhandling till 2 veckor framöver blev det, så får vi se hur det blir med den saken och hur långt all mat räcker.

Idag är jag ledig! Så underbart skönt. Dagens planer: Gympass. Konditionspass. Frissan kl 15. Fotbollsträning kl 18. Thats it.

I fredags blev det lite shopping. Det inhandlades nya träningskläder. Bilder kommer senare. Jag  är riktigt nöjd med köpen. 





Måndag

Ny vecka, nya tag.. och allt det där =) Ny vecka = Ny träningsvecka. Det gillar jag bäst!
 
Nu har jag käkat frukost och ska ta mig till gymmet för ett pass. Jobb till 17.30. Träning 17.30-19. Underbart. Tur man inte stressar....



Later my friends!



Alla ♥ dag

Gårdagen var fantastisk. Väl hemma från jobbet överraskade M mig med rosor och presenter. Vi var hem till hans föräldrar och fick mat därefter begav vi oss mot stan för att hyra film och självklart till maxi för att handla min favvo glass. 













Dolce & gabbana parfym, light blue.
Lindt chocklad.
10 röda rosor.




För lång sovmorgon

..det blev det.

Inte bra med andra ord. hade ställs klockan men också lyckats stängt av den. Kvart över tio vaknade jag. Börjar jobba kl 11. Så ja, jag är lite smått stressad.

Gårdagen var bra. Massa prat och skratt. Det gillar vi.


Ikväll efter jobbet ska vi äta hos Ms föräldrar...





0-0

Resultatet för första matchen blev oavgjort, 0-0. Skönt att få avverka första matchen ändå och sjukt roligt trots att termometern visade -10.
Vet inte om resultatet var rättvist eller inte. Vi hade våra chanser och dom hade deras. Mest var det spel på halva planen. Men vi skötte oss bra. Nu är vi på G inför serien, och jag längtar sååå!


Dags att byta om. Ikväll blir det pizza-mys med tjejerna! =)




Lasagne Åt Folket

Det är vad det är, och det kan vi kalla riktig ladda-för-fotbollsmatch-mat!


Match var det! Kl 2 är det samling för årets första träningsmatch. Wieeeee....
Ska bli sjukt kul. Klart man är lite nervös, som sagt säsongens första träningsmatch. Kl 15:45 drar det igång. Hemma på IP, kom vettja!! Har absolut ingen aning om hur det kommer att gå, vi har många nya spelare så jag kan inte påstå att vi har ett jätte bra sammanspelat lag. Men, det är först den 17:e april som vi ska vara bra! Då börjar serien. Nu är det bara träning och vi spelar för att bli bättre!

Laddar nu med lite lasagne. Underbart gott. Recept kommer senare ni som vill testa.






Önska oss lycka till!!


Hejja KIK!!



Mellis

Hårdmacka med ost, kesella m bär och ett stort glas med funlight!


Ska käka upp det här sen bär det av mot kupolen och förhoppningsvis lite shopping innan klockan slår 12. Sen lunch idag. Klockan 4. Då kommer blir det lunchdate med tjejerna, mys och skitsnack! ♥


Ikväll hinns det inte med något fredagsmys då fredagsmystiden är upptagen av fotboll. MV-träning med the one and the only, Driss.


So long...


40 min crosstrainer

var var det blev..

Det gick bra. Älskar faktiskt att gå upp tidigt på mornarna för att åka iväg att träna. Glömma allt och bara fokusera på sitt. Vid strechingen lyssade jag på en av det bästa låtarna någonsin. Patrick Park-Life Is A Song.


Lyssna in den:





-Maybe life is a song but you're scared to sing along


Jag bara älskar den!






Nu har jag fått i mig frukost. Proteinshake, gröt, hallon och blåbär. Mums!



Nu ska svettiga jag ta och hoppa in i duschen! Frääääsccchhht!





Mot Gymmet och Cardion

Japp. Sitter här med kaffet. Ska sjutsa M till tåget och åker därför direkt till gymmet för ett cardio pass!





Förbannat skönt!

Hemma efter den drygaste träningen på länge. Konditionsbana, 7 varv x 2. Därefter blev det fys. Det är efter sådana här träningar som man mår så himla himla bra! Fram till för 5 min sedan, då jag tryckte i mig en semla. Haha. Det var dom kalorierna jag brände på den träningen det! Jaja... man måste leva lite.


Nu är det välförtjänt mys i soffan framför teven som gäller, sedan väntar sängen. Jobb 12-20 imorgon. Ett cardiopass står på schemat sedan lunch med dom bästaste tjejerna. 20.00 börjar mv-träning så jag bör väl vara hemma igen lagomt till läggdax! =D Jag klagar inte!





 

Ångest

Ja det är var man får av att sitta inne en sådan underbar dag. Då undrar ni säkert varför jag inte gör något åt det? Snart. Pappa kommer hit och ska fixa med toadörren. Därefter ska jag ta mig till kupolen och en date med Jenka. Shopping står på schemat. Hehe... Återstår att se om det blir några fynd bara.

Kl 18:45 väntar fotbollsträning. Torsdagar innebär fyspass. Konditionsbana. Det längtar vi till. Idag ska jag se till att plcoka med mig min pulsklocka så jag kan se hur hög pulsen blir. Alltid lite roligt att se.







Godmorgon solsken..

.. och lediga dag!

Solen skiner och jag tar sovmorgon. Hmm.. ingen bra kombination trots att den var välbehövd. Ställde klockan på 7 men snoozade ett x antal gånger innan jag slog av den. Vaknade strax innan nio och då var det på tiden att gå upp.

3 träningspass idag var var det var tänkt. Meeeeen... det blir det inte. Tänkte först att jag skulle upp tidigt för att köra ett kardiopass innan frukost, sedan hem käka ta det lugnt för att senare åka till gymmet igen för att köra ett rygg pass. Kände att det skulle bli mycket åkande fram och tillbaka, ja jag vet, jag skulle kunna gå ut på ett löppass. Men jag är så sjukt kräsen av mig. För kallt och springa när termometern visar -10. Så jag tänkte såhär istället: jag tar sovmorgon, äter frukost åker till gymmet och kör mitt ryggpass för att sedan köra kardio efter! Minst lika bra ju! Så får det bli!


Ska maila in en bekräftelse till FoS att jag kommer, sedan fixa några uppgifter men sen blir det att gå ut i det fina vädret!





Lite pyssel..

Kom hem för några timmar sedan.
Har hunnit käkat och ritat på min teckning om mig själv.

Resultat:




Mötet var bra. Gick igenom lite praktiska moment om utbildningen. Lite hur, när och var. Vi kommer att åka onsdagkväll, utbildningen kör igång torsdagmorgon och sedan är det träning träning teori träning teori i hela 4 dagar. Jag längtar som tusan! Kommer bli grymt.



Imorgon väntar ledig dag. Träning x 3 tänkte jag. Sen blir det mys med Jenka.
Shopping och fika.


Godnatt mina vänner! ♥







Hemma en kortis

Hemma en sväng innan det är dags att dra sig vidare mot Friskis. Möte väntar som sagt. Idag var det nog den segaste jobbdagen någonsin. Var sjukt lugnt så efter lunchen, och fiket med Tone så tillbringade jag nästan 2h framför datorn på jobbet. Reggade medlemmar och det var en sjuk hög. Men nog fick jag att göra iaf.


Löpningen imorse gick bra. 31min som jag skrev. I bra fart. Var toksvettig efteråt. Härligt härligt.
Uppvärmningen gick bra. Tungt var det. Nu är det dags att den här snön försvinner, vill ha vår och solsken!!





Bilder från uppvärmningen!



Nu ska jag rita på teckningen som ska upp i omklädningsrummet på IP. Har tappat bort den gamla. Bild kommer senare! Halv 8 väntar mötet!




Vid frukostbordet

Hemma igen. Blev hela 31 min på bandet och därefter ett magepass. Grymt skönt att springa av sig lite! Frukosten är på väg ner och snart är det dags att byta om för jobb, i raketfart! Jobb till halv 7 sen väntar FoS möte halv 8.



CIAO!



Då var det dags

..att ta sig till gymmet.

Dagens pass är bara ett extra pass. Kör vanligtvis 4ggr i veckan. Brukar oftast köra mån, tis, tor och fre. Idag blir det inget pumpa pumpa pass utan ett cardiopass och därefter mage. Löpband och/eller crosstrainern. Sen hem och käka frulle. Nu har jag fått i mig 1 stoor kopp kaffe, multivitamin, omega-3 kapsel och c-vitamin. Så nu ska jag väl ändå vara REDO!


Först väntar uppvärmningen → att skotta!





GODNATT

Ligger i sängen och kollar runt på datorn. Allt från facebook till olika bloggar. Sjukt vad tiden går fort.
Det jag egentligen skulle göra var att kolla upp mina kompletteringsuppgifter från kursen jag läste. Fick ig på hemtentan, vilket var väldigt väntat så nu har jag uppgifter att göra istället. Har fram till den 28:e på mig.
Tänkte först att jag skulle hoppa över och göra dom eftersom jag tänkte att kursbetyget var oviktigt då jag mest läste för min egen skull och nyfikenhet men nu om jag ska söka till sjukgymnast så kanske det kan vara bra och ha ett bra betyg med sig?! Lika bra att göra det vilket som.



Nu orkar snart inte ögonen hålla uppe längre. Dags att dra täcket över sig!



Bilder från gymmet


Gymmet och gymmet. Från strechingrummet. Vill bara bevisa att jag jobbar på min smidighet, med tanke på hur stel jag är! 



Når ända fram...



...nästan.


När jag ändå var på G med kameran kunde jag inte låta bli att ta lite kort i omklädningsrummet.
 Såhär ser det ut då seniorerna har jympa. Finns knappt en krok till över. Det är bra dom jympar, inget snack om det, men dom får försjutton inte breda ut sig så mycket!







Tisdag och fredagmornar ska man passa sig för! Om man vill ha en krok så att säga.






Till Emma! =)

Emmson. Här kommer receptet på Snickerskakorna!


1 burk jordnötssmör (ca 350 g)
2 dl sirap
1 dl socker
2 tsk Vanilla
5-6 dl cornflakes, krossade
1 dl kokos
250 g blockchoklad
0,5 msk olja


1. Blanda allt utom cornflakes och kokos i en kastrull.

2. Värm upp på svag värme, och låt ingredienserna smälta ihop.

3. Rör ned krossad cornflakes och kokos.

4. Bred ut "smeten" i en bakplåtspapperklädd form. (Smeten är tjock och formbar, så du behöver inte ha någon speciell storlek på formen.) Det ska vara ca 2-2,5 cm tjockt.

5. Smält blockchokladen i micron. Tillsätt 0,5 msk olja. Rör.

6. Bred ut den smälta chokladen på kaksmeten. Låt stelna något i kyl.

7. Skär kakan i små fyrkantiga bitar. 2x2 cm brukar bli lagom.

8. Förvara i kyl. Ta fram ca 10 min innan servering.



ENJOY!




Kaffe. Kaffe. Kaffe.

Det är just vad jag hinkar i mig. Time to hit the gym. Idag är det ett bicep o tricep pass som väntar.
Armar och rygg är mina absoluta favoriter. Så idag kan inget gå fel.

Jobb till 17.30 sen väntar fotbolbollsträning vid 18. Ute. Det gillar vi helst inte.
Men hoppas att vädret inte är alltför tråkigt bara. Man får väl tänka på stackarna i Sthlm som knappt kan träna pga av snön. Så vi har nog det ganska bra ändå!















2 1/2 MEN


I just love it!
2 1/2 men alltså. Så jäva grymt.

Sitter återigen i soffan och kollar TV och datorn är ju självklart med, överallt. Helt otroligt. Jag och M sitter i soffan med varsin dator, det är sjukt.


Gymmet gick bra imorse. Axlar och bröst som fick sig en genomgång. Fotbollspasset gick OK. Känner av lite av baksida lår/rumpan sen igår. Inte någon speciellt bra känsla men förhoppningsvis försvinner det snart! Säsongens första match väntar på lördag och då ska jag vara fit for fight!
Fick en regäl genomgång av strechning efter träningen. Kommentaren jag fick var stel som ett kylskåp. Känns som att jag måste ta streching mer på allvar. Har tyvärr inte tålamod för det men efter den kommentaren är det nog dags att göra något åt det!


Nu ----------> sängen!








Äntligen måndag

och lite rutiner. Och självklart en vecka fylld med fotbollsträningar!


Somnade på stört igår efter att jag läst några sidor ur Friskis boken. Det blev så illa att jag tom somnade några gånger under läsningen. Helt otroligt!


Nu har jag fått i mig frukosten, skjutsat M till tåget och ska nu ta och packa väskan för träning x 2. Gympass nu och fotboll senare i dag. Däremellan väntar jobb! Benen känns ok. Lite stela blir dom ju alltid. Och dag 2 brukar oftast vara den värsta!=)


Later!


Halvsover..

...i soffan till filmen på tv 6. Friday Night Lights.

Fick inge favvoglass heller. Fick nöja mig med en kaka från bakningen häromdagen som M gömt i frysen. Själv trodde jag alla var slut. Det var iallafall inte fy skam.

Får se hur länge jag håller mig vaken. Längtar lite smått efter sängen.



GODNATT!




Back Home


Har fått i mig en stoor portion av bacon och makaroner och så ketchup såklart. Så nyttigt och så gott! =) Man måste ladda på rikligt med mat efter ett hårt träningspass! Träningspasset gick bra trots att jag körde själv. Det är klart att man alltid får en extra kick när man har någon som står på sidan och puschar på en men det gick bra ändå. Då vet jag det till nästa gång. Det visar sig imorgon om jag tog i tillräckligt nog! =)


Sitter i soffan och kikar Wallander på 4:an. M är på hockeyträning och jag är lite sugen på en Hägendaz glass. Strawberry Cheeskake. Min absoluta favorit. Återstår att se om M hör min bön och har något med sig när han kommer hem. Hoppas.








Godmorgon




Här ligger jag alldeles själv i sängen och försöker vakna till liv.
M gick upp för 10min sen, ringde några samtal och sen försvann han.
Eftersom det är så fint väder idag så ville han åka skidor.
Så han är påväg till Romme. En annan fick stanna hemme eftersom man ska börja jobba kl 11.
Så idag blir det promenad till jobbet.
Därav måste jag snart gå upp och käka frukost och göra iordning mig. 


Jobb till 17 sen väntar det berömda benpasset. Men idag kör jag själv.
Idag är jag min egen slav. 






 


Mot stan

Maten  var grym. Nu drar vi till stan och lirar lite biljard!




Todays look!







Matlagning

Vad händer ikväll folket?

Här är det matlagning på G. Efter jobbet åkte vi och kollade Dalkurd match, en halvlek. Sjukt tråkig match och kurderna låg under med 0-1. Ingen höjdare alltså. Vi åkte vidare mot älskade maxi och handlade mat, och diverse snacks.
Det blir den godaste godaste maten, fläskfilé, klyftpotatis m morötter och sedan våran egengjorda sås på bonjours smaker. Love love love!

Bilder:


















Kvällen är fortfarande inte spikad. Mycket lutar dock åt en sväng ner på stan för lite biljard spel med SandyBay.




L Ö R D A G

Godmorgon gott folk.

Ja nu känns det ändå som att jag äntligen har bestämt vad jag ska bli när jag blir stor =)
Jag vill förr eller senare plugga och nu tror jag att jag har hittat rätt. Jag tror att jag har stirrat mig blind på en PT-utbildning för länge och har därför aldrig kollat åt något annat håll. Jag vill fortfarande bli PT men först vill jag ha en riktig utbildning.

Har inte riktigt koll på vad antagningspoäng ligger på men skulle kunna tippa på 1.3 (?) runt där. Hur som, prio är nu att söka såklart, men jag måste skriva högskoleprovet, igen! Jag har gjort det 1 gång men det sägs ju att 3:e gången brukar vara den bästa så two times to go.

Ska jag plugga till sjukgymnast så måste jag flytta, på dessa universitet finns utbildningen:

  • Göteborgs universitet 
  • Karolinska institutet 
  • Linköpings universitet 
  • Luleå tekniska universitet 
  • Lunds universitet
  • Mälardalens högskola 
  • Umeå universitet 
  • Uppsala universitet 


    I år blir det ingenting av detta. Känske nästa år, eller nästa... Det vet man aldrig säkert! Men jag är så glad att jag äntligen tagit mig för och bestämt vad jag ska göra.




  • GodKväll..


    ...mina kära vänner.

    Äntligen har man kommit hem efter kvällens träningspass. Har hunnit få i mig lite käk, ska blåsa håret sen väntar sängen. Det var den fredagen.

    Imorgon väntar jobb. 10-16. Därefter är det inget planerat. Kanske blir det en liten revanchmatch på biljarden? God mat blir det antagligen. Jag älskar mat!


    Jag har nu bestämmt mig hur min framtid ska se ut. Jag ska bli sjukgymnast, och därefter läsa PT. Mer om det imorgon, nu lite vitaminer sedan sängen.




    GODNATT! ♥



    Sjuk, jag vet...


    Här sitter jag med 2 datorer. Det räcker absolut inte med en. Haha. Min egen lilla Sony skriver jag blogg med och Ms stooora kollar jag facebook på.
    Fattas gör bara en trejde för att kolla av mejlen.
    Sjuk, jo jag vet!



    Idag väntas en dag fylld med träning. Gymmet snart. Armar står på schemat. Därefter blir det jobb. Sedan är det raka vägen till IP och fotbollsträning. 18-19.30. Sedan blir det mv-träning från 20-21.30. 3h fotbollsträning tackar man inte nej till. Härlig fredag, riktigt med fredagsmys! ♥ Det gillar vi!!




    Dags att hoppa i conversen och brottas med snön!




    Tjoho allesammans

    Befinner mig återigen, och som alltid i soffan. Ni tror säkert inte att jag gör annat än att sitta i soffan och glo TV.

    Idag efter träningen lagade jag mat. Supergod mat. Bacon och makaroner, och jag skojar inte när jag säger att jag inte har lagat makaroner på säkert 1 år. Hel sjukt egentligen. Det är ju så förbannat gott. Liksaså potatis. Efter gårdagens middag har jag fått potatismani. Käkade potatis och det var inte heller nyss jag gjorde det. Men nu blir det ändring på det. Kommer snart sluta med att jag bara äter potatis och makaroner.


    Imorse när jag gick ut genom dörren insåg jag att det inte var så lyckat att ha converse på sig i ca 2 decemeter snö! Nej, ingen hade skottat. Tilläggas bör att dom inte är riktigt helt hela. Nu vill vi ha sommar!





    Kan någon snäll människa där ute tipsa om någon bra PT-utbildning/skola whatever. Någonting måste hända här och det är snart dags att börja plugga tror jag! Hjälp mig. Behöver inte vara betalutbildning... Ska nog hur som ta och besöka en sån där så kallad syo!




    Kaffeladdar


    Godmorgon.

    Här sitter jag och dricker kaffe. Har precis fått i mig frukosten och nu känner jag att jag börja vakna mer och mer. Det måste vara koffeinet som gör värkan!

    Rygg och mage står på schemat! Känns riktigt bra att komma igång igen efter det lilla "breaket". Hatar break. Det förstör bara i vardagen. Men nu är jag på G!











    Tjoooo


    Här ligger jag i sängen och läser FoS Utbildningsbok.
     Mycket spännande. Snart är det dock dags att sova.
    Ögonen börjar bli lite trötta.










    Hej på er alla...

    ... i söovädret!

    Har nog snöat hela dagen tror jag bannemej. Inget mig emot. Jobbat och träningsledig så jag behöver inte vara ute i tokvädret. Värre om det skulle hålla i sig till på fredag. Då är det återigen dags för träning → utomhus! Nog vill jag ha vår och sommar men idag spelade det mindre roll.

    Inget inlägg imorse. Nej. Blev heller inget gym. Kände att jag inte pallade med det. Har jag blivit för bekväm nu när jag dels vart ledig från jobbet i 4 dagar, sedan varit sjuk, och därav inte haft orken att träna? Kanske, kanske inte.. Helt klart blir det jobbigt när man inte håller sig till rutinerna. Att ta sig tillbaka alltså. Därför tar jag mig i kragen och ser till att det blir ett pass på gymmet imorgon.

    Efter jobbet åkte vi och handlade på maxi. Hem lagade mat, och sedan har vi ägnat oss åt hemsysslor. Ibland måste man bara. Nu väntar soffan och sedan sängen.




    Kakbak...

    Hemma igen efter träningen och befinner mig återigen i soffan. Träningen gick sådär.
     Känner kanske att jag inte är helt hundra.
     Men ledig från träning imorgon så jag får väl se till att vara fit for fight på torsdag istället.




    Lite bilder från dagens bakning:



























    Lite blandade bilder. Hur som, summan blev en dumle/nobless kaka och sedan en snickerskaka.
    Tror resultatet blev ganska bra ändå. Eller vad säger ni?



    Nu väntar soffan och The Big Final av Paradise Hotel. ♥











    Slödag



    Blir inget gym idag. Är på tok för slö för det. Jag orkar helt enkelt inte. Ligger nu i sängen i stället. Ska läsa lite i FoS utbildningsbok sedan kanske det blir en liten siesta innan det är dags att hämta Jenka. Bakning står på schemat! =)



     

    Tisdag

    Vaknade för ca 20 min sedan av att magen kurrade nå så fruktansvärt. Inte så konstigt eftersom jag inte har ätit riktig mat sedan i söndags. Nu är frukosten på plats. Ska fixa lite här hemma sen bär det av mot gymmet.

    Fotbollsträning senare idag. Wihooo. Ska bli jätte skoj! Jenka kommer hit efter 3-tiden. Kanske vi ska ta tag i den där berömda bakningen som jag utlovat? Återstår att se!





    Back on track

    Kanske var det inte någon magsjuka? Kanske var det någon form av matförgiftning... hur som, jag är tillbaka!

    Hemma igen efter en vända uppe på IP med pizza och mys med laget. Lära-känna-varandra-dag. Blev ingen träning, kände mig lite klen för det efter en dag i sängen och endast en macka och lite blåbärssoppa i magen. Men imorgon kör jag på som vanligt.


    Nu sitter jag i soffan och väntar med spänning att Paradise Hotel ska börja. Som jag längtar!






    Hmm...

    ...vart ska jag börja?

    Förlusten i semin eller "magsjukan"? Hur som helst, gårdagen blev inte någon alltför lyckad dag.

    Förlorade tyvärr semin mot FBK. Segern var hur rättvis som helst. Vi seplade inge bra och då är man tyvärr inte värda att vinna.
    Innan matchen kände jag hur jag bkev mer och mer illamående. Inte nervositet-illamående utan jag hade ont i magen och det kändes som om jag skulle spy. Hur som, jag var kvar och kollade damernas finalmatchen sedan var det raka vägen hem och till sängen.
    Har nu legat i sängen sen dess, spytt 2 ggr och har varit allmänt klen. Har inte ätit sedan lunch igår runt 2-tiden. Kanske dags att få i sig något?

    Ledig idag och imorgon, känns ju sådär att man är sjuk då. Typiskt. Träning ikväll och jag vill verkligen träna. Jag känner mig bättre nu men frågan är om jag kan smitta andra? Om jag nu har haft en liten magsjuka eller om det möjligen har vart någon form av matförgiftning?
    Idag var det ju träning sen skulle vi ju käka och mysa efteråt med laget.

    Återstår att se hur jag känner mig resten av dagen.



    Nu väntar blåbärssoppa!



    RSS 2.0