Till Emma! =)
Emmson. Här kommer receptet på Snickerskakorna!
1 burk jordnötssmör (ca 350 g)
2 dl sirap
1 dl socker
2 tsk Vanilla
5-6 dl cornflakes, krossade
1 dl kokos
250 g blockchoklad
0,5 msk olja
2 dl sirap
1 dl socker
2 tsk Vanilla
5-6 dl cornflakes, krossade
1 dl kokos
250 g blockchoklad
0,5 msk olja
1. Blanda allt utom cornflakes och kokos i en kastrull.
2. Värm upp på svag värme, och låt ingredienserna smälta ihop.
3. Rör ned krossad cornflakes och kokos.
4. Bred ut "smeten" i en bakplåtspapperklädd form. (Smeten är tjock och formbar, så du behöver inte ha någon speciell storlek på formen.) Det ska vara ca 2-2,5 cm tjockt.
5. Smält blockchokladen i micron. Tillsätt 0,5 msk olja. Rör.
6. Bred ut den smälta chokladen på kaksmeten. Låt stelna något i kyl.
7. Skär kakan i små fyrkantiga bitar. 2x2 cm brukar bli lagom.
8. Förvara i kyl. Ta fram ca 10 min innan servering.
ENJOY!
2. Värm upp på svag värme, och låt ingredienserna smälta ihop.
3. Rör ned krossad cornflakes och kokos.
4. Bred ut "smeten" i en bakplåtspapperklädd form. (Smeten är tjock och formbar, så du behöver inte ha någon speciell storlek på formen.) Det ska vara ca 2-2,5 cm tjockt.
5. Smält blockchokladen i micron. Tillsätt 0,5 msk olja. Rör.
6. Bred ut den smälta chokladen på kaksmeten. Låt stelna något i kyl.
7. Skär kakan i små fyrkantiga bitar. 2x2 cm brukar bli lagom.
8. Förvara i kyl. Ta fram ca 10 min innan servering.
ENJOY!
Kommentarer
Postat av: Emma
Toppen! Här skall handlas ingrewdienser snarast. =)
Trackback