22.49..


..skickades uppgiften in. Bra jobbat Angelica. Right on time. Jag och framförhållning går inte riktigt hand i hand. Men nu är det klart iallafall.


Dagens straff:

Att vara yngst för en dag och bära ut allt material. Så det var inte något farligt straff tack å lov! Det var alltså fortfarande sååå värt att åka den lilla taxirundan! =D


Imorgon fredag, jag läängtaaaarrr. Men först sängen och några timmars välförtjänt sömn! Man tackar!!


Sov gott allesammans!




Sista september..


.. är Tones dag! Grattis vännen på 24-års dagen!





Dagens instruktion blev inställd. Känns lite skönt eftersom jag inte är klar med min uppgift som ska lämnas in idag. Så jag tänkte vara duktig att göra den innan träningen.
Träningen ja. Idag är det dags för vår straffrunda sedan taxituren sen i måndags. Vad nu det innebär. Vi ska vara ombytta och klara en kvart innan träningen drar igång så det återsår att se vad dom har hittat på för kul...


Min sk diet går bara bra. Jag försöker ligga på ett intag som är under mitt behov, såklart, men samtidigt ett sådant intag där jag känner att jag klarar av att hålla bra fokus i det jag gör. När serien sedan är slut kommer jag att finslipa lite mer på detaljer såsom träning och lite omvandling i kostschemat. Det här ska nog bli bra till slut ska ni se!


Nu väntar äggmacka och plugg!









 


Tid, vad är det?


Hur sjutton ska man ha tid att hinna blogga när man har 7 000 andra saker man ska hinna med? Tiden räcker inte till för mig tyvärr, skulle behöva ett x antal fler timmar för att kunna göra alla dessa saker som jag tycker är så grymt kul och som jag bara vill göra.

Är det OK att sluta jobba så man får mer tid till massa annat roligt? ;)


Gårdagen spenderades tillmestadels på tåget mellan Blge-Sthlm och Sthlm-Blge. Det bev en snabbvisit under dagen ner till Sthlm för att träna med Djurgården. Efter 2,5 timmes träning var jag helt död. Trött och hungrig.
Första timmen var det individuell träning, därefter väntade mv-träning och spel. Det är alltid lika roligt att få prova på fotboll på andra nivåer och att få utmana sig själv. Träningen i stort gick helt ok. Den största skillnaden är helt klart tempot. Efter lite feedback från tränarna och självklart jämförelsen med de andra målvakterna så har jag nu större koll på vad som krävs för att nå dit.





Idag har jag haft 2 gyminstruktioner, storhandlat, lagat matlådor och läst "SOK´s kostrekommendationer för elitidrottare" för att imorgon lämna in en reflektion över texten. Jobb, fotboll, gym + gyminstruktioner, skola + förberedelser inför högskoleprovet, matlagning, huset, M och mycket mycket mer är det som min vardag består av just nu. Ibland blir det lätt lite för mycket av allt möjligt men det är bara att tänka positivt och köra på tills man stupar ;) Skämt och sido. Jag är nog bara en sån person som gillar att ha många bollar i luften men samtidigt förstår jag vikten av att kunna slappna av, ibland.


Appropå slappna av.. Nu ska jag göra det jag älskar allra mest → att sova!


Imorgon väntar ännu en dag med nya äventyr!


Godnatt! ♥



Godmorgon



Frukost:

Gröt
: 65 kcal
Proteindrink: 111 kcal
Hallon/blåbär: 41 kcal
Linfrö: 35 kcal


Summa: 252 kcal

Fett: 5 g
Kolhydrater: 18 g
Protein: 28 g



Nu drar jag till jobbet sedan bär det av till Sthm för andra äventyr! Hörs imorgon igen!



Diskvalificerad!!


Första dagen på "dieten" och det går bra, än så länge. Matdagboken hjälper som sagt till att räkna ut kcalintaget och summerar även energifördelningen över dagens intag. Idag ser mitt intag ut som följer:


Frukost:  216 kcal

Mellanmål 1: 196 kcal

Lunch: 440 kcal

Mellanmål 2: 220 kcal

Mellanmål 3: 148 kcal

Efter-tränings-mål: 259 kcal

Middag: 392 kcal


Totalt intag: 1872 kcal

Fett:
59g  Protein: 221g Kolhydrater: 102g



Här ser ni fördelningen:




Lite för hög fettprocent, detta beror på att jag åt köttfärs till lunch. Men jag är ändå nöjd. Jag vill inte dra ner alltför mycket då jag vill känna att jag fortfarande har ork för att prestera, och det hade jag idag.





Dagens träning var ingen vanlig träning, den bestod utav stadsorientering. Orientering runt Kvarnsveden. Som vi alla vet är jag uppvuxen i Kv och jag var tydligen en utav storfavoriterna. Det dom tyvärr inte visste var att jag suger på att läsa kartor och allt annat som har att göra med orientering så storfavorit kunde jag inte själv hålla med om att jag var. Men självklart kände jag pressen och ville såklart vinna!
Jag och Sarrah skulle ta oss igenom denna bana och hitta alla kontroller. Jag som kartläsare, hur nu det gick till... Sarah som kommer från USA och enbart har bott i Sverige i 6 månader följde snällt med mig dit jag sa att vi skulle springa. På något konstigt vis hamnade vi lite galet fel. Vi kollar runt och ser inte en gata i närheten där kontrollen ska vara. Men det vi däremot ser är en taxibil som är påväg förbi oss. Vi stannar bilen för att få lite hjälp. Svaret vi får är "-vad är ni för ena orienterare?". Jag försöker tysta honom med att vi bara är några ynka fotbollsspelare och att det här inte alls är våran grej. (Inte ett ord om att jag är uppvuxen i Kv) Han pekar och visar vart vi ska åt för håll men när jag sedan frågar så snällt om han möjligtvis inte ska åt det hållet så kan han ju inget annat än att släppa in oss i bilen och köra oss till vår destination, jag vill upplysa om att denna färd endast tog ca 2 min!! Jag och Sarrah tackar hemskt mycket för skjutsen och springer vidare.

I mål med en tid på 44 min var ingen vinnartid det heller. Om vi inte hade blivit diskvalificerade för vår snålskjuts så hade vi hamnat på en 5:e plats. Alltså inte ens på prispallen, därför spelar det inte heller någon roll att vi blev diskande... eller det visar sig på torsdag då vi ska få vårt staff om det var värt det eller inte... Ooopps..

Vinnarna kom in på tiden 28 min (!!!!) Dock ska tilläggas att den ena är smart som Einstein och den andra är lärare = dom kan det här, så jag är inte bitter!




Me and my disqualified friend! But hey, we ´re still nr 1!!



Surt!!


Förlust med 0-1. Första förlusten på hemmaplan. Känns surt. Vi spelade stundtals bra men vi kommer inte fram till några riktiga avslut. Tyvärr. Gör man inga mål vinner man inte heller några matcher. Det är ju aldrig roligt att förlora. Men det är bara att ta nya tag och ladda rejält inför nästa match. 3 omgångar kvar av denna seie sen är det vila som gäller, men först fokus på de resterande matcherna!

Ikväll blir det söndagsmys med film. M har hyrt Prince of Persia. Känner jag mig rätt så kommer jag nog att slockna framför teven ganska tidigt ikväll.


Här kommer lite bilder för några (flera) veckors mission. Med smygstart imorgon!








Jag och M har ingått i en liten pakt. Han hjälper mig rättare sagt så att jag ska kunna utföra detta. Diet/deffning kalla det vad ni vill. Tyvärr kommer det inte att bli till 100% då jag har några veckor kvar tills fotbollen är slut och vill kunna satsa fullt ut med den men jag kommer att köra så gott det går! Så förberedelserna är i full gång. Jag kommer att ha matdagboken.se som hjälp hela tiden för att kontrollera mitt matintag. Det här ska bli sjukt spännande och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra! =D Önska mig, oss, lycka till för nu kör vi!!





Game Day!


Godmorgon!

Efter att ha varit uppe en snabbis för att käka frukost återfinns jag nu i sängen. Men tänkte snart bege mig ut på en liten uppfriskande promenad. Matchdag idag mot serieledarna Piteå. Det kommer att bli en otrolig spännande och rolig match på IP kl: 13. So be there!!!


Gårdagen var den STORA shoppingdagen på IKEA. Dock blev det 2 ynka kuddar och lite örngott som inhandlades just där. Men det var ju köket som var prio på IKEA. Ingenting blev defenitivt men vi vet ungefär hur vi ska ha det iallafall så det känns ju skönt. Nu ska vu bara fixa skissen sen är vi nog med i matchen ska ni se.

Det blev lite shopping trotts allt för min del. Först besökte vi Proteinbutiken där det inhandlades protein och ett par Better Bodys byxor. Äntligen!! Sen blev det ett par skor från Scorett som jag har kikat på ett tag. De var lite dyra men jag bara älskar dom!!








snygga va?




Mot IP och fotbollsträning..


... i regnet! Buuuu....




Några timmar senare...


Gymmet gick riktigt bra. Pressade rygg, bröst och axlar. Nu sitter jag välförtjänt i soffan framför TV och har precis fått i mig den perfekta fredagsmys-maten → tacos.

Om inte alltför lång stund väntar sängen. Imorgon är det fotbollsträning som väntar kl 09. Därefter Gävle och IKEA!!! Jag längtar så, och med lite extra cash på kontot så kan det ju aldrig slå fel ;) Jag älskar löning!










Taggar till!!


Dags för veckans första (!!!!) gympass.
Wihoooo!!

Jag är så taggad.










Finally Friday!



Wohooooo!!


Fredag och snart (?) helg...om några timmar så! Grymt skönt. Igår kväll/natt kom M hem efter en vecka i Ungern med jobbet. Skönt att ha honom hemma iaf!

Dagen är lite oplanerad. Jobb och träning står dock på schemat sedan visar det sig vad kvällen har att erbjuda!



Jag och fina Tone i somras!




Torsdagskväll


Har kommit hem från träningen senare än vanligt då det var dags för ett spelarråds möte med Herr Ordförande efter träningen. Nu sitter jag mätt och utslagen i soffan. Jag och datorn ska snart ta och bege oss in till sovrummet där jag ska kika dagens avsnitt av Idol.

Imorgon är det fredag och vi har ingen fotbollsträning. Match på söndag och då flyttas träningen till lördag morgon istället. Men det blir ingen vilodag för mig del imorgon. Jag tänkte försöka ge mig på ett gympass eller möjligen kanske ett intensivpass. Jag är ingen hejjare på jympa men ibland kan det ju vara lite skönt med variation.

Någon som vill
hänga på?? =)


Lördag väntar som sagt träning sen ska jag och M åka till Gävle för lite IKEA besök. Vi ska kolla på kök. Huset vi bor är ett renoveringsprojekt. M har varit duktig och fixat iordning sovrummet och badrummet. Prio att göra nu är köket. Så vi behöver tips, därav tänkte vi åka till IKEA för att få lite schyssta idéer!



Just nu:


Föreläsning, mat och bloggning. Snacka om effektiv.




Första föreläsningen på en utav 2 kurser har börjat, idag! Föreläsningen var idag mellan 13-16 men eftersom jag läser denna kurs på distans så streamar dom alla föreläsningar. Alltså dom filmar dessa och lägger ut dom på internet så att även jag, som inte kan delta på föreläsningen pga jobb, kan kolla. När jag vill.
Smart va?

Så nu är den i full gång. Tänkte försöka hinna med och kika innan det är dags för träning 18:45! =D






Vilken hemsida!!!


Checka in den sidan!


MATDAGBOKEN.SE



 Om du blir medlem kan du lägga in allt du ätit under en dag och vips så räknar den ut kcalintaget under en dag. Kolhydrat, proten och fett i %. Precis vad jag behöver.
Varför har jag inte blivit medlem och använt detta tidigare??


Grymt bra hjälp till dig som vill ha koll på vad du får i dig under en dag, eller varför inte bara att ha som guid för att se vad något innehåller?







Instruktion.


Ska snart ta och bege mig till gymmet för att ge 2 st instruktioner. Ledig dag från fotbollen idag och det innebär total träningsfri dag. Inget gym idag alltså. Bara instruktion.

Ikväll blir det lite plugg då min ena kurs börjar den här veckan och sedan är det mys framför TV och Idol.




 


Kvällsmat


Här kommer ett grymt gott kvällsmålstips.

 Omelett!



Här har vi en omelett med fetaost, rödlök och skinka.




Idag blev det en ost, skinka och rödlöksomelett med sallad!
Mättande och gott!


Gran Canaria


I slutet av december fyller pappa 50 år och därmed kommer vi att åka iväg på en veckas semester till Gran Canaria!!! Resan är bokad i februari och det ska bli så skönt att komma iväg med la familia.

Här kommer lite mysiga bilder från hotellet:













Dags..




... att bege sig till jobbet.







KRÄFTSKIVA!


Här kommer lite sen uppdatering ifrån helgen.

Lördag morgon kom Sandy och Elin hit för att fixa med tält, bord och stolar. Allt för att förbereda inför kvällens lagfest.
Matchen slutade 1-1. Känns surt men samtidigt rättvist... Dom har helt klart första halvleken och jag måste ändå säga att vi har den andra så ett oavgjort resulatat är kanske rättvist men det känns alltid surt att inte få med sig alla 3 poäng!!

Kvällen spenderades sedan här med lagfest och kräftskiva. Grymt rolig kväll.


Här kommer bilder från helgens bravader:
































Tack för en underbar helg tjejer!


Operation..


...hårfärgning!



Före...






efter...



Thank God. Nu är jag med i matchen igen. Det känns bra!!



För tillfället kikar jag ett dubbelavsnitt av Idol. Dagens och gårdagens program. Det är fredagsmys för mig!
Imorgon innan matchen ska det fixas en hel del inför kvällens happenings. Tält, stolar och bord ska ställas upp! =)




Friday it is!!


Har jag tidigare nämnt att veckorna går sjukt fort? Shit. Inte för att jag har något emot fredagar men var det inte nyss fredag?? 

Nu är det dags att åka till IP och göra sista träningen för denna vecka. Imorgon väntar match mot Sundsvall och Jullan! Ska bli så roligt att träffa henne igen. Efter matchen väntar som sagt kräftskivan...Men först ska vi fokusera till hundra på matchen. 3 poäng ska vi ha!!


Ikväll är det operation hårfärgning som gäller. Jag är inte alls speciellt laddad men vad måste man inte göra för en 5 cm utväxt??






 

Tröja





Det blev en tröja och ett par jeans efter dagens shopping runda.
Hittade en fin klänning på BikBok som jag la undan.. Kanske åker förbi Kupolen imorgon och hämtar ut den =)



Bråttom..


Ska åka iväg till Kupolen för lite shopping innan träningen 18:45, så hinner tyvärr inte skriva så mycket mer!

JAG=SHOPPAHOLIC







Tack och godnatt


Hemkommen efter alla dessa shoppingturer, och handbollsmatchen!! Hittade det vi skulle inför helgens bravader. Så nu är vårt gjort, check!! Vi tänkte ha en liten knytis-kräftskiva. Så alla (de flesta) i laget har blivit tilldelade olika uppgifter. Vissa ska baka paj, fixa sallad och bröd, snacks, dricka och lite annat smått och gott.

På Dollarstore blev det mesta inhandlat. Bra affär det där när man ska bjuda till fest.


Party hattar, ett måste =)






Efter handbollsmatchen drog jag iväg till maxi för att göra världens storhandling, dock inget att rekommendera när man handlar själv. Blev en hel del keso, yogurth, frukt och massa massa annat. Bla detta som jag fick lov att "slänga" ihop nyss då jag inte hade någon mat tills imorgon. Potatis, fläskkorv och kålrot. Sjukt längesen man åt detta och däremot också första gången jag lagade detta själv. Det gick ju hur bra som helst ju!





Så nu är matlådeprobloblemet löst hela denna vecka, skönt.



Nu är det dags att inta sängen och ladda för ännu en dag!


Sov gott.




Ledig dag


Har slutat jobbet för en stund sedan och nu ska jag dra ut på lite shopping uppdrag. Ska inhandla div saker till helgen happening, kräftskivan med laget. Jag har fått i uppgift att handla tallrikar, bestick, partyhattar och lite annat smått och gått som livar upp en kräftskiva helt enkelt.

Eftersom vi är lediga från fotbollen idag så får man passa på att göra allt som man aldrig hinner göra annars under en och samma dag. Blir lite lätt stressigt men det brukar oftast ordna upp sig. Idag tänkte jag faktiskt åka till maserhallen och kika handboll. BHK damer har premiärmatch hemma mot Ludvika. Kan ju bli grymt kul att se. Om ni inte visste så har jag lirat handboll i mina dar.. och jag saknar det såå!!! Därefter är det dags för stoooorhandling och senare ikväll ska jag söka en hel del kurser och program då dom äntligen har "öppnat" upp för vårens utbildningar och kurser.


Nej nu är det bara att plocka med sig plånboken och åka iväg!






Video


Lägger in ett videoklipp från gårdagens softbollspelande.
Fina dagar det där.





Inga kommentarer


Nej. Fråga mig inte hur vi ser ut men vi blev det vinnande laget.
Softboll var dagens aktivitet med laget och The Oldies tog hem segern.

Promenadseger som vi så fint kan kalla det.



Mia. Sandy. Jen. Salle. Sarah. Anna. Jag.




Jag...



...drar ut och springer en vända!!

Blev så sjukt taggad av detta fina vädret. Aktivitet med laget i Leksand i kväll så ingen fotbollsträning.





KIK-Vasalund


Söndag och det är matchdag. Kl: 16.30 är det dags. Sent, jag vet. Men det blir en ovanligt lång helg. Det gäller dock att kunna ladda som vanligt och inte bli för seeg för att matchen är senare än vanligt. Pepp, pepp, pepp... Ladda ladda ladd!!!


Söndagen har hittils spenderats på Kupolen med lite shopping. Var meningen att vi skulle ha vår shoppingdag igår men eftersom det kom lite annat emellan så körde vi shopping idag istället. Hittade 1 par jeans och lite annat smått och gott.


Jeans från BikBok 299:-


ögonbrynsfärg från Kicks


Skulle dock behöva en hel dags shopping för att vara nöjd... men en timme idag fick vara allt för denna helg.


Snart är det dags för mat, lasagnen står i ugnen, och jag är sååå hungrig!!!
Check this out, gott va?? =)





Lördagsmys framför teven


Goddagens.

Träning. Instruktion. Powernap. Middag, efterrätt och fika hos farmor och farfar. Check. Check. Check. Check.

Nu ligger vi i soffan och slöar till fotbollsmatchen på TV. Sverige-Danmark. Ibland kan det vara grymt skönt att ta det lugnt och bara vara. Som nu...






Middag för 2..blir 3


Precis hemkommen från ica... har handlat typiskt mat för 2. Haha.





Här har vi det typiska fredagsmys-kittet.
Film och godispåse.




Sandy kommer på besök så det blir middag för 3 istället. Det finns mat så det räcker och blir över... trooo mig!!




Nu börjar fredagmyset på riktigt,



vad ska du göra???




fredagsmys med idolrepris


Här ligger jag och kikar Idol på datorn från igår. Det är äntligen fredag och idag har jag tagit fredagsmyset ännu tidigare än vanligt. Idag har vi nämligen ingen träning då vi inte har match först på söndag, så träning väntar imorgonbitti istället. Så helg fick jag redan vid 3-tiden då vi fick sluta från jobbet, skönt.
Ska kika klart på idol sedan tänkte jag köra ett armpass på gymmet... Om jag är peppad nog! =)








Fotbollsträning



Fotbollsträningen gick helt OK. Lite frustrerad på vissa grejjer men så är det väl alltid! Bara att köra vidare..

Agerade lite paparzzi efter träningen...


Det bjöds på kexchoklad och multivitamin idag, och det tackar man ju inte nej till... =)








Anna, Micha och Jenka... glada efter träningen.


Josse tänkte ta med alla dessa hem!!


Kexchoklad och multivitamin... Josse och Jen


Alla mina skor uppställda... Anna tyckte att det var en "graciös" uppsällning...


Anna, vad är då detta, icke-graciöst or what? haha...



Träning, Idol och mat



Tjohooo...

Instruktionen gick bra. Som sagt instruktion 2 var inställd så då fick jag äntligen till mitt egna riktiga pass, som inte har blivit av på de senaste veckorna. Tiden har som sagt inte funnits. Instruktionen gjorde mig så pepp så det blev ett riktigt bra rygg, axel och bröst pass. Jag är sjukt nöjd!!

Svängde förbi Ica påvägen hem och inhandlande diverse viktiga grejjer. Keso bla... Keso, vilken produkt. Funkar till allt och alla!!! Jag gillar det starkt!





Nu är det dags att inta sängen. Torsdag imorgon. Redan!! Snart fredag och helg! Ge mig!!



Godnatt mina kära!



Bilen...


... gick igenom. Grymt. Inte för att jag tvivlar på syppen men ibland vet man ju aldrig.

Nu är det dags att bege sig till gymmet för en instruktion. Skulle haft 2 st men såg att den sista var avbokad.. Kanske kör ett eget pass för en gångs skull!! Min egen träning på gymmet är längre inte prio 2, efter fotbollen... Nu är det instruktion och massa annat som kommer före tyvärr. Vilket ska ändras i höst direkt säsongen är slut! Jag älskar att gymma men inser att man inte kan gymma 4 ggr i veckan + fotbollsträning. Det gäller att ha fokus på en sak... =)







Besiktning


Godmorgon.

Besiktning av bilen väntar nu strax. Så pass tidigt så att jag inte behövde åka till jobbet innan, vilket då betyder att jag fick lite sovmorgon. Jag älskar sovmornar!!

Det återstår att se om pinglan går igenom...



Check this out!


Fick lite inspiration då vi var ut och åt på en restaurang i Sthlm. Käkade fetaostfylld bröstfilé och det var så sjukt gott så jag bestämde mig för att försöka göra något i samma stil idag..


Här har vi resultatet av fetaostfylld bröstfilé ala Bengan...





..och här steg för steg:




















Nu har man lite matlådor till veckan :)








Nu är det dag att inta sängen. Jag och min BODY!







Är i full gång...


.. med matlagningen. Tror det blir riktigt lyckat!

Återkommer med resultatet! =)







Mot IP för träning


Hemma efter en låång dag på jobbet. Som jag har längtat. Har käkat och kollat på One Tree Hill. Ska snart ta och göra mig redo för träningen. Skulle behöva vara duktig innan det och hinna med att diska också...


Lägger in ännu en gammal goding, den här gången Lars Winnerbäck:





Dags för disk och sedan träning. Ikväll väntar matlagning och fotboll på TV.



Recovery!


Sitter i soffan utslagen efter träningen och har kollat på premiären av Biggest Looser Sverige. Jag grät. Dom kämpar så hårt och vill verkligen att det ska ske en förändring i deras liv. Dom är såå duktigt! Tyvärr så måste det lag som har gått ner minst, procentuellt, lämna programet och det är sorligt ska ni veta. Phuu..

Helgen hos Tone har varit enormt trevlig. Utgång lördag, hemma strax efter fem snåret på söndagsmorgonen=trött igår och idag. Något som är enormt viktigt för mig är min sömn. Känns som att det kommer ta några dagar innan den är återställd.
På söndagen strosade vi mest runt på stan. Mat och liite shopping! Så lite att det inte ens är nämnvärt. Kl: 16 var det sedan dags för match mellan DIF-Linköping. DIF klarade attt få med sig 1 pinne mot starka Linköping. Bra gjort!
Klockan kvart i åtta väntade sedan tåget mot Blge, fick trevlig sällskap av Jenka som också hade spenderat helgen i huvudstaden. Hemma igen strax efter tio. Trött och ovanligt sliten.. Men tack Tone för en super helg!


Idag har jag hunnit med en instruktion efter jobbet och därefter fotbollsträning. Mat, TV och soffa. Ungefär där är vi nu! Sängen är inte alltför långt bort, tro mig...





Här nedan är det grymma gänget som är med och fightas om att vinna titeln Biggest Looser.




Matchdags!


Sitter nu i bussen påväg till Sthlm för match mot Bollstanäs. Kl: 14 är det dags. Efter matchen blir det en tripp till Sthlm City. Kommer att spendera helgen hemma hos Tone. Söndagen ska ägnas åt shopping och match. Ska kika när D spelar mot Linköping. Kvällens planer är dock ännu inte spikade.. Hemma igen strax efter 22 på söndagskvällen.


Gårdagen spenderades hemma. Fredagsmys med tacos och fotboll på TV, kan det bli bättre??
Ett absolut måste till tacosen är helt klart dessa underbara chips:



Har du inte provat? Gör det för sjutton!!


I just love tacos!



Nu tagg tagg tagg till match!! Hejja hejja KIK!!!!




Helg!!


Sjutton så skönt!! Fredag eftermiddag och helgen är här. 
Det blev jobb till halv 4 sedan var det meningen att jag skulle haft instruktion mellan 16-17 men min kund hade blivit sjuk så det blev inställt. Lite skönt var det ändå eftersom jag ska åka till Sthlm över helgen och inte hade packat någonting. Tidig samling imorgonbitti så packningen var precis vad som behövdes göra nu. Så nu kan jag ägna hela fredagskvällen åt god mat och fotboll på TV istället för att packa! Gött!


Nu väntar fotbollsträning till 19 sedan väntar fredagsmys för heela slanten!


Lägger in en liten goding från back in the days:





Friskispressen!!

Friskispressen är en tidning speciellt för Friskis och Svettis.
Nu har Borlänge fått en egen sida i denna tidning. I det här numret presenterade man de nya ledarna.







På Friskis har man, på något konstigt vis, börjat stava mitt namn med Q.. ? Jaja, Angelica, eller Angeliqa? Same same but different! =)


Instruktionen tidigare idag gick mycket bra. Fick lite tid över för att köra ett pass fåt mig själv också. Blev lite allt möjligt. Helkropp och sedan lite extra tid för att träna frivändningar. Jobbar på att bli bättre på tekninken där.
Efter gymmet var det dags för veckans första fotbollspass. Det gick riktigt bra. Kände inte av baksidan alls så det var riktigt skönt. Nu är jag med i matchen så att säga! =)


Imorgon väntar återigen en instruktion därefter det sista fotbollspasset innan matchen på lördag!
Fredag imorgon igen, 3 september, shit, tiden går sjukt fort nu!!!



Örebro!


Gårdagens lilla tripp till Öret gick ju hur bra som helst. Efter ett stopp på Donken i Ludvika för lite käk insåg vi senare att vi kanske hade lite smått bråttom. Men med gasen i botten så kom vi precis right on time. Vi intog läktarna precis vid inmarschen, det kallar jag timing.

Matchen var lite sisådär... Örebro hade bättre spel är DIF och gick välförtjänta hem med 3 poäng. DIF utnyttjade inte sina kanter riktigt så mycket som dom borde ha gjort. Dom få gånger D fick bollen hände det alltid något. Men tyvärr så spelades det mycket långbollar från backarna upp på forwards. Fastän D inte hade alltför mycket boll så var det grymt kul att se henne spela.
Nu väntar jag på nästa tripp som ska bli av till helgen. Då är det dags att åka till Sthlm. Först har vi själva match på lördagen borta mot Bollstanäs därefter åker jag in till City och bor kvar tills på söndag då det är dags för DIF att spela hemma mot Linköping. Kommer bli en rolig match att se.


Låret känns mycket mycket bättre idag så idag är det dags för veckans första pass, wihooo =) Först väntar en instruktion och ett gympass för min egen del om jag hinner innan fotbollsträningen 18:45.












 

RSS 2.0